Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
hlasani8.1.2005 22:13:32
tak dnes to udelam opacne,nejdriv pisu,pak budu cist.
Predevsim se mi po vas moooc styskalo a tak jsem dnes i rychle zabalila tam a vybalila doma,takze na mne vlastne pozitivne pusobite. Vitek byl uzasnej,az na to,ze (s prominutim)sezral vsechno,co mu kdo dal,coz mne privadelo v stavy silenstvi a tem trubkam dospelym se to taky vysvetlovalo spatne.Bobovali jsme a valeli sudy ve snehu a Vitas hykal na cele Jizerky,jen se mu nelibilo,ze jsem mu sedala na boby,to mne vystrkoval a rval:nee,mama,nee.Prece ale nebudu porad chodit pesky,ze..?No,zatim je maly a tak jsem prosadila svuj nazor.Moc se mu taky libilo,ze jsem mu vzdycky zabrzdila u kocaru dole u vleku,to vypadal,ze vyskoci ven,ale hodne tety a stryckove ho vcas zadrzeli.Pak byla taky psina,kdyz se sam placal ve snehu,to se pak i vztekal,ze mu jeste nejde ta chuze v perinach.Skoda,jen,ze to bylo hrozne mokre,protoze jsme po pulhodkach museli valit domu,protoze byl mokry a prevlekat.Nastesti jsem na nej mela spoustu obleceni a tak to slo. Fotek mam par,pak je dodam. Bubisku,diky za SMS,prisla v aute a ja si ji vsimla az doma. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
hlasani8.1.2005 22:12:44
tak dnes to udelam opacne,nejdriv pisu,pak budu cist.
Predevsim se mi po vas moooc styskalo a tak jsem dnes i rychle zabalila tam a vybalila doma,takze na mne vlastne pozitivne pusobite. Vitek byl uzasnej,az na to,ze (s prominutim)sezral vsechno,co mu kdo dal,coz mne privadelo v stavy silenstvi a tem trubkam dospelym se to taky vysvetlovalo spatne.Bobovali jsme a valeli sudy ve snehu a Vitas hykal na cele Jizerky,jen se mu nelibilo,ze jsem mu sedala na boby,to mne vystrkoval a rval:nee,mama,nee.Prece ale nebudu porad chodit pesky,ze..?No,zatim je maly a tak jsem prosadila svuj nazor.Moc se mu taky libilo,ze jsem mu vzdycky zabrzdila u kocaru dole u vleku,to vypadal,ze vyskoci ven,ale hodne tety a stryckove ho vcas zadrzeli.Pak byla taky psina,kdyz se sam placal ve snehu,to se pak i vztekal,ze mu jeste nejde ta chuze v perinach.Skoda,jen,ze to bylo hrozne mokre,protoze jsme po pulhodkach museli valit domu,protoze byl mokry a prevlekat.Nastesti jsem na nej mela spoustu obleceni a tak to slo. Fotek mam par,pak je dodam. Bubisku,diky za SMS,prisla v aute a ja si ji vsimla az doma. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 22:03:39
ahojky
dneska navečer jsme byli u mý babičky a dědy. Maji 55.výročí svatby. Děda si vzal na chvíli řeč, kterou skončil dojatě se slovy k babičce měl jsem tě celej život rád a budu tě mít rád až do smrti. Všechny tim hrozně dojal. Nejen sebe, babičku, mojí mamku....ale hlavně mě, měla jsem co dělat abych se tam nerozbulela. Ale proč to píšu, tohle to je to, co bych každý z nás přála, abysme za nějakých 30 let seděly se svým chlapem a ještě pořád mu mohly říct - mám tě ráda . Vzhledem k dnešní situaci v partnerských vztazích je tohle podle mě přepych. Je to krásný a dnešní večer mě to dostalo. A myslim, že ještě dostane, kdykoliv si na to vzpomenu. :-) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 21:55:27
Ja ziju, akorat me uz od stredy boli zub, a zubar mi tvrdi, ze to je po pondelnim cisteni kanalku normalni a ze to mam vydrzet. Takze se cpu praskama, co nezabiraj, a jedina poloha, ktera mi jakztakz ulevi, je vleze. Navic se mi udelal nejaky hnusny bily povlak na patre a zacina mi to lehce krvacet. A k tomu se Kuba vratil ke svym nocnim rvacim dvojhodinkam, a zacal se strasne vztekat, uz fakt nevim, jestli mu neco je, nebo jestli to dela jen tak ... Jesteze trejda ma aspon trochu porozumeni a sem tam mi dovoli v te poloze lezmo setrvat. A nejhorsi je, ze mi ani nechutna jist ....
PS: Je tu jeste nejake ditko, co nechodi? Misko? |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 20:21:26
Tak hezký večer. Malá už spinká. Jupííííí. Jdu si uvařit čaj a udělám si večerní siestu.
Zdravím Tě, Jitulko, už se mi po tobě stýskalo. Doufám,že se brzy potkáme. Odpoledne jsme vyrazily na procházku, ale moc daleko jsme nedošly. Petruška obešla dům a provokovala přes plot našeho psa, pak mu z cesty nosila kamínky k jídlu. :-DDD Tak jsem jí kousek poponesla, abychom se trochu prošly. Malá udělala pár krůčků a upadla. Svalila se na záda a nechtěla vstávat, ležela a byla děsně spokojená. Zvedla jsem jí, popošla a tentokrát už schválně se odporoučela na zem a zase ležela na zádech a kopala nohama a mávala rukama. Ještě několikrát jsem jí zkoušela přemluvit, že se jdeme projít, ale výsledek vždy stejný - dítě leží uprostřed cesty, kope nohama a směje se na celé kolo. Když jsem to vzdala a oznámila jí, že se vracíme domů za Axíkem, vyskočila a rozeběhla se zpátky k domovu. No je tohle možný? To mě moje malá potvůrka dostala. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 19:55:47
Nápodobně ;o). Myslím, že jsi se hodně změnila, teď po nějakém negativismu ani památky :o)).
Psala jsem to zrovna před pár dny Rain, já tu kuličku zabalím do papírku a rozdrtím válečkem na těsto na prášek, ten vysypu na lžičku a Lenka to pěkně zbaští. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: AHOOOJ8.1.2005 19:52:46
Děkuju Sev, já to koupila dneska když jsme šli večer z procházky. Mám tu 15. Jen jsem řekla že chci nějaké kuličky proti bolesti při prořezávání zoubků a hned věděla o čem je řeč. Prý to mám rozpustit ve vodě a nesmí to přijít do kontaktu s kovem (drtit na kovové lžičce ne), Nevím jak to děláš ty, ale mě to trvalo hodně dlouho než se to rozpustilo.
Díky moc moc za radu. Chtěla jsem jen napsat, že mám pocit, že jsme si kdysi vjely do vlasů a že si asi nepřijdeme na chuť, ale poslední dobou, nechci to zakřiknout, mi přijde, že je to opačně. Alespoň z mojí strany. Li uvidíš, bude zase dobře. Jen se toho na tebe valí moc ze všech stran. OBRÁZKY JEN PRO TEBE: ![]() ![]() |
|
|
Li,8.1.2005 19:03:20
pošli mi e-mailem adresu, já si ji nenapsala. Ráda bych Ti poslala balíček, třeba Ti udělá radost, v tomto, pro Tebe, neveselém období :o).
|
|
|
Re: AHOOOJ8.1.2005 18:56:58
Ahóóóój Jitulkóóó!!! Ahóóóój Pééét!!! Akorát Cisca se nám pro změnu ztratila :o(((. Tak Jitul, šup šup, rychle vybalit, zaklimatizovat a písat, jak bylo :o).
Venku bylo dneska náádherně. 12°C a teplíčko. Na vlastní oči jsem viděla lístečky na keřích v rozpuku a kvetoucí kočičky!! Ptáci v plném zpěvu. Chudák příroda. Lenka se probudila dřív, tak zase mohla po dlouhé době vyzkoušet ťapkání venku, moc jí to nešlo, pořád byla na zadku nebo na rukou :o). Jen co jsme přišli domů, tak se začalo zatahovat a teď mě hróóózně rozbolela hlava. Jestli nějaká prudká změna tlaku či co. Ble! Li, doufám, že výlet se vydařil, prvek byl náležitě utahán a uspán a s panterem taky že byl čas popovídat... Alí, doufám, že Ty jsi naopak nebyla krutě utahána manžou ;o). Bubí, ty homeo se jmenují Chamomilla vulgaris a kup si je v potenci 9 CH nebo 15 CH. Jsou volně prodejné, ale většinou je mají lékárny na objednání. Kdybys neuspěla a říkali ti, že homeo nejsou volně prodejné, tak jdi jinam, některé lékárny jsou sto let za opicemi :o). Jinak účinek je někdy okamžitý, jindy moc ne, nevím na čem to závisí. LaBu, nejsme kámošky?!?!?!?! Já myslela, že jo. Karkulí, fotky sem! :o) Lenka před chvílí zakopla a spadla na autíčko, těsně pod oko :o(((. Okamžitě se jí vylila obrovská podlitina pod okem, dokonce s rudým šrámem. Fakt ohromné štěstí, že to nebylo o kousilínek vedle :o(((. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
AHOOOJ8.1.2005 15:58:58
ahoj,hlasim prijezd!
Cist budu az vecer,ted jdu vybalovat. Cisco,zasilka jiz dorazila. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.