Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: posledni hodinka roku!31.12.2004 22:53:48
Barča se teď poprvé probudila. Seděla tam na kraji postýlky jak hromádka neštěstí a pobrekávala. Tak dostala na pomazlení prsíčko a spí dál.
Myslíte, že až si budeme o půlnoci ťukat, že bych si měla ťuknout i s prsem? Vždyť je to Barči pití. :-)))) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: posledni hodinka roku!31.12.2004 22:50:38
uuups,to je zvlastni,na PC mam vic hodin nez rodinka,ze by jine casove pasmo?
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
posledni hodinka roku!31.12.2004 22:48:42
KUK,tak uz jen poslednich sedesat minut a dalsi rok je pryc!
Vsem dik za prani stastne cesty a pobytu a ted uz jdu nalestit sklenicky. PF 2005!!! |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
PF 200531.12.2004 22:30:00
PŘEJEME VÁM VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, LÁSKY, POHODY A VŠEHO DOBRÉHO DO NOVÉHO ROKU.
VŠEM SNAŽILKÁM AŤ SE JIM ZADAŘÍ. MĚJTE SE KRÁSNĚ. JANA, HONZA A DAVÍDEK ![]() |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Zbývá pár hodin do konce roku...31.12.2004 21:50:36
Tak ted uz ted hodin zbyva par doslova a dopismene. Tak at vam vsem vyjde co si prejete.
My jsme ted prevlikli celou postel, abysme eliminovali nasledky Kubovych nocnich radovanek, Kuba vzorne vyckal, az bude prevlecen do pyzamka, a hned nato se opet totalne zblil. Nastesti jsem ho naklonila pryc z postele a strcila pred nej ruku, takze jsme se museli prevliknout jen my dva (beham tu ted v podvlikackach), postel zustala netknuta. Trejda zustal rovnez netknut. Takze si asi pujdu za chvilku lehnout s Kubou, bojim se ho tam dat samotneho, kdyby zase zvracel. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Zbývá pár hodin do konce roku...31.12.2004 20:58:53
Barča dneska usnula už v půl osmý. Před chvílí teda kňourla a postavila se v postýlce, ale jen jsem jí položila tak spala dál. Venku už je pěknej rachot.
Koukám na Tv, ale nic moc nedávají. A cpu se při tom jednohubkama, olivama, sladkým, slaným, atd. Popíjím trochu červenýho vína a udělala jsem si nealko koktejl. Jitulko, ať se ti na horách líbí. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Zbývá pár hodin do konce roku...31.12.2004 20:08:23
áááchojky,
doufám, že si všechny užíváte pěknej večer , my se cpeme, já piju šampáňo (ještě že malá bude pít až po půlnoci :-))))) ) máme tedy ségru a spol, takže dobrý, akorát v tv mi přijde že nic nedávaj. JInáč bych vám chtěla popřát do novýho roku hrozně moc štěstí, zdraví a lásky - a každýmu ať se splní to co si přeje !!!! Jitul vám ať se hory podaří a přijedeš se supr zážitkama :-) tak já jdu zase jíst a vegetit, a ráno - váho třes se ! :-((( |
| Abcded | 23276 |
Re: Zbývá pár hodin do konce roku...31.12.2004 20:07:25
U nás dětičky ještě nespí, koukáme na Bubílkovou a půlnoci se asi nedožiju, protože jsou dětičky jsou nějaký rozjívený:o)))
|
| Abcded | 23276 |
Nový rok se nám blíží |
![]() | Všem |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Zbývá pár hodin do konce roku...31.12.2004 19:49:16
Tak co, holky? Léžíte? Cpete se? :oDDD My kukáme na Markýze na S tebou mě baví svět, Péťu už ženu do postele a Lenička je dneska príma ukňouraná, tak půjde brzy za ním.
Jitulko, ať se vám na horách moc líbí, ať je všechno OK a hlavně hóóódně sněhu přeju!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.