| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 18607  [Dalších 17757 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Neveselo, truchlivo

1.1.2005 23:19:12
Holky, díky za útěchu. Já vím, my ženské jsme někdy hrozné a stejně tak jsou příšerné naše drahé polovičky. No, svět se nezboří, táhneme tu káru životem spolu dál, že jo?

Kopo, RAin, vypadá to, že všechny děti v tomhle věku jsou si podobné. Péťa třeba odmítal med taky. Ani zaboha ho doma nechtěl. Ale mívají ve školce medové máslo a tam samozřejmě neprotestuje, tam zbaští úplně všechno, takže dneska měl k večeři co? Jo, chleba s máslem a medem. Jsou věci, kdy vím, že nemá nejmenší smysl ho k něčemu přemlouvat, prostě nechce a i kdybych se stavěla na hlavu, tak to nezměním. Třeba dneska u oběda jsme si chtěli před jídlem ťuknout a připít si a prcek ani za nic nechtěl tu skleničku vzít. Prostě nové věci přijímá strašně těžce. Občas mě to mrzí, ale asi to chce čas...

Zítra by měla dorazit Li, že jo? Doufám, že se na horách s taťkou umoudřili a udobřili a že si odpočinula. I když se švagrovou v zádech... Uvidíme, moc jsem na ni myslela.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Neveselo, truchlivo

1.1.2005 22:55:39
Tak jsem tu ještě jednou, byla jsem se opět najíst:-)))) Od pondělka už se musím pomalu začít mírnit, jsem hrozně rozežraná...

Koukám, jak tu bylo o půlnoci živo:-)) Luki si ťukala i s prsem, to je moc hezké:-))) Já si dala šampus, vloni jsem nepila nic, ale teď už si myslím, že to tak nevadí. V tv toho moc zajímavého nebylo, my jsme hráli karty a cpali se ... jak jinak:-))

Cis, chudáček Kubík, takhle blindit, tak ať už je brzy fit. Je divný, že blinká jen večer, nebo i přes den? Třeba mu nesedí to co mu dáváš k večeři, dostává kaši? Možná mu zkus dát něco jiného.

Davídek je fešák v čepičce a jak mu ladí s očičkama:-)))))))))))))))) No, vážně moc hezky pózuje, já mám poslední dobou problém malou vyfotit, nebo i nafilmovat. Buď běží hned ke mě, nebo se na mě ani nepodívá.

Jitulce už nestihnu popřát hezký pobyt na horách co?:-( Tak alespoň na dálku:-))

Labu, to se máte, že Velikonoce trávíte na chatě s rodinou, to musí být fajn. Oni se vůbec na Slovensku víc slaví, než u nás, já tam jednou na Velikonoce byla, ještě ke všemu na vesnici a docela jsem jako holka z města koukala:-))))

JANA + 2 prckové 5158

Re: Neveselo, truchlivo

1.1.2005 22:26:37
Tak ještě jednou zdravím:-)

My jsme včera nakonec jeli k našim s tím, že když se nám bude někam chtít a děti budou v pohodě, tak je tam můžeme klidně nechat. Mysleli jsme, že pojedem zpátky do Plzně alespoň na ohňostroj a trošku se podívat po městě se známými, ale nakonec jsme zůstali tam. Míša se probudil asi v půl jedné, když už bylo to nejhorší pryč a probudil i Julinku. Tu jsem nakrmila a spala dál a Míša s námi chvilku byl, ale jen tak seděl a byl skoro duchem nepřítomný:-))) Tak šel asi po dvaceti minutách taky spát.
Na Nový rok v šest večer dělají u našich v městečku ohňostroj, tak jsme se šli podívat a Míša byl celou dobu u mamči schovanej, hlavu otočenou na druhou stranu, aby to neviděl:-( Ale nějak moc se nebál, jen se prostě nedíval, nevím proč, v televizi se mu ohňostroje líbili. Zato Julinka byla nadšená. Ze začátku se tedy taky trochu bála, ale já jí pořád něco povídala do ouška, tak se pak uklidnila a koukala a i ukazovala:-)) A když to skončilo, tak chtěla "etě":-)))))

Sev, je mi líto, že Ti dnešní den nevyšel... ale určitě bude líp, neboj. S chlapama je to těžký, oni mají taky svoje nálady, řekla bych, že ne tak často jako my;-), ale o to víc nás to pak překvapí a zastihne nepřipravené:-( Uvidíš, že s Vámi půjde třeba zítra nebo za týden, třeba se mu prostě jen dneska nechtělo.
Tak ti přeji ať u Vás zavládne zase pohoda:-)

Šťastná To Žena 12756

1.1.2005 22:17:02
SEV brouškůů chlapi jsou holt někdy na zabití, mají úplně jiný představy o pěkně stráveným dnu, jsou prostě JINÝ !! , nebuď smutná , zkus se zaradovat z nějaký maličkosti, uvidíš že zítra už to bude lepší. Holt manža už jinej nebude. Posílám ti

My koukáme s drahoušem po dlouhý době spolu na tv, už je po reklamě tak mažu zpátky. zatim pá
Kopo 4173

1.1.2005 22:04:55
Zdravím vás v roce 2 0 0 5 .

Severko, prostě dnes byl jen den blbec, zítra bude neděle a třeba se na nás bude usmívat sluníčko a nejen to sluníčko na obloze, ale hlavně naše roztomilé dětičky a možná i naše milované a někdy i proklínané polovičky :-)

Vidím, že nejsme jediní, kdo půlnoc prospali. U nás se jednalo o úmysl. Už včera jsme si naplánovali na dnešní den lyžovačku. Včera jsme děti uložili a kupodivu i uspali okolo 20 hodiny, dali jsme si lahvinku bílého speciálně Veltlínské zelené ročník 2000. Manžel zabral polohu ležícího střelce a zábavný program v TV ho zcela uspal, tak jsem dopila vínko. Pak jsem polovičku dokopala do ložnice. Ráno jsme měli všichni budíček v 5 hodin. Petrušku jsme nechali u babičky a vyrazili drtit horské svahy. Sněhu bylo dost a korát nás čekal déšť, vydrželi jsme na svahu 2 hodiny, pak se z Patrika a jeho maminky stali hospodští povaleči, tatínek musel projezdit celou dopolední permici ;-). Super začátek nového roku - novoroční lyžovačka. Jsem pro, abychom si to příští rok zopakovali. :-)

Pírko, blahopřeji k vánočnímu dárku.

Alíku, nějaká veselá silvestrovská nebo novoroční historka by nebyla?

Rain, Severko a další, s jídlem je to u nás stejné. Patrik třeba nikdy neochutnal med a nenašla jsem žádnou fintu, abych ho donutila med jen ochutnat. Když mu ho namažu dovnitř housky, světe div se, housku otevře (když normálně jí slupne ani necekne) a řekne, že tohle nejí. Při zkoušení oblečení a bot se celkem nechá ke zkoušení přemluvit, obzvláště pokud ho vychvaluji, jak mu to sluší. Taky na sebe moc dbá. Tuhle se ve školce ušpinil a nebyla síla, která by ho donutila, aby si na sebe oblékl špinavou bundu. :-(

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Neveselo, truchlivo

1.1.2005 21:31:34
Ahojky!

Tak já se modlím, aby celý rok opravdu nebyl takový, jako dnešní den, protože to by byla katastrofa .

Hnedle dopoledne jsem musela 2x sprostě zaklít . To když jsem si na vysátou podlahu vysypala strouhanku a vzápětí se mi na zem rozplesklo pečené jablko s brusinkama . A to jsem včera nic nepila!!! Pak zvonil domovník, že odpoledne nepoteče voda, že si máme udělat zásobu na záchod atd. Po tom, že nám včera před půlnocí 3x vypadl proud na celém sídlišti mě to vůbec nepřekvapilo. U oběda jsem se vztekla a po obědě dostal den korunu, když jsem se pohádala s manžou. Odmítl s námi odmítl jít na slíbenou procházku. Prý ho nemám nutit do věcí, které nemá rád. Kdybych já měla dělat jen věci, které mě baví, tak to by to vypadalo . Ach jo! Kdyby dětičky už nebyly oblíknuté, tak se asi zavřu a brečím do peřin, takhle jsem to venku vychodila, ale líto mi to bylo hodně. Jako by nevěděl, jakou radost mi tím udělá. Takže máme doma tichou domácnost a jen doufám, že tady mezi vámi najdu pohlazení, jako vždy.

Tchýně přijela až večer, byla tu asi hodinku, docela to šlo. Pak jsem začala děti pakovat k večeři, byl Večerníček, tak se sama zvedla a odešla.

Jo a voda téct nepřestala, takže doufám, že to nebyl jen domovníka novoroční žert. My se s ním máme "hrozně rádi".
LaBu 19306

Re: Re: Pozdravení v novém roce

1.1.2005 21:07:56
Jéj, Luki, aké milé prekvapenie-pochvala pre mňa;o) Veľmi dobre mi padlo, tak ďakujem:o)
Baruška už asi spinká, prajem dnes kľudnú noc, nech si ten včerajšok vynahradíte.

Bubí, my sme si zasa pripíjali detským šampanským:oD

Cisco, trochu závidím manželovi, že sa tak naplno venuje buddhizmu. Ja si to stále odkladám "na niekedy":oP Čo zatiaľ robím je len, že čítam Dalajlamove knihy a to samo o sebe je sila! Prezradíš, aký buddhizmus trejda praktikuje?

...manžel kúpe Sisku a ja "zaháňam" staršie holky popri písaní, ale neberú ma príliš vážne, takže tam idem osobne :oD

Sev, ako dopadla návšteva?
JANA + 2 prckové 5158

Re: Pozdravení v novém roce

1.1.2005 19:00:39
Ahojky!

Jen Vás všechny rychle zdravím v Novém roce, než začne koupání a ukládání. Míša teď kouká s taťkou na Toma a Jerryho (ty zrovna teď hrozně miluje) a malá je šťastná, že si tady může lézt po židličách a nikdo jí nevyhazuje, tak mám chvilenku čas:-))) Hm, tak už to skončilo a jdu na ně:-)
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Pozdravení v novém roce

1.1.2005 18:07:37
Tak vás zdravím.
Luki, Dáda má teď taky období, že se bojí pro nás nepochopitelných věcí. Ale to už jsem tady psala.

Jinak včerejšek jsme strávili dost bídně. Nakonec nám nebylo ještě tak dobře jak jsme si mysleli, tak jsme si připili já colou a taťka hořkým čajem. No dobrý to bylo. Rachejtle a podobné nesmysly tady lítaly celý den. Byli jsme překvapený, že to malého nebudilo. Tak alespoň něco. Dopoledne šli s taťkou ven a mě nechali spát. To bylo prima. Ještě se necítíme úplně O.K., ale snad už to bude lepší.
Taťka nám odjel do práce kolem 13,00 hod. já byla s prckem asi od 14,45 do 17,30 venku. Dali jsme si pěknou štreku. Zpátky jsme se asi čtyři stanice svezli autobusem. Malej z toho byl nadšenej a lidi v autobusu z něj. Když chce papat, tak začne mlaskat, začal, krmila jsem ho, on měl radost, řehtal se jak blázínek, no pobavili jsme celý autobus.
Tak já mu jdu uvařit nějakou polévku. A nahrát tátovi Kameňák.

Vzkaz od Davídka: jak jsem se vám líbil v té čepičce?? Takovou velikou fotku jsem vám sem věnoval a nikdo nic..... Ale i tak vám všem posílám

Mějte se hezky a doufám, že jste do toho nového roku vstoupili tou správnou nohou.

Lukina 11228

Re: Re: Re: Jak na Nový rok, tak po celý rok

1.1.2005 15:02:37
Labu, chválím za moc pěkný příspěvek s krásnýma smajlíkama.
Jó, velikonoce s partou príma lidí by se mi taky líbili. My se obvykle uklízíme z města. Dříve jsme jezdili na Šumavu a teď s Barčou k babi na barák. Ale i tak je neprožívám.

Barča byla v noci vzhůru až do půl třetí. Ohňostroje a petardy se jí moc líbili. Ale ráno už strašila v osm hodin. A mě se chtělo tak ještě spát.

Dnes jsme byli u tchánovců na obědě a teď jsem vyhnala taťku s bratránkem ven. Je tam docela teplo.

Normálně jsem zjistila, že se asi Barča bojí chodidel. Sedím si tak na gauči, nohy na stole a když šla Bára okolo, tak jsem tím chodidlem zavrtěla jako že bububu. No a ona skřivila pusu do krabice (tak říkáme tomu jejímu děsně ublíženýmu výrazu) a začala hystericky řvát, až jí tekly slzičky.
No a dneska u tchýně to samý. Jen zavrtěla nohou, tak řvala.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 18607  [Dalších 17757 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.