Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Dilema30.12.2004 21:29:14
Tak vám nevím, jestli jsem jenom na té mateřské tak zakrněla, anebo jsem úúúúplně blbá. Čumím do té příručky a nechápu ani slovo! Prostě absolutně mi uniká smysl textu. No, bývala jsem kdysi technický talent, ale vypadá to, že se budu muset učit od taťky za pochodu, co a jak s těma fotkama. Takže příručky přenechávám intoušům a jdu vydrbat kolo, abych mohla vypitvat a zalepit duši. Ach jo! :o(
Řekli jsme si s taťkou, že si dáme Polar Limes, v lednici už se dlouho válí láhev. No jo, ale byl tam tak na jednu skleničku :o(. Tak jsme se bratrsky podělili a já si to dolila smetanou. To je vám dobrota! Mňamky, mňamky! Škoda, že je toho tak málo. |
|
|
Mrtvý večer??30.12.2004 21:16:41
Téda, večer je tady a nikde nikdo? Co děláte, že nepíšete? Dneska bylo venku docela hezky, vykukovalo sluníčko, ale bylo docela chladno, na to, jak hezky to vypadalo. TAk jsem s dětma naposledy letos šlápla na poštu, Lenka venku spala 1,5 hodiny a doma dospávala to samé. Paráda!! Tak jsem měla spoustu času a předpekla jsem si na zítra maso. Budeme mít vepřovou pečeni na jablkách s brusinkami, s červeným zelím a br. knedlíkem. A na Nový rok to dorazíme, takže nebudu muset vyvařovat. MŇam, už se těším. Dále jsem upekla slanoví (opak cukroví) - nějaká ta hnízdečka z listového těsta, zítra to jen naplním a ze zbytku jsem udělala slané keksíky a pak jsem si ještě vyrobila 3 druhy pomazánek, jednak na ta hnízdečka, druhak na jednohubky. Myslím, že to zítra zmáknu levou zadní. Není nad to, všechno si řádně připravit předem. Ve špajzu jsou ještě slaníky (tyčinky a spol.), chipsy a v lednici naložený hermelín. Pak už jen připravit mátový čaj na přeplácaný žaludek a vychladit Rychlé špunty :o). MImochodem, náš Péťa je nemá rád, vlastně nenávidí cokoliv s bublinkama, pije jen vodu.
Náladu jsem dneska měla mnohem lepší, i když bych raději než PMS měla teda už PME, ach jo. Dětičky byly dnes hodné a tak jediným škraloupem dnes bylo, že jsem OPĚT píchla kolo u kočárku. Ale zjistila jsem to těsně před barákem, když jsme přišli, naštěstí. Tak budu lepit. A taťka už mi nainstaloval Zoner Photo Studio, tak jdu študovat, co a jak, abych mohla začít stahovat fotečky! Jupííí! |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 21:05:35
Tak teď pro změnu nechápu já :o((. Cis, cože bylo u vás bez háčku????
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 16:46:52
no u nas to minuly tyden bylo spis bez toho hacku ...
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 16:40:30
Cis, tak intimního pološera se ti zachtělo...... :o)))
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 16:32:39
Tak Aliku doufam, ze uz je ti ve vsem jasno :) jak to vubec probiha doma, mas tam ted zase vsechny tri deticky pekne pohromade?
Jitulko, Taktik se libil, hnedle na Stedry vecer jsem zvitezila 5:8, tak ze tesim, az si zase zahrajeme. Treba bysme mohli zitra ... Jen jsem koukala, ze misto ruzove barvy je tam ted hneda, ktera se dost podoba cerne, takze se neda hrat v intimnim poloseru :O ja jsem si ted pekne nabehla, manza dovezl Kubu do prace, tak jsem ho vzala ven, ze hned usne a ja si tu budu cist nebo tak, jenze Kuba ne a ne usnout, tak jsem jela porad dal a dal, no usnul po hodine, jenze to uz jsem byla hodinu cesty od prace, toz jsem se pekne probehla a jsem ted docela hotova. A Kuba chrni, tak jsem zvedava, v kolik pujde spat. |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 15:31:09
![]() |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 15:23:47
Nechápu, odpověděla jsem a nic se neukázalo..... :o(
Psala jsem, že jednou, jak se probíraly tvoje a Cisčiny city ke guvernérovi ČNB, ses zmínila... |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 14:56:18
P.S. A tohle byla osmička, jo?
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 14:54:38
A jak si to Rain pochopila?:o))
Já jak slyším slovo Tůma, tak mám asi úplné zatmění....:o))) (to vážně všichni víte že u nás bydlí nějaký Tůma? A nebo to zase špatně chápu?) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.