Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Dobré ranko!28.12.2004 12:32:14
ahojte:o)
Tak vidím, že ste sa už celkom pekne rozbehli a vrátili do starých kolají:o) My máme tento týždeň doma tatinka, čo je paráda a hlavne nezvyčajná:oD A tak si to všetci užívame, leňošíme pred telkou a navštevujeme všetkých možných, na PC mi čas nejako nevychádza. Pred hodinkou to už ale ten môj workoholik nevydržal a odbehol do firmy, detičky som vyslala s dedkom na prechádzku a ja že doma poupratujem, keďže popoludní pokračuje kolobeh návštev. No a kde skončím? Na Rodine.cz. Klasika:o)) Ale aj tak vás len krátko zdravím, prajem pekné "medzisviatočné dni"... Vianoce sme mali pekné, každý deň prechádzka, rozprávky, vegeeet a dobré mňamky:o) Dostali sme veľa darčekov, všetci sme nanajvýš spokojní:o) Hlavne Simča nás klasicky zasypala darčekmi. Od nej som okrem šanónu na "pamiatky od Simonky" dostala v alobale krásne zabalené WinCo, prstienok vyrobený z voskového knôtu a zabalený v peknučkej "pidikrabičke" no a spoločne s tatinkom knihu "Pes baskervilský"....:oD Od manžela dve knihy o joge, striebornú súpravu so zirkonmi (prstienok, retiazka, náušnice), nejakú spodnú bielizeň (vojenskú :oDDD) a medovú sviečku....tuším je to všetko? Pulóver som si "nadelila" sama:o) No a Sisulka dostala okrem hračiek a oblečenia "dojčenské"gumičky do vlasov, tak vám pripájam inšpiráciu na dievčenské účesy. Simča už sa nedáva až tak rada česať...tak aspoň že sa už môžem realizovať aj u Sisky:oD ![]() Zasa sa na chvíľku rozlúčim,majte sa pekne:o) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Dobré ranko!28.12.2004 12:09:17
Diky za privitani.
Ja jsem v praci, a jeste ke vsemu tu mam Kubone, ktery me tu porad obtezuje. Jeste ke vsemu mi prijde, ze ma nejaky prujmik, porad ho prebaluju. Na Silvestra jsme doma, dopoledne v praci, a pak se budeme valet v posteli u nejakeho DVD, takze ani nemusim pripravovat obcerstveni. Kdyz nahodou usnu pred pulnoci, nic se nedeje, trejda bude jedine rad, ze muze nerusene vykonat pulnocni modlitbu. |
| Petull | 24948 |
|
|
Re: Re: Dobré ranko!28.12.2004 11:58:59
ahojky
SEV kdepak, tady nejni ani trošku sněhu, jsem zvědavá jestli ještě napadne, nějak to ta zima letos fláká, a to jsme chtěli jezdit na sáňkách, už jsem se těšila, že nás taťka bude tahat. :-) Luki - fotečky moc pěkný, Barča už je taky taková veliká, jak jsme jí dlouho neviděli. My jsme včera ostřihali našeho hároše, už to měla takový dlouhý, vlnilo se jí to na všechny strany - viz. foto na listopadkách :-)), taťka stříhal já jsem zabavovala, a šlo to celkem dobře :-) Fotky z vánoc zatim nedodám, páč co jsme fotili našim foťákem moc nevyšlo, musim počkat až mi hodí ségra jejich fotky na CD.. SEV tak recepty na Silvestra jo?? no u nás to nebude nic vyjímečnýho, nijak to neprožíváme, ale určitě si musíme nakoupit spoustu chipsů , pak si objednáme tady u řezníka výborný uzený no a to bude asi všechno, max. udělám nějaký jednohubky, nějaký spešl výtvory dělat nebudem. Teď dávaj v tv nějakej pořad o kočkách brrrrr...z nějakýho nepchopitelnýho důvody kočky nemusim...jenom na ně myslim, a mám husí kůži, je to divný, ale ségra má z nich stejnej pocit jako já - jsme divný obě dvě ?? :-)) Alíku ty máš tak krásně dlouhý příspěvky, že se snad budu snažit mít je taky tak pěkně dlouhý :-) TAK NIC NA FOTKU NEKOUKEJTE, NEJDE MI TAM DÁT - už mě to dost s....stve :-)))) |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Dobré ranko!28.12.2004 11:53:42
Ahoj holčiny!
Sev v práci nejsem, ale včera tu byla návštěva, známí s tou holčičkou, jak jsem vám o ní psala. Na štědrý den je pustily domů, a na nic nepřišli, z čeho se to chudince stalo. Myslela jsem si že si budou s mrňousem hrát, jenže z obou dvou dvouch se ukázali pěkní sobci:-)))) A Charlottce roste zoubek, takže je teď pěkná sůva, pořád hučí:-))) Budu muset jít, páč mi leze na klín:-) Já se zase ozvu:-) Ahoj Cisco!!! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Dobré ranko!28.12.2004 11:20:26
No, tak růžová barva teda nebyla nejšťastnější :o(((.
Kde jste dneska všichni??? Karkulí, Ty jsi tu tady dlouho nebyla. Jsi mezi svátkama v práci? |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Dobré ranko!28.12.2004 9:53:12
Tak venku prolítne sem tam vločka, vlastně jsem už 2 dny neviděla předpověď, tak si říkám, že by mohlo něco spadnout, ne? Pet, a jak u vás? Máte sníh?
Vítám zpátky Ciscu! No jo,ono už je úterý, to to uteklo... Těšíme se na zážitky! Jitulko, já chtěla večer do Tebe trošku rýpnout, KDE jsou ty Tvoje příspěvky, ale nějak jsem na to zapomněla, vidím, že jsi to doháněla na poslední chvíli před půlnocí ;o). Chce to zlepšit!!! Alí, já a rozdováděná? Jak to??? Že píšu hodně příspěvků? No ono je to spíš tak, že je tady prázdno a tak jsem holt moc vidět, ne? Jinak otázka, kde bere Ježíšek dárky se u nás taky promílala. Jestli je vyčaruje nebo nakupuje. Dětičky mají starosti, co? :oDDDDD Luki, fotečky moc krásné, mně se líbí ta s telefonem. Mně taťka ještě nenainstaloval program na fotky, natož, aby mě s tím naučil a vánoční fotky jsem z něj ještě nevydolovala :o((((. Ale otravuju fakt urputně! :oP Když jsme u toho vaření, letos jsem se rozhodla, že chlebíčky na Silvestra jsou už hodně fádní, takže udělám jednohubky + něco. Možná něco z listového těsta, ještě musím něco najít. A tak se ptám, máte někdo recept na dobrou pomazánku? Myslím,že kdysi tady prolítl nějaký recept na sýrovou pomazánku. Já vždycky dělala nastrouhaný eidam + česnek + tatarka, ale taťka chce letos něco bez česneku a já bych ráda něco méně kalorického než tatarku :o). Takže vyhlašuji téma nejbližších dní: SILVESTROVSKÉ DOBROTY. |
| Utopýr | 9323 |
|
|
hlasim navrat28.12.2004 9:23:30
meli jsme se skvele, pocitac jsem za celou dobu nevidela, z Janova jsme nevytahli paty, a zbytek popisu vecer nebo az se k tomu dostanu.
|
| Abcded | 23276 |
vecernicek? No spíš nočníček ne?:o)27.12.2004 23:52:14
Jitulko nejsi jediná nezodpovědná matka, přiznám se, že jsem to taky dělala, když nešlo jinak:o) Teď už Kuba dudlíky odmítá, ale moc nadšená z toho nejsem, okusuje si totiž místo toho ruku. Ale naštěstí nedumlá palec, takže se to doufám neprojeví na jeho chrupu....
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoledníčko27.12.2004 23:47:29
Tak to mi nebudete věřit, co se mi dneska stalo! Vrátíme se z Prahy, kde jsme byli mimo jiné koupit krosničku pro Kubíčka a tak nějak to doma dávám do kupy a manžel jen tak mimochodem prohlásí - a bude oběd? No já kouknu na mikrovlnku a tam deset hodin. Tak mu říkám, no jo, ale vždyť je ještě brzo, je teprve deset. No nic mi na to neřekl a šel pryč. No a pak si usednu k počítači a koukám, že je asi 13 hodin! Oni v noci vypnuli proud a mikrovlnka pak začne ty hodiny počítat zase od půlnoci...takže na ní byl špatný čas. No jo, hlavně že mám ten radiově řízený budík, ještě se tak na něj občas podívat:o))) Ale fakt nechápu, že mi ani manža neodporoval....a mě se zdálo, že mám už taky nějaký hlad:o))) (to je zcela evidentní ukázka toho, že já tenhle budík opravdu potřebuju..:oD)
Lukino moc pěkné fotky, ty ses ale činila:o) Bára je teda pěkná holčička, ta rozcuchaná fotka je obzvlášť roztomilá:o) A doufám, že se s námi o nějaký super dobrý recept z nové kuchařky potom podělíš!:o) A ty Petull se lépe snaž a taky nějaký ty fotečky přidej:o) Jinak koukám, že je Severka poslední dobou nějaká rozdováděná:o))))) No jo, se jí nedivím u takovýho novýho stroje člověk musí být veselý:o))) Jo a Severko, dětičky jsou opravdu takoví vědátoři. Myslím, že už jsem tu psala o dcerčiných dávných úvahách o tom, jestli Ježíšek ty dárky v obchodech kupuje a nebo jestli je tam prostě vezme, když je přece neviditelný. No byl by hloupej ne, nevyužít toho, co?:o))) To já být neviditelná....chaaaa - hoši z ČNB třeste se:o))) Kopo, už několikrát jsem přemýšlela, jestli my nejsme dvě identické osoby. Obchod, Makro...teď koukám i stejný manžel. Jeho oblíbené, co oblíbené - nejoblíbenější heslo na výletech je - zkratka byla sice delší, ale o to méně pohodlná...:o) A fakt to tak ve skutečnosti je...prý by to byla velká nuda, chodit po normálních trasách:o))) Myslím, že už jsem tu kdysi vyprávěla o šplhání po skále s kolem na zádech (tehdá jsem u toho naštěstí ale já nebyla, to jen manža si takhle "krátil" cestu) Ano ano, dyk to říkám, že je Kubík šikulka Jani. Jinak já ho mám vždycky stát hned u balkónu a taky na něj furt jukám skrz okno, ale bohužel pršelo a mě nenapadlo nic lepšího než ho šoupnout pod balkon, kde na něj není opřádně vidět - jen když se z toho balkonu nakloním:o( Jsem holt ucho a už to neudělám. Ještě že takový ucho nebyl Kubíček:o))) A naštěstí ten náš sporťáček není moc vysoký. Jináč, je to taky síla chodit s Kubou, tlačit kočár a ještě hlídat (aspoň chvílema) starší dětičky:o) Obzvlášť, když je to tu samý kopec a kočár jen tak pustit nemůžu, ale musím ho nejdřív zabrzdit. Tak jsem si říkala, že možná bude jednodušší, když na procházky při kterých Kuba nebude spát, budu raději nosit tu krosničku, co jsme dneska koupili (jinak koupili jsme ji právě kvůli těm výletovým zkratkám, co jsou na kočárek méně pohodlné:oD) Takže budu mít ruce krásně volné a když bude Kuba unavený, tak ho šoupnu na záda. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
vecernicek27.12.2004 23:37:18
Tak jsem si,Sev,myslela,jak te dnes naprosto ukamenuju prispevkama,ale vse dopadlo,jak vidis,jinac.Zase jsem nestihala a nevim,kdy to napravim,je toho porad nejak dost.
Lukino,Li tu neni,tak za ni zaskocim a pisu ti male nepatrne plus za odpoved do deniku. Kopo,uzasna prochazka....uplna zimni romantika,naprosto chapu tve nadseni. Vidim,ze se ze sparu svatku jeste nedostala LaBu a Bubisek,snad se holky brzo ozvou. Dnes jsme ztratili druheho dudlika a tak jsem se rozhodla,ze uz s tim koncime,zel,Vitek byl jineho nazoru a daval ho najevo vsem lidem v Intersparu,ze jsem nakonec vymnekla a uz zas usinal v klidku s dudanem. Jeste jsem se chtela zeptat:jsem tu jedina nezodpovedna matka,ktera svemu robatku klidne ocuca dudlika,kdyz ho nekde pohodi? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.