| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 6145  [Dalších 5385 >>]
Janna + 2 berušky 22270
18.3.2006 18:06:23
Ahoj holky, my se právě vrátily z 3,5hodinové procházky, je tam teplo, ale zataženo, brrr. No a mě po cestě nějak vyhládlo, furt strašně žeru, takže jsem spořádala - 2 housky s paštikou, 2 loupáky, 2 mnou upečené buchty, vypila velké jogurtové mléko, a ještě se dorazila banánem a kofilou :o) To jsem hnusná, co? :oDDD

Jani, tak tentokrát tobě - ať se brzy rozhýbeš ;o)

Sev, to je mi líto, jak jsou nemocné děti, je to průšvih, a navíc čím menší, tím je to horší, tak ať jste brzy fit!

A Jitulce taky rychlé uzdravení!

Alíku, tak to je teda Anička taky pěknej buřtík :o) Já už vyřadila prvních pár kousků oblečení, no na to, že jí ještě nejsou tři týdny, to je dobrý, co....

Zdeni, tak to dobře všechno vyřiďte, já teda moc nechápu, že ještě vůbec řeší nehodu z roku 2003.....??? dost dlouho, ne. Ale neměla bych se divit, Martin měl dopravní nehodu loni v lednu a vyřešila se před měsícem! Vběhl mu do silnice mimo přechod dědula, díkybohu se mu nic nestalo, jen upadl, jak ho vzal Martin rohem auta, ale nakonec jim stejně dali spoluvinu a zaplatili oba jen pokutu a to jim prosím trvalo přes rok!!!! šílený. Tak ať vám to už brzo všechno vyříděj.

Jo, když už jste tu rozebíraly ten hudební vkus - z pokojíčku právě Verunka kvílí do svého nového báječného hlasitého mikrofonu : tak kopni do tý bedny........co vy na to? :oDDD

Martinka se tam rochní pod hrazdičkou - je zvláštní jak ona už všechno pozoruje a jak se tím zabaví, dr. mě upozorňovala, že jsou ty děti tak nějak teď napřed, ale ona už se i ručičkou teda dost nešikovně snaží do toho plácat, aby se to hejbalo....taková maličká.

A Verunka jak tam kvílí do toho mikrofonu, tak je u toho ještě zamotaná do různejch šátků a sukýnek a tak, je to můj prdloušek :o)

Tak papa, a piště holky, nějak je tu ticho....
Jitulka 18006
18.3.2006 15:41:02
Ahoj,hlásim návrat z hor...tentokrát jsem bohatší o pěknou rýmu.

Sev,ať jste brzy ok a koukám,jak Martinka pěkně rychle roste a přibývá.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
18.3.2006 15:12:18
Ahoj listopadky a listopadčata!

Tak u nás je z těch nemocí už taky pěkný kolotoč. Péťa rýmuje a včera odpoledne mi začala horečkovat i Neli, pak se jí spustila rýma, ale fakt příšerná. U dvou dětí jsem se obešla bez odsávačky do nosu a teď to mám do třetice i s úrokama. Fakt čím víc dětí, tím větší kolotoč v tom marodění, předáváme si to hezky dokolečka. Takže chovám, chovám a chovám, a potřebovala bych ještě jedny, nebo lépe dvoje ruce. Chci být chobotnicééééé!!!
Zdenka1 25809
17.3.2006 8:56:04
Naše děti jsou už zase 3 týdny nemocné na střídačku. Začalo to tím, že Zdendu bolelo ouško, pak začlo druhé, přidala se 39° teplota, tak jsme skončili na pohotovosti a byl z toho oboustranný zánět, tak mu obě uši propíchli a vyfasoval antibiotika. To propíchnutí mu okamžitě pomohlo, tak jsme vyrazili i přesto na Jižní Moravu, na víkend za rodiči. Cesta byla dlouhá asi 230 Km, když jsme přijeli až téměř do cíle, tak se nám v autě přetrhlo plynové lanko a museli jsme auto dotlačit asi 300m. Celou sobotu pak manžel opravoval a já hledala nějaký servis. Jarkův kamarád, za kterým tam jel, samozřejmě nebyl doma, tak se díval na telku a děti s dědou naháněly na dvorku slepice. Náhradní lanko samozřejmě v okolí nikdo neměl, ale nakonec se nám to podařilo opravit vlastními silami, jenže až k večeru. V neděli jsem nás zase sbalila a v poledne jsme jeli zpátky, aby jsme měli nějakou rezervu, kdyby se to znovu pokazilo. Naštěstí jsme dojeli v pohodě :-), ale s rodiči jsme si poseděli jen po nocích :-(. Kazety od Evy a Vaška se jim líbily :-).
V pondělí jsem zašla s dětmi na ušní, tak Dr říkala, že se ty uši hezky hojí. Ptala jsem se ji i na Milku, jestli by na ni nekoukla, protože má už od listopadu skoro pořád rýmu a v pondělí ji dostala zase a hezky hnisavou, tak mi řekla, že si mám zajít k dětské doktorce, že ona tam není od toho, aby léčila rýmu (nevím, proč jsem si myslela, že by mi na nosním mohli pomoct). Dětská Dr. jí pak napsala Pamykon. Od pátku už malý chodil do školky, ale vydržel to jen týden. Dnes jsme měli jít na neurologii, ještě na kontrolu po té nehodě z roku 2003, ale musím to zrušit, probudil se s 38° teplotou a s kašlem vypadá to zase na laryngitýdu :-(. Už aby bylo teplo, snad pak budou zdraví.
Včera nám přišly dopisy od soudu, že se tam máme v dubnu, já a Zdenda, povinně dostavit, jako svědci. Je to síla, asi si zase spletli formuláře, nechápu, co by jim tam malý mohl říct a já si taky od nárazu nic nepamatuju, měli nám poslat jen vyrozumění poškozeného. Tu samou chybu udělali už loni, to jsme tam jeli, letos už jen zavolám.
Včera jsem přecejen zašla Milku zapsat do školky, od listopadu, ale ředitelka mi nedávala moc velkou nadějí, že prý tam mají hodně dětí
Tak tolik od nás, za tu dobu , co jsem nepsala.

Prošvihla jsem narozeniny od LaBu a Jany, tak ještě dodatečně, holky, všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí, lásky a Labu ještě krásného a zdravého chlapečka.
16.3.2006 10:46:31
Ahojky! Maminka mi před chvílí odjela, tak budu tvrdě zařezávat realitu, když jsem se 3 týdny flákala. Máme hektické období, Neli chce být furt u prsu, i když evidentně ještě nemá strávené předchozí mlíko. Ale ječí tak strašně, dokud si to prso nevynutí a pak je zase jak mílius. Závislák! A noc byla dneska taky příšerná, asi usnu ve stoje :o((.

Díky za optání, krk už je dobrý. Ne úplně, občas zapomenu a zuběsile se otočím a to pak zabolí, ale jinak už o tom ani nevím. Pomalu jsem to rozhýbala, nahřívala, mazala.

Péťa šel dneska se školkou na Michala Nesvadbu, všechny děti se v šatně tááááák těšily, to je psina, jak ho zbožňují.
JANA + 2 prckové 5158
15.3.2006 18:23:48
Ahojky!

Sev, dneska v noci jsem si na Tebe vzpoměla:o) Něco se mi skříplo v zádech a nemohla jsem se ani zvednout z postele, jak to bolelo. Teď už je to trošku lepší, ale pořád nemůžu otáčet hlavu a ani se pořádně hýbat:-( Jsem na sebe zvědavá zítra. Tohle se mi už dost dávno nestalo.

Janni, díky za info o Bambim, myslím, že by se to Míšovi mohlo líbit. Tak ještě zajistit hlídání pro Julku, ta by asi nevydržela a můžeme vyrazit.
Verunka je šikulka a Martinka taky - krásně přibývá!

Janna + 2 berušky 22270
15.3.2006 16:47:42
Ahoj zdravím při středě :o)

Verunka zubaře zvládla naprosto s přehledem, prdelka moje šikovná. A Martinka v poradně taky dobrý, ten šelest už dr. neslyšela, díkybohu, a má 4640g!!! tlusťoch :oD Za týden přes půl kila. Asi si bere ty moje, co já shazuju ;o)

Jani, ten Bambi trval něco přes hodinku, asi 65 minut, bylo to hezký, no zvířátka no, byla to i legrace, děti se smály na celý kino. Smutný byly jen ty chvilky, kdy jako vzpomínal na tu svojí maminku, ale ono to asi dětem nedocházelo, že jako umřela a já to radši Verunce moc nevysvětlovala, aby ještě nebulela :o) Šlo o to, že se o něj měl starat ten jeho tatínek, ale nechtěl, že je jako král lesa, ale nakonec si ho nechal, všechno ho učil a tak. Líbilo se nám to.
Jo a ať jdeme kam jdeme, kino, divadlo, tak jsem zjistila, že 90% dětí po 40 minutách začíná zlobit :o), asi je to na ně moc dlouhý. Jinak my jsme naštěstí v těch zbývajícíh procentech, Verunka je kulturní nadšenec :o)

Verunka už jde taky zítra do školky, ven už chodíme stejně každej den, i včera, když sněžilo, vedly jsme Verunku na cvičení. Tak už se těším, že se aspoň trošku zabaví a ty dny dostanou nějakej řád.

Sev, už je ti dobře?

Alí, teď nevím, mám vyměnit tvoje přátelství za zlobivé dítě a špeky? no ještě o tom pouvažuju....:oDDDDD
13.3.2006 16:01:12
...snad sníh už nenadělí :o).

Mně dnešek začal opravdu žůžo tím, že někdy ve tři ráno, když se Neli hlásila o baštu jsem nemohla pohnout hlavou, tím pádem se ani pořádně otočit či zvednout. Grrr. Zablokovaly se mi ty vazy kolem páteře, ale totálně. Hlavou můžu jenom dolů, do strany ani nahoru to nejde. Navíc mě z toho pořádně bolí hlava :o((. Takže nahřívám, mamka masíruje, říkala, že to mám i viditelně oteklé, prostě totální blok. Už delší dobu jsem tam cítila napětí, z toho, jak Nelinku celé dny nosím, no a dneska se to holt "kouslo".

Péťa si užívá,když je nás doma tolik :o). V sobotu byl s babičkou v divadýlku a včera byl s taťkou v kině na Strašpytlíkovi. Navrhovala jsem i Bambiho, ale to taťka rezolutně odmítl. Máme doma I. díl a ten taťku vůbec nenadchl. Je to takový příběh z lesa o zvířátkách, nic moc děj. Jenomže ten první díl je z roku 1942, tipla bych si, že II. bude o hodně lepší a hlavně akčnější. Jinak délkou jsou tyhle animované filmy něco přes hodinu.

Luki, zvlhčovačku doma máme. Jestli bydlíte v paneláku, tak určitě máte vzduch suchý. My ani se zvlhčovačem nedosáhneme potřebné vlhkosti. Leda, když k tomu do obýváku pověsím prádlo :oD. Ona je to dobrá věc pro sliznice, v paneláku jsou přesušené, tím pádem je snáze napadají bacily. A při kašli je to hodně důležité, protože suchý vzduch nutí organismus k ještě větší výrobě hlenu, tím pádem je pak nucen víc vykašlávat.

Neli už je bez rýmy, taky patřičně pookřála a už tolik nepobrekává. Takže ať i vy ostatní marůdci jste brzy fit.
Haňule + Jakoubek 27713
13.3.2006 13:48:22
Já už nechci sníííh, já chciiii jaro!!!
Už mě to počasí fakt nebaví! A to máme ještě tento týden službu v domě, takže když zase napadá, tak musím vzít lopatu a jít ráno odhrabovat sníh...to je něco pro mě.

Luki,v divadýlku jsme byli,bylo to fajn. Nejdřív byla jedna pohádka - jen loutková, pak přestávka, pak pohádka druhá - ta byla kombinovaná lidi s loutkama. Celkem to trvalo od deseti asi do půl dvanácté. Kuba byl docela v pohodě a vydržel i koukat, což je co říct.:-)
Lukina 11228
12.3.2006 22:21:31
No, tak u nás jako obvykle žádný sníh nepadá. Letos tu byl pořádně jen jednou a to na silvestra a od té doby buď hned sleze nebo je zmrzlý.
Včera sice trochu napadlo, ale na silnicích a chodníkách se stejně neudržel. A bobovat se také nedá.

Nemáte některá zkušenosti se zvlhčovačem vzduchu?
Barča už má zase kašel. Nejvíc jí dráždí v ložnici když spí. A díky tomu se mi zase před chvílí ze spaní poblinkala. To už vždycky poznám kdy to na ní jde, takže jí rychle posadím a nechám jí vyblindit. Rychle jí otřu, převlíknu a spí se dál.
Nejprve asi koupím vlhkoměr, abych zjistila jakou máme v ložnici vlhkost a pak se rozhodnu.

Hani, byli jste v tom divadýlku? Jaké to bylo?
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 6145  [Dalších 5385 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.