Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
12.3.2006 18:02:08
ahojky, mě to počasí taky pěkně štve, sice je to krásný, jak je bílo, u nás je nějakých 15 čísel, podle toho kolik sněhu jsem "odhrabávala" z auta, ale v půlce března mě to už fakt nebaví.
Šla bych klidně ještě na boby abysme ho užili, když už napadl, ale máme letos nějak smůlu, jak je sníh, tak jsme někdo nachcípanej a nemůžeme ven:-( Teď je zase Julka, Míša už pošupajdí do školky, ten už je OK, ale mě se to pořád nějak drží, jeden dva dny je mi dobře a pak se zase začne ozývat krk nebo rýma nebo je mi tak celkově mizerně. Potřebovala bych alespoň dva dny být fakt v posteli, abych se doléčila a ne to pytlíkovat takhle:-( Už aby bylo to jaro... Janni, já to těsto měla právě taky hodně řídký, ale myslela jsem, že to tak má být, když jsem to pekla prvně, no příště už nebudu slepě důvěřovat receptům;o) Jinak jaký bylo to Bambi? Já už taky přemýšlela, že bych na to s Míšou šla, napiš mi prosím stručný obsah a jak dlouho to trvalo, abych ho na to připravila:o) Až budeš mít čas samozřejmě, nechvátám na to. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
12.3.2006 17:26:28
Ahoj při neděli :o)
Tak já se přiznám, že už dnes, a to jí ještě není 14 dní ;o) jsem se urvala a šly jsme samy s Verunkou do kina na toho novýho Bambiho. Teda proběhlo to tak, že oblíknout, rychle nakojit Martinku, krknout už jí dával Martin, pak jsme jak splašený letěly do kina, zkoukli pohádku a pak jak splašený letěly zpátky :o))), ale měli jsme dokonce rezervu, jedla pak až půl hodiny po našem návratu. Jinak Verunka byla moc ráda, že jsem s ní šla já, všude teď musí s Martinem. A hlásím minus další kilo!!! Připadá mi to podezřelý, fakt žeru jak prorvaná, s Verunkou jsem teda takhle neshazovala, to mi trvalo mnohem, mnohem dýl. Luki, nabrala jsem příšerných 16 kg, 7 nechala v porodnici (to moc není,co, na to že holka měla 4 kila, něco plodovka.....no nic, přičítám to tomu, že mi zase nakynuly prsa a ty maj snad 5 kilo!!! :o))), a teď doma další -2,5, no takže ještě nějakých 7 kilčo. Sev, tak ať je Nelinka brzo zdravá, taková malá prďolka, hlavně aby to dobře snášela, jestli to vůbec jde, taková nemoc dobře snášet. A maminku tiše závidím..... Jani, já ten koláč dělala už potřetí a vždycky se mi povedl (dávám na suchou směs 3 hrnky pol.mouky, 1 hrnek mouč.cukru a na náplň 2 tvarohy, cukr, rozinky, 3 vejce a mlíko - v receptu je 250ml, ale dávám míň, právě mi to přišlo moc řídký). Ještě je recept, kde je do té suché směsi i prášek do pečiva, ale ten jsem nezkoušela. A to máte fajn, že Míša není nemocnej, to teda Verunka co nastoupila do školky, tak střídavě prostě kašle a nekašle a kašle atd.atd. Podle toho jak moc je to hrozný, jí občas nechávám doma, ale když pak přijdu do školky, a tam polovina dětí hnusně chrmlá, tak to prostě vzdávám. Bubí, zubař mě taky čeká, nejpozdějc po šestinedělí, ach jo :o( A Verunka jede teď ve středu, snad to zase ponese statečně. Dneska jsem pekli husu - poprvé, dostali jsme jí :o) No zážitek, nakonec jí stejně sní asi celou Martin, já moc na maso nejsem. Trošku jsme jí připekli, furt se nám zdála málo a Verunka nám říká - to "zapuchuje" až na chodbu :o) A Martin si koupil novej kartáček na zuby a je fialovej a Verunka mu říká, že ta barva je "holská" (jako pro holky):o) Všem marodům přeju brzské uzdravení! A holky, to počasí už mě s odpuštěním prostě sere!!! Tak. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
12.3.2006 9:32:33
To je počasíčko, co?
![]() Kamarádka co je ve Vansdorfu psala, že je tam 30cm a pořád padá a od rána hrabou a hrabou a že není vidět pomalu její auto. Silničáři, že ani neprojeli. To jsem zvědavá, jak dlouho bude padat a kolik napadá...... U nás celkem nic nového, jen že je mi zle od žaludku a jsem pořád tááááák ospalá...... Malej byl dva dny zlatíčko, tak jsem ráda. Ve čtvrtek jsem byla u zubaře a byla statečná, hluboké vrtání bez injekce, nechala jsem tam 300 a šla domů :-))jsem ráda, že mám snad na půl roku klid. Byl to zase zážitek.... Všem marodům přeju brzké uzdravení. Janni, to je super, že Martinka tak krásně prospívá s tím srdíčkem držím palečky, bude to dobrý, uvidíš. |
| Lukina | 11228 |
|
|
11.3.2006 13:22:19
Tak u nás je také marodka. A rovnou jsme nemocní všichni - škrábe nás v krku, rýma, kýcháme. Barča zas kašle a chrchlá.
Janni, gratuluji ti k prvním zhubnutým kilíčkům. Uvidíš, že to tak půjde dál. A kolik jsi vůbec přibrala? Barča si zas nedávno vymyslela, že chce kyntaru (kytaru), tak jsem ji všude po městě sháněla. Nakonec jsem sehnala takovou malou pěknou plastovou za 79kč. Sev, mamka to je zlatíčko, co? Aspoň si trochu odpočineš. My byli včera u Vás ve "velkoměstě" a docela jsem koukala jak tam máte rozkopané náměstí. A také se u vás čím dál tím víc rozmáhají větnamci - už je jich víc jak normálních krámů. Skoro jak u nás. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
10.3.2006 18:54:17
U nás je to stejné, nasněžilo, začalo pršet a dneska vykukovalo sluníčko, tak se naštěstí alespoň chodníky vysušily. Jinak je všude bláta, no hrůza.
Byli jsme konečně venku a nevěřily byste, jak mi to zvedlo náladu! Koupili jsme si ještě na doma dortíky ke kafíčku a je mi o sto procent lépe než ráno!! Zítra možná vyrazíme na chvilku do ZOO, chci si koupit pernamentku a pak tam budeme víc než doma:o) Marůdkům přeji rychlé uzdravení! Mě trošku škrábe v krku, ale myslím, že to noční zábal zažene, alespoň v to doufám! Děkuji za dodatečná přání, slavit budeme až o víkendu. Janni, ten tvarohový koláč jsem taky nedávno pekla a nějak se mi nepovedl, byl dole takový promočený, ale na chuť dobrý, tak nevím co jsem udělala špatně:-( Jinak Míša zase nebývá až tak moc často nemocný, tenhle rok vlastně poprvé, docela jsem čekala, že to bude horší, když nastupoval do školky. Dokonce mě od toho dr. odrazovala, abych ho tam ještě nedávala. Malá je tedy šikulka, takhle hezky přibývat! Trošku mi to připomíná Julku, ta byla taky tak pohodový a hodný miminko! |
| rain | 14358 |
|
|
10.3.2006 18:23:22
Ahoj!
Labu, Jani, opožděně všechno nejlepší k narozkám, ale hlavně - LABU!!! moc ti blahopřeju k bříšku a taky přeju zdravé a hodné miminko :o))) Když si s davídkem užíváš tolik teď v těhotenství, určitě ti to vynahradí, až se narodí a bude hodňoučkej :o))) ![]() Všem dětičkám i dospělým přeju, aby byli brzo zdraví, u nás je to taky jako na marodce, když jsem se po víkendu ze všeho vyhrabala já, tak začal kašlat Péta, to jsme ho chtěli už poslat v pondělí do školky, tak uvidíme, dneska už to bylo lepší. No a včera začala Michalka s teplotou a zase začala chrčet, mám domluvené s naší doktorkou, že se za ní za chvíli stavíme na pohotovosti, má službu. Tak jenm doufám, že to zase nebude na kortikoidy nebo na hospitalizaci, zítra si chci jet vyhodit z kopýtka :o))) do Prahy na nějaké tvořivé kurzy, to by teda krom toho, že by zase chuděra byla nemocná, byla pěkná čára přes rozpočet :o( Už jsem se moc těšila a nerada bych tady taťku nechávala s nějak moc nemocnou beruškou, to bych měla výčitky :o( Janni, tak to je fajn, že Martinka je pořád hodná :o))) Jinak by se mi taky líbilo, sníst půl plechu koláče a shodit kilo a půl :oD To já sním stogramový kousek a přiberu kilo :o(( A když jsem čekala a pak i kojila Michalku, měla jsem na sladké chuť pořád :oP Sev, u nás dneska většinu dne lilo, včera napadlo přes den deset centimetrů nového sněhu a už večer do toho začal ten déšť :o( Takže na chodnících se nedalo pořádně jít, no paráda. Překecy svých ratolestí si píšu, někdy to vytáhnu a něčím vás taky oblažím, teď si jen pamatuju, že brambory pečený byly málo nadšený... :o) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
10.3.2006 17:58:19
Tak se hlásím, že žijeme. Mamka ještě pobyde třetí týden, tak už plánuju, že bychom s taťkou ještě zašli do kina na Rafťáky. Asi po 7 letech :oDDD.
Ve středu jsme byli na tříměsíční prohlídce, Neli má 5,30 kg, to měli starší dětičky v šesti týdnech :o). Očkovandu nedostala, myslela jsem, že má rýmu, ale dr. říkala, že má i zarudlý krk, takže chytla tu chřipajznu ode mě. Naštěstí bez horeček nebo teplot, ale i tak je protivná až až. Janni, my měli porodní váhu až ve 4 týdnech. A žravou jsem měla zpočátku taky, jó, tělo si žádá kalorie. Jednu růžičku posílám Janě s přáním všeho nej nej k narozeninám!A ta druhá je pro LaBu! To je nádhera, další mimísek brzy vykoukne na svět! Ty tajnůstkářko, to Tě muselo stát hodně přemáhání to udržet v tajnosti skoro do porodu. Tak přeju do posledních týdnů (v rámci možností) hodně klidu a ať to jde pak všechno jako po másle. V Simče už budeš mít velkou pomocnici, tak to určitě pak všechno zvládnete v poho.Když jsme u těch přežbleptů, z Péti nedávno vypadlo, že kráva má kravátko a mládě srnky je choloušek :oDDDD. Dneska je u nás jako na jaře, skoro 10°C. Ptáci řvou, sluníčko svítí a já si vychutnávala procházku sama s kočárkem. Jako za starých časů. Nádhera, tolik klidu k přemýšlení... |
|
|
10.3.2006 16:26:59
Ježiš, teď jsem si teprve všimla, že jsem dala stejnou kytku jako Bubíšek, tak to teda ne :o)
tak jinou Jani :o) ![]() |
|
|
10.3.2006 16:19:03
Taky zdravím při pátku :o) U mě nálada stále výborná, Martinka i nadále zlatíčko, Verunka jakž takž ;o) snažím se na ní moc neřvat, aby si nemyslela, že je to kvůli M., ale už aby sypala do školky, ten den je na ní doma moc dlouhej, no hlavně pro mě :o). Dneska jsme byly venku, díkybohu, že se udělalo líp, tak jsme se aspoň vyluftovaly. Fakt, kdybych furt neměla promočený tričko od mlíka, tak ani nevím, že jsem před týdnem rodila :o)
Labu, to je bezva, že ses objevila a doufám,že teď tu budeš častěji :o) moc jsi tu chyběla. Pírko, už ani nevím, že jsem to někam psala, ale fakt je, že "houstky" mám na talíři dodnes :oDDD Jani, tak ať je Míša brzy zdravej! CHápu to, Verunka co chodí do školky, je taky furt nachcípaná, teď taky kašle a už mi to začíná jít na nervy.... A taky s omluvou dodatečně vše nej, nej, nej a hlavně zdravé a hodné děti a rodinnou pohodu :o) ![]() Bubí, děkuju za optání, byly jsme v úterý, měla 4,11 kg! Na to že shodila na 3,58, tak vlastně za 5 dní přibrala 0,53 kg. ALe mě to moc nepřekvapuje, Verunka taky takhle kynula. Jinak dr. říkala, že ten šelest tam taky trochu slyší, že to pohlídáme, tak doufám, že se jí to ztratí. A říkala, že je moc šikovná, že všechno pozoruje a tak, což je fakt. Dneska jsem Verunce koupila její vytoužený vějíř (taky maj vaše děti takový nesmyslný přání? :oD), tak je nadšená a furt mě i sebe ovívá. Tolik radosti za 35 korun! Dneska jsem pro změnu zase pekla (furt žeru a žeru, na tom se nic nezměnilo), tentokrát takový ten sypaný tvarohový koláč, a už jsem ho zase půl plechu zlikvidovala. ALe zase mě překvapilo, že jsem ještě od soboty zase shodila 1,5 kg, milé že? :oD No, tak já jdu zase něco překousnout :oDDD |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
10.3.2006 12:58:29
Jani, omlouvám se, že opožděně, ale i tak od srdce všechno nej nej nej k tvým narozeninkám!!!
![]() Jinak mám poslední dobou taky vyždímanou náladu a už jsem měla stav, že jsem byla protivná sama sobě. Ta zima je fakt dlouhá a zabavit dětičky je těžký. Mně ani ta zima neva, těším se na jaro, na léto ne. Teď mi vadí to oblíkání a svlíkání a že dost hnijeme doma. Pírko, díky za vzkazík v albu, potěšil :-) Dala jsem tam recept na bábovku, kterou jsem dělala prvně, je tam i s fotkou, jak se mi povedla :-) už jsme ji spořádali :-)) Labu, tak jsem ráda, že ses tu ukázala a všem prozradila novinku. Mooc držíme palečky, aby byl Davídek i ty v pořádku. A malá, ať se z toho konečně nějak vyhrabe. Určitě přestavbu dokončíte a ty porodíš krásnýho chlapečka, Davídka. ![]() Dopoledne jsme tady měli kamarádku co se známe z porodnice, tak si kluci hráli, bylo to fajn. Miminka dvojčátka nechala doma taťkovi. Stejně jsme skoro celou dobu mluvily o dětech, jizvách, porodech, kojení :-)))))ale bylo to fajn. Dáda mi spinká a pak má přijet kamarádka s jeho milovanou Aničkou, tak že máme dneska nabito a o zábavu postaráno. Tak jsem ráda. Janni, už jste byli v poradně? Jak ti malá roste? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.