Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Abcded | 23276 |
Také hlasani9.1.2005 1:06:23
Tak dneska bylo opravdu nádherně, celý den svítilo u nás sluníčko a bylo krásně teplo. Možná by ta zima ani nemusela už přicházet ne?:o) Výlet byl fajn, dneska (nebo vlastně už včera co?) se šlo po turistické trase, takže jsem nemusela šplhat po čtyřech do srázů, ale normálně si vykračovat (to je taky důvod Bubíšku, proč se tvářím tak "vesele" vždycky když nás manža tahá na skvělý výlet plný zkratek:o) Došli jsme nakonec celkem daleko, na to že to byla jen odpolední vycházka, takže zpátky už jsme museli vlakem. Ale ačkoliv měly dětičky asi dvanáct kilásků v nohách, tak se na zastávce honily a ječely jak o závod.....
No Kuba mi tam už ječí tak já musím běžet za ním, takže zbytek napíšu někdy příště... |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ9.1.2005 0:11:36
Jitulko!!!!!!!!!!!! Paráda! :o)) Víteček tam nemá chybu!:o) Také bohovské fotky som dávno nevidela:o) To muselo byť niečo! Ja chcem sneeeeh :o(
Nedoniesla si v poháriku? Že by si mi poslala poštou? ;o)) Tak nič, idem si siahnuť aspoň do mrazničky, nech si schladím hlavu ;o)) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ9.1.2005 0:06:41
...tak nič,Jitulko, už mi docvaklo, že to možno bude aj na "Kolaricich" a vidííím to tam :o)) Idem sa pokochať :o))
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ9.1.2005 0:02:54
Fňuk, fňuk...a ja, že uvidím kVítečka na boboch:o( Jitulko, hoď jednu, najlepšiu alebo najzasneženejšiu fotku aj sem na diskusiu, prosím, nech sa mi aspoň zamarí, že je zima:oD Keď už všade okolo "zúri" nádherná jar :oD
Tvoj opis "blbnutia na snehu" sa čítal príjemne, prečítala som to aj manželovi:o) V tichosti závidíme a moc vám to samozrejme prajeme, snáď ste sa všetci vrátili oddýchnutí a plní elánu do všedných dní...:o) Mám ti odkázať, že Víteček je moc moc šikovný, keď ťa skúšal takým "kričaním" z bobov "vysánkovať" :o) A čo Terka? Tá bola s vami? Niečo sa mi zdá, že si spomínala, že zostane sama doma???? A Pája? Sev, aj ja som dnes videla kvitnúť "kočičky" :o( Tak ja ti neviem, svet sa zbláznil, či čo:o( Sú to síce prekrásne dni, ale....chudák príroda, fakt. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 23:53:38
Máš pravdu. Je to dosť smutný film. Ani my ho teraz nepozeráme (keďže sme ho už videli), ale je úžasný práve tým, že popri tragédii je v ňom zobrazená aj obrovská dávka OPTIMIZMU, sily, ktorú sa nedá neobdivovať, statočnosti a schopnosti urobiť svet za každú cenu o čosi krajším...skrátka je to silný, náročný, smutný ale určite skvelý film....ale samozrejme, sto ľudí, sto chutí :o)
Keď sa mám priznať, ja mám najradšej sitkomy, alebo klasické americké filmy . Tam si si aspoň istá, že na konci bude happy end (a možno aj potlesk všetkých zúčastnených ;o) a môžeš ísť s kľudným srdcom spať :o))...no ale niet nad dobrý psychologický film, akurát škoda, že sú to často thrillery :o(( Tak tie pozerám síce rada,ale VÝLUČNE v prítomnosti manžela. A mám ich vždy v hlave ešte najmenej dva týždne... Li, predstav si, dnes som sa stretla s bývalou spolužiačkou. Teraz učí na druhom stupni slovenský jazyk. Jedna z mojich mnohých nedočkavých otázok sa týkala piateho pádu :oDD Tak som si to vraj dobre pamätala. Bol "neznámo kdy" zrušený a používa sa už len v zastaralých textoch a v hovorovej reči. To len na okraj :o) Čo teda vy porábate, keď nepozeráte na Primu? :oD |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: fotky8.1.2005 23:51:11
Jitulko, fotky nádherné. Zvlášť ta usáňkovaná. Je to teda nezvyk, vidět tolik sněhu... :oDDD Myslíte, že ještě nějaká zima dorazí???
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
fotky8.1.2005 23:43:00
tak devcata,fotky jsem dala do alb,az budete mit chut na zimni idylu,nahlednete.
A omlouvam se,ze jsem to sem pred tim tukla dvakrat. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 23:34:08
LaBu, nedívám. Jsou filmy, které zkrátka vidět nemusím. Vždyť já brečím snad i u reklam :o(.
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 23:24:21
...mmch. Pozeráte teraz film na Prime? Je to jeden z najpôsobivejších, aké som kedy videla.
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 23:06:10
Jéj, tá Petruška to ale báječne vymyslela :o))) Tá teda vie, ako si správne užiť krásny slnečný deň! Hneď by som sa k nej pridala ;o) (Teplučký overal a dobrá čiapka by asi len bodli :oDD) Radím ti, Kopo, nabudúce sa vyvaľ k nej, ruky, nohy k nebu
...a svet bude gombička ;o))) Akurát neviem, čo na to vaši "poctivý spoluobčania" Vlastne viem ;o)))))Severko, ďakujem :o) Tak ma "když tak" niekedy kľudne nakopni;o) Bude mi cťou :o) ![]() Cisco, Ciscinko :oDD ![]() Zuby sú snáď najhoršia bolesť:o( Nech rýchlo všetko zlé od teba ide preč:o( a máš sa zasa JIIITUUULKOOO :o) HOME :o) Som veľmi rada, že si už tu:o) Aj nám sa "stýskalo"! :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.