| Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 22:06:48
Ocásky mám, ale trikoty ne, leda bodyčko a punčocháče
Chtěla jsem vyráběž masku krokodýlů, ale to bych měla další obrovskou tašku jen s kostými. kočár se vejde určitě, dáme ho nahoru na tašky. |
| Kacii&Matýnci | 8339 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 21:53:14
Jo a beru golfky, snad se vejdou? Kdyz budou tasky pod nohama, tak urcite, ne?
Myslim, ze to zalezi na holkach, Mates ale neni zadnej stydlivka, co se holcicek tyce :D No napadlo mne: co takhle k tem ouskam trikoty a ocasky?:))) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 21:50:55
Ještě co se týká karnevalu, tak jsem tak dlouho přemýšlela, za co půjdou, až jsem na netu objednala králičí uši, k tomu mají šatičky s králíkem. Uši jim stejně vydrží asi minutu, takže to bude maska nemaska.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 21:49:33
No tak to toho nemáš moc, to se v pohodě vejde. Mně zabral hodně místa kočár, ale pod nohama je hodně místa a vzadu taky ještě nějaké. Sedačky se vešly, kam ho posadíme, mezi holky nebo bude chtít k oknu?
|
| Bb+04,05,08,12 | 10499 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 21:39:28
jo a koupila jsem dneska ještě nějaký barvy na textil (svítící ve tmě), něco jako fixi. Tak pokud máte a chcete, tak vemte nějaký starší triko nebo jinej kus oděvu a uděláme s dětma trochu umění. Pokud nezapomenu, chci vzít i nějaký CD s písničkama - jako že diskoška :-))
|
| Kacii&Matýnci | 8339 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 21:38:01
Marusko, stav nezmenen, zabalanou mam jednu vetsi, jednu mensi a pribude batuzek a asi taska pres rameno (takova velka kabelka). Ty tasky se v poho vejdou deckam pod nohy, tak vetsinou jezdime my, protoze v kufru mame psy.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 21:04:13
Ahojky,
tak sbaleno nemám, nechávám to na zítra, to bude rodeo. Berete ty odrážedla nebo ne? Kacii, kolik máš tašek? |
| Konstanta & 3 raraši | 5397 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 20:42:09
Helco, drz se...! Drzim palce, at je lip - vsem, Tobe, Lukymu i Dende. A tesim se na pristi rok k Buchlovu :o))
|
| Konstanta & 3 raraši | 5397 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 19:45:18
ehm, Kacii, spravna pripominka. I kdyz... tech 5s by vydrzet pohromade mohly, ne? :o))
Bb, tak ja je taky vezmu, pokud se mi do auta vejdou... |
| Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení3.6.2006 19:45:00
Mílí lednáčci:)
jelikož jsem dnes skoro psychicky na dně tak jsem hodila sprchec a zalízám do ložnice na vv,proto bych vám všem chtěla už ted at všichni dobře dojedete a ten vysněný týden vám klapne se vším všudy:) Moc se těším na zpravodajství a fotky a fakt závidím:) Mějte se papa H. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.