Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Ráno raníčko Severka i Alík vstal...5.1.2005 9:47:05
He he he, Alí, a mně bylo divné, že byste měli čerstvý fenykl a kdybyste ho měli, že bys ho Kubíčkovi nevařila :oDDDDD. Tak ten sypaný vařím leda sobě, když si dám něco nadýmavého :o)).
S tím článkem o Ibuprofenu jsi mě moc nenadchla :o((. Teda, zvlášť ta diskuze je zajímavá. Je fakt, že já sice dávám léky až opravdy když není zbytí, ale stejně... Mimochodem moje mamka kdysi brávala Brufen ve velkém a taky měla žaludeční vředy. Zdá se, že medicína od těch dob v tomhle moc nepokročila. |
| Jíťa |
| • |
Lukina a Bára5.1.2005 9:07:00
Mně se taky blíží zkouškové, dodělávám si ještě pedagogické minimum. S učením je to těžké. Musí holt zabrat tatínek, aby na to maminka měla čas. Ale zase byla výhoda u státnic. Měla jsem Adélku sebou, vzali mě jako první a dali mi samé jedničky. Vím, že to bylo trošku psychické vydírání, ale nikomu snad neublížilo. Dokonce když pak vyhlašovali výsledky, tak nečetli jenom moje jméno, ale i Adélčino. To bylo hezký.
Tak se tady mějte hezky, prcháme za veverkama. |
| Jíťa |
| • |
Alíkovi5.1.2005 9:01:12
Ahojky,
tak už jsme nachystaní zase k odjezdu do divočiny. Jen tohle dopíšu, jedem. Chtěla jsem jen něco říct k té domácí pekárně. My ji máme, je naprosto skvělá. Ríša se rozhodl, že mi ji koupí hned poté, kdy k nám v sobotu večer přijeli na návštěvu jeho hladoví kamarádi, totálně nás vyjedli a my byli až do pondělka do odpoledne jen na bramborách a palačinkách ze sušenýho mlíka. Od té doby pečeme každý den chleba nebo mazanec. Do všeho cpu celozrnné mouky, sojovou mouku, pšeničné klíčky a ovesné vločky. Chutná to skvěle, dokonce i Ríšovi, který nesnáší jakékoli náznaky zdravé stravy. |
| Abcded | 23276 |
Ráno raníčko Severka i Alík vstal...5.1.2005 8:50:36
NO kdopak tu mluvil o čerstvém fenyklu? Podle toho, že ho chceš přidat Lence do jídla jsem usoudila, že mluvíš o koření:o) Čerstvý fenkykl tedy opravdu nemáme. (a mě bylo divný, že by v Carrefouru neměli fenykl:o))) Ono vůbec ovoce a zeleniny se u nás prodává velice pomálu. Největší zájem o ovoce je akorát na Mikuláše a na Vánoce. Jako kdyby ti místní jedli ovoce jen o svátcích?:oO
Jinak dneska ráno jsem zjistila, že Kubíček ve své jídelní židličce už opravdu nemůže sám jíst. Vždycky se postaví a sedne si při jídle frajersky na ten rantl....takže jsem ho na snídani posadila do malé židličky k malému stolečku a Kuba byl konečně spokojený, že si u jídla může sám stoupat a sedat, stoupat a sedat.....:o))) JO a ještě k té akci v Carrefouru - tady je o tom článek Je vidět, že to byl zase jednou jenom pěkný reklamní tah.... A ještě něco k ibuprofenu. Nedávno jsme tu tuším řešili Ibuprofen versus Paralen. A ještě víc dávno jsme tu taky řešili používání léků proti bolesti versus nepoužívání léku proti bolesti. Tak tady to máte...:o( I když hovoří se tu o dlouhodobém používání, tak snad jen občasné podávání není tak hrozné:o( |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Ráno raníčko Severka vstala...5.1.2005 8:04:55
Ahojky v novém dni!
Tak to vypadalo, že noc bude kvůli zoubkům krušná, protože než jsem šla spát, Lenka se budila každou chvíli. Tak jsem jí pak lupla homeo, vzala si ji k sobě do postele a spokojeně spala... no jako miminko. Dokonce jsem ji kojila až v 5 ráno. Na to, že kaši jedla někdy po sedmé je to rekord. Ještě vychrupuje, tak si lehnu k ní. Venku hnusně prší, už tady dokonce byla i přepravní služba s balíkem, takže rozcvičku jsem poránu už měla hezkou. Alí, vy máte čerstvý fenykl?? No tak to jste dost dobře zásobení! Já zkoušela kousnout do syrového, je takový nasládlý, ale když se uvaří, tak mi přijde, že ta sladkost zmizí. V každém případě Lenka teda zbaští všechno :o))). No a z koření já zatím dávám jen drcený kmín. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Jejej tady je toho nakecano:-)4.1.2005 22:54:46
Oni jsou asi všechny golfky těžší na manipulaci při zvedání na obrubník.A hlavně když na nich mám ještě pověšenou tašku s plínama a jinýma potřebnýma věcma. Výškově nastavitelné madlo se dělá většinou u těch dražších golfek. Teda myslím. Já mám na kočárku místo madla pultík a ten je fakt super.
Bubí, jaká tabulka ohledně miminek??? Jsem zvědavá. Jíťo, téda takový dlouhý příspěvek. Určitě budeme rády, když mezi nás zavítáš. Takže ty jsi vysokoškolačka? Zajímavý obor. Já jsem letos začala studovat dálkově Ekonomiku, marketing a informatiku ve veřejné správě. Ale nevím jak to zvládnu. Za chvíli mám zkouškový a nějak se nedonutím se učit. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Jejej tady je toho nakecano:-)4.1.2005 22:32:19
Tak malá se mi taky prohýbá do luku a občas sebou i praští na zem a když jí chci od někud odnést a ona nechce, tak natáhne ruce, že mám co dělat, aby mi neproklouzla:-))) A vzteká se taky dost, to Míša nedělal, ten byl spíš nešťastný, když jsem mu něco zakázala.
S tím spaním je to těžký, já bych Míšu klidně už ani nedávala, ale pak je to s ním k nevydržení a i v noci se víc budí, i když nechápu proč, spíš bych si myslela, že bude spát líp. Dneska byl venku taky hrozně protivnej, chvílema tak pofňukával a ani nevěděl proč. Myslím, že to spaní ještě potřebuje, asi to budu řešit tak, že ho budu dávat spát obden a uvidíme. No a ty golfky. Na Míšu jsem měla jen ty úplně obyč do auta, abych všude nemusela tahat sporťák a ten se mi do kufru vešel jen tak tak, a pak už nic. Takže třeba na nákupy byly dobrý. Ale stejně jsem potřebovala, aby se Míša naučil hodně chodit sám, když jsem čekala Julu:-) A na Julinku jsem si koupila nové, ale než jsem je stihla pořádně vyzkoušet, tak mi je ukradli s tím autem:-(( Ale chci nové a asi jiné, pár nedostatků jsem zjistila. Oni golfky moc na velký ježdění po městě nejsou, hlavně po těch hrozných chodníkách, já měla po jedné jízdě vymačkané dirky v kolečkách, myslím, že jsem to tu psala, ale pak jsem to nechala být, protože jsem koukala v krámě, že i drahé golfky mají stejná kolečka jako já. Já chci aby byly polohovací, s boudou a madlem a rukojeť raději spojenou, líp se s tím jezdí a možná by nebylo na škodu, kdyby byla výškově stavitelná, ale nevím jestli se to dělá, já po tom nekoukala. No a aby byly lehké. Tady je fotka těch co jsem měla. Ale přišly mi docela těžké, a špatně se zvedaly na obrubník, ale to budou asi všechny golfky. ![]() |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Jejej tady je toho nakecano:-)4.1.2005 21:23:02
Pettul, na tvoje provokace jsem už zvyklá :o). Pomalu mi začíná docházet, že to skvělé, usměvavé a hlavně spavé dítě se nějakým nedopatřením nenarodilo mně, ale tobě. Řeknu ti zcela upřímně, že někdy je to vážně horor, číst si o vzorné Elišce :o). Ale jen piš dál, alespoň se ze mně nestane namyšlená máma pevně přesvědčená o tom, že její dítě je to nejlepší na světě :oD.
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Jejej tady je toho nakecano:-)4.1.2005 21:12:50
holky, nechci bejt škarohlíd a prudil, ale malá se teda zatim nevzteká. Sice má občas takovej úlet, že něco chce a já jí to nedám, tak začne brečet (je vidět že jí to dá hodně práce vymáčknout slzičku) ale během chvilky se srovná a je v pohodě.
Tak čekám, že když jsem hodila pochvalum, od zítřka se začne vztekat :-)) JO Karkul , nám malá krade kyselý okurky, kdybych jí je nebrala tak je snad i sní. (to má nejspíš po drahoušovi, ten se po nich může taky umlátit :-)) ) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Jejej tady je toho nakecano:-)4.1.2005 20:22:42
Chtěla jsem ti napsat, ale hlava děravá zapomněla, že u mě to tak bylo vždy, jako průběh alergické reakce. Davídek to měl jednou taky, po celeru. Ale ty holka šikovná jsi na to přišla sama.
Tak ať je malá v pohodě. pa pa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.