Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 14:41:39
Davídkovi a ostatním Davidům všechno nejlepší k svátku
![]() Bubíšku, tak ať se z toho brzo dostanete a aˇto Dáda taky nechytí, chuděra. Sev, musím říct, že bych nechtěla absolvovat s dětmi nákupní dorečku tam, kde mají 95% slevu. Mně teda docela stačilo, když jsem dneska byla v Semilech, kde mají od minulého týdne otevřený Plus. Jelikož mají lepší ceny, aspoň teď ze začátku, tak tam je lidí jako sr.... Já tam jela do jiného obchodu, tady jsem pak chtěla původně jen pečivo, myslela jsem, že mají Nováka jako u nás, ale je tam Procházka. Když už jsem měla Michalku v košíku, tak jsem teda zajela i dovnitř, pořád jsem musela hlídat Péťu, aby se mi v tom davu neztratil. Pak to docela odsejpalo, u pokladny, jely všechny, ne jako v Penny, tam jede třeba jen jedna nebo dvě a lidí stojí za sebou třeba dvycet a jim je to fuk. Dětem se jistě dnešní výlet mooooooooc líbil, jelikož jsem ještě přibrzdila u obchodu s vínem, kde jsem je nechala sedět v autě, u masny, kde taky čekali, tam jsem to měla objednané a dají mi to hned, tak je znám ještě z dřívějška, když jsme bydleli spíš u těch Semil, pak ještě u elekroopraváře u baráku, pro už třetí panty do dvířek u pračky, nechápu to, vydržely osm let a teď najednou jdou už potřetí za sebou ve dvou měsících zlomené. Naštěstí se všude dalo zastavit tak, že jsem na ně viděla do auta a hned jsem zase běžela, ještě je tahat s sebou, Míšu na ruce, to by mě asi šlehlo. Panty jsem bohužel potřebovala dost, prát se musí, u nás jsem jim vykoupila všechny, nevím, proč nenaobjednali od minule další :o))) když mají se mnou takový obrat v tomhle druhu zboží. Tak na zítřek mám skoro všechno nachystané, na novoroční oběd taky předběžně vím, co budu chtít a potřebovat a mám to, jen ještě někdo musí zase uklidit a vyžehlit a je to, já si můžu hodit nohy na stůl :o))) Pet, neprovokuj s 59 kily, já už na nich taky byla, ale nějak jsem se teď dala zase na mlsání sladkého, no nejez to cukroví, když jsem si ho udělala tááááák dobré :o))) Koukám, že Alík má dneska troooošku delší vedení, mně to došlo hned :o))) Jinak u nás doma atmosféra pořád dobrá, pořád dobrá a včera bác! pohádali jsme se o to, kolik minut jsem četla (jenom četla!!!!!, už jsem sem nic nepsala, to bylo večer) jednu stránku příspěvků tady, asi jsem dement, co neumí číst a čte jednu stránku půl hodiny :o))) Nemluvě o tom, co jsem říkala nebo neříkala a on slyšel a nebo neslyšel :o))) to přišlo hned vzápětí :o))) Ale dneska už dělal jako by nic. Tak asi taky budu, nechci tady mít dusno, když máme zítra to povinné slavení. Péťa se už těší, má tady dvoje rychlý špunty a už loudí chlebíčky, včera jsem mu dělala k večeři, dneska chce zase :o))) Bude muset počkat do zítra. Karkulko, kde je ten recept na ty prdelky????????? Prosím!!!!! My máme ostré rádi, tak bych to zkusila. Švagrová dělala takový závin s uzeným a se zelím, to taky bylo moc dobroučké, tak se zeptám, jak to dělala, možná bych to taky mohla zkusit, bylo to dobré i teplé i studené, tak by to byla zase nějaká změna. Jaké děláš kuličky, Bubíšku? Taky jsme jeden rok měli fondue, ale to byl Péťa malinkej, takže byl v posteli a nechtěl to co my, bála bych se ne toho sýra s omáčkami, ale že to na sebe zvrhne, jak je šikovnej. Šunku mi Péťa ani nechce, dřív to jedl a dneska mu musím udělat buď s uzeným nebo se suchým salámem, sice to není nic moc, ale když jsou to dvě kolečka jednou nebo dvakrát za měsíc, tak si taky říkám, že se nic neděje, necpe se tím každý den. Kopo, co naznačuješ svou novou ikonkou? Že jsme my jako želvy nebo snad ty? :o))) A co jste to měli za noční seance? Tolik nočních příspěvků se tady už dlouho nesešlo! |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 14:10:28
Achá achá:o) No abych pravdu řekla, tak ani netuším jak se tenhle Tůma jmenuje:o) Já znám lépe jen našeho přidrzlého souseda Davida:o))))
pětka, šestka, sedmička....nebude?:o) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 14:06:26
a tohle byla jen osmicka, tak fakt nevim
jednicka dvojka trojka ctyrka |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 14:04:15
neznam, ale myslela jsem, ze mate souseda Tumu, tak jsem si to ftipne zkombinovala
|
| Zdéna (s hlavou plnou séna) | 21712 |
|
|
Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 14:03:14
Mluvil tu snad někdo o mě?:o)))
(ta desítka to je fakt vodvar:o) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 13:58:48
A to byla jen desitka :000
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 13:44:19
Tak já to vzdávám......:o)))
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 13:42:52
Ehm, to druhý má být jako větší?
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 13:40:40
Sakra to byl slabý odvar, tak ještě jednou
Ty znáš nějakýho Davida Tůmu? |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 13:38:42
Ty znáš nějakýho Davida Tůmu?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.