Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Zdravím po příšerné noci30.12.2004 13:32:38
Tak říkáš Sev pohodový příspěvek? NO vidišto, to bych ani neřekla. Možná je to tím, že ke mě se naopak dostavila PME (rozumněj pomenstruační euforie:oDDD) A nebo jsem byla tak rozveselená z posledního dílu Přátel, který mě konečeně po dlouhé době pobavil (jinak ty poslední díly byly už chvílema dost nudný), hlavně teda ta levá filándž, ta teda neměla chybu, to jsme se tu s manžou váleli smíchy:o))) JO a těsto sis přece mohla koupit i v onom předraženém obchůdku, nechte nás chudáky živnostníky taky trochu vydělat (peníze myslím...to druhé tady dělali u Bubíšků celou noc...:oDDD) Možná nakonec ani tak předražení nejsme jak se zdá, bacha na to:o)))
Máš pravdu Cisco, to jsem včera měla jen trochu velké oči, asi to bylo tím, že jsem při psaní měla Kubu na klíně a tak se mi zdálo, že jsem toho napísala hodně. Ovšem vypotila jsem nakonec jen úplně běžně dlouhý příspěvek:o) Jinak Karkulí, já šunku starším dětičkám taky občas dávám, když se jim zachce salámku. Nejsem zase tak důsledný zastánce zdravé výživy:o) Jen u KUby mi to jde zatím dobře, protože neodmlouvá. Až na mě bude taky dělat psí voči a přemlouvat mě, že chce čokoládičku a nebo něco jiného, tak už se bude hůř odolávat (zvlášť když rozežraná maminka jim jde příkladem....) Teda Pet musím říct, že je teda Acron šiškovnej! No i když u nás taky stříhá manžel, řekla bych že mu to jde taky lépe než mě:o) JO a nenapsala jsem vám, jaký úspěch u nás slavilo malé elektronické pianko. Koupila ho dětem babička se svým přítelem a fakt se chytlo u všech dětí. Kuba na něj krásně hraje, né že by plácal všema ručičkama, to on hezky jedním prstíčkem vyťukává libé melodie:o)))) Starší synáček si to zase přepne do Demomódu (při něm hrajou po zmáčknutí kláves různé melodie) a hraje na to jako DJ, mixuje ty melodie různě do sebe...:o))) Tohle taky strašně rád praktikuje u takových těch dětských PC her, kde je to hlavní menu jako velký obrázek a při najetí myši na různé obrázky to PC řekne třeba - tady si zahrajeme to a to, hehe spočítej nás, poznáš geometrické útvary a já nevím co ještě. Tak on u toho sedí a jezdí s myší a já slyším jen - tady tady tady he he he he he he spočítej nás, poznáš poznáš poznáš tady tady tady.....no zkrátka fakt hotovej DJ:o) (má ráda Terka DJje, Jitulko?:oDDD) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 13:30:46
soused Tuma?
|
| Abcded | 23276 |
Davidům vše nejlepší k svátku!30.12.2004 13:09:20
![]() (a sakra teď mi došlo, že i náš soused se jmenuje David, že bych si šplhla?:o)) |
| Petull | 24948 |
|
|
Re: Zdravím po příšerné noci30.12.2004 12:07:41
nazdárek kašpárek
doufám, že jste všechny dobře naložené, SEV hlavně ty :-) Já jsem dneska spala do čtvrt na jedenáct :-))))) ano ano čtete správně. Noc byla tak divná, vůbec jsem nemohla usnout, ještě ve dvě jsem nespala, pak šel spát drahouš, okolo třetí zjistil, že má žízeň , šel se napít a vzbudil mě i malou :-( TAkže jestli jsem usnula kolem druhý tak to byla hodinka spánku než mě zase vzbudil, pak jsem nejspíš usnula kolem čtvrtý do půl devátý, vyexpedovala jsem je oba dva do obýváku a šla si zase lehnout :-)) bubíšku koukám, že u vás řádí nějaký střevní breberky,, já jsem včera večer taky byla pořád na záchodě - dneska jsem z toho vyšla jako vítěz, zhubla jsem 2 kila :-))))), takže mám po dlouhý době zase 59 kg :-)), ovšem je mi jasný že to asi dlouho nevydrží, zítra je Silvestr a chipsíky volaj po snězení :-))))) dneska chci nakoupit nějaký věci a vyzkoušet Woka, máte ho doma některá?? jestli jo, tak byste mi mohly napsat nějakou specialitku. Chci tam udělat rýžový nudle se zeleninou - už čtvrtej den chodíme nakupovat ale ještě jsme se tam nedostali. Takže dneska už snad... SEv pěkný slevičky jen co je pravda, ale já bych nejspíš neměla nervy se tam těsnit s bláznivejma lidma, co se snaží ulovit co nejvíc věcí :-(( , v očích šílenej výraz , nehledě napravo nalevo hrabou a hrabou a hrabou - děsná představa :-))))))) Kopo u nás včera bylo taky malinko sněhu - což když jsem psala ranní příspěvek jsem ještě to nevěděla, pak jsem koukla z okna a trošku ho bylo - aby se neřeklo. ještě jsem chtěla popřát Davídkovi všechno nejlepší k svátku !!!! Alíku jo jo malou stříhal Acron - musim říct že on je v tomhle mnohem zdatnější než já , já ho nezvládnu ostřihat ani strojkem vzadu do "ztracena" - do ztracena by to možná i bylo ale se zubama :-))))) takže se střihá sám, a když to potřebuje vzít vzadu, vezme si zrcátko a už to jede - jo jo udělej si sám je v tomhle případě nejjistější :-)) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Zdravím po příšerné noci30.12.2004 11:19:37
Tak u doktorky jsme dopadli tak, že malej má "asi" pátou dětskou nemoc. No nezdá se mi to.
Včera měl 2x průjem a blikal taky dohromady od pondělí 2x. Když jsme včera přišli od doktorky a z procházky, tak mě tak divně tlačil žaludek a začalo to. Nestíhala jsem lítat na záchod. Manžel přijel z práce, nezvládla bych to tady s malým sama. Nemohla jsem ani chodit. Tak se o malého postaral. No jo, ale od osmi od večera začal i on. On chudák lítal horem i dolem naráz. Noc byla děsivá. Malého jsme uspali. Chtěl spát v kočárku. My pořád lítali. Hrůza. Ráno jsme oba měli teplotu 38. Už je to o něco lepší, i teplota jde dolů. Doufám, že malému se to vyhne. Bolej mě kosti a svaly, no bezva. Tak se omlouvám za pesimistický příspěvek. Ale fakt to jinak nešlo. Děkujeme moc za přáníčka Dádulkovi k svátku. Z toho listového těsta jsou výborné ty košíčky paní Dáši, jak jsem je dělala když měl malej narozky. Je to z prima vařečky a fakt to nemá chybu. Nebo co udělat sýrovou roládu, pečené koleno na pivě, masové kuličky s různými studenými omáčkami, plněné papriky za studena, takové ty barevné nebo děláme plněná rajčata tuňákem, to je moooooc dobrý. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Raníček30.12.2004 9:47:45
Dobré ranko!
No já teda taky čučím, v kolik hodin sem dobrá polovina listopadek zavítá! Neuvěřitelné! Holky, kdy spíte, proboha!!! Cisco, Lenka se teď budí tak 2x za noc a Kubíčkovi prosím Tě moc nenadávej! Přimlouvám se za něj! Co se týče orientačního smyslu, tak u nás o trase vždycky rozhoduju já. Ať už v autě nebo v terénu (což bývá málokdy, že by taťka s námi někam vyrazil). Manža prostě uznává, že jeho orientační smysl se rovná nule a já, jakožto mladý pionýrský turista mám lepší čuch :o)). Davidům přeji všechno nej k svátku! ![]() LaBu, díky za útěchu! Nejlepší bylo, když jsem včera ječela, že manža povídá dětem né něco ve smyslu, že jsem dneska hnusně hysterická, ale: maminka má dneska ostrý jazýček!! :oDDDDD Zato večer si to vynahradil a mojí mamince do telefonu požaloval, že od rána hystericky ječím :oDDDD. Snad to dneska bude lepší. I když probuzení bylo zběsilé. Nejdřív jsem zjistila, že když jsem Lenku postavila na zem a ona sama odpochodovala za bráchou, ještě jsem usnula. Tak jsem s hrůzou vyskočila, protože jsem si nebyla jistá, co s ní za půl hodiny, s chudinkou, vyváděl. No a jen co jsem přišla do pokojíčku a našla obě děti spokojené, zvonil pošťák. Já neumytá, neučesaná, v noční košili, tak jsem se fofrem oblíkla, namočila hlavu, abych nevypadala jako pankáč a letěla dolů. Manžovi přišly 2 velké balíky, tak jsem to vyfuněla nahoru a byla jsem vyplivnutá. Príma rozcvička poránu :o(((. Ze schránky jsem donesla leták Carrefouru, mají tam totální výprodej, ale fakt přemýšlím, jestli tam vůbec mám po novém roce zajet, myslím, že s takovýma cenama tam bude pěkný nátřesk :o(((. Slevy až 95%, takže např. body 10,-, zateplené dětské boty 49,-, dámské 100-500,-, kabát místo 3.000,- jen 499,-, horské kolo za 900,- atd. atd. Myslím, že se tam lidi pobijou. Jitulko, kdy odjíždíte na hory? A pro všechny, kterým chybí snížek, tak aspoň obrazově: ![]() |
| Utopýr | 9323 |
|
|
pro vsechny |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: halo,halo,suva 2 se ozyva!!!30.12.2004 4:07:42
Ahoj. Koukám, že jsem tu opět nikoho nezastihla. Musím Petrušce vysvětlit, aby vstávala dřív. :-) Nebo vůbec ;-)
K dnešnímu svátku, Davídku, přeji Tu, hodnou maminku, zdraví pevné měj a pořád se směj. ![]() Petull, přeji úspěšnou ruku při výběru botiček. Jinak sníh během dne zcela zmizel :-(. Severko, s hrníčkem Ty bohužel neporadím. Petruška pije buď s láhve s uzávěrem nebo z klasického hrnečku. Občas ho nahne víc než je nutné a zmáčí se od hlavy k patě, ale je nad míru spokojená, že pije jako Páťa. Lenička je teda šikulka, takhle krásně chodit na nočník. Jinak chudák Péťa, to musel být šok. Moje dětičky jsou ze zvířátek úplně mimo. Našeho hlídače milují, Petruška se s ním pořád mazlí. Patrik se ho snaží usměrňovat, přikazuje mu co má dělat, ale pes si stejně dělá, co chce. A když jdeme na procházku, v podstatě neustále stojíme, protože se koukáme na každého pod vraťáka. Petruška stojí u plotu a dělá haf a tam, kde mají slepice zase říká koko. Většinou dojdeme k prvním sousedům a zíráme na slepice. :-( Když chci opravdu někam jít nezbývá mi než Petrušku "násilím" odtrhnout. Bubíšku, jak jste dopadli u Dr.? Už je Dádovi líp. Rain, samozřejmě, že Tě za takový dlouhý příspěvek je na pochvalu. Je snad někdo proti kromě Cisci? S obloženými talíři je to u nás podobně, v podstatě je připravuji každou chvilku, kdykoliv dorazí nějaká návštěva. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: halo,halo,suva 2 se ozyva!!!30.12.2004 2:17:45
no vida,takovy dlouhy prispevek a ja jeste neco zapomenu:dala jsem do alba fotky Vitecka s kapelou
Ka,a to jsem se smala tve skleroze,vid. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
halo,halo,suva 2 se ozyva!!!30.12.2004 2:14:21
Tak vidim,ze dnes jsem to tedy nestihla,ale neva,az se Sev rano vzbudi,bude jukat na drat,ze jsem jeste nad ranem datlovala prispevek,aby mela co cist.
Ahoj LaBu,co ty tak pozde vecer?Ten slonik je nadhernej!To tedy fakt nevim,ktera listopadka by to mohla napsat...Co delaji holky? Chci se jeste vratit k tem panskym zkratkam..to se u nas nemuze stat...nas tata si vzdycky trasu peclive naplanuje,predem vyhodnoti potreby,moznosti a nahodile perspektivy a jedna uvazene a racionalne.....no,ale prece nemuze za to,ze nejakej bl...tam dal objizdku,zmenu smeru,plot,les,dum,zataraz a nebo proste zrusil tu cestu,ktera je na mape z roku 32. Kocky na obrazku se mi libi,zive nemusim,u domu mi nevadi,ale v panelaku bych ji nechtela.Povahou mi je blizsi pes. Cis,ani si nenapsala,jak jde trejdovi Logik a kolikrat uz jsi ho vyklepla. Rainbow,diky za uklidneni,uz jsem se zacala bat,ze Vitas je jedina ostuda s dudlikem,kdyz jsem cetla odpovedi. Bubisku,koukejte se z toho dostat,at se vidime aspon po horach.Davidkovi posilam pusinku,u tech prcku je to boleni vzdycky hrozne. Vysoke boby jsme dnes nikde nesehnali,tak povezeme sanky.Nevim ale,jestli nam vubec k necemu budou,vypada to spis na jarni tani nez na zimni krajinky,ktere jsme fotili loni(viz nase PF). Karkuli moc dekuji za vcerejsi pomoc s PC v nocni nouzi.Doufam,ze dnes v klidu a pohode preinstaluje pocitac. Dneska jsem mela s sebou Vitka na zkousce a kapelnik tam mel psa - boxera.Ti dva spolu byli kouzelni,koukali si z oka do oka a oba jsme je museli drzet,protoze by se asi vzajemne oslintali,coz jsem zejmena ja,nechtela dovolit a tak aspon oba knourali a tak ruzne poskakovali,pak se pes vytrhl v nestrezenem okamziku a vrhl se na maleho,ten zarval haf a zajel ke mne do naruce.Meli jsme strach,ze se bude bat,ale kdepak,jen,co pes sedl(a kapelnik na nej huboval),sel k nemu a delal mu mala,mala.O susenku se s nim ale delit nechtel.Nastesti. Dufam,Sev,ze jsem to napravila a ze na mne Cis nebude klejt. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.