Ahojky!
Tak já se modlím, aby celý rok opravdu nebyl takový, jako dnešní den, protože to by byla katastrofa

.
Hnedle dopoledne jsem musela 2x sprostě zaklít

. To když jsem si na vysátou podlahu vysypala strouhanku a vzápětí se mi na zem rozplesklo pečené jablko s brusinkama

. A to jsem včera nic nepila!!! Pak zvonil domovník, že odpoledne nepoteče voda, že si máme udělat zásobu na záchod atd. Po tom, že nám včera před půlnocí 3x vypadl proud na celém sídlišti mě to vůbec nepřekvapilo. U oběda jsem se vztekla a po obědě dostal den korunu, když jsem se pohádala s manžou. Odmítl s námi odmítl jít na slíbenou procházku. Prý ho nemám nutit do věcí, které nemá rád. Kdybych já měla dělat jen věci, které mě baví, tak to by to vypadalo

. Ach jo! Kdyby dětičky už nebyly oblíknuté, tak se asi zavřu a brečím do peřin, takhle jsem to venku vychodila, ale líto mi to bylo hodně. Jako by nevěděl, jakou radost mi tím udělá. Takže máme doma tichou domácnost a jen doufám, že tady mezi vámi najdu pohlazení, jako vždy.
Tchýně přijela až večer, byla tu asi hodinku, docela to šlo. Pak jsem začala děti pakovat k večeři, byl Večerníček, tak se sama zvedla a odešla.
Jo a voda téct nepřestala, takže doufám, že to nebyl jen domovníka novoroční žert. My se s ním máme "hrozně rádi".