Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Ranní ptáče dál doskáče:-)31.12.2004 10:48:38
Dobré ranko!
Pírko, tak to moc a moc gratuluji!!! To jste měli opravdu krásného Ježíška! Jsi tady první těhulka, tak moc držím palečky, ať je všechno OK a ten příští rok ať je moc a moc krásný! Já jsem trochu nevyspaná, Léňa už strašila před osmou. Není se co divit, když přes den spí 3 hodiny. Asi už mě chce trénovat na pondělí, to se zase bude chodit do školky. Ach jo! Venku je docela hnusně, navíc si Lenka hodila botu do kýble s vodou, takže dneska se procházka asi nekoná. To nám ten den hezky začal... |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Ranní ptáče dál doskáče:-)31.12.2004 9:49:54
Všechny moc a moc zdravím, přeji všem krásného Silvestra a hodně štěstí, zdraví v Novém roce!!!!
Vánoce u nás proběhly v klídku a s velkým překvapením - na štědrý den jsem zjistila, že jsem těhotná!, opravdu byl letos u nás Ježíšek štědrý :-)). Včera jsme byli na předsilvestrovském posezení se známími, takže si teď letíme k ségře pro malou. zatím, snad se zase brzy ukážu! |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Ranní ptáče dál doskáče:-)31.12.2004 7:54:14
To jukáte, co jsem tu tak brzo po ránu, že jo:-) my jsme dneska měli moc príma noc... malá má trošku rýmu, takže vyla polovzhůru do do čtyr a do čtyř do šesti měla úplného budíčka, mno a já v šest usoudila, že na dvě až tři hodiny nemá cenu chodit spát... hlavně jsem se bála, že mě potom neprobudí... Takže tu teď popíjím kafe a půjdu si udělat asi ještě jedno... To bude príma Silvestr.. Jitulko, omlouvám se, ale srazík padá, odpoledne se půjdu natáhnout s Charlie, abych trochu dospala.. nezlob se, necháme to na leden.
Já si dala s tím přeinstalováním počítače:-( Nejde mi znova nainstalovat tiskárna:-( , takže čekám až padne osmá, a jdu volat na horkou linku pro pomoc... Receptík na prdelky: Listové těsto, gothaj (šunka, šunkový atd..) kmín a pepř. Místo salámu jde dát i sýr, a nebo přidat, a z kořením taky můžete experimentovat. Rozválíte placku,posypete kořením, salámem, sýrem a stočíte. Potom se to nakrájí na slabší kolečka, posype kmínem, přetře vajíčkem a nechá se péct vtroubě cca 15 - 20 minut.. Za dvě minuty osmá, už za minutu, tak mi držte palečky!!! |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dilema31.12.2004 0:32:57
Ahojky všichni!
Nějak nestíhám psát, děti zlobí jako čerti, Julince už vylezla třetí stolička, tak ještě jedna a bude snad klid. Akorát jsou všechny jen kousíček, tak jí asi ještě trochu potrápí. Jak sednu k PC tak je u mě a tahá mě pryč, nebo chce ke mě na klín a to si Vás tak akorát stihnu přečíst s tím, že napíšu až půjde spát. Ale omyl, poslední dobou přes den moc nespí, zrovna dneska spala přes poledne jen půl hodinky a pak usnula až v autě, když jsme jeli večer z návštěvy ještě nakoupit. A tak jsem jí vytáhla i s autosedačkou (tou větší 0-18kg!!) a museli jsme vzít dva vozíky aby bylo kam dát nákup:-)) No a večer jsem ráda, když se najím nebo spíš přejím, protože přes den to nějak nezvládám, tak to doháním večer, což je taky velmi zdravé:-(, chvilku kouknu na tv a odkulím se spát. Na dnešek spal Míša u našich, tak jsem vstávala s malou až v devět hodin, takže jsem ještě celkom živá:-))))) Koukám, jak u všech probíhají přípravy na Silvestra, já ještě ani nevím, kde budeme slavit a jestli vůbec:-( Původně jsme měli jet do Prahy za manželovo bratrem, ale moc se mi nechce kvůli dětem. Mamča by je sice zvládla, ale když oba teď dost zlobí a hlavně malou v noci tak 5x kojím a ještě se jí včera spustila rýma, tak to by si s nimi asi užila:-(( A to nemluvím o Míšovi, který se mi teď začal budit kašlem a s řevem, jak ho při kašlání bolí v krčku, chudáčka. Přitom mu když šel spát ještě vůbec nic nebylo. Ááách jo, no je to hned:-( Tak teď nevím, jestli budeme doma s dětičkama, nebo je dáme k našim a půjdeme někam ven, to bysme se mohli brzy vrátit, tak by to nebylo tak hrozné. No fakt ještě nevím:-(( A protože jste toho nakecaly dost a já si nedělala poznámky, tak jen co si vzpomenu... Byla tu řeč o šunce atd. tak Julince jsem jí ještě nedávala, ale Míša mi to jí dost, na můj vkus asi až moc:-(( Má skoro každý den buď šunku, nebo šunkový salám a nebo nějaký suchý. Je tedy fakt, že sní max tři kolečka, ale radši bych viděla, kdyby jedl něco jiného, jenže on co nezná prostě bez ochutnání odmítne:-(( Třeba vůbec nechce med nebo marmeládu. A nedostanu do něj ani kousek aby ochutnal:-( Nevím co s ním, nějak si s ním poslední dobou vůbec nevím rady. Nejen přes jídlo, ale i s chováním začínám být dost bezradná. No, ale nebudu to rozebírat, to by bylo na dlouho:-((( Pak jsem chtěla politovat Severku, taky to znám (PMS), ale až z poslední doby. Dřív jsem na sobě nějaké výkyvy nálad podle hormonů vůbec nepozorovala, ale teď nejen, že mám týden před žravou, ale není se mnou k vydržení a já to o sobě vím, ale nemůžu s tím nic udělat:-( Pamatuji, jak jsem si vždycky říkala, když se o tom někde mluvilo, co je to za nesmysl, no ale není... S hrnečkem ti asi moc neporadím, to si bude muset poradit Lenička sama. Já Julce vůbec flašku s dudlíkem nedávala, měla hned hrnek a i pít jí šlo docela brzy a Míšovi jsem to napřed musela několikrát zmáčknout do pusinky, než pochopil, že si to musí zkousnout sám. Ale toho jsem převáděla na hrneček asi až později, jinak jsem mu dávala netekoucí dudlíky, aby nenadělal:-))) Zkus jí dát něco hodně dobrého k pití, třeba šťávičku neřeď, nebo čajík víc oslaď a když to bude držet v pusince, tak jí to mačej, uvidíš, že za chvilku zjistí sama co dělat, aby ta mňamka tekla:-))) A musím ještě pochválit, jak zvládá nočníček šikulka! Bubíškovi a jeho rodině přeji brzké uzdravení. Taky jsme si tím nedávno prošli, ale malý se to vyhnulo ... naštěstí:-)) A taky ještě Davídkovi všechno nejlepší k svátku. Petull, a jakýho Woka máš? Já nevím, jestli to co mám já doma je taky Wok, ale říkám tomu tak:-))) A jak se ti povedlo první jídlo? Já Julince dávám taky ještě pořád podzimní botky a vlastně i Míšovi. Ona vlastně ještě ani pořádná zima není, tak se mi nechce jí dávat boty s kožíškem nebo Míšovi sněhule, když není sníh. Dám jí přes punčocháče ještě jedny ponožky (taky má botky větší) a myslím, že se jí v nich i lepší chodí, než v těch vyšších zimních. Labu i Petull přeji, aby se jim přání vyplnilo a pak se tady s námi dělily o těhotenské starosti. Zrovna dneska jsme byli u mojí kamarádky, která má o 14 dní starší holčičku, než já a čeká už v dubnu další mimčo, tak už má tak krásné bříško... no prostě bych jí skoro záviděla:-))) Ale pak ty starosti tedy ne, bude toho mít fakt hodně, má ještě pětiletou holčičku, ta půjde do školy... no snad to zvládne. Jo a hrozně si přála kluka a bude mít do třetice zase holčičku:-)))) Tak jsem se zase nějak rozepsala, omlouvám se, to ten absťák:-))), už končím ... snad alespoň Severku ráno potěším;-) Jinak pokud bych se sem už nedostala, tak přeji všem zítra (vlastně už dneska) hezkého Silvestra a vše nej do Nového roku! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema31.12.2004 0:28:28
LaBu a Pet,at vam to vyjde,myslim,ze vas tady bude asi vic.Ja uz se k vam ale pridat nemuzu,tak si to s vami budu uzivat aspon na dalku.
Severko,myslim si o tobe jen dobre,ale musim te trochu poskadlit. Ten tvuj zvyk je moc hezky,ja nejak delim zivot na jina obdobi nez jsou roky a kdyz neco uzavru,tak se chovam jako ty,podekuji za zkusenost,zazitky a hlavne nikdy nelituji a pak s hlavou vzhuru jdu do dalsiho i kdyby to melo byt proti zdi. Ta Asie asi sebrala kazdeho..nekdy mam smutny pocit,ze je muj muz citove otupely,ale dnes vecer mne skoro rozplakal.chytl maleho a porad mu rikal,ze je rad,ze ho ma a ze krasne dycha,usmiva se,atd.a pak z nej vypadlo,ze kdyz si predstavi,ze bychom tam byli na Vanoce....a proc takove hruzy musi potkat i deti,tak jsem byla uplne vyrizena(a jeste i jsem).Vite,od nej mne to prislo strasne neskutecny,nikdy u zprav nehne brvou a je schopny komentovat vsechny hruzy v klidu a ted tohle....ma za sebou hruzy bosenske valky a presto se mu sevrelo hrdlo. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dilema30.12.2004 23:42:40
Já tady taky sedím a přemýšlím o nesmrtelnosti chrousta :o(. Jak malicherný problém je moje nálada a píchlé kolečko u kočárku proti těm nebohým lidem v Asii. Slyšely jste ve zprávách, že se tím velkým zemětřesením vychýlila zemská osa a zrychlilo otáčení země? To je teda síla. Člověk je proti přírodě absolutní nula.
S ho... na kolech mám taky bohaté zkušenosti, u nás je to obrovský problém, psí ho... jsou úplně všude, je mi zle, jak to vidím na každém kroku, na chodníku, v trávě... hnus. A lidi jsou prasata. a) Jsou líní jít se psem kousek dál na místo, které je pro venčení vyhrazeno, každý se psem obejde barák b) vůbec se neobtěžují po svém psovi uklízet. V létě absolutně nemůžu dětičky pustit na trávu :o(((((. No a když jsem jezdila s Péťou v tomhle sporťáku, tak se mi ani jednou nepodařilo píchnout. Jitu, co si to o mně myslíš? V mojí krátké tenké noční košili bych v životě ani neotevřela dveře, natož abych běžela dolů dvě patra k pošťákovi!!! Předsevzetí si taky nedávám, jen mívám vždycky přání do toho dalšího roku, abychom byli všichni zdraví, šťastní, měli se rádi a byli na sebe hodní. Nikdy nezapomenu tomu odcházejícímu roku poděkovat za to, jak byl krásný a co nám všechno pěkného dal a přivítat ten nový a požádat ho, aby byl taky příznivý. Dělám už to takhle spoustu let, snad někdy od puberty, nevím, co mě to kdy napadlo, takhle v duchu děkovat :o). No, vidím, že se nám tu rozmáhají touhy po dalších miminkách. Tak ať je pro vás "chtící" ten nastávající rok velmi plodný! |
| Petull | 24948 |
|
|
Re: Re: Re: Dilema30.12.2004 22:37:05
achojky
tak si tady sedim, nahřívací natáčky od Ježíška na hlavě a rozhodla jsem se, že napíšu hodně dlouhej příspěvek :-)) LaBu - musim říct , že máš moc krásný předsevzetí, přeju vám, aby se vám splnilo ! Moje předsevzetí to teda nejni, ale taky bych byla šťastná, kdyby se nám do konce roku 2005 podařilo další miminečko :-) Jináč si předsevzetí zásadně nedávám, a už vůbec né typu - musim zhubnout, už nikdy se nebudu přejídat, budu cvičit, chodit pravidelně na kosmetiku , budu pořád jenom hodná na partnera na dceru apod....ano ano - tohle všechno bych měla příští rok udělat, ale to jsou věci samozřejmý, takže doufám, že se podle toho budu chovat. Nějaký to pořádný předsevzetí mě nenapadá, snad jenom to pravidelný cvičení ?? :-)))))...to se mi doteď jako samozřejmost nejevilo, tak bych se měla nad sebou zamyslet a pustit se do toho,, ale nic neslibuju :-))))) SEV koukám, že máš pech s kolama od kočárku co? My teď jezdíme jako čuňátka, od tý doby co jsme byli u tchyně na skorosamotě, tak to podle toho vypadá. Včera ještě ta´tka vybral nějaký hovínko, tak tam máme další "okrasu" Zrovna takhle jsem na Štědrej den vyšlápla hovňajze já, zakecali jsme se se známýma a jakmile jsem si vykročila dál, hups už jsem v tom byla :-(((( - úplně natvrdo celou podrážkou,...:-)) TAk jsme dneska koupili konečně botišky, kotníčkový. Jsou teda bez kožíšku , protože mi přišlo zbytečný kupovat vyloženě jenom zimní boty, tyhle jsou větší, tak je bude moct nosit i na jaře. A musim říct, že si v nich brouček vykračoval dobrých 300 m za ručičku, nebýt toho , že mě taťka postrašil že jí v noci budou bolet nožičky a bude brečet, tak bysme došli až domu .-)) Dneska jsem si navečer ještě trošku zdřímla, takže jsem jakžtakž vyspalá, doufám, že dnešní noc se nebude podobat tý včerejší. rain - ty to zase zhubneš, tomu věřim, po vánocích to máš dole , když jsi zhubla ty kila předtim , tohle jedno nebo dvě pro Tebe nebude žádnej problém. tak víc nevim, určitě jsem na něco zapomněla , příště si udělám poznámky,, jo Alíku koukám, že jsi se dala taky na velký písmena - to se mi hodí, můžu si to přečíst rovnou z postele :-)) no nic drahouš mi udělal punčík, jdu ho vypít a zalezu do postele. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
vsimnete si,prosim,jak jsem tu dnes brzo!30.12.2004 22:33:03
Davidku vsechno nejlepsi k svatku a at jste oba s maminkou brzy fit.
Ale,ale,Sev,tak ty jdes na postaka v nocni kosilce a pak alkoholicky dychanek s tatkou?Hmhmhm,to se ale Li podivi,az se vrati,jak si se nam rozjela! Snizek mi chybi a na hory odjizdime v sobotu. Petull,ze si se k nam v noci nepridala?A tu vahu si radeji nemela ani psat..ted po vanocich a pred novorocnim bilancovani..vis,jak hrozne to pusobi na mou chabou,tlustou a rozezranou povahu?Hrozne! Ka,co pocitac?A jak dnes je? Aliku,to je bajecne - DJ - skvele povolani!!To se do nasi rodiny bude hodit!A musim rict,ze ta mixaz ,jak si popsala,je fakt uzasna!Az nam vypadne zvukar,vim,kam se obratit. Cis,koukam,ze se tady probiraly pocty - no matika neni ma silna stranka,jeste ,ze jste nesli dal. A nezapomen taky trejdu nekdy nechat vyhrat! Rain,to bylo ale krasne vycerpavajici...a jestli chces vedet,co to tu bylo za nocni seanci,budes muset nekdy poflamovat s nama. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Dilema30.12.2004 21:56:16
ajoj:o)
tak dnes večer tu mám štyri detičky, cez deň boli ešte plus dve a aj bracho so švagrinou, všetci prišli k obedu a odišli po večeri. Takže žiadna nuda:o) V tomto zložení 2+4 sa zajtra navečer presunieme k našim krstným a tam oslávime príchod krpca=nového roku ;o)) Už ste vymysleli nejaké novoročné predsavzatia?? ...keď nad tým premýšľam, mám skôr novoročné želanie...aby sme v tom novom roku splodili ďalšieho člena rodinky...snáď sa splní :o) Bubíšku, prajem vám všetkým skoré uzdravenie a Davídkovi k meninám všetko najnajsamsuperskvelejšie do života! ![]() ...idem vyhnať staršie baby z vane, Siska spí a tá štvrtá malá už ledva drží očká otvorené, ledva dopozerala Z pekla štestí :o)) |
|
|
Re: Dilema30.12.2004 21:31:16
A ještě skleróza. Dneska se u silnice objevil nový billboard cestovní kanceláře ESO a láká na Maledivy za 34.990,-. Ano, dobře investované peníze do reklamy :o)))).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.