| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 18607  [Dalších 17897 >>]
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Re: Re: Čtvrtek

6.1.2005 16:24:00
Ahojky!

Mám chvilku čas, návštěva šla do města, Míša spí a Ju si chvilku hraje sama. Ale koukám, že tady kecá jen Sev s Rain. Kde jsou všici? Pet tady není už od včera co? Halóóóóó Petull, vyhrab se!!!!:-)))

A co ty Li, už je líp? To hlavně závisí na prvkovi viď. Jestli je hodnej, tak je líp, jestli zlobí, tak je hůř. To známe ...

Tak jsem to sluníčko zakřikla, když jsem uspávala na balkoně malou, tak začalo pršet:-( Ale pak ještě vylezlo, zrovna když jsem jela nakoupit, no to je síla do očí! Skoro nic jsem neviděla, ani se nedivím, že jsou bouračky. Kdyby mi někdo vběhl do silnice, tak ho asi přejedu.

No tak já se jdu věnovat prďolce, už mě tu zase sedá na nohu:-) Já si totiž sedám k PC bokem a mám nohu přes nohu a malá jak to vidí, tak si mi tam sedne a musím houpat:-))) Jenže přitom nemůžu psát, jen číst, tak pište pište ať mám co:-))) Zatím pááá
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Čtvrtek

6.1.2005 14:45:56
Myslíš, že je to i počasím? Jsem zvědavá, co nám řeknou na kožním, Elidel teda nějak extra nezabrírá :o(((.
rain 14358

Re: Re: Re: Čtvrtek

6.1.2005 14:43:51
Sev, Michalka teď zase 45 minut vyváděla, než se jí povedlo usnout, přitom na ní bylo vidět, jak se strašně unavená :o(

Tohle počasí asi ekzémům moc nepřeje, manžel mi říkal, že zrovna dneska tam byla známá s holčičkou skoror stejně starou jako je miška a že se jí taky strááááášně AE zhoršil, má to prý přes celý krk, po jedné tvářičce a na bradě a na rukou. Musím to zaklepat, ještě že ty moje berušky nic takového nemají.

6.1.2005 14:38:17
Jo, jo, rozrážet byla včera :oDDD.

U nás taky svítí, je 8°C, ale fučí teda zase parádně, takže teplo rozhodně není.

Léňa je ukňouraná, doma spala jenom 3/4 hodiny potvůrka :o(((. Jestli bude na nákupu kvičet nevyspáním, tak potěš! Včera se jí rozlezl ekzém i na obličej. Včera kolem pusinky a pod nosem a dneska to má i kolem očí. Taková červená suchá kůže na víčkách a pod očima, takže vypadá jako by byla nevyspaná, uplakaná, oteklá... no jako bychom ji doma týrali :o(((. To je hrozné, jak oči dělají hodně.
rain 14358

Re: Re: Čtvrtek

6.1.2005 14:26:35
A ani Alík, v Makru lidi byla rozrážet včera, ne?
rain 14358

Re: Čtvrtek

6.1.2005 14:25:49
U nás už taky svítí, heč, Jani!!! A je tady přes 8stupňů, kde je zima, to by mě zajímalo.....

Sev pečlivka je už zase napřed! Já koukala na skříň, když jsem tam dávala vázu, klidně by to zase chtělo uklidit :o( Ten úklid je fakt nekonečný :o( Vánoce budu sundávat v neděli, ať se děcka ještě o víkendu pokoukají :o)

Nejen Pet, i Li se nám dneska nehlásí, HALÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ kde jste??????????

Re: My tři králové jdeme k vám, štěstí, zdraví vinšujeme vám!

6.1.2005 13:33:15
Vrátím se k tomu mlíku - Jani, já ho Lence ještě pít nedávala. Ale asi bych měla začít, protože jsem přes svátky nějak změnila rytmus a Lenku kojím přes den tak 1-2x. Mě by spíš zajímalo, kolik toho vaše dětičky vypijí za den celkem. Lenka dá tak 1 hrníček, to je možná 250 ml. A z kolika vody děláte kaši?

Rain, kuličky se buď dají rozpustit v trošce vody (netřepat skleničkou), ale je to docela zdlouhavé, takže já zabalím 1 nebo 2 kuličky do papírku a přejedu to válečkem na těsto a rozdrcené jí to dám na lžičce (umělohmotné!!!) do pusinky.

TAk jsem dopoledne zlikvidovala vánoční výzdobu, zůstal jen stromeček, ten asi očešeme o víkendu, protože odpoledne jdeme nakoupit. Teď mi to ještě přijde hezky jiné, ale až večer nebude svítit okno, tak to bude smutné...

Petull, kdéééé jsíííí????
Li, jak je?
LaBu 19306

6.1.2005 12:23:53
ahojte, holčiny:o)

Práve som dala do trúby zapiecť nákyp z rybieho filé a o chvíľu sa pustím do zeleninového šalátu....což mi pripomína jeden fftip:
Stretnú sa v adventnom období v meste dve kamošky a jedna sa pýta druhej: "Tak čo trúba-pečie, pečie?" Druhá na to: "Trúba? Ale áno, síce okolo toho najprv frflal, ale už má skoro napečené." ;o)

Ako ste sa vyspinkali? U Janky ani Rain žiadna sláva, hm, zúbky a rýma, zlá kombinácia...:o( Rýma sa nás tiež chytá, síce ju homeopatiká hneď v prvý deň zastavili, ale dnes je tu tuším znova, tak už od rána "bojujem", a dávam Siske homeo každú hodinu, po troškách.

Náš tatinko je tiež nejaký nakapatý a keďže má dnes voľný deň, ešte spí :oD
Včera sa vrátil až pred polnocou, bol si s kolegovcami z práce zahrať šípky. To znamenalo, že som po dlhšom čase Sisu uspávala ja.
Príííjemne ma prekvapilo, čo ju tatinko naučil.
Uložila som ju do postieľky, pár krát mrnkla, opýtala som sa jej, či chce dudlík.
"Hm"=áno. Dala som jej jeden do úst, jeden do ruky a................zostala som ticho ako mucha stáť v izbe pri dverách. Z A S P A L A !
No téda, a ja ju vždy pol až hodinu nechám po sebe na posteli loziť :oDD

Rain, Michalka je jednotka! :o)

Severko, ďakujem za opýtanie na jogu :o)
Ale nemám sa zatiaľ čím pochváliť. Mali nakoniec ešte vianočnú prestávku:o(, začína sa až tento pondelok... Tak potom poinformujem, ako sa mi darilo :o)

Dnes sa mi vráti Simonka :o) Už sa táák teším :o)

Sluníčko ti, Jani, závidím, ale neva, tu husto, pravidelne prší a to mám tiež celkom rada (keď to bubnuje na okná a my sme tu schovaní v teplučku suchučku ;o)), až na to, že nemôžme ísť von :o(
Alebo žeby sme si dnes dali svižný pochod pod dáždnikom?:oD

ee, asi nie ;o))

Prajem pekný sviatočný deň :o)

JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Čtvrtek

6.1.2005 11:15:33
Hezké dopoledne všem!!

Teď jsem chtěla napsat hezké ráno, ale jak jsem koukla na hodiny, radši jsem si to rozmyslela. My sice vstávali v devět hodin, ale jsem nevyspalá jako už dávno ne. Malá strašila do půl třetí:-( Napřed tedy spala, ale kolem dvanácté se probudila, to jsem se akorát chystala jít spát a pak nějak nemohla zabrat. No a já nemohla samozřejmě s ní:-(

Děti mají obě rýmu, myslela jsem, že už je pryč, ale nastoupila s novou silou, teď je to ta hlenovitá. Naštěstí se Julinka naučila smrkat a tak nepotřebuji ani odsávačku, stejně mi jí zničila a já ještě ani nekoupila novou, možná už jí ani nebudu potřebovat.

Čekáme dneska návštěvu na dva dny, tak navím jak budu stíhat:-(

P.S. U nás svítí sluníčko, heč!!!
rain 14358

Re: Čtvrtek

6.1.2005 11:02:53
Sev, tos teda měla!!! :o)))) Když už jsem tady musela trčet, tak jsem myslela, že aspoň něco..... Tak snad někdy příště, i když radši budu, když budu moct spát :o))) A to ještě Michalka celu noc vyváděla, protože ten osmý zub je před vyklubáním, už je vidět přes kůžičku. To nevím, co bude dělat, až jí polezou ty stoličky :o( Sev, jak dáváš tu Chamomillu, rozpouštíš kuličky? Jestli bude dneska v noci zas takový horor, tak bych to asi taky zkusila.

Taky jsem vám ostuda zapomněla říct, že jsem překopírovala do deníku dopis od Hanky, ale když tady není Jitulka, tak je to asi stejně jedno.

Jo a s těmi zvuky, musím se pochlubit, Michalka umí, co dělá ryba, klape pusou, jak dělá koník, pejsek je baf baf, ovečka je be! a někdy si vzpomene na čertíka, ale ten už není tak aktuální, když už jsem skoro všechny čertíky uklidila :o) Slov už umí taky dost. Je teda vážně dost ukecaná, někdy bych skoro až litovala .... :o) hlava mi jde kolem :o))

Tady taky prší, s tou epidemií to, Severko, radši moc nepřivolávej, protože Péťa už zase má rýmy plný nos a zdá se mi, že začal chrchlat. Ono by mu to docela prospělo, kdyby s námi dneska zůstal doma, ale to on ne, potřeboval PRÁVĚ dneska jít do školky :o) když jsme s tím měli takovou pakárnu :o)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 18607  [Dalších 17897 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.