| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 18607  [Dalších 17947 >>]
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sluníčková sobota

8.1.2005 15:57:27
ahojky
teď jsem měla napsanej dlouhatánskej příspěvek, a ztratil se mi.
Když to shrnu bylo to o tom,že LaBu měla pravdu, kamarádky co umí říkat i špatný věci, nejenom ty dobrý jsou vzácný a je jich hodně málo. Obdivuju SEverku že napsala to co si myslim i já, jenže já jsem k tomu nenašla odvahu.
Li přece všude je chleba o dvou kůrkách , nikde to neni ideální.
Vim, že zrovna já tě hodně provokuju, bohužel tim, když píšu o Eli (schválně to určitě nedělám), ale ani u nás to neni všechno perfektní. Taky neumí spoustu věcí co umí ostatní dětičky, ale zase umí něco jinýho. Je prostě svá, je jedinečná. Zrovna dneska jsem jí zkusila dát na nočník, na ten nočník, kterej už byl dávno vyndanej, aby si na něj zvykla, ovšem ejhle, nechtěla na něm sedět, brečela a bylo vidět že se bojí. Tak jsem ho zase odnesla a zkusíme to příště. ALE co jsem tim chtěla říct, mohla bych tady teď sedět a lamentovat, že ostatní dětičky(někteří) už to umí, nebojí se a jde jim to naprosto v pohodě. Jenže taková já nejsem, proč bych se tim měla trápit, naučí se to jindy, svět se prostě nezboří.
A nemysli si, taky zlobí, jenže to je snad normální ne?? Chce to jenom hodně trpělivosti a nebo špunty do uší :-))))
Proč to píšu? nejspíš proto , že jsem měla poslední dobou pocit že tě neustále něčim provokuju - fakt to schválně nedělám.
Přeju ti aby to u vás doma bylo zase v pořádku, a vrátila se nám naše stará (to nemyslim tak doslova :-))) ), dobrá , pohodová Li s šikovnym, suprovym pvkem :-)
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Sluníčková sobota

8.1.2005 15:31:49
Severko, máš pravdu, asi si tu v poslední době moc stýskám. Sorry.

P.S. Nezávidím vám. Jen okázale chválím vaše děti, abyste neměly příliš velké mindráky z toho, že to nejlepší dítě ze všech mám já! Jen by mohl trošku víc spát :o).
Karkulinka
  • 

Re: Re: Re: Re: Sluníčková sobota

8.1.2005 13:57:42
Já jen hlásím, že mrňous byl vzán strojkem, a jak jsem předpokládala, má to kratší než Michalka...:-( Jsem to nějak neuhádala:-(
Takže manža je spokojenej, a já hledám svojí vlasatou holčičku... Takhle naposled vypadala ve třech měsících..
LaBu 19306

Re: Re: Re: Sluníčková sobota

8.1.2005 13:04:33
Chcela som napísať "baran alebo panna", ale povedala som si, že ak sa trafím (baran sa mi zdal viac), tak to vyznie "sebaistejšie" ;o))))
Nesekla som sa výnimočne, to je bežný jav ;o)))

Aj nás to prekrásne počasie zlákalo von, vrátime sa až večer. Majte sa zatiaľ pekne.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Re: Re: Sluníčková sobota

8.1.2005 12:40:07
Vyjímečně ses sekla - PANNA

Re: Re: ??

8.1.2005 12:37:38
Tak dobrou chuť, to taky miluju. Nezbyde ti??

Dáda mi ještě spí, já jsem se po dlouhé době v klidu naobědvala.....HURÁ.
LaBu 19306

Re: Sluníčková sobota

8.1.2005 12:36:59
Li, chcela by som mať takú skvelú kamošku, akú máš v Severke! :o) Čo má odvahu "nakopnúť" ťa, aj keď to nemusí byť zrovna v tej chvíli príjemné. :o)
Sev, moje sympatie k tebe sú nekonečné:oP

Alíku, s tými cenovkami si mi pripomenula jednu zákonitosť od nás z predajne. Ľudia sa zásadne zaujímajú o tú jedinú vec, ktorá zrovna nie je označená cenou :oD Ďalších desať (viac) prejdú ani sa nepristavia.

Na plánovanie režimu som ja bola lajdák už pri Simonke:oD
V tej dobe sme boli "mladučké" manželstvo a potrebovali sme sa zžiť a dobre spoznať. To sa u rodičov v jednej izbe dosť dobre nedalo. Tak sme vyrážali aj na dva víkendy z mesiaca na "minidovolenky"-na chaty a tak. Dokonca asi pol roka bol manžel v tej dobe nezamestnaný. Tak to sme si žili ako krááli-nádherne:o) Oblečenie zo sekáčov, auto=stará šunka, ale svet nám patril:o))
Jediný režim bol "aby nám bolo všetkým trom dobre"...

Bubíšku, priznávam, nepamätám si všetkých :oP Teba tipujem tuším na Barana...dobre, alebo som sa sekla?
Tak si uži výlet s Dádom bez tatinka, aj to má určite niečo do seba :o)
Ráno som bola so Siskou tiež na prechádzke, hneď ako sa slniečko vykľulo. Obišli sme tu v okolí našu tradičnú trasu :o) , pozdravili všetkých havinkov, "pipinky" a "cicušky", tatinko klasika spal do jedenástej, akurát raňajkoval, keď sme sa vrátili.
Tak sa pustím do nejakého obedíku.

Rain, čo pekáreň?? Už si niečo skúšala? Aspoň sa mi zdá, že už ju máte doma? Neprešla som celú diskusiu o pekárňach až dozadu, neposlala by si mi prosím aspoň jeden dva dobré recepty na chlebíky z celozrnnej múky alebo popridávaných semienok, ak si náhodou také niečo našla? Vopred ďakujem, ak sa mi podarí niečo dobré nájsť, tiež sa podelím :o) Teda zatiaľ som si odpísala len dva recepty na sladký koláč, niečo ako vianočka.
Ale doteraz pekáva stále manžel a ten sa kvôli dávkovaniu drží receptov z návodu.
Aj v tejto chvíli mi tu rozvoniava čerstvý chlebík, to je príííma:o) Dnes to
bude "ovseno-kukuričý so sezamom"
A ešte jedna prosba k pekárničke. Aký objem má Professor? Ďakujem :o)

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: ??

8.1.2005 12:09:52
My jdeme baštit, zapekla jsem kotlety na šlehačce, mňááááám. No a pak vyrazíme ven, je tam kráááásně!

??

8.1.2005 11:53:39
Kdepak jste?? Asi jste šli všichni ven, co ? Nebo obědváte? Malej mi chrupká, já relaxuju a po obědě taky někam vyrazíme.

Omluva

8.1.2005 10:55:56
Mělo tam být, že mám ze včera navařeno a smajlík
To je tak, když po mně skáče malý vzteklounek a vřeští a já ani nevím, co mačkám. Snad to teď bude dobře.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 18607  [Dalších 17947 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.