| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 6145  [Dalších 5315 >>]
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262
2.3.2006 8:27:05
Ale takováhle bude asi lepší,né s normálním šlapáním a né na předním kolečku?
Ja a zase ja 8089
2.3.2006 7:56:43
Jitulko já sem zas tak často nepíšu,ale to je dobrej nápad,že bych pokaždý napsala pod jinou přezdívkou a hádej kdod to byl? To mi připomíníná ten vtip:
Mladý ale frajerský pilot poprvé v životě přistává v noci. Namísto obvyklého ohlášení se dispečerovi ozve z vysílačky: "Hádej kdo!". Dispečer vypne osvětlení přistávací dráhy letiště a odpoví: "Hádej kde!"
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262
1.3.2006 23:06:59
holky ta je co?

našla jsem jí na babywelt.cz
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
1.3.2006 21:56:16
Teď jsem doklofala do alba deníčky s receptama, uf uf.......
Zatím jen "pár".

1.3.2006 19:49:29
Pírko díky za vzkazíky v albu!!!

Jitulko, tak už máte za sebou zápis, tak gratuluju.
Pampelišky (písničku) mám tak zhnusenou z dětství, že mám na ní alergii :-))

Malému před chvílí z ničeho nic začala téct hrozně krev z nosu, no měli jste ho vidět, hysterku, naprosto hotovej, že je to blééé, už se z něj picnu.

Zkusila jsem k večeři udělat jahodové knedlíky, no tak to bylo taky blééé prostě sladký jíst nebude. Snědl jeden malinkej a konec. Jen kdyby to byla omáčka :-)) Na všechno sladký se šklebí a zvedá se mu žaludek, no celá maminka, sní jen koblihu nebo tvarohovou buchtu a to jen občas, jo a kousek takového ovocného tvarohového koláče, co je v albu.

Jitulka 18006
1.3.2006 18:29:13
Luki,Pírko,já to beru tak,že naše děti prostě musí projít tou cestou reklamních superhitů,aby se vykřesali ve vyhraněnou osobnost s tím správným vkusem....každý není vykřesaný hned jako Někdo ze čtyřlístku..to je ten vliv starších sourozenců,že:o))
Jinak tedy upřímně řečeno,když po nás chtějí hrát stále dokola ty Pampelišky a Montgomery a pod.tak mám pocit,že mám k Evě hooodně blízko,ono je to taky takové "důchodcovské",třeba za to ani nemůžou...třeba jinak taky poslouchají něco jiného....třeba......
Jitulka 18006
1.3.2006 18:17:44
hlásim,že máme za sebou zápis do školky:o((už mám velké i to malé)!

Tedy Jitulle,Jířo,Jitko...safra práce,ty mi v tom děláš ale pěkný guláš(pak nevim,s kým mluvim)...co si tedy dát rovnou přezdívku Gulášovka:o)))

Alíku,já myslim,že maminka Sev Pendolínem nejezdí,protože Sev přece psala,že maminka dojela právě včas,aby jí pomohla,to by se jí s Penďuchem asi nestalo...:o)))

Jééé,Pet,to je hezká ikonka...máš po tom solárku fakt super barvu...asi budu muset taky začít chodit na opalovačku(jé,to je škoda,že tu nejni smajlík s vyplázlým jazykem)...doufám,že se na mně teĎ nebudeš zlobit.:o))))

Jsem ráda,že má dnešek za sebou,tak nepřiměřeně hýřim nejapnými ftííípky,že..
1.3.2006 15:57:10
Jen v rychlosti, asi půl hodiny jsem si hrála s fotkama a nanadala jsem jich do alba mraky, tak se mrkněte, kdo chcete.
Kolo ani tříkolku zatím nemáme.
Jinak nevím, na co jsem chtěla reagovat. Jo Eva a Vašek.......síla, mám vyrážku, když zaslechnu bílou orchidej a musím okamžitě přepínat nebo vypínat :-))

Alí, tvůj obyčejný jetel mě pobavil :-))))))

Musíme letět do krámu. Tak pak třeba napíšu víc.

rain 14358
1.3.2006 14:02:53
Ahoj, zdravím zase po nějakém čásku všechny, hlavně ale MARTINKU!!!!!

Janni, tak nakonec jsi tak dlouho čekat nemusela :o)))
Ja a zase ja 8089
1.3.2006 9:41:24
Severko,někdo si mě pletl někde s jinou Jitu a docházelo k jistým nedorozuměním,se asi přejmenuju na něco úplně jinýho neutrálního....
A jak se máme? Tak nějak furt stejně,ted byli všichni nemocní,přehazovali jsme si to dokola,i na mě vyšlo,jé mě bylo blbě! Jsem chcípala málem jako chlap :-) A ještě se tady do toho starat o ostatní marody,bych potřebovala občas nějakou výpomoc ještě na doma,hehe!
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 6145  [Dalších 5315 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.