| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 18607  [Dalších 17717 >>]
Abcded 23276

Re: Re: Re: Po poledni

31.12.2004 14:12:28
Jo a Cisco, dětičky mám doma hezky všechny pohromadě:o) Ale má to cenu tady rozebírat, když se tu teď vyrojilo tolik snažilek? Někoho tím snad odrazovat?:o)))))
Kopo 4173

Re: Přání

31.12.2004 14:11:39
samozřejmě vytížení, předešlá napsaná hrůza nevím co znamená.
Abcded 23276

Re: Re: Po poledni

31.12.2004 14:07:43
Pírko, velká gratulace! Tos měla opravdu štědrého Ježíška:o)) Já jsem asi zlobila:o)))) Tak Ti přeju ať jste v pořádku a za pár měsíců máte doma krásného zdravého mimíska
Pett, Cisce a Labu přeju samozřejmě taky hodně štěstí do snažení (ať už nynějšího, či budoucího:o)

Jinak tiramissu a ligvére se povedly, ale byla to fuška s Kubou v zádech...už mě to jeho večerní nespaní začíná zmáhat, asi to po novém roce vyřeším radikálně a půjde spát, ať chce nebo nechce:o( Aspoň, že v noci pak hezky spinká.

JO a ještě chci pozdravit Pettul přímo do postele!

Kopo 4173

Přání

31.12.2004 14:06:14
Přeji Vám všem krásnou silvestrovskou oslavu a úspěšné vykročení do roku 2005, Vám i Vašim rodinám především zdraví, lásku a pochopení.

Razím se zvodorovnit, nějak mě zmohlo včerejší a dnešní pracovní vytýžení.

Rain ?? Myslím, že Rain se ptala na želvu. Uričtě si nemyslím o žádné z vás, že by měla něco společného. Ale jako želva si momentálně připadám já. Snažím se udělat spoustu věcí a pořád se nemohu hnout z místa.
LaBu 19306

Re: Po poledni

31.12.2004 12:58:09
ahojky:o)
Ešte raz vás zdravím v starom roku, kým začnem chystať dobroty na večer. Detičky tu behajú, Siska mrnčí, so 4 ročnou sesternicou sa naťahuje o bábiku:oDD a do toho nám hučí práčka, myčka a rádio:oDD No, zdá sa, že sme toho Silvestra už správne "roztočili" :o))
Keď sa o chvíľku manžel vráti z nákupu, vypoklonkujem ich na zdravotnú prechádzku a zavládne zasa na chvíľu kľud.

Pírko! To je nádhera!! GRATULUJEM a držím palce:o) Pošli mi nejaké tehulkovské bacilky, nech sa nakazím ;o))
My sa tomu nebránime už od Siskinho narodenia, čiže zhruba rok...:o(

Jitulko, mám veľmi dobrú kamošku v tvojom veku a minule sme sa bavili na takúto tému. Vyjadrila sa, že podľa nej, do 45 rokov je tehotenstvo v pohode,tak EŠTE MÁ ČAS, majú dve detičky cca. ako Terka a tretie majú v pláne :oD
Moja ideálna predstava je zasa taká, že keď mi tri vlastné detičky odrastú a "uletia z hniezda", podelili by sme sa o náš domov s nejakým človiečikom z detského domova. Mohlo by to byť už dieťa trebárs také staršie, školopovinné. Zatiaľ to je od manžela schválené, riziká predebatované, tému "dieťa z DD" sme preberali od začiatku nášho vzťahu(myslel si vtedy, že je neplodný-haha a otehotnela som v 19 rokoch:oP), tak si to snáď aj splníme?, čas ukáže...

Prajem vám príjemný silvestrovský večer!
Šťastná To Žena 12756

31.12.2004 12:48:21
ahojky,tak jsem se sem konečně dostala, vůbec mě to nechtělo pustit. takže jsem musela udělat menší změnu . Řeknu vám, že mi to trvalo skoro hodinu a jsem z toho naštvaná jak nechci říct co.

Pírko tobě bych chtěla moc a moc pogratulovat , popřát hodně moc štěstí a jak říká Jana - hlavně opatrně !!!! Je to supr, jseš první těhule :-))))), jsem zvědavá kdo bude další.

CIS - takže s náma basu držet nebudete jo ?? :-))) v létě, no neva listopad taky nejni špatnej. :-). NOční historky s Kubou nemaj chybu - i když tobě to asi moc zábavný nepřipadalo co?

SEV - tobě posílám hezkej obrázek ať už jsi v pohodě, a všechny chmury zmizej

ještě jsem chtěla něco, ale vzhledem k tomu, že jsem se hodinu pachtila s registrací a neregistrací, musim jít, protože se vzbudilo škvrně, takže se nají a vyrazíme ven, na procházku a nakoupit.

Jitulko když jsem četla tvůj příspěvek měla jsem husí kůži, manžel asi zažil hodně co? kéž by lidi byli takovýchle katastrof ušetřený - to by mohlo být moje novoroční přání - škoda jen, že nesplnitelný :-(
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

31.12.2004 12:44:06
Tak my se teprve chystáme na ten dobroučký oběd, protože jsme dneska vydatně snídali. Nááádherně to tady voní. Chlapi ještě jeli na poštu a koupit čerstvé rohlíky na jednohubky, tak jim snad venku pořádně vyhládne. No a já si trošku odpočinula a byla chvíli jen s Lenkou.

Cis, Kubík Ti teda dává zabrat, co? Že chce mimi Print a LaBu, které mají hodné spavé dětičky, to chápu, ale kam Ty se pořád chceš hnát, když ses od porodu ještě pořádně nevyspala... Nějak nechápu :o))))

Manža mi včera řekl, že se se známýma z Jihlavy domluvil, že už jsme se dlouho pořádně neviděli, tak že bychom mohli v létě udělat někde nějaký společný víkend. Vídáme je vlastně jen, když se u nich stavíme cestou k našim a to ještě jen někdy. No já byla úplně v šoku, protože o každý výlet v létě musím hodně škemrat, celý víkend u něj nikdy nepřipadal v úvahu, tak valím bulvy. Budu mu to muset po půlnoci připomenout, aby si to dal jako novoroční předsevzetí :o)). A těším se na léto!
JANA + 2 prckové 5158

Po poledni

31.12.2004 12:30:04
Ahojky!

Tak jsem tu zase:-))) U nás se ruší všechny plány a budeme pravděpodobně neslavit doma. Julie má rýmu jako trám a začíná pokašlávat, Míša má rýmu jako trám a kašle jako tuberák a mě rýma začíná a bolí mě v krku:-(( Noc byla úděsná, šla jsem si lehnout asi v půl druhé a do půl čtvrté běhala k Míšovi, když konečně trochu usnul, tak se probudila Julie a tak pořád do kolečka:-( Vstávali jsme v osm a já nějak nemůžu udržet oči otevřené. Tak to vypadá, že ani do půlnoci nevydržím, protože jít si lehnout odpoledne u nás nejde. No nic, takových Silvestrů ještě bude... jednou jsme si ho udělali i v červenci:-)) Škoda, že to není v létě, to slavím nejradši:-))) Ale jako na potvoru máme všechno v zimě a na podzim, krom mamči, ta je jediná v létě:-)

Pírko, moc gratuluji!! Já před dvěma lety taky měla pro rodinku překvapení k Ježíšku, dala jsem manžovi pod stromek krabičku s miminkem a napsala mu tam, že opravdové dostane za devět měsíců:-))) Bohužel to nevyšlo a potratila jsem:-( Ale pak jsem stejně za měsíc znovu otěhotněla a je z toho Julinka:-)) Tak moc držím palce ať Ti to vyjde, hlavně se šetři!
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Ranní ptáče dál doskáče:-)

31.12.2004 12:04:02
Pirko, taky velka gratulace. To jsem nevedela, ze Jezisek nosi i takovehle darecky :)

Petull, LaBu, jen do toho. Ja jsem chtela letos tak zacit, nekdy zacatkem leta, ale kvuli nove praci to budeme muset odlozit, je tam zkusebni lhuta devet mesicu, tak bych se pak nerada nejak dohadovala. Takze zacnem asi az v listopadu. Treba se nam do te doby i podari prestehovat Kubu do jeho pokojicku :)

Jinak u nas noc siserna, Kuba strasne spatne spal, porad cestoval a kopal, a nakonec se nade me v pet rano naklonil, dvakrat me vydatne poblindil, pak se sel uvelebit k trejdovi, toho nepoblindil, a sotva jsem si prevlikla pyzamo s tim ,ze se aspon ty posledni dve hodiny vyspime, opet si to ke mne prihasil, duverne se pritulil, a mohla jsem se jit prevlikat znova. Hlavne ze na nem nebylo mokreho vubec nic. Pak se na me znechucene podival a sel se opet tulit k trejdovi. A celou dobu byl strasne veselej. Ted chrni v kocaru v kancelari a ja tu mrznu u otevreneho okna ... Takze dneska jdeme asi cela rodina do hajan svorne v devet :o

V praci mame dneska povoleno odejit kolem poledne, coz uz vlastne je, takze za chvilku pakujeme a frcime.
Jitulka 18006

Re: Re: Ranní ptáče dál doskáče:-)

31.12.2004 11:35:26
Pirko,gratuluji!!!
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 18607  [Dalších 17717 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.