| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 18607  [Dalších 17917 >>]
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Pátek, hurá máme svátek! :o)

7.1.2005 18:19:37
Luki, kontrola ;o) Už sa učíš? Čím sa v týcho dňoch prekúsavaš? Kedy máme vlastne presne držať palce? Nech si to zapíšem do toho môjho nového kalendára "Krásnej panej":oD
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Pátek, hurá máme svátek! :o)

7.1.2005 18:10:54
Ďakujem za pochvaly ikonky:o) Myslím, že som sa v nej našla. Ohník v krbe, to ja môžem. Či už v lete vonku, keď v tráve cvrlikajú cvrčky a do diaľky sa nesú zvuky noci....(nemala som to popísať radšej nejako veršovane formou básničky? ;o))... alebo v zime vnútri, v teplučku pohodičke bezpečí :o)...jáj a keď si ho raz konečne zakúrime v tom našom vysnívanom zrubovom dome:o) To ešte len bude teplo rodinného krbu:o)
A jesenné gril-párty v prírode :o) A v lete pri vode (pri šutrovni) tiež grilovačky :o) .......

Alíku, on jej manžel nakoniec samozrejme nevolal. Tak neskoro v noci. Len tu chodil ako tiger v klietke a špekuloval nad tým :o)))
Siske som brčko skúšala dať, nadchlo ju to! Akurát, že ním nepila, len doňho nadšene fúkala a robila si bubliny :oDDD

Li, pridávam podobnú ponuku ako Rain, keby si mala chuť "zdrhnúť" na pár dní na Slovensko, ste s prvkom vítaní! Celkom vážne, krátka dovolenka by mohla bodnúť :o) A postieľky máme dve.
....to budeš dnes prekvapená, keď sadneš k PC, čo urobí taká správna ranná ponuka prvka do éteru :o)) Nech si ťa ten panter radšej obchádza ;o))

Kopo 4173

už jsem zase tu

7.1.2005 18:04:35
Kde jsem byla? V pondělí odpoledne mi shořela ochrana monitoru a dnes konečně se mi vrátil z opravny. Už jsem ani nedoufala, že se do víkendu dočkám. Absitenční příznaky se dostavily už v pondělí po odvozu monitoru do opravny. Polovička čekala, co bude udělané práce, když nebude fungovat komp, jenže netušil, že pro jistotu jsem pracovala jako obvykle, aby nebyly žádné výkyvy a nedostavila se případná kritika, kolik že je možné zvládnout práce, když není komp :-DDD

Teď jdu číst, o čem šla řeč, teda jestli mě malá nechá.
Abcded 23276

Re: Re: Re: Pátek, hurá máme svátek! :o)

7.1.2005 17:22:48
Tak já taky nějak nestíhám, dneska jsem musela už uklidit zdejší bordel, protože dva dny po sobě jsem neuklidila ani prd...NO vlastně jsem dneska letos poprvé vysávala, znamená to, že vysávám jen jednou za rok?:o))) To by mohlo Li potěšit ne?:o) Jinak na pití brčkem přece nic není ne? Kuba už takhle pije strašně dlouho. A starší dětičky taky, pamatuju se, že dcerunce jsem dávala pít s brčkem ještě když jen seděla v kočárku. Vaše dětičky by to určitě taky uměly, kdyby jste jim to brčko třeba dali:o))) (jak je vidět z příkladu Rain) JO a Kuba vypije tak jeden až dva hrnečky vody s Kubíkem, pak občas to jogmlíko no a pak dost často pije MM, to teďka zažívá neobvyklý comeback:o))

Labu jsem chtěla pochválit ikonku. Úplně na mě sálá to teplo rodinného krbu:o))) Jo a co sesternica? Volala? Vyhrála?:o))) (a dcerunka děkuje za obrázek:o)

Li ani nevím jestli má cenu projevovat zájem o prvka, koukám, že je tu na roztrhání a já přicházím už docela pozdě:o) MImochodem co furt máte s těmi klidnějšími holčičkami? Já se snad musím večer při koupání pořádně na dcerunku podívat, jestli je to teda vůbec holka...:o))))

Abcded 23276

Nosní mandle

7.1.2005 17:01:32
Tak já to teda lehce poíšu, než to zapomenu, třeba se to pak někomu bude hodit. Ono toho ale vlastně zase není moc na sepisování.
Ráno jsme měli nástup v sedm v nemocnici, nejhorší bylo asi, že to bylo na lačno, ani pít se nesmí. No a pak po papírování dcerunku zkouknul letmo doktor, dostala od sestřičky nějaký lék na utišení a šli jsme na pokoj ještě s třema dalšíma (jen ten pokoj byl moc malý pro tolik lidí). Tam jsme ještě dali dětem paralenové čípky a po chvilce šlo jedno dítko za druhým. Dcerunka šla naštěstí druhá na řadu (opravdu je lepší, když dítko jde mezi prvními, protože to nepůsobí moc dobře, když ty děti postupně přinášejí brečící a od krve...) Za pět minut byla zpátky - prý jí tam jenom dali dýchnout plynu a už si pamatuje jen jak jí zase budili. Trochu jí jen škrábalo v krku, několikrát vysmrkala krvavé hleny a za chvilku usnula. Kdyby ji pak nevzbudila nechtěně sestřička (jako i ostatní děti), která nám tam přišla vyprávět nějaký nesmysly, tak by možná bývala byla spala až do doby, kdy může začít jíst. Takhle ji bohužel vzbudila, takže nejhorší bylo asi to, že měla hlad a hlavně žízeň:o( Takže jíst dostala asi až tři hodiny po zákroku - nejdřív teda pití po douškách (napoprvé se mi po tom pozvracela, ale pak už to bylo O.K.) a potom přesnídávku a monte. NO a asi před druhou hodinou jsme se oblíkli, doktor je ještě zkouknul a šli jsme. První den se nesmí jíst nic teplého a asi tři dny má pak jíst kašovitou stravu. Takže hned v nemocnici jsem ji ještě koupila nanuka (bez čokoládové polevy samozřejmě) a doma dostala dalšího, dneska jedla brkaši z pytlíku (já bych tam totiž v domácí asi nechala kousky a hlavně dcerunka ji miluje:oD) , taky nanučka, takže se vlastně nakonec raduje, že na tom ještě vydělala a že to velice doporučí svým kamarádkám:oDDDD Takže to opravdu není nic tak hrozného, o tom jeslti to pomohlo a zelpší se jí ta rýma budu informovat. Starší synáček sice rýmy mívá pořád, ale ne v takovým měřítku a hlavně už nemá záněty středního ucha s horečkama.
rain 14358

Re: Re: Pátek, hurá máme svátek! :o)

7.1.2005 16:14:34
A ještě jsem zapomněla - už ani nevím, kdo se ptal na ty jogurty - Michalce jsem dávala ty ovocné, jedla je, nic jí to nedělalo, ale každý sebemenší kousinínek ovoce přežvykovala půl hodiny, přitom maso a zeleninu v polévce nebo v těch patlách už nemá dávno rozmixované, to jsóu určitě větší a tužší kousky a ty jí pěkně, to nechápu. Takže jsem zase skončila u Activie Bílé pohlazení a je spokojenost na všech frontách.
rain 14358

Re: Pátek, hurá máme svátek! :o)

7.1.2005 16:07:20
Tak tady hodinu a půl přesvědčuju síť, aby naskočila :o( ještě, že jsem si příspěvek po mnoha špatných zkušenostech nejdřív zkopírovala....

Alíku, zatím Petříkovi dr. ani na nosním ušním krčním nedoporučila trhání, takže ještě máme čas, ale zkušenosti samozřejmě popiš, ať víme, do čeho bychom šli, díky.

Pet, to je dobře, žes dala vědět, co s tebou je, viděla jsem, že seš on-line, ale s náma že nemluvíš, tak jsem si říkala, že tě snad něco skolilo :o)

Musím se taky pochlubit jako Alík, Michalce jsem o víkendu dávala ochutnat Actimel, hladově se dívala, jak ho piju, tak jsem taky zkusila dát jí k tomu brčko a jak to bylo studené, tak jsem cítila, jak natáhla, pak i bylo vidět, že ji zarazila chuť, napila se takhle 3x!!! No a konečně předevčírem vypila asi 50ml naředěného kubíka, tak jsem jásala, asi ale předčasně, protože včera nevypila skoro nic a dneska zatím asi 20 a to ještě měla něco napatlané kolem pusy a na tričku. Takže Severko vidíš, že malá fakt děsně málo pije, nad ránem malinko mého, potom 210 Nutrilonu a to je všechno, navečer už mlíko nechce žádný a s tím pitím jiným už jsem si tady posteskla několikrát, že je to špatný. Ptala jsem se dr., říkala, že prostě některé děti málo pijou, pamatuju se, že Péťa taky pít nechtěl a pil málo i v létě v Chorvatsku (10měsíců), ale aspoň mlíko pil 2x denně. tak se snažím dávat hodně polévky, přesnídávky, jablíčka , ty mandarinky nebo pomeranč, to jí jede. Veče má kaši minimálně ze 180ml vody, dělám to od oka, ale abys neřekla, jdu to změřit.
No jo, tak je to tak kolem 200ml, někdy míň, někdy víc. Tolikhle jedl Péťa na dvou až třech letech :o)

Li, prvka pošli, nebo ještě líp - přijeď i s prvkem :o) Jestli to nebude o víkendu, to už tady bude plno. Ale vážně, klidně bys mohla, spát bys měla kde, jestli máš cestovní postýlku, tak by to bylo v pohodě. Aspoň byste si od sebe s panterem odpočinuli a přišla bys na jiné myšlenky.

Labu, já taky chcíííííí na nákupy a courání po městě bez rodiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubíšku, jestli najdeš někoho na žehlení, pošli ho i k nám :o) Minulý týden jsem se donutila všechno vyžehlit, aby tady nezbyly resty do toho nového roku, ale už se to zase vrší. Hlavně nesnáším ty košile a manželovy kalhoty. Sobě je nežehlím, jen narovnám už po praní a není to potřeba, ale on by si je jinak nevzal :o) No, na té jeho velikosti už je vidět, když to není vyžehlené.

Lukina 11228

Re: Re: Re: Po odmlce

7.1.2005 12:35:35
Labu, to sluníčko v příspěvku je pěkné. Já už chci jaro. A novou ikonku taky chválím. Akorát sedím doma ve svetru a je mi zima, takže bych nějaké zahřátí brala. Venku je hroznej vítr a díky tomu, že máme netěsnící okna to u nás pěkně fičí.

Bubí, pošli mi prosím tu čínskou tabulku na mail lulukina@seznam.cz My bychom totiž chtěli druhou taky holčičku.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Re: Re: Po odmlce

7.1.2005 11:29:31
Prvka beru, i jen na hlídání?? Dovezeš ho?? :-)))
LaBu 19306

Re: Re: Po odmlce

7.1.2005 11:10:26
Idem sa s vami rozlúčiť pred odchodom do mesta. Myčka umýva, tatinko prebaľuje Sisu (no môžem sa ja sťažovať :oX )
Hlavne sa musím pochváliť. Dnes od rána nám tu nádherne svieti (Jani, heč ;o))...len či je to vôbec v tomto ročnom období "zdravé" .... kedy potom bude sneh, v júli?...:o(

Bubí, ja rada žehlím, ale len keď predo mnou neleží veeľká kopa. Veľké kopy ee. Periem každý deň a 90 percent hneď skladám a šup do šatníka. Zvyšok sa snažím požehliť hneď na druhý deň, keď to pár dní odkladám, nenávidím žehlenie :o))
My máme našťastie takú čističku odpad.vôd, ktorá mi nedovolí prať viac než jednu práčku denne :oD ....keď to poruším, je to raz dva CÍTIŤ-doslova:o(

Li, hlásim sa ako prvý záujemca! Išlo by to na dobierku? ;o))
Len taký tip-nebolo by možné, že by s jeho nespavosťou mohol mať nejakú súvislosť čierny čaj?
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 18607  [Dalších 17917 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.