Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: |
| LaBu | 19306 |
|
|
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Jak na Nový rok, tak po celý rok1.1.2005 11:57:10
Pettul, klidek, uz muzes zahajit pripravu na Velikonoce, jsou tu tusim za necele tri mesice :)
Z ceho Kuba blindi nevim, ale predpokladam ze je to dozvuk nasi rodinne strevni chripky. Dneska dostane jen MM a mozna nejake piskoty, a uvidime. Jinak je dost veselej, nezda se, ze by mu neco opravdu bylo. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Jak na Nový rok, tak po celý rok1.1.2005 11:54:16
Ahojky,
přeju vám krásnej , pohodovej den v novým roce ![]() Doufám, že jste si to včera užily podle svých představ. My jsme jedli, pili , pak jsme hráli pexeso, čučeli na nic v televizi a okolo jedný jsme zalehli. Ten náš malej brambůrek se vzbudil před dvanáctou, napila se a vytuhla,, nevzbudili jí ani ten děsnej rachot. Což jsem byla překvapená, šla jsem za ní do ložnice kdyby něco a ona spala jak dudek a ani se nehla. CIS - z čeho Kubík pořád tak zvrací? chuděrka malá? něco špatnýho snědl? tak mu přejeme aby byl OK ! Dneska jdeme na oběd za tchánem, přáli jsme si svíčkovou tak to si dáme do nosánku, já to teda jim bez knedlíků - dám si to vždycky do hlubokýho talíře a jim to jako polívku mňam :-)) K večeru zajdeme k našim popřát a je to tady - zase se vrátíme do starých kolejí :-)) - tak vám nevim, bylo to sice náročný, ale brala bych to klidně ještě jednou, já chci Vánoce ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Jak na Nový rok, tak po celý rok1.1.2005 10:29:08
Dobré ranko!
Jééé, mně se táák nechtělo vstávat... Dětičky půlnoc zaspaly, stejně jako vloni, ale že rachot byl pěkný. Venku je hnusně a prší, naše novoroční procházka s taťkou je ohrožena :o(((. A na odpoledne se nahlásila tchýně :o((((((((((((((. Jdu dát všem novoroční pusu! ;o) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
hlasam1.1.2005 10:07:40
ze pulnoc jsem prospala, ale zato jsme se vyspali, jak uz dlouho ne. Jeste jednou vsechno nej do tohodle roku.
|
| Lukina | 11228 |
|
|
První minuty roku 20051.1.2005 0:30:38
Tak je to tady - rok 2005. Přeji všem listopadkám a listopaďátkům, aby byl pro ně šťastný.
Nový rok jsem přivítala i s Barčou. Vzbudila se pár minut před půlnocí a já jí nechtěla v tom kraválu znova uspávat. Dívali jsme se spolu z okna na petardy. Moc se jí líbili a říkala Jů, Jé a Bác. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Poslední minuty roku 200431.12.2004 23:39:13
Tak už se nám to blíží ke konci. Užijte si poslední minuty roku 2004.
Myslím si, že pro mnohé z nás to byl rok pěkný a úspěšný. Děti nám dělali radost. Takže si přeji - jen tak dál.... Připíjím vám všem na zdraví. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
PF 200531.12.2004 23:35:56
Do vaší srdeční banky na číslo účtu 2005 vám uložíme 365 dní. Utraťte je za zdraví, lásku a štěstí!
To vám ze srdce přeje Severka a spol. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.