Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
10.3.2006 10:03:15
Ahojky!
Jééé, Labu, to je fakt skvělá zpráva!!! Moooc gratuluji!!! Tedy ale takhle dlouho si to nechávat jako tajemství... to máš výdrž:o))) Přeji ať je vše v pořádku, ať jste zdraví, vše se Vám podaří dodělat včas a potom už snad jen co nejlepší porod! Máte určitě obrovskou radost z klučíka co? Tak se taky občas ukaž a podej zprávy jak si vedete! Kdy máš termín? Míša byl tenhle týden doma, protože k té rýmě začal kašlat a i teplotu občas měl, tak už mi docela hrabe, už vůbec nevím co s nimi doma pořád dělat:-( Naštěstí už dneska můžeme na chvilku ven, tak to mám obrovskou radost, dokonce i občas vykukuje sluníčko, tak snad nasákneme nějaký ten vitamín štěstí:o)) Už ho fakt potřebuju, poslední dobou se cítím nějak vyždímaná... |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
8.3.2006 22:23:34
Teda teď jsem zabrousila na diskusi "přeřeky" a dost jsem se tam pobavila :-))
Dostalo mě to od "naší" (listopadový) Janny - kopíruju: A v krámě jsem chtěla deset "houstek", přišlo mi to úplně normální, prodavačka mi je taky bez mrknutí oka dala, ale manžela to složilo a připomíná to dodnes. |
|
|
8.3.2006 20:55:07
Zdravím Labu, ráda Tě tu vidím :-))
...a hned takové krásné zprávy!! Super, moc držím palečky, aby těhotenství už bylo v pohodě. Musíte se asi na chlapečka moc těšit, viď? po dvou holčinách :-)..taky přeji vše nejlepší k narozkám! ![]() |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
8.3.2006 20:54:13
ahojky
taky posílám všem oslavencům všechno nejlepší k narozeninám !! LaBu koukám, jakou máš pro nás novinku, tak moc gratuluju a hlavně ať je Davídek zdravej ! |
|
|
8.3.2006 20:45:30
Všechno nej nej Janě k narozeninááám!! hezky si to užijte :-)
![]() |
| LaBu | 19306 |
|
|
8.3.2006 18:38:15
ďakujem pekne za všetky priania! :o)
Janni, viem, viem :o) Jani, tak aj ja gratulujem tebe, veľa zdravia celej rodinke, dobrého muža a zdravé detičky, no a pohodu v duši, čo viac si želať :o) K tým našim novinkám z poslednej doby...ako by som to zhrnula...no, najskôr by som vám mala povedať najväčšiu novinu, v apríli sa nám, ak všetko dobre dopadne, narodí tretí drobec, syn Davidko :o) Na začiatku tehotenstva to nevyzeralo veľmi ružovo, ale všetko našťastie dobre dopadlo. Teraz mi pre zmenu diagnostikovali tehotenskú cukrovku, cukor mi skáče hore dolu, tak len hlavne, nech je zdravý! Ja viem, ja viem, dávam vedieť poriadne oneskorene...tak nejako som najprv mala iné starosti, keď nám vyzdravel otec, ochorela moja mama, tak sme behali po lekároch znova so strachom(je po operácii a v poriadku), medzitým určitú dobu sme nemali ani počítač, teraz mám nový notebook, ale keď ten čas tak rýchlo letí a človek si povie "to má čas potom zajtra" a tak, no veď to poznáte :o)) V tomto období prerábame dom, bývame tak všelijako, trochu doma, trocha u našich a je to tu všetko hore nohami, takže nejaké zodpovedné chystanie sa na nového člena rodiny mi veru nehrozí, naopak, ak to stihneme dokončiť, nasťahovať sa, kým sa malý narodí, bude dobre :o) No a keby som náhodou do pôrodu mala vytriedené a poprané a nachystané vecičky pre Davidka, to by snáď už bol aj zázrak. A matne si spomínam, že pri prvých dvoch pôrodoch som si chystala nejakú (nie nejakú, ale obrovskú :oDD) tašku do pôrodnice? ;o) No neviem, neviem, nočnú košelu viem,kde mám, uteráky viem, kde máme, sobášny list nosím pre istotu v materskej knižke....tak som vlastne zbalená stále, či nie ?:o)))) Naša staršia je stále nadšený plavec,keď mi opisuje tréning, nechápem, ja by som vypustila dušu v prvej tretine :oD a okrem toho stále robí nejaké testy a súťaže a tak, zmyslela si, že chce ísť na osemročné gymnázium. Od toho ju usilovne odhováram, myslím, že by sa zbytočne pripravila o detstvo...už teraz sa mi zdá, že to preháňa s tým večným sedením nad knihami. Princezná je už veľká škôlkarka, chodí tam strašne rada, ale aj tak je tam chúďa tak polovicu z mesiaca (v decembri a januári ani to), pretože je večne chorá, to teda pred nástupom do škôlky nebývala. Chodíme preto každú chvílu po homeopatoch a tak podobne, pretože keď nám v decembri predpísali druhé antibiotiká dva či tri týždne po prvých, povedali sme "ďakujeme, neprosíme" a odvtedy ju liečime "alternatívne", k lekárke chodíme len na "popočúvanie plúc"... Tak to by stačilo, čo poviete :o))) Li, úprimne s tebou cítim, akoby si mi hovorila z duše! U nás je teda zdravá aspoň staršia STÁLE, tá tuším bola chorá naposledy pred dvoma rokmi v decembri :oD Držte sa, príde jar, bude lepšie! :o) Jo a Sev, gratulujem k Nelinke! :oP Je to krásny smieško, ako som videla v albume! Dočítať spätne vás nebudem, fotky pozriem neskôr, ale pridala som niečo aktuálne od nás....no toto, to sama zíram, ako som sa dnes prekonala :o) A teraz končím, ideme totiž s manželom...kam? Myslíte, že na pivko? ;o) Nie nie, k homeopatovi...je totiž chorý, všetko ho bolí a už ho to vraj "nebaví" :oDDD (tak vidíš, Li ;o)) ) |
| Lukina | 11228 |
|
|
8.3.2006 17:41:56
Je vidět jak Vám hodně k těm narozkám přeji - hned 2x :-)
|
| Lukina | 11228 |
|
|
8.3.2006 17:39:32
Janě a dodatečně Labu přeji také vše nejlepší k narozeninám a posílám alespoň virtuální
![]() |
| Lukina | 11228 |
|
|
8.3.2006 17:39:28
Janě a dodatečně Labu přeji také vše nejlepší k narozeninám a posílám alespoň virtuální
![]() |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
8.3.2006 16:50:30
za přání. Li, proč se omlouváš, vždyť jsi to stihla včas;o)
To bych měla spíš já, protože přeji až dodatečně Labu k narozeninám! Jsem moc ráda, že se tady ukázala. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.