Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Sluníčková sobota8.1.2005 10:43:26
Kopo, to mi připomíná článek, který jsem včera četla v Betynce, že druhé dítě se vychovává jinak než první. Tvá slova přesně sedí. Psali to tam stejně.
|
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Dobré dopoledne všem8.1.2005 10:40:58
Tak u nás je taky sluníčkově. Hned mi to dodalo lepší náladu. Miluju jaro, na rozdíl od léta, a tohle mi jaro vyloženě připomíná.
Už jsem se i probrala, byla jsem od 3 hod. vzhůru. Ty stoličky nám dávají zabrat. Sev, jak se jmenují ty homeo kuličky?? A je to bez předpisu? Jestli jsi to tady už psala, asi jo co, tak se omlouvám. Jinak se k tobě musím přidat, Li, připadá mi že jsi přetažená a vidíš na malém jen to špatné. Potřebovala bys orazit a chvíli vypnout, aby se to na malého nepřenášelo. Můžete se zastavit na kafčo, Průhonický park je kousek od nás. Je to tam nádherný. Alespoň uvidíš, že to u nás není tak naklizený. Teď jsem teda všude utřela prach, vyluxovala a detailně vydrhla každý milimetr záchoda. Ráno jsem se musela naložit do vany, abych se vůbec probrala. Malej ze mě měl očividně srandu, když mě sledoval jak se probírám ve vaně. No ani teď na mě není bůh ví jaký pohled, ale už si připadám trochu jako člověk. Ještě dvě tři takové noci a hůůůůůůů. Je mi spíš prcka líto. Zuby pitomý, stejně ty první vypadnou a takové trápení s nima. Labu, zapomněla jsem ti napsat, že máš můj obdiv, pamatovat si, kdo jsme v jakém znamení narozeni. Jak ty to děláš?? ![]() Jak to, že jsi tady takhle ponocovala? ![]() Tak já půjdu za chvíli uspat raráška, spí taky 2x denně. Vařit nemusím, mám ze včera. ![]() Taťku máme do neděle v práci, tak jsme opuštěný sirotci. ![]() Já bych šla na nějaký rodinný výlet moc ráda, budu to muset navrhnout, až bude mít taťka volno. Už se těším. Nás to baví a chodit dlouho mi vůbec nevadí naopak. ![]() |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Sluníčková sobota8.1.2005 10:38:23
Ahoj všechny, u nás taky svítí sluníčko. Ale teď jsme přišly (Petruška a já) z venku a je tam docela mrazivo.
Alíku, taky nám chutná krabička od lentilek. Snažím se jí uhlídat, aby krabičky neokusovala, ale občas se to nepovede. Pak holt musíme lentilky zkonzumovat. Pokud nejsou oslintané i vevnitř, rozdělíme je mezi nakupující děti. My jsme se zatím k čtečce nedostali, babičku zatím odolává našemu tlaku na změnu. Docela mě to zajímá. Nemohli bychom to probrat někde jinde - mailem nebo ICQ popř. MSN (až si ho nainstaluji). A ten režim co jsem psala je pouze orientační, v týdnu a většinou funguje pouze dopoledne. Ono u nás se nic plánovat dopředu nedá. Máme samé hurá akce - procházky, nákupy ve VO, údržba lesa apod. U Patrika jsem se taky snažila všechno plánovat a vždycky, když jsem potřebovala, aby alespoň chvilku spal, zásadně spát nechtěl a nejlépe řval jako tur. Taky se ze mě stal trochu flegmatik vůči dětem. U Patrika stačilo, aby zakňoural a už jsem letěla. Teď jdu až když mám doděláno to, co potřebuji, pokud se nejedná o srdceryvný náhlý brek. |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Sluníčková sobota8.1.2005 10:09:34
P.S. Kopo Kuba lentilkama naštěstí jen chrastí a okusuje krabičku, konzumovat je ho naštěstí ještě nenapadlo:o) A ještě strašně rád vytahuje cedulky s cenama co máme na regálech (nemáme etikety ale máme čtečku). A pak si lidi furt stěžujou, že někde furt nemáme kolik co stojí:o) Zajímavé, že většinou cenovky chybí ve druhé polici, kam Kuba nejlépe dosáhne...:o)))))
Ale teď mě napadlo k tomu mlsání, dáváte někdo už prckům musli tyčinky? Myslím, že už by byly celkém vhodný ne? |
| Abcded | 23276 |
Re: Sluníčková sobota8.1.2005 10:03:41
To jo, sluníčko tu taky máme, jé kráááásně. Ovšem nevím jestli se mám radovat, protože mě manža už včera u předpovědi počasí hlásil, že zítra (tedy dneska) razíme určitě hned po obědě na výlet. A v neděli určitě na celodenní. Achich ach....:o)
Přidávám se Li ke Kopo, čerstvý vzduch asi opravdu dělá hodně, jak už jsem psala Kuba mi na výletech spí téměř celý den, což doma teda rozhodně nehrozí:o) I když je fakt, že já si nestěžuju, protože spí hezky přes noc. Usne sice později mezi 21 - 22 hodinou, ale ráno vychrupuje většinou minimálně do devíti. Tak snad ho na výletu uchodíte. Jo a ještě k tomu jeho nespaní - hlavně se nesmíš na ten jeho spánek upnout, rozhodně neplánovat - prvek by mohl spát a já udělat tohle a tohle. Takhle jsem to dělala s dcerunkou a bylo to fakt o nervy. Když neusla, tak jsem byla vzteklá (jak už jsem psala), možná jsem to přenášela i na ni:o( Takže s ní bylo k nevydržení. Teď prostě neplánuju! Kuba je vzhůru tak co, jdu si s ním hrát nebo ho zabavím jinak. Kuba náhodou usne, tak něco třeba udělám. Vždyť ta práce neuteče, pokud to není něco životně důležitého (jako oběd pro manžu:o)), tak to prostě nelámu přes koleno. Tenhle přístup jsem zavedla u obou kluků, sice tedy nemají žádný režim (jako oběd přesně ve dvanáct, spánek v jednu..., večer přesné koupání a spánek...), ale je nám tak líp. Život přece nejsou galeje:o))) Tak já jdu rychle na ten oběd a namastit si svaly:o))) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Sluníčková sobota8.1.2005 9:49:07
Tak znova. Dobré ranko všem! NEjsem sice nijak extra dosytosti vyspaná, ale venku je kráááááásně modro a sluníčkově, tak mám hned lepší náladu. Taky vám to připadá jako na jaře? Bláznivé počasí.
Li, tko nebylo jen k příspěvku o Báře, ale k Tvým celkovým reakcím v posledních dnech. Jen se podívej, pořád jen na prvka spíláš, co všechno neumí a co by jistě umět měl, porovnáváš ho s ostatními a myslíš si že je pozadu, snad i závidíš... Jistě, chodíme se sem vyŇukat, ale Ty mnohdy hledáš starosti tam, kde nejsou. Buď ráda, že máš krásného zdravého kluka a nechej ho osudu. Však on se všechno dříve či později naučí. Promiň, ale musela jsem Tě trošku "nakopnout", občas to asi potřebujeme každá ;o). Já bych se měla vrhnout na úklid, ale to bych musela dětičky zavřít někam do chlívku, aby mi hned za zadkem neroztahaly všechny věci :oDDDD. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotěnka8.1.2005 9:40:10
Tak, a teď jsem vzteklá, protože jsem si smazala rozepsaný příspěvek :o((((.
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Sobotěnka8.1.2005 8:37:52
Kopo, vždyť si mi nikam neutekla :o). Já jen brouzdala po netu a hledala nějaké prima golfky pro prcka. Nedávno měli u nás v Dětském domě Mimase. Bezva golfky za bezkonkurenční cenu 1500,- Kč. Panter měl tehdy ale spoustu řečí, jak se nám další kočárek domů nevejde, že levné golfky se dají dnes sehnat všude... No, už je nemají a prý už ani mít nebudou. Jednalo se údajně jen o nějakou akci, kdy se velkosklad potřeboval zbavit zboží :o(.
Já si ale včera jedny golfky na netu vyhlídla. Jsou od Inglesiny a stojí 8,5tisíce. Tak uvažuji o tom, jestli je mám koupit někde v bazaru, nebo se raději poohlédnout po jiných. Tahle cena mi příjde na golfky celkem dost. |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Sobotěnka8.1.2005 7:46:14
Li, přeji, ať vám vyjde na procházku počasí. A dej vědět, jestli terapie na malého zabrala. I když Tě čeká náročný týden, určitě ho zvládneš. Patří Ti můj obdiv, co všechno na "dovolené" zvládneš. Kam se na Tebe všechny hrabeme.
U rodičů si užiješ zaslouženou relaxaci. I když mezi námi, občas mi přijde, že u rodičů je to ještě náročnější než sama doma s dvěma dětmi. Neustále musím odpovídat na nějaké dotazy, vyzkoušet jestli voda, jídlo, pití atd. je akorát. Prostě si moc neodpočinu, ovšem Ti sis naplánovala nákupy, to je rozumné řešení, dítě u rodičů a Ty v klídku mezi lidmi. Jo, někdo to má hold vychytaný, příště si vezmu z Tebe příklad. Jinak jsem Ti v noci nechtěla utéct, myslela jsem si, že už jsi šla spát. Držela bych s Tebou noční hlídku :-) LaBu, Ty teda taky pěkně ponocuješ. To bych od Tebe nečekala. ;-) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Sobotěnka8.1.2005 2:11:50
Li, cena sa dopytom zvyšuje, fakt :oP Ups, preklep, či vymetenost :oP
Prekleep, prekleep ;o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.