| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 18607  [Dalších 17747 >>]
Utopýr 9323

Re: Re:

1.1.2005 12:43:37
Diky moc. Tatka nam dopoledne odjel za budhistama, budou hromadne vitat novy rok. Tak jsem vzala Kubu na chvilku ven, usnul mi tam, a ted pochrupava na verande. Ja pomalu varim cocku k novorocnimu obedu (aby se nas drzely penize - to bude treba, protoze dneskem se stavam kedinym a vyhradnim zivitelem cele nasi rodiny), a pokousim se o svuj prvni vyvar - z krutiho masa.
LaBu 19306

Re:

1.1.2005 12:21:03
Ešte prajem KubíčkoviC skoré uzdravenie a Cisce,aby už neschytala žiadne ;)

...veľkonočné plánovanie sme už zahájili, najradšej chodievame niekam na chatu na pár dní, tak už sa rozhliadame, čo prichádza tento rok do úvahy:o) Už nám pár krát vyšlo, že sme vyrazili celá široká rodina a to bolo najlepšie. (moji brachovci s rodinami, naši, krstní našich detí a ich súrodenci s rodinami a aj ich rodičia...kóópec príjemných ľudí pokope,pohoda,sranda a dobrá nálada:o) K tomu JARNÁ PRÍRODA a teplúčko...móóže byť! ;o)
LaBu 19306

1.1.2005 12:00:19
Dobré ránko:o)
Síce je už obed, ale tu u nás okrem mňa a Sisi všetci ešte chrupkajú :oDD
Včerajšok sme si užili, Siska spala v kočíku na terase, od pol jedenástej do pol druhej, počas ohňostroja tú cca pol hodinu som ju vozila, hojdala a hlavne som jej "vystlala" okolo uší kočík svetrami:oP...v pohode to prespala a boli to teda chvíľkami parádne rany. Najmladšie deťúrence sa aj báli, tak ich prevelili za okno (pôvodne sme boli všetci vonku). Malú sme potom v kočíku previezli domov (zmestí sa do kufra bez toho, aby sme ju vyložili) a doma len šupli do postieľky-na jednotku:o)
Deti to tiež zvládli, pretože včera som ich dala spať pred treťou a vstávali až tesne pred odchodom.

Tak teda ahojte v novom roku 2005 a nech nám prinesie každému niečo dobrého:o)

Severko, snáď sa vám prechádzka nakoniec podarí a držím palce, nech úspešne prežijete dnešnú návštevu:o)
Utopýr 9323

Re: Re: Jak na Nový rok, tak po celý rok

1.1.2005 11:57:10
Pettul, klidek, uz muzes zahajit pripravu na Velikonoce, jsou tu tusim za necele tri mesice :)

Z ceho Kuba blindi nevim, ale predpokladam ze je to dozvuk nasi rodinne strevni chripky. Dneska dostane jen MM a mozna nejake piskoty, a uvidime. Jinak je dost veselej, nezda se, ze by mu neco opravdu bylo.
Šťastná To Žena 12756

Re: Jak na Nový rok, tak po celý rok

1.1.2005 11:54:16
Ahojky,
přeju vám krásnej , pohodovej den v novým roce

Doufám, že jste si to včera užily podle svých představ. My jsme jedli, pili , pak jsme hráli pexeso, čučeli na nic v televizi a okolo jedný jsme zalehli.
Ten náš malej brambůrek se vzbudil před dvanáctou, napila se a vytuhla,, nevzbudili jí ani ten děsnej rachot. Což jsem byla překvapená, šla jsem za ní do ložnice kdyby něco a ona spala jak dudek a ani se nehla.

CIS - z čeho Kubík pořád tak zvrací? chuděrka malá? něco špatnýho snědl? tak mu přejeme aby byl OK !

Dneska jdeme na oběd za tchánem, přáli jsme si svíčkovou tak to si dáme do nosánku, já to teda jim bez knedlíků - dám si to vždycky do hlubokýho talíře a jim to jako polívku mňam :-))
K večeru zajdeme k našim popřát a je to tady - zase se vrátíme do starých kolejí :-)) - tak vám nevim, bylo to sice náročný, ale brala bych to klidně ještě jednou, já chci Vánoce
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Jak na Nový rok, tak po celý rok

1.1.2005 10:29:08
Dobré ranko!

Jééé, mně se táák nechtělo vstávat... Dětičky půlnoc zaspaly, stejně jako vloni, ale že rachot byl pěkný. Venku je hnusně a prší, naše novoroční procházka s taťkou je ohrožena :o(((. A na odpoledne se nahlásila tchýně :o((((((((((((((.

Jdu dát všem novoroční pusu! ;o)
Utopýr 9323

hlasam

1.1.2005 10:07:40
ze pulnoc jsem prospala, ale zato jsme se vyspali, jak uz dlouho ne. Jeste jednou vsechno nej do tohodle roku.
Lukina 11228

První minuty roku 2005

1.1.2005 0:30:38
Tak je to tady - rok 2005. Přeji všem listopadkám a listopaďátkům, aby byl pro ně šťastný.

Nový rok jsem přivítala i s Barčou. Vzbudila se pár minut před půlnocí a já jí nechtěla v tom kraválu znova uspávat. Dívali jsme se spolu z okna na petardy. Moc se jí líbili a říkala Jů, Jé a Bác.
Lukina 11228

Poslední minuty roku 2004

31.12.2004 23:39:13
Tak už se nám to blíží ke konci. Užijte si poslední minuty roku 2004.

Myslím si, že pro mnohé z nás to byl rok pěkný a úspěšný. Děti nám dělali radost. Takže si přeji - jen tak dál....

Připíjím vám všem na zdraví.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

PF 2005

31.12.2004 23:35:56
Do vaší srdeční banky na číslo účtu 2005 vám uložíme 365 dní. Utraťte je za zdraví, lásku a štěstí!
To vám ze srdce přeje Severka a spol.

[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 18607  [Dalších 17747 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.