| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 18607  [Dalších 17777 >>]
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Kalné ráno nevyspancovo

3.1.2005 13:01:26
Jani, toto mi začala robiť Siska pred pár týždňami. Odmietala "patlaniny" a jedla len celé kúsky. Takže na obed zelenina skoro vcelku (len na polovicu po dĺžke), mäso na kúsky, z ovocia banán najradšej do ruky a tie mandarinky-mesiačik na okraji odrezaný, a jogurty či predsnídavky jedine poriadne zahustené burizonmi. Kaše tiež chvíľku odmietala, niekedy zjedla len jednu dve lyžičky.
Už ju to ale pomaly prechádza, zdá sa mi, že zasa začína jesť všetko.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Kalné ráno nevyspancovo

3.1.2005 12:45:02
Ano Pet, máš úplnou pravdu, vůbec se doma nenudím. Občas vzpomínám, co jsem celý dny vlastně dělala, když jsem ještě neměla děti, nebo měla jenom jedno:-) A nějak si nemůžu vzpomenout:-)))))))
Právě jsem uklidila neuvěřitelný binec po Míšovi, malá chrní a já jí mažu rychle udělat něco k obědu. My máme ještě od včera, tak to bude rychlý.
Jinak mě malá spí už dost dlouho jen jednou denně. Chodí spát kolem dvanácté, ale záleží na tom kdy vstávala. Akorát tedy spávala krásné tři hodiny a teď to bývá tak hodinu a půl až dvě.
Někdy, když spí hodně málo, tak jí dávám spát ještě odpoledne, ale to už hodně špatně usíná, to jí taky klidně třičtvrtě hodiny uhoupávám v kočárku a ona pak spí jen půl hodiny:-( Tak to dělám málokdy, radši jí dám večer spát dřív.

Mám taky dotaz. Malá mi teď odmítá skoro všechny zavedená jídla. Tzn. jogurt s ovocem, přesnídávku se sušenkou, občas i nějakou patlu nechce a hlavně večer kaši:-((( Nějak nevím co jí tedy místo toho dávat. Hrozně miluje pečivo s lučinou, ale to jí přece nemůžu dávat dvakrát denně. BAnán sní, ale třeba jablíčko kouše a plive okolo sebe:-( POMOC!!! Co dáváte dětičkám teď Vy?? Prosím, prosím nějakou inspiraci.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Kalné ráno nevyspancovo

3.1.2005 11:21:16
HOLA HEJ
přeju bré ráno. SEV hlásim se k tobě do klubu nevyspalců. POslední dobou chodim spát až kolem jedný, pomalu ale jistě se to natahuje, tak nevim nevim, v kolik budu chodit spát za týden, že by ve dvě??? Třeba se nakonec dopracuju k tomu, že ani moc spánku potřebovat nebudu :-)) Ta naše potvůrka se vzbudila zase kolem půl pátý a fakt prudila v postýlce - furt něco hulákala nedalo se vůbec spát. NO a ráno byla čilá snad už v půl osmý :-(((( Tak vám nevim, nevim.
SEv koukám, že tobě Leni spí ráno dlouho že bych teda taky dávala tu malou šmoulu spát jenom jednou denně??
Jak to děláte vy ostatní?? jakej mají vaše dětičky režim?

Jináč moc moc vítám Li zpátky z výletu :-) už jsi nám tu holka chyběla. A nebo ten tvůj huhulák??? :-)))) Jak vidíš nic moc novýho se tady nestalo, je tady skoro pusto prázdno , ještě že jsi zpátky, už jsou hned tři nový příspěvky :-)))), jen tak dál.

Jani koukám, že ty se doma teda vůbec nenudíš co? Mě teď brouček spí, až se vychupne vyrazíme ven.
OVšem dneska je tady až podezřele zimní počasí, 1°C, padá sníh a vůbec fuj :-)

Dala jsem vám do alb jednu prasátkovou fotku :-)
Li taky bys nás mohla navnadit zimní atmosférou z fotek co ty na to?
LaBu 19306

Re: Re: Kalné ráno nevyspancovo

3.1.2005 11:09:43
Ahojte:o)
Ahoj, Li. Vitaj doma.

Alíku, a čo väčšie deti-ako tie zvládli takú náročnú túru? Boli tiež s vami? To ich obdivujem, máte asi všetci parádnu kondičku!:o)
Simonku a neterky sme vždy na túrach zabávali rátaním značiek-kto našiel viac, vyhrával. "Koukám" ale, že to by sa u vás neuplatnilo ;o))

Tak nám teda dnes začal bežný život každodenný:o) Tešíte sa alebo je tu po sviatkoch skôr nostalgia? Alebo ste plné odhodlania vykročiť do nového roku "po novom a lepšie" :oD?
Ja mám celkom radosť, že sú tu zasa bežné dni, nasýtila som sa sviatkovania, oddychu aj prejedania sa dobrotami :oD.... práve tu pri kávičke so smotanou zvažujem nejaký ten posviatkový pôst. Minimálne na francúzku dietu - ŽER MÉŇ - sa dám :o) A dnes večer idem konečne prvý raz na jógu.

Manžel je zasa po týždni v práci, ale Simonka si predĺžila prázdniny-odcestovala s babkou a dedkom k môjmu brachovi na stredné Slovensko.
Predtým som jej ale dala podmienku, že mi musí "sypať z rukáva" násobilku (básotilku aj delivku-ako to ona volá). Snažila sa, aj sa sťažovali s "pani učiteľkou"-sesternicou, že ich bolia hlavy, ale zvládla to k mojej spokojnosti, tak ju v škole ospravedlním.Rozmýšľam, či im tam poviem pravdu-ale asi áno.

Siska práve dojedla jeden a pol pomaranča, to som vám aj zabudla povedať, akého mám doma malého-veľkého milovníka pomarančov:oD Jej bežná norma na posedenie je 5 celých mandariniek a k tomu 3 mesiačiky pomaranča:oD
Minule jej tatinko skúšal dať ďokonca citrón, ale žiadne očakávané kyslé ksichtíky sa nekonali-že vraj je to "pohodičkaa" :oD
Simona je taká istá. Na jednej strane som rada, že teraz počas obdobia rôznych viróz majú dosť vitamínu C, na druhej sa obávam, aby sa ním nepredávkovali.

Idem urobiť nejakú polievku, bez toho sa nášmu tatinkovi obed ani neráta.
A hovoríte, že je čas na veľké upratovanie :-OO ?
Tak tu mi to tak ešte nepripadá. Perinám dávam ešte v kľude dva týždne :oP
Akurát kúpelňa ma volá, to áno, ale to je skôr "bežný úklid".
Včera som Simone oprala aktovku, celú som ju namočila vo vani a vydrhla, tak je ako nová:o) Investovali sme do kvality, nosí ju už tretí rok a stále je super:o)

Prajem vám pekný nový týždeň:o)

JANA + 2 prckové 5158

Re: Kalné ráno nevyspancovo

3.1.2005 10:39:49
Zdravíčko!

My hlásíme, že jsme se vyspali celkem dobře. Malá je sice u prsa taky snad každou půlhodinu, ale napije se a usne, tak to jde. Poslední dobou už nějak nemám sílu jí pokaždé dávat zpátky do postýlky, tak se kolikrát probudím po nějaké době a koukám, že malá spí vedle mě:-))) Tak jí přestěhuju a za chvilku jí beru zase k sobě. Úfff, už aby ty stoličky byly venku, nějak jim to trvá:-(

Ahoj Li, vítám Tě zpátky ve všedních dnech.

Alí, Vy máte koukám řádné vykročení do nového roku:-))) To já mám manžu něco podobného jako Sev. Když ho někam chci vytáhnout, tak to mě stojí sil, on by nejradši všude jezdil autem. I na procházky:-)) Hlavně tedy v zimě, v létě je to s ním lepší:-)

Ach jo, musím jít, nebo se mi děti pobijou. Míša se zrovna vlezl schovat před Julií do postýlky a tam si hraje:-))) Ale nezapomene do ní přes šprycle strkat:-( Tak zatím pááá
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Kalné ráno nevyspancovo

3.1.2005 9:45:50
Hezké dopoledne, no vidím, že se v psaní opravdu činíte...

Já teď vylezla z pelechu a jsem totálně nevyspaná. Lenku v noci trápily příšerné prdíky v kombinaci s prořezávající se stoličkou, takže jsem spala asi 3 hodiny. Myslela jsem, že v těch 7 ani nevylezu. No ale musela jsem. Po návratu ze školky jsem hupsla do peřin, že to dospím, ale byla jsem tak vzhůru, že jsem nemohla usnout. Začala jsem zabírat až po deváté, ale to už se Lenka budila :o(((. Jdu si uvařit kotel kafe a odpoledne místo procházky holt budu s Lenkou dospávat.
Utopýr 9323

Ranni report

3.1.2005 9:45:27
Dobre ranko. Vitam Li.

Tak dneska jsme ani neblindili ani neprujmovali, tak snad uz dobry. Akorat se teda Kuba prisosaval snad kazdou pulhodinu, takze jsem se moc nevyspala. Rano v jeslich pry ztropil scenu, ale jakmile trejda vyklidil pozice, byl klid. Tak jsem zvedava, jak to zvladne. Myslim, ze by se mu mezi detickama mohlo zase libit, rodice jsou prece tak nudni :)

Aliku, tak jsem si myslela, jak se tu pochlubim dvema a pul hodinami ostre chuze, ale na vas teda nemame. No, musim rict, ze ke konci uz trejda skuhral, ze ho boli nozicky, tak nejake osmihodinove vychazky mi nastesti nehrozi.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní report

2.1.2005 23:26:54
Alí, to Tě teda upřímně lituju a ráda bych Ti toho mého pecivála na chvíli půjčila :o))). A jak to snášel Kubík? Celý den v té zimě v krosně, chudinka.

Li, vítej v bahně velkoměsta. Ani nevíš, jak ráda Tě vidím. Snad to tady trošku rozpumpuješ, mně se to nedaří.

Tak je po svátkách a už by to tady chtělo zase trošku hlubší úklid, Bubíšek mi to připomněl. Ach jo! Dneska nám nápadně hodně voní stromeček, asi už začíná pomalu usychat. Už ani tolik nepije, tak uvidíme, jak dlouho nám ještě vydrží.

Jdu dokoukat Jacka Bauera a pak hupky šupky do hajan, abych ráno vůbec vstala.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Nedělní ticho po pěšině

2.1.2005 22:26:10
A do třetice...
Zapomněla jsem vám napsat, jak s náma prvek slavil Silvestra. Vzbudil se zhruba ve 23,40 hod. Tak jsem ho neuspávala (v chalupě bylo celkem živo), ale vzala ho k nám, do společnosti. Takže půlnoc prožil s náma. Potom se kouknul na ohňostroj a v zhruba v 1 hodinu šel zase do postele :oD. Ráno vstával v 7 :o(.
Li. 14175

Re: Re: Re: Nedělní ticho po pěšině

2.1.2005 21:50:39
Jé, teď Alíku čtu o GPS. Mám s ním podobné zkušenosti. Partner si ho přidělal na kolo a začal jezdit podle něj :o(. Ani se neptej, kolikrát jsem díky tomu byla na zemi. Partner totiž obvykle jezdí přede mnou (rozráží mi hezky vzduch), já jezdím za ním a kochám se přírodou.
No a teď najednou partner při jízdě čučel na GPS a když se mu občas něco nezdálo, tak nečekaně pro mě zastavil, já si toho většinou nevšimla a přistála vedla něho na zemi :o(((. Nadávala jsem tak hlasitě a vytrvale, že GPS už naštěstí z kola sundal :o). Procházky podle GPS mi po zkušenostech z kol příjdou už celkem přijatelnější. Vydrž! Třeba se nové hračky nabaží a dá pokoj (toho mého ale GPS bohužel stále baví) :o(.
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 18607  [Dalších 17777 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.