| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 18607  [Dalších 17797 >>]
LaBu 19306

Luki,

3.1.2005 19:53:07
u nás podľa predpokladu vedie obyčajná trúbka, od začiatku a stále:o)
Od brata a švagrinej dostala ešte takého plastového veľkého zajka, ktorý chodí a vyhráva(vyvreskuje-už sme ho trocha stíšili=prelepili lep. páskou reproduktor), keď do niečoho narazí, otočí sa a ide inou cestou. Tak to je favorit číslo dva:o)
Včera mu ale nedopatrením utrhla ručičku (labku) :oDD Potom s ňou za ním stále chodila, strkala mu ju a hovorila mu "pači" a "dá" :oDDD Nakoniec ho doniesla tatinkovi aj s rukou a strkala mu ho:oDD Akoby hovorila: "Tak mu ju skús dať ty, keď odo mňa ju nechce":oD Hold je teraz zajko jednoruký, ale vyhráva neohrozene na plné pecky aj tak:o)

Li. 14175

Fotky, fotečky

3.1.2005 19:51:29
Tak jsem se dostala k fotkám. Páni, ty děti ale rychle rostou, co? Není to tak dávno, co se na mě z vašich fotek culila miminka a teď na snímcích vidím řadu slečen a chlapáků :o))).

Karkul, vylepšená tráva je fakt bezva. Je teď mnohem veselejší :o). Ležící Hubert mi připomněl, jak na horách prvek rád lezl do lehátka kamarádčiny 2měsíční holčičky. Vyčnívaly mu sice z něho nohy i hlava, ale lezl do něj znovu a znovu... :o).
Rain, Michalka je úžasná. Vy jste ji ostříhali?
Luki, chválím za příliv nových fotek. Bára je úžasná nejen usměvavá, ale i ubrečená, s cuíčky i rozcuchaná... :o)
Petull, přidávám se k Alíkovi. Eli opravdu není moc špinavá. Je vidět, že máš hodnou holčičku a ne kluka-draka.

Mimochodem, kdy se vrací Jitulka z hor? Její fotky Vítka jsou také dost povedené.

Jo a chtěla jsem se pozastavit nad výroky řady z vás, že jejich děti baví hrací stolek od F.-P. To vám fakt závidím. U nás nepomohlo ani vrácení baterií do stolku. Prvka stolek bavil první 3 dny a teď ho okázale ignoruje :o(. Zase ale rád a často šije. Myslím, že to asi všechny znáte - má dřevěného koníka, který má děr jako ementál. Ke koníkovi je připevněná šňůrka zakončená dřevěným kolíkem, který se provléká otvory v koníkovi.
LaBu 19306

Re: Re: Prosbička

3.1.2005 19:40:25
Karkulínko, aj Siska máva občas červené líčka a neviem presne z čoho. Niekedy aj celý deň, ale prejde to...možno z toho horka, alebo keď viac behá...? U Charlienky by to mohlo teraz byť horúčkou??? Dúfam, že bude všetko v poriadku!:o)

Severko, predstav si, aj Sisi sa presne včera naučila vyliezť na gauč:o)
Vylezie, sadne, či "poloľahne" si do polohy, v akej tam bývame zväčša "vyvalení" my a tvári sa dvôôôležito :oDDD
Ale kľudne po ňom aj chodí, potvorka, zrovna sme sa včera bavili, že snáď sa nám nevráti obdobie behania na pohotovosť:o(

Inak Pettul(?), režim spánku máme v podstate rovnaký, ako opisuje Sev.

Alíku, ĎAKUJEM za ukľudnenie ohľadne mandariniek a pomarančov:o)

Rain,ahoj.Fajn, že si späť:o)Tak máme teda rovnakých mandarínkožrútikov:o)

Bubí, čo Davídek?

Stromček sme včera odzdobili a preniesli do "domčeka"(=prístavba vo dvore), postupne pôjde von, dúfam, že tie prechody prežije.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Prosbička

3.1.2005 18:12:41
Karkulí, Lenka mívá hodně červené tvářičky normálně. Pokaždé, když přijde zvenku. A dneska tam hodně fučí, tak jestli byla venku, tak to může být z toho. No anebo je jí horko, což není, jak píšeš.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Třetí lednový podvečer

3.1.2005 18:09:25
Ahojky!

Teda Li, jak Ty to děláš? Máš nějaký magnetismus, či co, že sem hnedle přilákáš tolik kecalů. Jo, to jsem si početla!

Tak jsem dneska Lence koukla do pusinky a tam, jak jí leze stolička, má celou dáseň krvavě rudou, bobinka. Už aby se to prořízlo...

LaBu, na jednu stranu je mi smutno, že už svátky odešly, ale je fakt, že už se i těším, až zlikviduju výzdobu atd. Ono, když je to pak dlouho, tak už si člověk zvykne, zevšední to a to není ono. Věnec na dveřích jsem sbalila už před Silvestrem, hrozně to padalo a už tam byly i holé větvičky. Zbytek výzdoby (kuchyň a okna) dám dopořádku o Třech králích a stromeček asi o víkendu. No a budu se těšit na ty letošní vánoce. Taky je fakt, že se těším na méně kalorické jídla, už jsem přeslazená a přemaštěná, tak jsem si dnes k obědu udělala jen hustou polívku. No a kalhoty zapínám opět hezky natěsno :o(((.

Pet, Lenka ráno vstává mezi 8-9, spát chodí mezi 13-14 a spí tak 1-3 hodiny a večer jde mezi 19-20 spát. Ona to druhé spaní natahovala až mezi 17-19 a pak večer to byl horor, když tu strašila do deseti. Tak jsem natahovala tu pauzu dopoledne a už je to dobrý.

S jídlem teda nemáme problémy, Lenka baští zatím všechno. Jogurt jí třeba přimíchávám do oběda. Kaše mi taky baští (líp s přesnídávkou) bez problémů. Chleba nebo rohlík jí buď dávám s nějakým sýrem nebo lehce namažu máslem. Jo a už dlouho vám chci napsat, že mě kdysi na podzim v Globusu navnadila paní s ochutnávkou sýra Cottage, přimíchala do něj marmeládu a bylo to moc dobré. Takže se může i na sladko. Lence jsem to zkoušela s přesnídávkou a taky jí to jelo, tak vyzkoušejte změnu. Jinak má ráda nastrouhané jablko s přesnídávkou a burizony nebo jablko s banánem. Jestli dáváte pomeranče, tak mamka říkala, že když jsme byli malí, tak jsme milovali rozmačkaný banán s pom. šťávou. Občas jí dám grahamové nebo kukuřičné tyčinky... Snad to bude inspirace.

Jo, jo, Eva.cz je podle mě nejlevnější int. obchod. Kdo chcete nějakou elektroniku a spol. tak mají naprosto skvělé ceny.

Lenka se včera naučila vylézt na gauč, tak teď nedělám nic jiného, než je sundavám dolů. Dolů sice umí pozpátku, ale ona si nahoře stoupá a já se bojím, že zhučí. A nekapající hrneček jsme zlomili už na Silvestra, hurááá! Tak dlouho jsem ji střídavě mučila žízní a zase nevydržela a dala jí napít z normálního, chudák vzteky řvala, manža mi nadával, pak už to ani nechtěla zkoušet... No a pak to asi už i vzteky bafla a zahryzla se do toho a kupodivu to teklo. Tak sláva! Už nemusím utírat věčné loužičky po celém bytě.

Li, dík za Elidel ;o). Chtěla jsem se zeptat dotřetice, ale pak jsem si řekla, že nebudu prudit :oDDD. Lence teda ekzém úplně nezmizel ani po Elidelu, má to strašně suché a šupinaté, ne sice zarudlé, ale pryč to není :o(((. Už jsem nás objednala na kožní, tak jsem zvědavá, co na to řekne dr. Jsem docela zklamaná. Mažu jí to 2x denně, tenoučkou vrstvičku a prd.

Bordel po dětech už se nesnažím ani uklízet, je to marné. Nechávám to na večer. Je fakt, že prcek teda poklidit umí, když ho naviguju, co přesně má udělat, ale hnedle ráno je to tak, jak to bylo večer. Dneska byl ve školce, tak to Lenka zvládla rozkrámovat sama. Ona teda spíš ty věci roztahá po celém bytě, než že by to sesypala na hromadu. A tak jedna bačkora leží v kuchyni pod stolem, druhá v mojí posteli, jedna tkanička z ní je v koupelně ve vaně a druhou najdu mezi vařečkama... Tak asi takhle. Ale když Péťa v poledne přišel, vítali se, jako by se týden neviděli :o))). Nějak se teď o svátkách semkli a řádí spolu, ona se po něm ve všem opičí, jemu dělá dobře dělat vůdce... no někdy je to hrůza. Občas mám pocit, že jsou spiknutí proti mě, pacholci mrňaví :oDDDD.

Odpoledne jsem chtěla spát, ale taťka jel kousek od Carrefouru, tak jsem neodolala a nechala se tam hodit. Hrůza. Fakt u těch věcí se slevou byla bitva. Vzduchem lítaly kusy oblečení, projet se nedalo. Tak jsem se tomu vyhnula véééélkým obloukem, že teda nakoupím jen pár věcí k jídlu. Nějak mě to vůbec nemrzelo. Když jsme jeli kolem dětského oblečení, bylo tam prázdno, tak jsem zatočila, že se přeci jen podívám. No a viděla jsem! Teda neviděla. Vybrakované regály. Jak po nájezdu kobylek, to jsem ještě neviděla :o))))). Projet se nedalo, protože na zemi vozík brzdily poházené ramínka a spadané kusy málo atraktivních kousků. Tak jsem donakoupila, ovšem to nejlepší mě teprve čekalo! Pokladny. Fronty až mezi regály, no to jsem teda nezažila!!! Čekali jsme dobrých 25 minut, grrrr!

Karkulinka 15733

Prosbička

3.1.2005 18:00:43
Především vítám Li nazpátek! Achoooj!!!

Jináč mám na vás prosbu, malá má od středy rýmu, ale jináč byla až do dneška OK, ale dneska má nějak moc červené tvářičky, teplotu nemá, nabalená taky není, tak nevím, netušíte co by to mohlo být?
Utopýr 9323

hazim hladove pohledy

3.1.2005 17:58:43
tak koukam, ze jsem se ani nepochlubila, ze na dnesek jsem byla opet obednana k zubari. nevim, jak to dela, ale vzdycky se mu podari dat mi mensi porci (injekci) anestetik, nez je potreba, a pak to musi napichovat natrikrat. asi jsem nejak extremne odolna :O

jako nasledek mam ted po ctyrech hodinach jeste porad necitlivou tvar, brni me jazyk a nemuzu poradne otevrit pusu. mam strasnej hlad a nemuzu nic poradnyho jist :( aspon ze se se mnou Kuba podelil o Monty.

jinak Kuba byl dneska v jeslich hodnej, dokonce byl trochu nastvanej, ze jsme prisli tak brzo, protoze si jeste s necim nutne potreboval pohrat a musel to nechat na zitra.
Abcded 23276

Re: Re: Ahoj

3.1.2005 17:31:26
Jo ty nohavice myslíš Pettul? Jo acháááá:o))))
Abcded 23276

Re: Ahoj

3.1.2005 17:28:45
Labu, pokud máš strach, že předávkuješ Sisku vitamínem C, tak to strach mít vůbec nemusíš. Vit C je rozpustný ve vodě, tudíž se jeho přebytek normálně vyloučí (vyčurá:oD) Spíš je otázka, aby se po takovém množství Siska neosypala. No ale jelikož se asi neosypala, tak si myslím, že takové množství vůbec neva.

Rain ta pekárna vypadá hezky, škoda že máme obchod, kde máme chleba habaděj, hned bych si dala říct. Jo a co ta funkce na dělání marmelády? Ta funguje jak, nevíš?
Lukina 11228

Ahoj

3.1.2005 16:58:43
Li, také tě vítám zpátky. Opravdu jsi nám tu chyběla. Bez tebe je to tady neúplný.

Rain, ta pekárna je moc pěkná. A ten obchod v kterém jsi jí objednala je prý dobrý a levný. Manža si ho moc chválí. Kupoval mi v něm k vánocům el. zubní kartáčky.
Tak pak napiš jak se v ní dělá. Mě by se taky líbila.

Dneska jsme ani nebyli venku. Je tam fakt hnusně. Alespoň, že mi manža po cestě z práce nakoupí, tak ani jsem nikam nemusela. A taky prý koupí Barče plínky. Ode dneška je totiž v Globusu akce na modré Helen Harper za 279kč/62ks. Zjistila jsem totiž, že jsou stejně dobrý jako Pampersky, ale levnější.

Jak si vaši prckové hrají s hračkami od ježíška? U nás vede hrací stolek od Fisher Price a houpací plastový koník. A také máme od znýmých půjčenou kovovou postýlku s panenkou. Ta se Barče taky moc líbí.

[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 18607  [Dalších 17797 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.