Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
1.3.2006 9:31:10
Janě taky moc gratulujeme a Martince přejeme do života hodně zdravíška a štěstíčka!
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
1.3.2006 9:15:34
AHojky,
taky se přidávám a posílám Janě gratulaci pro malou Martinku !! Jitulko ha ha Eva a Vašek - to je pro Eli taky podívaná, když je v tv na ně reklama, tak se jí rozsvítí oči a pak si celou dobu mrmlá Eva a Vašek - jednou jsem je dokonce musela malovat - nechtěla namalovat mámu ani tátu , ale Evu a Vaška - naštěstí je to bylo fuk, že jsou si prámálo podobný :-))) Alíku vřele doporučuju - ať se trošku pozmění Kubův hudební vkus !! :oPP |
| Abcded | 23276 |
|
1.3.2006 8:45:49
Jinak Kubu jsem vytáhla na kolo asi před týdnem nebo čtrnácti dny, jak byl ten teplý víkend - no něco našlapal, ale dělal mu problém ušlápnout ten "mrtvý bod", kdy je jedna šlapk a úplně nahoře a druhá úplně dole, takže ještě to bude chtít trénink:o) Ale je fakt, že tříkolky je asi na ušlapání jednodušší a je i možná stabilnější. Ofšem starší dětičky se naučily jezdit na kole docela rychle i bez ní a ve třech letech mi přijde už teda zbytečná, to už jezdily jak draci (vždyť dcerunka už jezdila ve čtyřech na horským kole bez koleček)
Sev, tak mě napadá, nejezdí tvoje maminka pendolínem?:o)))) Jak je spokojená?:oP Jitulko, Eva a Vašek mi zatím nějak úspěšně unikají, ale stačil mi pohled na ty fotografie v té diskuzi a už mám teda osypky:o))) U Kuby naštěstí vedou jednoznačně Rammsteini, to dupe hned jak o život:o) A pročpak sis jenom při čtyřlístku vzpomněla na mě, hm hm to nevím?:o)) No ještě že už se Anička narodila, to bysme mohli jít tak akorát za obyčejný jetel:o))) |
| Abcded | 23276 |
|
1.3.2006 8:36:37
Taky moc gratulujeme Janně k narození Martinky! Tak to nakonec stihla s velkou rezervou:o)
![]() |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
1.3.2006 0:13:07
Moooc gratulujeme Janně k Martince!!!! Tak přece jen nakonec žádné přenášení nebylo:o)
Julka už drandí na tříkolce snad půl roku. Napřed se tedy odrážela jako na odstrkovadle, ale teď už krásně šlape. Honí se tady s Míšou okolo stolu:o))) Kolo máme už taky, zatím jen takové starší na učení, tak na tom se už v létě taky odstrkovala, musela se prostě po Míšovi opičit, tak uvidíme jestli jí to vydrží:o))) Ale spíš to vidím, že letos bude jezdit na tříkolce a příští rok zdědí Míšovo kolo. Karneval se u nás ve školce teprve chystá, včera se jim tam narodil malý klaun, tak jsem zvědavá co se bude dít dál:o) Luki, tak to je Barča šikulka! Pravou a levou ještě u nás nezvládá ani Míša:o) S Julinkou právě pilujeme barvy, ale zatím bezpečně pozná jenom bílou a červenou a ostatní plete. Sev, to je fajn, že už je Ti líp. U zubaře teď zkouší manžílek, včera mu řezali dáseň. Děti mají parádní příklad co se stane, když budou flákat čištění zubů:o) Taky teď vždycky důležitě přikyvují, že zoubky se čistit musí:o))) Tak já jdu spát, zítra se jdu odreagovat od dětí, tak ať dlouho vydržím;o) Dobrou noc! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
28.2.2006 23:33:19
Vítáme Martinku na světě a jí i mamince přejeme moc a moc zdravíčka a krásný spokojený život!
![]() Já dneska byla u zubáka, to byl mazec, dva nové kazy (to jsem byla na preventivce koncem listopadu!!!), au au, ještě teď mě to bolí. Ale snad to bude dobré. Po porodu mě ty zuby tak davájí zabrat, hrůza. Jinak už jsem fit, ba i kašel rychle zmizel, tak jsem ráda. Pírko, já u Péťi tříkolku vynechala, rovnou jsme koupili malé kolo, ale myslím, že jsme neudělali dobře, ta tříkolka je hodně stabilní a jednoduše se na ní šlape a to děti asi potřebují. Kdesi jsem četla že tříleté dítě = tříkolka. Magnetickou knížku máme Barvy. O vánocích ji Léňa totálně ignorovala, ale před pár dny ji vytáhla a hódně ji zaujala. Nebýt teda toho, že už o vánocích pár magnetů ztratila. Tuším, že budou pod nebo za gaučem :o))). Jitull, jak žijete vy, jak zvládáš? Napiš pár řádků. A proč jsi se přejmenovala na Jířu, nebýt toho, že jsem Tě zahlídla se starým nickem, asi bych nevěděla, o koho jde :oD. |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
28.2.2006 23:03:17
Moc moc gratuluju Janně, přeji Martince hodně zdraví ať dělá rodičům jen samou radost!
![]() Jitulko, taky už jsem mrkla na tu diskusi :-)). Ája si tu minule zpívala "....nanana bílá orchidej.."-grr a to jí pořád "vtloukám" do hlavy Madonnu, asi marně... :-)) Ohledně kol jsem už taky našla na rodince diskusi, takže už jsem něco načetla :-) ...a taky jsem přidala po dlouhý době pár nových fotek do našeho alba - mrkněte!! :-) |
| Lukina | 11228 |
|
|
28.2.2006 22:13:53
Janně a Martince moc a moc blahopřeji.
Jitulko, Evu a Vaška mi ani nepřipomínej. Jsem na ně hrozně alergická. A jak jsem kliďas, tak při reklamě na jejich "super" hity, bych nejraději televizi rozbila. Ještě že Barču nezajímají. Vypadá to, že má dobrý vkus po rodičích :-) Jinak jsem zjistila, že Barča umí strany pravá a levá. Když se jí zeptám která je pravá ručička, tak mi ukáže správně. A totéž i na levou. A to jsem jí to neučila. Puzzle knížku máme už přes rok, ale Barču začala bavit až poslední dobou. A teď jí s taťkou čtou a skládají každý večer. Přemýšlím i nad tou magnetickou, ale nikde jsem jí v poslední době neviděla. Jsem dnes utahaná jako koťě. Tak si jdu lehnout (nejprve ale musím přenést prďolku, protože usnula u mne v posteli) |
| Haňule + Jakoubek | 27713 |
|
|
28.2.2006 22:00:21
Tak se Janna dočkala.....
Moc blahopřejeme a oběma přejeme mnoho radosti, štěstí a zdravíčka!!! ![]() |
| Jitulka | 18006 |
|
|
28.2.2006 22:00:11
Martinku vítáme na svět,to je bezva,že je zase o človíčka víc...přejeme hodně zdraví,lásky a štěstí v tomhle krásném,ale náročném světě!
Děvčata,mim.musim vám říct,že jsem nadšená,konečně jsem našla na Rodince nádhernou novou diskusi...jmenuje se Eva a Vašek,nevim,jak vaše děti,ale moje je jednoznačně miluje a prosazuje si je i přes odpor rodičů(tomu říkám,hájit své zájmy)...hned zítra ho na diskusi pošlu,ať si pokecá!:o)))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.