Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Večerní report28.12.2004 22:23:12
Ne,Sev,Lenicku nestrihej,tak krasne culikate stvoreni,tzo by fakt byla skoda.A ted se jdu podivat na fotky Petull.
Ahoj,Kubulo,skoda,ze nemuzes zaskocit casteji. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
dobry vecer28.12.2004 22:20:46
Ahoj Cisco a Bubisku!!!
Sisi ma krasny uces.,LaBu. Tak,Sev,jak vidis,asi to za Li nestrhnu..co se da delat. Vitecek ma ted nejak prehozeny den a noc,nevim,ale vypada to,ze se chysta na parbu na Silvestra.A ja asi na Silvestra diky tomu usnu po vecernicku. Aliku,uznavam,vcera to byl spis nocnicek,ale ja uz to nejak nevnimam. |
| Petull | 24948 |
|
|
Re: Chválím Pet za krásné fotečky!!!28.12.2004 22:16:11
děkuji, děkuji, děkuji, děkuji, děkuji, děkuji, děkuji,děkuji, děkuji ......kuji dě :-))))))))
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Chválím Pet za krásné fotečky!!!28.12.2004 22:13:29
Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!Chválím Pet za krásné fotečky!!!
:oDDDD |
|
|
Re: Re: Večerní report28.12.2004 22:07:17
Kubulo, máš pravdu pamatuju si jen Tvé jméno, jiné podrobnosti mi z hlavy nevyskočily :o). Tak do nového roku i Tobě všechno nej a krásné zdravé dítko!!
Vy všechny teď dětičky stříháte... No, u nás už to není aktuální, Lenička má vlasy už táááák dlouhé, že ofinu už strčí za ucho :o)). Je fakt, že ráno vypadá jako čarodějnice, ale teď už myslím by to byla škoda ji ošmikat. Už to říkala i mamka. Že je prostě s culíčkama víc holčičí. A taky ji všude, kam přijdeme obdivují a culíkatou si ji i pamatují :oDDDDD. |
| Petull | 24948 |
|
|
Re: Večerní report28.12.2004 21:51:01
ááchojky
teda rain pěkný fotečky jen co je pravda, připadá mi že teď Miška vypadá baculatější, má ale krásný očička , takový výrazný. Řekla bych že jí to sluší, ale šmoulinku bych si taky takhle netroufla ostřihat :-)), TAk jak ji ostříhal taťka bych řekla že to stačí.. Nemůžu tomu věřit, ale podařilo se mi tam taky dát nějaký fotky - a teď hned to pudu oslavit - byla to pěkná fuška :-) SEV to máš pěknou zábavu, mě to čeká nejspíš zítra. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Pěkný večer |
| kubula, Matýsek |
| • |
ahoj28.12.2004 21:22:52
ahoj všem mamulkám,
strašně dlouho jsem tu nebyla, takže si mě ani nemůžete pamatovat. Bohužel se nedostanu na internet každý večer, takže asi nemá smysl sem psát nějaké dotazy, i když jich mám požehnaně. Vždycky si přečtu (dle času) pár posledních stránek a čerpám informace a rady od vás zkušenějších. Chci vám všem popřát krásný a příjemný vstup do nového roku a věřím a přeji si, aby byl o moc krásnější a veselejší než-li tento (i když to asi nejde, vzhledem k těm našim prckům :)))) Mějte se moc krásně |
|
|
Večerní report28.12.2004 21:18:40
Ahojky! Téda, tady je mrtvo! Já byla na takovém malém předsilvestrovském nákupu, měla jsem poloprázdný vozík, dvě né plné tašky a platila jsem přes 800,-, no koukala jsem jako blázen
. Pečlivě jsem prostudovala účet, ale je to tak. Tfuj, jsem z toho vydřená ještě teď .Jinak dneska peru ostošest . Už jsem žehlila včera, to jsem si k tomu pustila Tři oříšky pro Popelku a hnedle to šlo líp. A tak budu žehlit ještě dnes a budu žehlit ještě zítra . Tak vyhrabu další pohádky... Já miluju večer rozsvícený stromeček a u toho pohádky. Žehlení už teda není taková romantika, to je fakt!Je mi nějaká zima i po vypití čaje, tak se snad půjdu zahřát k tomu žehlení. Rain, Miška je teda hodně nezvyklá. Zepředu jsem si nejdřív nebyla moc jistá, ale z profilu jí to moc sluší. A to má světlé vlásky! U Leničky bych do toho nešla. |
| rain | 14358 |
|
|
Hezký podvečer28.12.2004 18:27:22
Tak jsou v albu ty slíbené fotky ostříhané Michalky :o))) tudíž jsou mi inspirativní fotky "na nič", Labu :o))))) Takže Pet, žádné výmluvy !!!!!
Musím se pochlubit, dneska mi táááááák kráááááásně říká - mami-ka, to je úžasné :o))) Ahoj Cis, jak bylo v Čechách? Jakou jste měli cestu? To teda nemáš nic moc, hned zase do práce a ještě ke všemu s Kubíčkem, kterému není dobře. Luki, pěkný fotky, Barča už je taky veliká rošťanda, co? Karkulko, tak Michalka je taková sůva, která hučí, už šest týdnů, měla 4 bouličky, včera vylezl jeden z těch schovaných zubů, takže teď jich má sedm. Ale většinu nahoře, dole má jen dva. Jak lezly zuby vašim dětem? Jo a Pet, vzah ke kočkám mám asi podobný, jako malá jsem je měla ráda, ale potom se mi nějak moooc zhoršila alergie na ně, takže teď mi stačí pár chlupů někde kolem mě, aby mě začaly svědit oči, běda, kdybych na nějakou sáhla. Bohužel mámin kocour mě má oblíbenou a pořád se kolem mě točí, otírá se mi o nohy, když tam příjdeme, chtěl by se pochovat a mazlit, nějak nepochopil, že ho nemusím :o))) Včera jsem neprozřetelně vlezla na váhu a radši jsem to neměla dělat :o))) byla jsem zvyklá, že lezla dolů, teď bohužel nahoru :o( to bude tím necvičením a cpaním se sladkým, jo jo, to se dalo čekat, že když se někdo cpe, že přibere, ne jako Severka, která klidně u pojídání kdečeho shodí 3 kila :o))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.