| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 6145  [Dalších 5345 >>]
LaBu 19306
7.3.2006 14:58:27
ahojte :o)
Ďakujem za priania k narodkám, potešili :o) Upozornila ma na ne Bubí mailíkom, keďže vás v poslednej dobe trestuhodne zanedbávam :oP Ospravedlňujem sa za výpadok z diskusie, veľa sa toho u nás zmenilo, žijeme rýchlo ale stojí to za to :o) Ozvem sa prípadne v blízkej dobe sem alebo do denníčkov, zatiaľ toľko a ešte raz dík :o)

Sev, myslím, že Péťa je ryba ako ja, tiež mal teraz niekedy narodky, nie? Tak ho pozdrav, Péťu jedničku ;o)...že by som si ešte spomenula, ako sa vkladá obrázok, hm hm hm :o))

Postrehla som aj, že nám tu pribudla malá Anička a Martinka, tak obrovská gratulácia maminám aj princeznám, dodatočne!

rain 14358
7.3.2006 14:18:10
Ahoj holky!!

Janni, musím ti poblahopřát ještě jednou k narození úúúúžasné holčičky a hned ti ji pochválit, jak je krásná :o) A jestli je ještě k tomu hodná, tak to ti moc přeju, hlavně aby to vydrželo, taky abyste byly obě zdravé (a vlastně celá tvoje rodina) a aby ti dělala jen samou radost!
Haňule + Jakoubek 27713
7.3.2006 13:53:36
Po delší době všechny moc zdravím a oslavencům dodatečně vše nej...

Teda malá Martinka je opravdu kouzelná...úplně cítím tu miminkovskou vůni na dálku.
Ani není možný, že byl Kuba někdy taky tak malinký :-)

Tady od rána chumelí, vykukuje sluníčko, ale je to zrádný - za oknem paráda, ale venku je pěkná zima.

To se teda Pírko budeš cítit pomalu jak na dovolený, viď? Jen sama s Pavlíkem. Pořádně si to užij!

U nás nic nového, Kuba pořád pokračuje v maminkovském období, je to někdy šílený,ale má to i jednu výhodu. Když se nechce oblíkat nebo jít, tak řeknu,no co dá dělat, tak půjdu sama a on je hned u mě.

Tady jsou teď jarní prázdniny, tak nemáme tento týden skoro žádné "mimo domovní aktivity",tak budeme alespoň jezdit po návštěvách.
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262
7.3.2006 10:26:44
My jsme včera taky malovali vodovkama :-)) Ale moc to Áje nešlo, temperama to víc barvilo..

Včera byli vůbec dětičky celý den zlatíčka, dokonce jsem si vpodvečer po roce zacvičila! Šoupla jsem do videa Šípkovou (č.1-nejlehčí) a už to jelo! musela jsem teda kličkovat mezi Ájou a dávat pozor abych jí nekopla, vyhýbat se hračkám co mi házela pod nohy a tak, ale jinak jsem se pěkně protáhla :-)) Chvílema jsem dostávala záchvaty smíchu, když se Ája začala pohupovat na kolenách a taky cvičit - to bylo dost směšný :-)) Při posilování na zemi mě taky pěkně terorizovala a dělala mi závaží, abych to neměla tak jednoduchý :-))

Těším se na příští týden, budu doma sama, mno teda jenom s Pavlíkem, celé 4! dny - se těšííím, to bude změna!! Ája jede s taťkou na hory.

jdu něco vymyslet k obědu, mám venku kuřecí řízky, asi budou přírodní nějako upečený v troubě s br.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
7.3.2006 9:43:11
Sev, tak dej fotečku, jak ti to sluší :-)
Já právě dala do alba další fotky.
Jdu dělat jídlo a naplnit pračku, pořád dokola :-((
Dneska má celý den sněžit, tak jsem zvědavá.
Je to tu jak po vymření. Pište někdo.......
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
6.3.2006 22:47:28
Ahojky!

Jé, LaBu má narozky? Tak to i od nás všéchno všecičko nejlepší!!! Akorát, že nám nějak nepíše, holka :o((. Ale třeba si to aspoň přečte...

Martinka je nádherná, fakt! Já chci taky hodné a spavé miminko!!! Ať vám to vydrží, holky! Vidím, že Li a Jitulka měknou. Tak která z nich vyměkne doopravdy? Co, Li? Pořídit Zdendovi sestřičku by nebylo špatné... ;o) Jo, tuhle jsem viděla na fotce Karla Šípa se synkem a ten jeho je teda Zdendovi neskutečně podobný.

Neli chytla rýmu, do toho máme tříměsíční růstový spurtík, nádhera! Ale dneska jsem si na 1,5 hodiny odskočila k holiči - táááák mi bylo smutno, po tom drobkovi. I s kadeřnicí jsme probírali jenom dětičky :oDD.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
6.3.2006 18:30:50
Jak se vám vede?
Jani, tak stejné jméno a i stejné jídlo :-)))

Malej dneska zlobí už od rána, je pěkně znuděnej, tak to je paráda. Teď jsem mu dala zábavu, maluje vodovkama, tak se mu to zatím líbí. Fotila jsem ho, tak pak dám nějaké fotečky do alba.

Tak mám další kamarádku těhulku, je to nějaký nakažlivý :-)

Labu, všechno nééééééj k tvým narozeninkám, hlavně zdravíčko, štěstíčko, spokojenost a lásku, krásně si to užij a pozdravuj všechny doma

Lukina 11228
6.3.2006 10:47:05
Janni, Martinka je opravdu nádherná. Také se těším na další fotečky.
A co Verunka, jak reagovala na ségru?
Janna + 2 berušky 22270
6.3.2006 8:54:40
Jéé, holky děkuju, mě taky připadá úžasná, ale já nejsem objektivní :oDDD Jinak je to absolutně věrná kopie Verunky, teda vzhledově a rozměrově, včera jsem porovnávala propouštěcí zprávy, fakt stejný, jen rozdíl 10dkg :o)

Včera jsem vás i dočetla, ještě jednou všem děkuju za gratulace, jste moc hodné.

Jinak Martinka (začínáme jí říkat andílek, jak jsme z ní v šoku :o)), tu zase opět slaďoučce spinká, ráno se probudila a půl hodinky si tam koukala a vrněla v postýlce, no fakt nepochopitelný, spokojený miminko.

Verunka šla dneska do školky, maj divadlo, Martin mezitím vyřídí seznam ode mě :o) (matrika, vzp, sociálka atd.) a pak jí vyzvedne a pak teprve pojede něco dělat. Zítra a pak zatím Verunka do školky nepůjde, počkám, až budeme moct ven, abych jí mohla vyzvedávat, uvidím, co mi řekne dr., za chvíli tam jdu volat.

S fotkama se budu snažit, ale jsem děsná, radši fotím zrcadlovkou a ta je nedigi, ale polepším se.

Tak zatím papa, jdu žehlit.
JANA + 2 prckové 5158
5.3.2006 22:23:03
Janníí, ta je tak nádherná!! Já když vidím takhle malé miminko, tak si hned vzpomenu na Julku, když se narodila, jak byla taky taková a pak na ní kouknu co už je z ní za číslo teď:o))) Hned bych vrátila čas a měla jí zase takovou malinkou:o))

U nás nic nového, trošku rýmujeme, ale doufám, že to bude OK, Míša má ve středu ve školce karneval, tak ať to zase neprošvihneme. Nějak nám vychází vždycky nějaká nemoc, když se něco ve školce pořádá, už nám unikla vánoční besídka, divadýlko a kouzelník:-((

Jo a Jani, my měli dneska taky pstruha:o)))
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 6145  [Dalších 5345 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.