| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 6145  [Dalších 5325 >>]
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
4.3.2006 8:35:21
Janusinko, jak ses ptala na ten tip na dárek, já dávala manžovi k třicátinám zlatý řetízek a nechala mu u známých udělat podle obrázku klokana jako zlatý přívěsek, fandí Bohemce. Byl nadšenej.

Zase nasněžilo a pořád sněží, letos je ta zima nekonečná.

Jdu motat ptáčky, taťku necháváme chvíli vyspat. Malej poslední dny zlobí se spaním. Spí nějak blbě a vstává kolem sedmý, tak jsem jak praštěná palicí.

Kde jste vůbec všechny?
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
3.3.2006 0:05:30
Ahoj, ahoj!

Mamka pendolínem fakt nejezdí. Bohužel, nebo spíš - naštěstí, jí žádné zrovna nesedí na přípoje :oDDD. Kdo ví, kam až bychom pro ni museli dojet.

Janusinko, pekárna super, peču, peču, peču. Je fakt, že víc než chleba peču sladké. Ti moji drobci jsou prostě na sladké, asi po mně, páč taťka je "masový". Nedávno jsem ale pekla třeba rajčatový chleba a po tom se teda můžu utlouct. A vůbec mi neva, že nikomu jinému nechutnal, nakrájela jsem si ho do mrazáku. Ale z pekárny jsem nadšená.
2.3.2006 14:41:45
Tak Janusinko koukám, že je malej taky dobrej technickej tip :-))
2.3.2006 14:17:43
Jen v rychlosti

Janusinko, to bude dobrý, musela sis tím smutkem projít.
Drž se.

Tip na pěkná říkadla apod. http://www.stripky.cz/zabava/rikadla_prstiky.html

Tak já letím, snad večer napíšu víc.
Evča (Adam 02/04, Ela 04/06) 11670
2.3.2006 14:04:06
Ahoj maminky, které bydlíte na Praze 2 nebo poblíž, chtela jsem Vam dat tip na cviceni maminek s detmi. Je to v Uruguayske ulici ve fit centru Body Island, kousek od Namesti Miru. My tam chodime s Adamkem uz pul roku a je to bezvadny. Navic to stoji na 60 minut jen 80 Kč. Je to každou středu od 10-11 hodin. http://web.quick.cz/bodyisland/ Cau Eva
janusinka 31004
2.3.2006 9:49:55
Ahoj, konečně mám trochu času.

Martince taky přejem mnoho štěstíčka do života. Nakonec to ještě stihla šikulka, a netrápila maminu. Hodná holka. Už se těším na fotečky.

Mi jsme Matesovi (coby dost energickému dítku) koupili kolo už k ježíšku. On už totiž šlapal v létě na písku. Chtěl půjčovat kola od starších, takže jsme mu udělali radost. Už se taky těším na jaro.Doma přeci jen nemá dost prostoru to pořádně rozšlápnout. Sice se teším, až to vytáhnem ven, ale mám hrůzu kdo za ním bude běhat. Uf.

Na Evu a Vaška už mám alergii, jde to pokaždým pořadu. Hned to vypínám jak to slyším. Nejde o to, že by se mi ty písničky nelíbili, ale že je to pořád a pořád a pořád.

Do práce jdu až příští týden tak mam havaj. To byl náročný měsíc, včera mě přepadla dost velká deprese. Nebyla jsem vůbec k použití. Nějak to teprv teď na mě dopadlo. Dnes už je to lepší. Na jednu stranu bylo dobře, že jsem hned začala chodit do práce, alespoň jsem na to nemyslela, ale teď stejně vidím, že jsem tomu neutekla. Aspoň bude nějaká koruna navíc, šetřím na dárek pro manžu k 30. Poraďte. Přemýšlela jsem o nějaké 30ti kilové kouli na nohu.:-))))))))))Ne, fakt nevím.

Jinak jak jsme se nedávno bavili o našich šikovných dítkách (já vím, že to děláme pořád), myslím s tou technikou, tak mě Mates opět překvapil. Sedíme s Matesem v obýváku, koukáme na pohádku Madagaskar. Najednou si drobeček usmyslí, že už ho to nebaví. Beze slova jde k dvd, zmáčkne čudlík na vyndání dvd, vyndá dvd, dá ho do pouzdra, zavře pouzdro, dá ho na místo, vyndá si Pat a Mat, vyndá dvd z pouzdra, zasune do přehrávače, zmáčkne čudlík pro zavření, a běží si sednout na sedačku. a kouká. Je toto možné????Sem tam seděla jak největší idiot s otevřenou pusou. Jsem to hned volala manžovi, a taky jsem si hned vyslechla pár vět, jako že ho moc podceňuju a tak. Ta pýcha byla cítit z toho mobilu.

Už jsem zase na dietě, už zas můžu, tak jdu do toho, budu vás informovat, tentokrát mám fakt vůli, i vztek. Tak to je dobrá kombinace.

Mates na sladký vařený jídla taky moc není, ale ani na maso. Jak kdy, myslím, že to má po týdnu. Teď zrovna máme zeleninovo ovocný týden. Chce jen jahody a hroznové víno, jablko, zeleninový salát a rajče.Taky mu zachutnalo celozrné pečivo, toho máme teď doma hafu, tak baští s mnou. Ještě jsem se vás chtěla zeptat na ty domácí pekárny. Pečete, pečete, neomrzí to? Asi si to také pořídíme.

No to jsem se zas ropzepsala, dlouho tu nejsem a pak to tu zamořím.
JANA + 2 prckové 5158
2.3.2006 9:23:19
Hezký čtvrtek všem!

My máme tedy dvě tříkolky s šlapáním na předním kole. Jednu jsem koupila Míšovi k druhým narozeninám a taky na ní dlouho neuměl šlapat, ale u sestřenky na té jejich šlapal dobře. Tak tu jsme pak podědili a teď na ní právě už šlape i Julka, asi to jde lépe než na té naší. Jsem zvědavá, jestli i tu na jaře ušlápne. Pak jsem také litovala, že jsem raději nepořídila tu klasickou, ale ony nějak tou dobou nikde nebyly a teď už to asi ani nemá cenu. Na té klasické by se vlastně nemohli odrážet, tam by jim překážely ty šlapky a donutilo by je to hned šlapat.

Sladký jídla mi bojkotuje Míša a manžel, tak je nedělám, Julka sní ale všechno.

A jak se Vítkovi líbilo ve školce Jitul? Přijmou Ti ho od září nebo až od listopadu?

Zdenka1 25809
2.3.2006 9:03:09
Janni, gratuluji, tak Ti to přecejen vyšlo dříve :-). Martince přeji, hodně zdraví, štěstí a lásky, Tobě zase, ať se brzy zotavíš, máš hodně energie a ať je Martinka stejně šikovná jako Ty s Verunkou a brzy se připojí k Vašemu tvoření.

Bubíšku, naše malá taky nemá sladké jídla ráda, kromě tvarohových koláčů, asi by si s Davídkem v tomhle rozuměli:-).

Alíku, díky za pochvalu fotek.

S tou Evou a Vaškem jste mě teď vylekaly, mám pro mamku pár jejich CD, tak doufám, že mě s tím nevyžene. Myslím, ale, že starší generaci se Ty písničky líbí. Stejně, když jsem to tak poslouchala, tak většinu jejich písniček proslavil někdo jiný.

Tříkolku máme se šlapátkama na předním kole, Zdenda na ní zvládá šlapat, malá má raději odrážedla.
Šťastná To Žena 12756
2.3.2006 8:54:22
ahojky

Jitulko náhodou tohle byla moje nejlepší fotka z poslední doby, přece jenom jsem si chtěla dát trošku autentickou ikonku :oP a je vidět že se Vám líbí , tak to mě opravdu opravdu těší :-))))

Pírko my nejspíš tříkolku přeskočíme a koupíme rovnou malý kolo s kolečkama vzadu, viděli jsme ho v létě u známýho, Eliška je poměrně veliká, takže krásně dosáhla na šlapky , tak půjdem rovnou do kola :-)
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262
2.3.2006 8:51:09
hledala jsem a všude měli tříkolky se šlapkama na předním kolečku, až když jsem narazila na klasiku, tak mi došlo, že to bude to pravé :-))
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 6145  [Dalších 5325 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.