| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 18760  [Dalších 18710 >>]
Maruška + holčánci 01/04 38037

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 22:06:48
Ocásky mám, ale trikoty ne, leda bodyčko a punčocháče Chtěla jsem vyráběž masku krokodýlů, ale to bych měla další obrovskou tašku jen s kostými.
kočár se vejde určitě, dáme ho nahoru na tašky.
Kacii&Matýnci 8339

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 21:53:14
Jo a beru golfky, snad se vejdou? Kdyz budou tasky pod nohama, tak urcite, ne?
Myslim, ze to zalezi na holkach, Mates ale neni zadnej stydlivka, co se holcicek tyce :D
No napadlo mne: co takhle k tem ouskam trikoty a ocasky?:)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 21:50:55
Ještě co se týká karnevalu, tak jsem tak dlouho přemýšlela, za co půjdou, až jsem na netu objednala králičí uši, k tomu mají šatičky s králíkem. Uši jim stejně vydrží asi minutu, takže to bude maska nemaska.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 21:49:33
No tak to toho nemáš moc, to se v pohodě vejde. Mně zabral hodně místa kočár, ale pod nohama je hodně místa a vzadu taky ještě nějaké. Sedačky se vešly, kam ho posadíme, mezi holky nebo bude chtít k oknu?
Bb+04,05,08,12 10499

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 21:39:28
jo a koupila jsem dneska ještě nějaký barvy na textil (svítící ve tmě), něco jako fixi. Tak pokud máte a chcete, tak vemte nějaký starší triko nebo jinej kus oděvu a uděláme s dětma trochu umění. Pokud nezapomenu, chci vzít i nějaký CD s písničkama - jako že diskoška :-))
Kacii&Matýnci 8339

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 21:38:01
Marusko, stav nezmenen, zabalanou mam jednu vetsi, jednu mensi a pribude batuzek a asi taska pres rameno (takova velka kabelka). Ty tasky se v poho vejdou deckam pod nohy, tak vetsinou jezdime my, protoze v kufru mame psy.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 21:04:13
Ahojky,
tak sbaleno nemám, nechávám to na zítra, to bude rodeo. Berete ty odrážedla nebo ne?
Kacii, kolik máš tašek?
Konstanta & 3 raraši 5397

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 20:42:09
Helco, drz se...! Drzim palce, at je lip - vsem, Tobe, Lukymu i Dende. A tesim se na pristi rok k Buchlovu :o))
Konstanta & 3 raraši 5397

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 19:45:18
ehm, Kacii, spravna pripominka. I kdyz... tech 5s by vydrzet pohromade mohly, ne? :o))
Bb, tak ja je taky vezmu, pokud se mi do auta vejdou...
Analeh a zlobidla D+L 18104

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oblečení

3.6.2006 19:45:00
Mílí lednáčci:)
jelikož jsem dnes skoro psychicky na dně tak jsem hodila sprchec a zalízám do ložnice na vv,proto bych vám všem chtěla už ted at všichni dobře dojedete a ten vysněný týden vám klapne se vším všudy:)
Moc se těším na zpravodajství a fotky a fakt závidím:)

Mějte se papa H.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 18760  [Dalších 18710 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.