Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Jejej tady je toho nakecano:-)4.1.2005 20:12:34
Díky za odpovědi, holčiny. Červený už naštěstí nejsme, ale kdyby to bylo z venku, tak bych vám to nepsala:-) Byla rudá od rána a já až večer při koupání jsem zjistila,že to je vyrážka,která se o trochu víc za ten den rozlezla... dneska naštěstí zmizla, a následně jsem si taky uvědomila po čem. U nás předevčírem byla náštěva a já jim nabídla jednohubky, na kterých byli nakládaný okurky, a jeden kousek si malá ukradla... Mno jo... tak si ještě počkáme...
Rain, my bysme taky papali citrusy, jenže malá se po jednom osypala, takže ještě ne... Li, náhodou jestli ti takhle prvek vyvádí jen dneska, tak buď v pohodě:-))) U nás doma to vypadá takhle pořád:-))) Lžičkou se snažíme baštit taky, ale dneska mi malá ztropila přímo hysterický záchvat při obědě, když jí nešel nandat na lžičku oběd, a nechtěla ani pomoct:-( Kaši už taky nechceme baštit, jenže tady bude větší problém pro manžu, zvykl si na lehkou přípravu, tak teď občas dává kupovaný jídla... Záchvaty vzteku jsou u nás na denním pořádku, kvůli věcem s kterými se nesmí hrát nebo do nich strkat ruce a jiné předměty, (dneska mi vypnula počítač a dělala u tohoto nenene, strká nám piškoty do videa, chtěla vyrvat nástavec na CC na DVD)... Jak říkám já, když manžovi popisuju situaci, jasno až oblačno:-))) Print, u nás naštětstí (třikrát klepu) bedny ještě nespadli... My bychom krváceli pak oba... Mimochodem, Elíšek fakt vůbec nevypadá špinavě:-) Malá se tuhle venku taky natáhla, a musela jsem všechno prát komplet:-) Tak zatím pááá |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Skleroza4.1.2005 19:45:31
teda já než to dodatluju, tak už má LI zase novou ikonku, tenhle sněhulák je dobrej, ten předtim byl smutnej :-))))
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Skleroza4.1.2005 19:40:33
tak mám uloženo (uspáno ještě ne, ještě tam něco probírá a diskutuje :-) )
Alíku, Alíku vidiš to , pro samý šprýmy ti mizí ikonka ![]() Li tak vidíš jak je prvek šikovnej, takhle ukázkově se najíst lžící !! :-))) Já zatim při jídle dávám do ručičky druhou lžící - ovšem dopadá to tak, že Eli krmí mě a né já jí. Nabere ( když se jí to podaří) a dává to mě :-) JInáč musim hodit chlubení, jak se mimi umí krásně smát na požádání :-))) - díky tomu máme samé rozesmáté fotky, šťastného miminka :-))) - reklama na štěstí :-) LI - jo jo máš novýho huhuláka, tenhle je ale nějakej smutnej né? (nebo se mi to zdá???? a je to vůbec sněhulák?? :-))))) |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Skleroza4.1.2005 19:30:58
Hele, o jaké zatloukačce tady diskutujete? Myslíte takové ty dřevěné kolíky, co se paličkou zatloukají do podložky s otvory? Matně si na něco takového vzpomínám, že jsem kdysi měla. To se ještě vyrábí? A děti to baví? Doporučíte mi to?
Jo a sněhuláka mám vážně jiného. Ten původní mě už nudil :o). |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Skleroza4.1.2005 19:20:23
A mě se poděla ikonka kam? To mám za toho červíka:o)))
Cisco, tak průvodkyně hostům českých parlamentářů? Tak to si nacvič cestu do bufetu, to bude asi naše lidi nejvíc zajímat:o))) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Tak jsme pořádně vyfoukaní4.1.2005 19:06:06
Teda vy dneska radite, kdo to ma cist?
Ja jak jsem vcera byla u zubare, a jak mi to zase natrikrat umrtvoval, tak me ted jeste porad brni pulka jazyka, nemam ho poradne citlivej, asi jako kdybych si ho oparila. Tak doufam, ze to prestane, protoze je to dost neprijemny a asi mi to umrtvilo i nejaky chutovy bunky, skoro nepoznam, co jim. Sev, ja nez so toho druheho ditka dockam, tak ten rozdil bude nejmin tri roky, tak snad to zvladnu. LaBu, nevim, od koho Kuba ma to odmlouvani, ale nevim, jestli to nahodou neokoukal od trejdy :) Jo a jeste k me praci: nastupuju az od prvniho brezna, do te doby setrvavam ve stare praci. A Aliku, budu delat dobreplacenou pruvodkyni hostum ceskych parlamentaru. A k tomu jsem si vyzebrala jeste neco na informacni strategii. Takze se teste, budu vas oblazovat dotazy typu : co byste rad(a) vedel(a) o Evropskem parlamentu? :P Jinak Kuba vubec neni sikovnej jako vase deticky, nepokousi se oblekat, lzicku pri jidle sice dostane, ale ne ze by se s ni najed, jenom s ni jidlo micha. A poseldni dobou taky zlobi s jidlem, k veceri chce jenom to, co mame my, nic jineho do pusy nevezme, takze dneska jsem byla donucena delat tortillu, aby z ni moh vyzirat brambory. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Skleroza4.1.2005 18:39:55
Jen jsem to odpinkla, ještě jsem si na něco vzpomněla.
Co jsme přišli domů, tak tady Dáda běhá s vytaženým tričkem a šťourá se prstíčkem v pupíku a pořád si očuchává ten prstík. A že je co očuchávat!! Jako kdybych ho nemyla. Tak mu ho musím pořádně vyčistit.Li, ty máš jiného sněhuláka, ne?? Tak já jdu, vařím porkovou polévku k večeři, snad se mi nevyvařila. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Tak jsme pořádně vyfoukaní4.1.2005 18:34:14
Tak mi byli venku přes tři hodiny. Uf to jsem vymrzla. Malej v pohodě. Jen jsme přišli domů, tak malej hned začal mlaskat, to znamená, že má ukrutný hlad, venku snědl 1 a půl rohlíku, tak hned chtěl mlíko, jako každý den, když přijdeme z venku.
Nakojila jsem ho, vlezla si do horký vany, abych rozmrzla. Přitom jsem malého krmila jablkem. A koukám, on žvýká ještě něco jinýho. A on to byl polystyren (asi jsem to nenapsala dobře, ale to neva, že). Tak jsem pátrala, kde ho mohl vzít a z čeho sníst a kolik ho snědl.... Po delším pátrání jsem na to přišla, vzal si na hraní termo obal na lahev a vykusoval z něho vnitřek. Ten křik, když jsem mu lovila ty kousky z pusy........ ![]() Sev, Dáda tohle provozuje už dávno. Hází sebou vzteky buď ze sedu nebo ze stoje. Většinou to ale dělá když je vytočenej a někdo ho drží, tak nevím, jestli si je jistej, že ho držíme a zkouší, co vydržíme. Ale taky už si do šišky dal. Na té plovoucí podlaze nic moc. Taky si občas připadám, že mu pořád něco zakazuju. Vyndavat věci ze šuplíků, ze skříně, z kredence, trhat nepřečtené noviny, vyndavat tátovi služební prachy z kasírky, tak jsme ho jednou našli s hromádkou peněz okolo něj a řehtal se. No ještě že je neroztrhal ![]() Taky ho hrozně baví krást mi chňapky ze sporáku a utěrky, má období, že vše, co nám šlohne, nese si k sobě do nory, jak tomu říkáme, dělají to vaše dětičky taky?? Dneska byl sladkej, prala jsem taťkovi bundu, věšila ji na ramínko na okno nad topení a malej se začal řehtat a říkal TATATATA, pak jsme šli ven, vyndavám mu věci a on začal dělat PÁPÁPÁ, že jdeme ven. Je to sranda, už s ním začíná být fakt komunikace. Labu, jak se ti líbila ta tabulka na miminka, jak jsem ti jí poslala?? Ani jsi nereagovala. Všem z okolí to podle ní vyšlo. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Tak jsme pořádně vyfoukaní4.1.2005 18:29:29
Sorry, to samozřejmě nemělo být dvakrát :o). I když... Severka si stěžovala, že to tu poslední dobou skomírá, tak je hned víc příspěvků :oDDD.
|
| Li. | 14175 |
Re: Tak jsme pořádně vyfoukaní4.1.2005 18:15:08
Ahoj Severko, vzteklouna mám doma už delší dobu. Jak se mu něco nelíbí, hned si s řevem lehá na zem. A nelíbí se mu poslední dobou skoro nic. Myslím, že má dojem, že máma je jen na to, aby mu kazila legraci - zakazuji mu totiž rozbít obrazovku televizoru dálkovým ovladačem, přesadit kytku, rozcupovat magnetofonovou kazetu (to už se mu jednou povedlo), rozházet natrhaný toaletní papír po celém bytě (to se mu daří několikrát za den) atd.
Jak ale tak čtu o vašich šikovných dětech, došla jsem k názoru, že je třeba pokročit trošku ve výchově a vzdělávání i prvka. Tak jsem mu dala při večeři do ruky lžičku, kaši dala na talířek s přísavkou a svěřila vše Pánu Bohu. Zpočátku prvek netušil, co má s tím vším dělat, ale nakonec víc jak polovinu kaše snědl sám. Heuréka! Pravda, oblečení hned šlo do pračky, ale na zemi kupodivu ani nic nebylo. No, kdyby mi odpadlo krmení prvka, byl by svět hned veselejší. I když na výcvik s vidličkou raději ještě chvilku počkám :oDDD. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.