| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 18607  [Dalších 17767 >>]
Li. 14175

Re: Re: Nedělní ticho po pěšině

2.1.2005 21:36:57
Ahojky. Tak jsem zpět. Jak bylo na horách? Mrazivo. Sněhu velká hromada, sluníčka už méně. Partner si sice užíval lyže, ale já většinu dní trávila na chalupě. Prvka moc sníh nezaujal, boby se mu nelíbily, venku bulil a bulil :o(.
Na chalupě byla spousta dětí našich kamarádů. Prvek byl z nich nadšený. I když si ho moc nevšímali (byly o dost starší), stále za nima běhal, popřípadě honil jezevčíka našich kamarádů. Naučil se na horách říkat i haf (tedy spíše ňaf :oD). Každý den tak naběhal dlouhé trasy a únavou pak hodně spal. Usínal ve 20 hod a probouzel se až v 8 ráno. A považte, spal i přes den! Jednou dokonce 4 hodiny! Každý den po probuzení slezl z postele a hned bušil na dveře, že chce za dětmi. Budu teď asi muset začít častěji chodit do mateřského centra, aby si mohl užít dětí.
Prvek mě také moc překvapil. Kamarádka tam byla s dvouměsíční holčičkou. Prvkovi se moc líbila. Myslela jsem, že roční dítě miminu umí leda tak vypíchnout oko, ale prvek se překonával. Stále chodil za malou, hladil ji po vláskách. Když jednou viděl, jak ji máma utírá plenkou pusu, sebral mi papírový kapesník a začal ji také otírat pusu :oD. On se teď vůbec hodně po nás opičí. Jak něco vidí, hned to napodobuje :o). je to u vás také tak?
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Nedělní ticho po pěšině

2.1.2005 21:29:19
SEV kdeže nakupovat, odpoledne jsme byli na procházce - celou dobu svítilo sluníčko - do tý doby, než jsme se vykodrcali :-). Procházka stála fakt za to! Vítr fučel, JÁ jsem si vymyslela procházku do přírody a podle toho jsme vypadali, malá jako prasátko - jelikož si ťapala a pak se jí zachtělo hrát si hru na padanou, tak chvilku šla, pak SCHVÁLNĚ podlomila kolínka a spadla do bláta - když jsem jí zvedla, ušpinila i mě, kočár i fusak. Pak byla jak pucek, protože fučel vítr , z puckovatosti se vyhoupla do breku , tak jsme to obrátili a šli domu :-))). Fotky z naší ekšn máme, zítra na ně mrknu, a jestli bude nějaká dobrá tak vám jí ukážu - pro pobavení :-))))) TAkže SEV - nejni lepší sedět doma na zadku ??? :-)))))))

Alíku hele nepřehánět jasný?? - abys nám z těch procházek moc nezhubla :-) , koukám, že manža je správnej nezmar co? :-)))))

no nic já jdu opět k žehlení, dneska jsem si určila žehlící den, tak musim vytrvat a dožehit to. Pak půjdu Elíškovi umejt nový botičky - páč dopadli jak holinky nějakýho traktoristy, kterej se hrabal celej den v hlíně.

CIS - doufám, že se Kubík zbaví tý střevní potvory co nejdřív.
Abcded 23276

Re: Nedělní ticho po pěšině

2.1.2005 19:00:28
Severko, Severko tak to tady tak čtu a říkám si, nechtěla bys na chvilku půjčit mýho mažela? Já že už jsem docela za ty dva dny vyflusaná a stějně akorát slyším, jak jsem strašně líná:o( Včera jsme totiž byli na celodenním výletě a dneska na takovým odpoledním výletě. Vůbec nechápu, že jsem kdy souhlasila s tím, že si koupíme GPSku a už vůbec nechápu jak jsem mohla mít radost z topomapy České republiky od Ježíška......jak mocná zbraň v rukách mého mužíčka (myslím zbraň, která má asi za úkol mě zcela zlikvidovat...:oD) Tož včera jsme se vydali do jedné bývalé keltské osady, vzdušnou čarou je to prý jen necelých pět kilásků (dle údajů z oné geniální mapy), jen to prý budem mít delší kvůli několika údolím, no prý jich je jen pár a půjdou obejít (nešly a bylo jich tak minimálně 8 možná víc, já už to pak nepočítala...). Manžel už samozřejmě dříve odmítal chodit po turistických trasách (chodit po nich je houby frajeřina), teď je však o to víc neoblomější, když mu jeho zlatá navigace ukazuje kde přesně jsme a kde přesně je cíl. Takže přímou čarou k němu! Údolí neúdolí, potok nepotok, strmý sráz nestrmý sráz.... Takže i když jsme narazili na nějakou turistickou trasu, o které jsme věděli, že vede tam kam chceme, tak to bylo samé - to je divný, ta vede úplně jinam, tou nemůžeme jít a při těchto slovech zabočil do strmého svahu, nebo to je divný ta vede moc z kopce, to není možný a šup zase do srázu....No hrozný přišla jsem domů pěkně vyflusaná, dětičky taktéž (vyrazili jsme asi v deset hodin a vrátili se asi v půl sedmý, celou dobu jsme šli, na místě jsme si odpočali asi čtvrt hodiny), takže jsem v půl jedenáctý zalehla i s Kubou a spali jsme až do desíti hodin! Jediný co nechápu, jak to mohl manža zvládnou s Kubou na zádech, když já funěla sama o sobě (občas jsem teda vlíkla některé z chodících dětí....:o))
Dneska už to byla zívačka, šli jsme jen po obědě na chvilku (na čtyři hodinky....:o)) No jestli platí, jak na Nový rok tak po celý rok, tak je ze mě
do konce roku Schwarzenegger:o)))

Jinak u nás dcerunka a Kuba do půlnoci vydrželi vzhůru, starší synáček na chvilku odpadl (objímajíc prázdné krabice od džusu), ale na půlnoc jsem ho vzbudila, protože se na to moc těšil, až budeme pouštět rachejtle. Měli jsme letos slušnou zásobu, tak jsem ráda, že to dobře dopadlo bez jakékoliv újmy na zdraví.

Tak Cisco z tebe je živitel rodiny? No to ti nezávidím. Cože to budeš dělat v tom parlamentu? A taťka bude dávat Kubu pořád do jeslí? Nebude s ním doma?
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Já jsem tady

2.1.2005 18:30:50
Ahoj tak vás zdravím,

dopoledne jsme si všichni tři udělali pěknou procházku, Dádulka se zatím vychrupkal. My s taťkou jsme si koupili v pizzerii výbornou pizzu domů. Jé ještě bych si dala.
Taťka jel do práce. Já se vrhla na úklid. Převlíkla jsem peřiny, všude pořádně utřela prach, vyprala prádla, naleštila skla, vyluxovala a dala vařit na zítřek znojemskou. Už se na ní těším.
Ven už jsme nešli. Malého jsem uspala v kočárku. Po hodině se vzbudil, vypadalo to, že je vyspalej, ale přitulil se ke mně a ještě mi spal 45 minut u prsa. Brouček. Já u toho koukala na film Bez dcerky neodjedu. Plákla jsem si. Kdysi jsem četla knížku. No dojalo mě to a děkovala jsem, že můžeme žít v takové době a na takovém místě. Uf.
Tak půjdu prckovi pomalu připravit večeři ať se mi to stačí uvařit.

Jo ještě mám prosbu? Nevíte někdo, když někoho hledám pomocí internetu a vím jen jeho jméno, jak ho najít?? Asi těžko co? No nic, jen jsem to zkusila.

Cisco ať je malému líp. Hlavně ať hodně pije.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Nedělní ticho po pěšině

2.1.2005 17:37:13
Haló, kde jste kdo? Doufám, že Li už je doma. Cisca má blindící a kadící mimi, Karkulka přeinstalovává počítač, Rainbow k tomu doma nechtějí pustit, Jitulka je na horách, Pet jistě zase nakupuje, Jana krotí dětičky a kde je Alík, to ví Pánbůh :o). Pojďte všichni sééééém!

My byli venku, no pěkná kosa. Sice bylo 6°C, ale hrozně fučelo, Péťu mi to málem odneslo, tak jsem vymrzla raz dva. Hlavně, že jsem od Ježíška dostala hřející polštářky, zase zůstaly doma :o). Ale na druhou stranu byl krásně čistý vzduch, to mám ráda, když to ty škodliviny odfučí pryč.
Utopýr 9323

Kuba Cisca, blindici kadici

2.1.2005 17:24:49
Tak jsem vcera chtela napsat, ze Kubu blindeni prestalo bavit a misto toho nasadil prujem, a to tak, ze jsem ho musela dvakrat kompletne prevlict. Toz ja jsem kontrovala suchou ryzi a cernym cajem, a hlavne MM. Prujem se zalekl a zmizel, ovsem o pulnoci nas Kuba zase poblindil. Dneska uz zase vypada v pohode, jen nechce skoro nic jist. Vecer dostava pokazde neco jineho, tak tim to asi neni. Ja si tipuju virozu, jestli to do uterka nezmizi, vezmu ho k doktorce.

Dneska tady bylo krasne, sice zima, ale svitilo slunicko, tak jsme si strihli temer celodenni vylet, vysli jsme asi v pul dvanacte, krasna lec svizna prochazka lesem, kolem pul treti jsme dorazili do Bruselu, naobedvali jsme se ve zdejsi obdobe McDonalda, Kubovi se tam moc libilo, zmoulal sice suchou housku, ale porad se tam neco delo, tak mel na co koukat, a autobusem jsme se kolem ctvrte vratili domu. Ted mi tu trejda netrpelive stepuje za zady, at uz vypadnu od pocitace, protoze chce opet neco vylepsovat. Takze jestli mi zas nebude fungovat pocitac, vim, ktery exprd za to muze. Nastesti mam v zaloze laptopa.

Zitra se nam trosku meni zivot, trejda zustava doma, rano bude vodit Kubu do jesli, tak uvidime, jak to spolu odvalci. Neprijemne je, ze ja budu muset jezdit autobudem v pul osme. Ale zase si trejda bude muset doma odpracovat, ze ho zivim, takze tu snad konecne bude jednou uklizeno ...

Sev, prave jsem s jednou kamoskou usoudila, ze vsichni chlapi jsou hrozny, s vyjimkou Kuby, a i ten se rychle uci :o

LaBu, k tomu budhismu ti napisu nekdy priste.

A na Velikonoce my temer na sto procent budeme u tchanovcu. Jedina sance je, ze mi v Parlamentu nedaji v patek a v utery volno :P

Re: ráno ráníčko

2.1.2005 10:39:24
Dobré ranko!

Teda spíš už dopoledne. Já včera taky usnula až v jednu a spaly jsme do deseti! Jupííí. Z Lenky se stává ochrapa :o). Vždyť už definitivně přešla jen na jedno spaní za den. Jenom jsem na sebe zvědavá, jak zítra vstanu před sedmou :oS. Asi pak hned zapadnu za Lenkou zpátky do postele.

Venku je hnusně, fučí a do toho poprchává, brrr! Včera bylo 7°C, tak jsem myslela, že bude venku teplo, ale byla hnusná vlezlá zima. DNeska to nevypadá o nic líp.

Tak snídani dnes vynechávám, dávám si jen ovoce a letím vařit oběd...
Šťastná To Žena 12756

ráno ráníčko

2.1.2005 8:59:13
ááchojky,
doufám, že jste pěkně vypinkaný, já celkem jo, i přesto, že jsem šla spát až v jednu. Chrněli jsme do půl devátý, k ránu to bylo sice takový všelijaký, malá tam kňourala - abyste byly v obraze roste jí 13. žub , chudince, špičák dole, má tam už pořádnou bouli.

SEV taky už se na Li těšim, doufám, že přijede plná energie a nabitá zážitkama :-))))
Jináč to přidání je "supr" , jako kdyby to nemohlo být těch 700,- za měsíc a né za rok :-((, no je fakt že peněz bereme dost, tak co bysme chtěly že?? :-(

no nic tak my se jdeme s malou převlíst z pyžama ať nejsme ostudy :-))). KOuká na televizi a děsně se tam něčemu směje - tomu jak tam jde kluk s pánem - to je teda velká psina jen co je pravda :-))))))))

LaBu 19306

Re: Letos si polepšíme!

2.1.2005 0:53:28
ach jaj:o(( Sev určite ten nastávajúci rok bude lepší, než dnešný deň...to je mi ľúto, že to tak dopadlo,nech je teda celý rok o to lepší!

Jo, jo, Kopo, máš pravdu a "treba" sa už zajtra bude okrem Slniečka usmievať aj naša Severka:o), moc jej to prajem.

Aby som nezabudla na Davídka: pristane mu tá čapička, len čo je pravda! Ale to bude tým pekným manekýnom, čapica-nečapica ;o)

Jani, rozožratých je nás tu viac,auuu......:oP Teraz by malo nastať to pôstne obdobie...

Aj ja už každým dňom čakám Li,hm hm hm, tuším som si na ňu doosť zvykla, normálne sa teším, že sa vráti, hm hm hm

Tiež sme si dnes večer parádne užili telku, konečne máme viac než tri programy a pozreli sme si Pianistu a Čokoládu-super:o)

Tak dobrú nocku a nech je zajtrajší (už dnešný) deň pre vás POHODOVÝ...

Letos si polepšíme!

1.1.2005 23:57:00
Tak jsem zjistila, že nám od 1.1.2005 zvedli rodičovský příspěvek o celých 62,- Kč měsíčně, to je za rok 744,- Kč!!!!

[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 18607  [Dalších 17767 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.