Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Čtvrtek6.1.2005 9:18:28
Rain, kdybych věděla, že chceš být dneska poprvé první, tak bych těch 6 minut fakt počkala ;o).
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Čtvrtek6.1.2005 8:12:07
Tak to jsem přesně věděla, že mě Severka předběhne!!!!!!!!!
|
| rain | 14358 |
|
|
Čtvrtek6.1.2005 8:10:27
Tak že bych dneska byla první? Snad poprvé....? No než to naklepu, tak mě stejně někdo předběhne.... Taťka mi to dneska zavařil, měl vstávat dřív, aby stihl jet s Péťou do školky, nějak se mu to nepovedlo, chtěl to svádět na Michalku, jestli mu netočila s budíkem, ale včera teda na budík ani nesáhla, u nás v posteli vůbec nebyla. Takže jak potřeboval být už v osm někde, tak já jsem v půl osmé nebyla schopná stihnout vzbudit Michalku, oblíknout všechny a dorazit do školky. Přemlouvala jsem Péťu, aby dneska teda zůstal doma, začal mi tady plakat, že do školky chce. On jak něco není podle nalinkovaného scénáře, tak je to hrůza. Věřím, že kdybych mu řekla včera, že spolu zůstanem doma, že by to bral všemy deseti. Tak jsem volala mámě, jestli by nemohla na chvíli z práce a dovézt ho tam ona, má čas až v půl deváté. Ale zná se s učitelkama, kdysi tam taky učila, takže domluvila, že přijedou až v těch půl deváté pryč. Takže teď tady čumím s Péťou, Michalka se vzbudí, až oni odjedou, to je teda k vzteku, víc jak hodinu jsem z toho mohla spát :o(((
Li, ještě k tomu včerejšku - nešlo by pantera nějak víc zaúkolovat, třeba když chceš uklidit, uvařit, tak mu dát prvka, že to jinak s ním nejde, aspoň by viděl, co práce s ním máš a že to fakt jednoduchý není, že si opravdu neválíš šunky na dovolené a že se s dítětem nic navíc neudělá. Takhle se můj manžel taky snažiĺ vtipkovat, že jsem přece na dovolené, párkrát hlídal půl dne a to měl navařeno, nachystáno a stejně mu šla hlava kolem. Pak, ale to už byl Péťa větší, jsem jela na kurs a hlídal za sebou tři dny a já jsem tam mohla spát a jezdila jsem domů - cesta hodinu a půl tam a hodinu a půl zpátky, to viděl, zač je toho loket. A zase měl navařeno..... Obě děti hlídal zatím většinou jen když Michalka spala, párkrát jen tak na hodinku a vidí, co jsou schopní vymyslet a jak Michalka zaměstná člověka sama. Tak ho zkus do toho všeho nějak upíchnout a uvidíš, že třeba ze svých kritických pohledů sleví. Ten útěk do koupelny je dobrý začátek, já si taky občas pobrečím, taky jsem nedávno měla krizi a všechno jsem manželovi vmetla, i to jak se samozřejmě počítá s tím, že budu fungovat za každé situace, když sem chce pozvat najednou rodiče, sestru a ještě tady měly být holky, dost koukal, nejdřív měl nějaká hrdá prohlášení, pak se mu to rozleželo a taky ustoupil. Nesmíš to nechat dojít tak daleko, že si bude myslet, že všechno zvládáš a najednou to je jinak. Navíc, když máš ještě pečovat o švagrovou a jejího syna, jejich domácnost, vždyť přece musí vidět, že to je na jednoho člověka moc. Musím říct, že ten kurs se mi osvědčil, přál mi to, že jsem se na to těšila a chtěla se naučit něco nového, tak mu asi bylo hloupé říct, že kdo bude hlídat, pak to pochopil, že to není jen taková legrace. Na každého platí něco jiného, ale myslím si, že když sám uvidí, co všechno musíš udělat pro prvka a co stihne vyvádět on, že pozná, že ti křivdí a že by měl slevit nebo se sám zapojit, aby ti ulehčil. No to jsem se zase rozepsala, všem se moc omlouvám :o))))) |
|
|
My tři králové jdeme k vám, štěstí, zdraví vinšujeme vám!6.1.2005 8:04:17
Dobré ranko!
Jéé, já bych tak spala... Sice hned zapadnu do pelíšku za Lenkou, ale usnout už se mi bohužel nepodaří. Prcka se mi nepodařilo přesvědčit, aby dneska ve školce zůstal spát, takže to považuju za svůj neúspěch. A jestli bude odpoledne zlobit tak, jako dneska poránu, tak už ho předem lituju, až mu jedna přistane :oDDDDD. Venku nám, jak jinak, zase prší, to je letos podivná zima... V sobotu má být až 11°C. Počasí tak akorát na nějakou chřipkovou epidemii. LaBu, tak jak bylo na józe? A víš, že je to někdy velký problém, mít děti na prvním místě? Manža to tak nemá a někdy mě jeho priority hrozně štvou :o(((. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Tak sme, či nie sme, dobré hospodynky? |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Tak sme, či nie sme, dobré hospodynky? |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Tak sme, či nie sme, dobré hospodynky? |
|
|
Re: Re: Re: Ufňukané zamyšlení5.1.2005 23:18:00
Li, tak to je dobrý základ. Vyprdnout se na to a jít se z depky pořádně vybrečet a pak vyspat. Však on to panter přežije. Moc držím palečky, aby noc byla klidná!
Já když nutně potřebuju třeba uvařit a Lenka kvičí, tak si ji posadím do židle, přisunu až k lince, aby pořádně viděla co dělám a nejlíp jí "zacpat" něčím pusu. Na stoleček burizony, do ruky jablko, do druhé lžičku a mít připraveno spoustu věcí na obměnu do ruky (vlastně stačí jen otevřít šuplík a vytahovat kuch. náčiní). Něco ji baví déle, něco vůbec. Ale je to jediná šance, jak se dostat ke kloudné práci. Je fakt, že takto s ní můžu dělat jen omezené činnosti, né běhat po bytě s vysavačem atd. Já chtěla až Lenka usne, vytřít, vydrbat koupelnu, eventuelně vyžehlit část suchého prádla. A co dělám? Sedím u netu a hledám si šablony na WiCo, do sluchátek jsem si pustila pořádně nahlas mého oblíbence Phila Collinse a je mi co? Je mi fajn. Co na tom, že každých 10 minut běhám za Lenkou, kterou budí zoubky. Prostě jsem na chvíli vypnula, dětičky dneska dost zlobily, tak snad si to zasloužím. Binec neuteče :oDDDD. A já si tady lebedím, že můžu poslouchat CD a zároveň browsovat. To mi u té staré herky nešlo. Když se načítaly stránky, nezvládal přehrávač :o))). A k tomu mluvení. My máme doma přes den ticho, pokud je Péťa pryč. Taťka pracuje, rádio nehraje, takže na Lenku furt mluvím. Doma i venku. Nějak si nedovedu představit, že s prvkem mlčíš. Třeba by Ti to taky pomohlo, trocha samomluvy :o)). |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Ufňukané zamyšlení5.1.2005 22:47:50
Severko, moc děkuji. Tvoje psaní mi pohladilo dušičku. Já dnes měla vážně "den blbec". Zdenda se nějak špatně vyspal, kňučet začal hned ráno po probuzení. Vydrželo mu to celý den - nic ho nebavilo, jen se vztekal, brečel, tloukl hlavou do zdi. Zuby to nejsou, alespoň jsem nic neviděla, doufám, že zítra bude líp. Každopádně dnes spal přes den jen cca 10 minut v kočárku. Pak dostal další se svých hysterických záchvatů, vylézal z kočárku, svíjel se na chodníku... Musela jsem se mu věnovat na 100%. Vlastně až večer jsem zjistila, že jsem přes den ani nic nejedla, prostě jsem to nějak nestihla. Uvařila jsem si pár bramborů, ale ty jsem následně vyzvracela. Když přišel partner domů, v bytě byl neuvěřitelný binec, plotna studená a prvek opět řval. Utekla jsem do koupelny, seděla ve tmě na zemi, brečela a jen vnímala, jak Zdenda tluče na dveře a brekem se dobívá za mnou. Přála jsem si být co nejdál, neslyšet ho. Každopádně jsem vylezla, prvka nakrmila, vykoupala, uspala. Uvařila jsem si nové brambory, snědla je, vyžehlila kupu prádla (asi polovinu toho, co tu mám k žehlení) a jdu spát. Na nepořádek v bytě už kašlu, nádobí nechávám na ráno, partner byl upozorněný, že svačinu si do práce má udělat sám... Myslím, že pořádné vyspání potřebuju jako sůl. Ještě několik dnů, jako byl ten dnešní a dr. Chocholoušek to jistí :o(. Vůbec nechápu, jak některé stíháte několik dětí, zaměstnání... Asi jsem vážně neschopná :o(((.
Přeji vám všem dobrou a klidnou noc. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Tak sme, či nie sme, dobré hospodynky? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.