| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 18607  [Dalších 17647 >>]
Petull 24948

Re: V noci je tu živo a přes den ???

29.12.2004 9:07:07
ahojky
tak dneska jsem tady dřív než SEV - ta určitě vychrupuje po včerejším žehlení, doufám, že zase nebudeš spát do půl desátý :-)))))

Karkul - kdy máme stejně dlouhý vlasy jako vy?? po ostřihání nebo před?? :-)) jsem nějak natvrdlá :-)
S tim jídlem se netrap, když nááhodou přijede tchyně , nebo když jsme tam teď byli my, jak jsem psala, ona jí chtěla dát úplně všechno se slovy "vy jí teda šidíte, chudinku" - jo zapomněla jsem, že jí ještě chtěla dát ochutnat slazený Salko - že prej by jí určitě chutnalo. Vůbec si s tim nelámu hlavu, aŤ si každej říká co chce, až bude mít každej svoje dítě, aˇt si ho krmí jak chce a já taky, naštěstí jsme v tomhle s drahoušem za jedno, tak jsme dva proti všem :-))))

Vařim pořád to samý, akorát občas přidám zapíkaný brambory, nedávno jsem dělala brambory , květák , porek a kukřecí maso a nakonec jsem do toho zamíchala smetanu, a když máme něco dobrýho my, tak , dostane od nás. Takyuž se stalo, žebabička jedla zmrzlinovýho kornouta a malá jí ho čmajzla, ulomila si konec a snědla to. Tohle nijak neřešim, když je to jednou za čas, tak proč ne...zase nechci zacházet do extrémů.

Všechny nový fotky jsou moc pěkný, Vítek je fakt kus chlapa, bude se mu to hodit až vyroste a bude utěšovat slabé ženštiny v náruči :-)))))) , Karkul a tvoje malování je taky moc pěkný, jsi šikulka, ale to všechny už dávno víme !

JInáč jsem chtěla už dávno poděkovat za všechny PF a přání !

Karkul teď jsem zhlídla co jsi poslala na mail, je to krásňoučký :-)

Kopo tak u vás je trošku sněhu?? to u nás ani malinko :-(, a botičky jsme ještě nekoupili, snad až dneska, nějak nám ten čas rychle utíká. Dneska jsme se pozvali k ségře na oběd :-))), tak cestou zajdeme nějaký vybrat. Baťu tady nemáme, ale snad vybereme taky dobrý.

Tak jdu , už mi tady ouřaduje malá.
Kopo 4173

V noci je tu živo a přes den ???

29.12.2004 8:12:01
Ahoj. Konečně trošku sněhu. Zatím jen poprašek, ale pořád doufám, že bude líp.

recept do Silvestrovských dobrot

Křenová pomazánka: pomazánkové máslo (popř. floru), nastrouhaný křen, smetana ke šlehání, tavený sýr, sůl. Máslo utřeme se sýrem, přidáme křen a ušlehanou smetanu, dochutíme solí. Mažeme na kolečka rohlíku a zdobíme např. kaviárem a kousky citrónu.
Jinak když sháním nejaký zajímavý recept, vždy něco zajímavého objevím na www.nadoma.cz
My na Silvestra nespíš budeme doma, když dorazí návštěva bude to veselejší. A co budu chystat, nejvíc se mi osvědčil obložený talíř - různé druhy salámů, sýrů a zeleniny. Chlebíčky a jednohubky asi dělat nebudu.

Petull, myslím, že nejsi určitě jediná, komu se nezamlouvají kočky. Taky k nim mám vrozený odpor. Sice mi nikdy nic neudělaly, ale prostě je nesnáším.
Už jsi vybrala malé botičky? My jsme koupili sice drahé, ale opravdu krásné a pohodlné boty u Bati.

Severko, samozřejmě, že se manže o dětičky postaral. Odmítla jsem s tím mít cokoliv společného. Děti jsem mu nechala venku a šla jsem domu. :-)Manža děti zul i svlékl, pak jim umyl botičky a oblečení dal do pračky. :-D Čtu, jak žehlíš a žehlíš, nemohla bych Ti něco poslat? Aby ses zahřála, chichi.

Bubíšku, dlužím ti odpověď, zda Petruška zakopává v maňáscích - musím jí pochválit, na chůzi je fakt šikovná a ani takové "ponožky" jí nedělají problémy.

Lukino, už jsi něco vyzkoušela z nové kuchařky.

Jitulko, chudák Víteček, Ty bys mu nedopřála dudáka, macecho ;-). Domnívám se, že bych byla taky nezodpovědná matka a dudák bych ocucala. naštěstí ani jedno z dětí dudák nechtělo. Občas si okusovaly ruce. :-)

Alíku, identická osobo, mikrovlnka mi provádí ty samé lumpárny jako Tobě. Pokud se týká vycházek s dětmi, mám pouze dvě varianty, Petruška v kočárku anebo Petruška pěšky (v tom případě kočárek nechávám doma, protože jsem nějaká levá a nezvládám dvě děti běžící na různé strany a ještě hlídat kočárek. Samozřejmě, že Petrušce by se nejvíc líbila varianta, že ona půjde pěsky, maminka potlačí kočárek a když budou bolet nožičky, hupsne do kočárku a poveze se.

Cisco, zdravím. Máš můj obdiv, že zvládáš práci a Kubu. Petrušku jsem brala do práce jen, dokud vydržela spát 4 hodiny v kuse. Teď se musí najít vždycky nějaký dobrovolník, který jí, popř. i brášku pohlídá.

LaBu, taky jsem nechala Petrušku ostříhat, tak inspiraci použiji později.

Rain, Ty jsi odvaha. Váhu obcházím obloukem, po tom svátečním přejídání tuším, co by ukázala.

Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: Sovinec se hlasi

29.12.2004 1:07:37
Jitulko, díky za uklidnění:-) Jenze u nás by nebylo asi jen boleni, mrnous na nove slozky ve strave nekdy reaguje dost blbe, takze si fakt radsi jeste pockame.

jinac jsem lupla do alba tu nasi vylepsenou travu:-)
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Sovinec se hlasi

29.12.2004 0:52:42
Ka,nic si z toho nedelej,nas kluk taky dlabe vsechno a zlobim se ja.Muz mu dava vsechno tajne a ja mam strach,ze z toho bude mit boleni..zatim ho nemel.
Hafan je uzasnej!!!
Autosedacku mame taky novou a presne - vidi ven a je naramne spokojeny a dulezity.
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Sovinec se hlasi

29.12.2004 0:42:28
Jo, a jeste ... Rano jsem zjistila, ze mame velice pridrzleho psa... juknete se na fotku..

Karkulinka 15733

Re: Re: Sovinec se hlasi

29.12.2004 0:18:48
Jitulko, Vitas je moc hezkej klucina:-) a mate hezkej stromek:-) ja tam budu taky musët lupnout nejaka fota:-) Jinac dorazila vam vsem dnesni posta?
Karkulinka 15733

Re: Sovinec se hlasi

29.12.2004 0:17:09
Sev, ja rada delam zapecene parecky v listovem teste, potom prdelky z listoveho testa, ale ty jsou dost ostry... a pak jednohubky: ananas se syrem; rohlik, cabajka, okurka; olivy s paprickama se syrem; a potom pomazanky: cesnekova, krabi, syrova a nivova...
Karkulinka 15733

Sovinec se hlasi

29.12.2004 0:07:38
Pettul, heled, vzdyt mate stejne dlouhe vlasy jako my:-))) a my jsme se stale jeste ke strihani nedohrabali:-)))

Rain, Misce to moc slusi:-) Ukazovala jsem to manzovi (odbornik na kratasy) a pochvalil:-))) Takhle nejak podobne pujde i Charlik:-) Zubu mame osm, ctyri nahore, ctyri dole:-) a ted nam roste stolicky na obou dvou stranach... teda vypada to na to:-) moc si do pusinky nenecha sahnout.

Mala se dneska predvedla pred prababickou... deda o ni v aute cestou nazpatek rekl, ze ji takhle protivnou nezazil... Nepovidala, jen hucela, a vztekala se... Ale v aute co vyvadela, to jsem jeste nezazila:-( Musime koupit novou autosedacku, aby lepe videla ven, jinac ji asi nebudem moct vozit... Jinac jsem vam zapomela rict, ze uz rika děde (děda) a Hubanovi neco ve stylu haf, a v aute brm brm tata ( tata jede )
jinac moje babicka mi zase davala skoleni co basti moji prasestrenice syn ( o ctrnact dni starsi)... knedlo vepro zelo (omasteny) vsechny mozny gulase i pikantni, parky , vanocni cukrovi, atd... pry ze ji nedopravam normalni jidlo... udajne ji chudinku drzim na diete... nema cenu vysvetlovat, ze kazdej se starame o zdravi nasich prcku jinak, ze... ale nakrklo me to dost:-( Prosim napiste mi vase vareni prckum, at mam nejakou ispiraci, delam ty nase zeleninovy patlaniny s kuratkem, obcas peceny masicko s bramburkama, nebo kasi se zloutkem, detske testoviny po milansku atd...

to sem vam jeste nenapsala vcerejsi zazitek s tou nastevou... meli jsme tu netknuty adventni kalendar, ja na coko moc nejsem, a manza taky ne, tak jsem jim ho dala.. Kristynka ho sporadala behem pulhodiny... a jsou ji dva roky... ja nevim, nejsem priznivcem sladkeho, sice obcas chut na to mam, ale takhle toho prcka nechat cpat...

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Večerní report

28.12.2004 23:45:36
Tak mám vyžehleno a teď do sebe láduju vánočku a kakao. Raději na váhu ani nekoukám, kolik to bude nahoru :o)). Přece si nenechám kazit chuť, že jo?

JItulko, tak vidíš, nakonec ses nám rozepsala, i krásné fotečky jsi nám lupla. Supéééér! Víteček je taky pěkný puclíček ve tváři, co?

S návodem jsem nakonec sekla. Potřebovala jsem vědět, na co je tady spousta čudlíků a co který obrázek znamená, ale mám jiný model, než je v příručce popsaný, tak jsem se naštvala a sekla s tím :o((.

TAk jsem si na Silvestra zapomněla koupit listové těsto, ale zase jsem našla nějaké bramborové bochánky, tak se možná pustím do nich.
Jitulka 18006

Re: Chválím Pet za krásné fotečky!!!

28.12.2004 22:40:51
Pridavam se k pochvale..vy jste tu Eli vzali pekne zkratka.
A aby si mela,Pet(a nejen ty),taky co prohlizet,dala jsem do alba taky fotecky.

Mrzi mne,ze jsem se zapomnela Severky zeptat,zda uz ma nastudovany navod na to jeji nove delo,tak se ptam ted.MAS?
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 18607  [Dalších 17647 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.