Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.3.2006 21:47:06
ježiš,ta je nádherná!!!!!Ještě jednou,Janni,gratuluju....a mimčo tiše závidim,přidávám se k Li,prosím o časté ukazování fotek.
|
| kubula | 16959 |
|
|
5.3.2006 20:41:06
ahojky holky, musím popřát krásné princezně do života jen samé štěstí, zdraví a nejhodnější rodiče!
Mějte se všichni krásně a naši bobánci úplně nejlépe |
| janusinka | 31004 |
|
|
5.3.2006 17:58:26
Taky ještě jednou blahopřeju. Martinka je krásná, už aby taky u nás takhle chrupkala nějaká princezna. Se těšíííííím.
Mi teď akorát přišli z venku. Vytáhli jsme kolo, naštěstí jsme si na něj vzali vodítko, kdyby na něm nechtěl jezdit. To znáte určitě, nejdřív kolo kolo, a pak to taťulda za sebou tahal jak kačera. Ale prošel se pěkně, to se mu musí nechat. Ještě návštěva u babči, a teď odpadl u televize jak poslední bojovník. Jsem zvědavá, jestli se ještě probere, nebo už ne. |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
5.3.2006 15:12:50
Janni, ještě jednou gratuluji ke krásné holčičce!!
![]() ať vám dělá samou radost!! |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
5.3.2006 11:10:15
Jani, Martinka je kouzelná!!!
Jsem ráda, že to máš za sebou a dočkala ses. Že jste obě zdravé a malá prospívá. ![]() Hned bych takové miminečko doma brala :-)) Nemáš zač děkovat. Dávejte na sebe pozor. Ráno mě nechali kluci chvíli přispat a jsem snad ještě víc zblblá než normálně. Půjdu dělat oběd, budeme mít pstruha, už se těším. Užijte si hezky neděli. |
| Li. | 14175 |
|
5.3.2006 9:54:52
Jéé, člověk je díky nemoci chvilku mimo rodinu.cz a tady se dějí věci :oD. Takže Janni gratuluji k Martince :oD. Jé vážně úžasná. Hned se cítím plná mateřských hormonů a chuti jít "do toho" :o)))). Doufám, že nám budeš fotky Martinky ukazovat často, ať si jí můžeme užít :o).
|
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
5.3.2006 9:39:50
Ahoj holky, jdu vás aspoň pozdravit, dočtu později.
Včera nás pustily, 4.den. Nejdřív mě v pátek vyjevila dětská dr., že má Martinka nějaký šelest na srdíčku, včera ale chodil doktor (mám nějak radši chlapi doktory :o)), a řekl, že si nemůže pomoct, že tam nic neslyší. Tak nás odlifrovali, měli totiž taky plno. Martinka už včera měla zpátky zpět 3800gr. shodila předtím čtvrt kila a do dvou dnů je měla zpět, prý kojím jak z praku, doktor se smál. Jinak je to andílek, jsem z toho po uřvané Verunce v šoku, jen spí, papá, kaká, ublinkává :o) a i když je vzhůru, tak skoro nepláče. Porod byl jakž takž, co vám budu vykládat, přijeli jsme tam v úterý ve 3, byla jsem na 4 prsty, kontrakce po 2 minutách, ale ještě nic moc, vtipkovali jsme s doktorem a tak, ovšem v půl páté mi píchli vodu, napojili mě na monitor už na furt a humor mě přešel :o) No, za dvě hoďky byla venku a to během minutky, takže jak říkal doktor, ukázkový porod :o) Tady je Martinka půldenní ![]() a tady tu teď takhle chrupe ![]() Tak já to tu jdu doklidit a až bude chvilka, zase se ukážu, papa. Jo a Bubí, díky, žes dala info i za sms. |
| Lukina | 11228 |
|
|
4.3.2006 18:19:58
Anebo je pěkné toto: www.3Dface.cz Jde o 3D portrét přenesený do skleněné kostky. Ale dělají to v Praze. Chtěla jsem to manželovi nechat udělat k vánocům, ale pro nafocení potřebují, aby člověk (dítě) vydržel aspoň pár vteřin, když ho fotí v klidu. Jenže oni fotí bleskem a to se Barča pořád šklebila jak jí to vadilo. Takže to nešlo.
|
| Lukina | 11228 |
|
|
4.3.2006 18:14:34
Hm, tak to já jsem u manžela se zlatým řetízkem neuspěla. Kupovala jsem mu ho tenkrát k 30.nám a nějak ho nenadchl.
Teď mu udělám největší radost něčím co se týká Báry. Předloni jsem nechala Barču nafotit u profi fotografa a dala jsem mu sérii jejích fotek a to se mu líbilo. Nebo by bylo hezké nechat prcka namalovat a dát mu ten obrázek zarámovaný. |
| janusinka | 31004 |
|
|
4.3.2006 15:11:22
Ahoj, je tu nějak ticho? Co se děje?
Bubí Pavlovi jsem dala zlatej řetízek když se narodil Mates (k narozeninám samozřejmě,ne jen tak). A přívěsek velké M. Taky plakal dojetím. Takže já fakt nevím. Ale děkuji za tip. Ta zima mě už dost se..., už chci mít teplo, už je březen, už má být teplo, žádnej sníh. Proč tu nebyl o vánocích, tak ať už teď nestraší. Pořád zima, ble. Fakt ble. Mi asi startujeme masový týden, k snídani Mates snědl(nebo spíš sloupal) jen salám z chlebu, a k obědu snědl dva řízky. To ani nehctěl hrášek, kterej jinak miluje. Taky si na vás tak ty vaše děti vymýšlí? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.