| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 18607  [Dalších 17617 >>]
Lukina 11228

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoledníčko

27.12.2004 21:39:24
Tak jsem napravila resty a odpověděla ohledně srazíku. Akorát, že jsem to zblbla a napsala to do vzkazíků.

Kopo, to je smůla s tou procházkou. Ale naprosto tvé pocity chápu. Manža je to samý. Také většinou vybere tu nejhorší a nejdelší cestu co existuje.

K vánocům jsem dostala novou kuchařku - Prima vařečku 4. Zatím to vypadá, že v ní jsou super recepty, tak se těším až něco vyzkouším.

No, ještě něco jsem chtěla napsat, ale zapomněla jsem co. Tak si snad vzpomenu.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoledníčko

27.12.2004 17:57:10
TAk budeme hromadně nemluvit o nedostatku místa :oDDDDD.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoledníčko

27.12.2004 17:43:26
O místě mi ani nemluvte! Julinka dostala odrážedlo motorku a ještě auto, od narozenin má dva kočárky, Míša má tady taky ještě odrážedlo, nákupní košík, větší náklaďák a houpacího kohouta!!! A nemáme dětský pokoj! Teď mi někdo poraďte, kam to mám všechno zaparkovat:-))))) A to nemluvím o haldě hraček menších i větších. Áach jo! Potřebuji zvětšit byt, nebo odstěhovat bráchu!
A to už víte o Míšově zálibě všechny hračky někam vysypat a naházet někam na hromadu:-)) Poslední dobou to dělá každý den a když to uklidím, za chvilku můžu jít uklízet zas, takže tu přes hračky skáču celé dopoledne, než jde spát a pak zase celé odpoledne:-(

A jé, tady někdo smrdí, jdu přebalovat:-))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoledníčko

27.12.2004 17:21:59
Pet, o nedostatku místa mi ani nemluv. My máme celou předsíň zastavěnou bednama a krabicema s manžovýma firemníma papírama, obálkama atd., v ložnici ve skříni samé šanony... Ale nejen firemní věci, i hračky atd. nám tady trochu přerůstají přes hlavu. Šiklo by se jedno velké skladiště. Teď momentálně mám problémy, kam se vrtnout se sušákem, protože v obýváku máme stromeček :o))). TAk se o něj přerážíme ve předsíni.

My se teď vrátili z procházky, no moc hezky tam není, kromě toho, že je tam tma :oDDD. Tak jsem užila svoji novou čepici. Jak na ni nejsem zvyklá, tak jsem si připadala divně, ale bylo mi teplíčko. Teď si tady dávám třešňový punč. Znáte to, od Kotányi? Vynikající! Je to směs (pro děti), která se zalije horkou vodou, já do toho teda vždycky trošku cmrdnu červeného vínka a je to vééééliká dobrota!
Petull 24948

Re: Re: Re: Re: Re: Odpoledníčko

27.12.2004 16:40:24
Jani koukám, že jste si taky užili návštěvy, nám to dneska skončilo, těšim se na klid, ale popravdě vánoce bych brala znovu, jako SEV - chjo tak si budeme muset zase rok počkat :-(

teď se marně přemarně pokouším vložit nějaký fotky , ale nejni mi dáno, prostě to NEJDE, tak se na to vyprdnu, nebudu se u toho rozčilovat že jo ? :-)))

botičky jsme dneska nekoupili, prostě jsme to nestihli, zítra je taky den..
Zítra se chystáme se na oběd do pizzerie, šmoulu necháme u mamky a vyrazíme sami jenom se ségrou a jejím drahým, už se těšim, že v klidu posedíme a pokecáme. Jo jo určitě si to zasloužíme.

tak jdu vykoumat kam dáme tu óóbrovskou pánev Wok, co jsme dostali,, nějak se nám v našem bytečku nedostává volnýho místa, co s tim ?? :-))

Re: Re: Re: Re: Odpoledníčko

27.12.2004 14:37:48
Koukám, že jste všichni unávštěvovaní :o)). My jsme už taky dorazili všechny zbytky jídel, takže jsem mohla udělat konečně normální oběd, aniž by to byla kalorická bomba. Ale kalorie doženu vánočkou a cukrovím, toho zatím přejezená nejsem. Letos kupodivu vítězí jiné cukroví než jiné roky a spíš takové ty jednodušší věcičky, tak si to hlavně musím napsat, abych příští rok věděla :o)). Jinak jsem letos opravdu spokojená s tím, jak jsem to všechno v pohodě zvládla, že jsem u sváteční večeře nebyla utahaná jak pes, i když s těma dětičkama je to občas strašně náročné.

Jinak pinďa je teda hrozný špión, už vloni vědátoroval, že Ježíšek používá na dárky naše mašle a letos se mě ptal, proč je budeme schovávat, tak jsem mu řekla, že stužky se vždycky hodí, třeba na dárky k narozeninám. V garáži mi před vánocemi samozřejmě zmerčil balící papíry, tak jsme je museli strčit na balkón, aby si je Ježíšek vzal. Takže u nás se před vánoci holt musejí papíry i krabice se stužkama dávat na balkón, aby Ježíšek mohl dárky zabalit... To bych nikdy neřekla, co všechno budeme muset kvůli dětičkám vymýšlet :oDDDDDDD.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Reáno, raníčko

27.12.2004 13:08:41
Ahojky všem!

Tak se zase konečně hlásím, návštěva se protáhla až do dneska, vše jsme zvládli v pohodě i nečekaně uložit tři osoby:-)) Musím ale říct, že jsem včera večer odpadla totálně hotová. Naštěstí už nikoho nečekáme, jen bych ještě měla dvě návštěvy absolvovat, ale to nijak nespěchá, tam nevadí, že nepřijdeme ve svátek:-))

Li, ty už jsi asi na horách, tak se tam měj moc hezky a vrať se odpočatá a nabitá horskou energii:-))

Vítej Petull, už jsi tady dlouho nebyla:-)))))))))

Jinak já si pod stromeček nadělila zimní bundu, z té mám největší radost a pak jsem dostala spoustu maličkostí, které ani vyjmenovávat nebudu:-)) Ale nepřekonatelný bylo sledovat jakou mají radost dětičky a vlastně i ostatní členové rodiny:-))) Míšu ještě čeká vláčkodráha u našich, zítra tam jedeme, tak jsem zvědavá, jak se bude líbit.

Alíku, máš doma Kubíka šikulku! Docela si taky nedovedu představit, jak se dokázal vysoukal z fusaku a nánožníku aniž by vypadl z kočárku:-) No prostě pašák je to!! Já malou dávám spát do hlubokého na balkon a furt tam běhám koukat, jestli se neprobudila (i když jí slyším, když začne kňourat), protože jednou jsem jí našla, jak sedí pod boudou zády ven, ale z fusaku se jí vyhrabat nepodařilo, za prvé už tam nemá skoro žádné místo a za druhé jí ještě převazuji přes boudu provaz, takže by vypadnout nemohla, ale kdoví že? Takovéhle mrňata jsou pěkní vynálezci:-)))

Sev, to jsi měla hezkou noc tedy. Chudinka Lenička, hlavně že to nebylo nic vážného, když už je v pohodě.

Luki, to byl pech s tím vínem. Ještě, že jsi to nebalila až o Štědrém dnu:-))) A taky si myslím, že by špunt sám vylézt neměl ... a neochutnával ti to tam manža?:-))))))))))))))))
No a s dietkou začínám až po novém roce, až dojíme cukroví a čokoládky ze stromečku:-)))

Kopo, moc hezká procházka:-), úplně Ti rozumím a dovedu si Vás představit, teď už se tomu nejspíš taky směješ, ale v tu chvíli bys manžu nejraději přetrhla co?:-)

Petull, přeji úspěšný lov na botičky:-)
Já abych pravdu řekla, tak se mi moc nechce venku malou vypouštět z kočárku. Tedy když jsme sami, když je ještě někdo se mnou, tak to jde, ale uhlídat oba dva a ještě kočárek, to je nadlidský výkon:-) A hlavně pak malou dostat zpátky:-))

Sev, to uteče jako voda, uvidíš:-) Teď už se pomalounku můžeš začít chystat na velikonoce:-)))

Tak a akorát jsem dopsala (doufám, že všechno) a malá se probudila:-) Přesně načasovaná:-)

Re: Re: Reáno, raníčko

27.12.2004 10:18:30
Dobré ranko i od nás. To jsem se dnes krááááásně vychrupala, až do 9:30!!! Kopo, Tvůj příběh mě sice pobavil, ale dovedu si představit, jak Ti asi bylo. Likvidovat doma pak ten binec, to asi musela být lahůdka, co? No neboj, aspoň budeš vědět propříště, každá zkušenost je k nezaplacení ;o). No a jak to dopadlo, postaral se manža o dětičky???

Tak se nám venku zase ochladilo, naštěstí už přestalo pršet, tak snad vyrazíme i odpoledne ven. Já zrovna včera večer manžovi říkala, že bych brala vánoce ještě jednou. Ta sváteční večeře a pak to čekání, až zazvoní Ježíšek a jeho vyhlížení z okna... to jsou zážitky nejkrásnější. No nic, zase si musíme rok počkat. Zatím z okna vidím akorát přetékající popelnice, ani ten sníh nemíní dorazit :o(((.
Petull 24948

Re: Ráno, raníčko

27.12.2004 8:59:19
ahojky,
nevim, jestli jsem ještě stihla Li než odjedou, ale chtěla bych vám taky popřát šťastnou cestu, moc pěknej a příjemnej pobyt na horách. No prostě si to tam užijte :-)

Docela jsem ráda, že skončily svátky a jede se zase "při starým", bylo toho moc. Dneska nás čeká ještě posledních návštěva, švagrová se vrací do N tak se ještě pokochají malou a je to :-))
Dneska musíme do města koupit prdelce nějaký botičky, zatim pořád vegetila v bačkůrchá, protože venku vůbec nechodila, ale teď když už má rozchozeno, tak si zaslouží regurélní boty :-)

Víc nemám šanci napsat, přilezlo škvrně a usadilo se mi na klín, tak musim..vrátim se až ulehne :-)
Kopo 4173

Ráno, raníčko

27.12.2004 7:40:08
Zdravím Vás všechny po svátcích. Kupovidu jsme živí a zdraví. Myslím, že Patrik skutečně blinkal jen z rozrušení, protože žádné další nečekané reakce se neobjevily.

Jitulko, co potřebuješ? Včera u kompu seděl manžel, tak jsem si nevšimla, že jsi mě sháněla. :-( Vzkaz od mne najdeš na ICQ, když tak brkni.

Li, se máš, taky bych hned vyrazila na hory. Ale nejdřív si musím pořídit lyžáky a lyže (manžel moje lyže vloni prodal a zatím jsem si nové nevybrala). Nejhorší je, že si nějak nemohu vybrat. Přeji Ti, aby jste si hory užili :-)

Lukino, udělala bych to samé. Když chtějí koledovat, ať si koledují u lidí, kteří takové zvyky drží. A pokud by to byla skupina cikánů neotevřela bych ani kdybych takový zvyk uznávala. Jistota je jistota. Na velikonoce otvíráme jen, těm lidem, které známe. Protože v posledních letech se tu rozmohla nová móda. Přijede "parta Pražáků" (podle SPZ aut) a vrhnou se na koledu. Ale chtějí jen čokoládové bonbony a dospělí alkohol. Děti se na koledu vrhnout a rozeberou v mřiku všechno, co jim nabídnete, kromě již zmiňovaných vajíček. Pokud jim nabídnete jen vajíčka, vezmou je, ale pak je najdete rozbité hned za plotem. Navíc je jich dost, když k vám vtrhne 30 lidí. K nám se naštěstí nedostanou, máme trhače. Jinak jsou děsně oražení a suverénně chodí do domů. :-(

Petruška zahájila nějaký protest, zatím jsem nezjistila proti čemu, ale večer odmítá chodit spát a zásadně usíná okolo půlnoci. Kde je moje hodná holčička, kterou jsem po vykoupání odesla do postýlky a která vzápětí spinkala. Pomoooc.

Ještě vám musím napsat, jak nás včera polovička vzala na procházku. Moc jsem se těšila. Mělo mě varovat, když řekl, že jdeme do lesa za hřibitov. Cesta tam byla v pohodě. Pak jsme se vraceli a já chtěla jít přes obec, kdežto manžel, že půjdeme zadem, že to je skoro stejně daleko. Ještě teď si nedávám, že jsem netrvala na svém. Prošli jsme lesem, pak jsme šli po polní cestě. Jenže pak jsme dorazili k místu, kde cesta skončila. Tam kde původně byla, se najednou objevilo nově zorané pole. A hned vedle hromada hnoje. Bohužel v té chvíli to už opravdu bylo blíž přes to pole, tak jsme se vrhli do oračky. Na boty se nám lepila hlína. Každý jsme nesl jedno dítě, takže jsme se bořili ještě o několik centimetrů hloub. Když jsme přebrodili pole, nadávala jsem jako špaček. Byli jsme jako prasátka, hlínu do půli kalhot, boty nebyli k poznání. :-( Pokračovali jsme po cestě, děti už chtěli jít sami. tak jsme jim to dovolili, jenže pak na cestě začaly být kaluže a naše milované dětičky nenapadlo nic jiného než každou kaluží projít. Petruška se za jednou kaluží složila do bláta a Patrik jí následoval za chvilku. Jediné, co jsem si v té chvíli přála být doma, aby nás nikdo nepotkal. Jenže to jsme museli absolvovat ještě část cesty po silnici. A podle zákona schválnosti zrovna jeli lidi z kostela. Domu jsem došla už se slzami v očích. Děti jsem nechala tatínkovi, aby se o ně postaral, když naplánoval takovou skvělou procházku. A příště už na žádnou procházku do lesa nejdu. !!!!!!
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 18607  [Dalších 17617 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.