| Bb+04,05,08,12 | 10499 | 
|   | 16.5.2017 21:44:25 Kacii, zahlédla jsem na fb Matyho umění.. fakt super, čuměla jsem jak z jara.. fakt borec  | 
| Bb+04,05,08,12 | 10499 | 
|   | 16.5.2017 21:42:04 ahoj holčinky.. teda Maruško, to je strašný! Doufám, že už je chlapečkovi lépe a že bude brzy úplně ok.     Alo, od tebe teda super zprávy! A hrdá buď, kdo jiný už by měl být hrdý, než rodiče   .. krásně se to čte a mám radost, že jsou kluci tak dobří a Apolenka vzorná, miláček  jinak s těma gymplama.. prosincovky to teď hodně prožívaly.. některé děti se hlásily na osmileté gymply.. v hlavě mi utkvěla třeba Kavalírka  .. u nás nic.. Jiřik neměl zájem, tak jsme to ani nezkoušeli holky zítra budu volat tomu Šikulovi.. nahlásím teda toto: Kacii + 3 a pes Ala + 2 ségra Ály + 1? - tady si nejsem jistá kolik bude mít s sebou dětí Titty + 1 Kateřina + 2 já + 4 (možná 3) termín tedy od soboty 26.8. do čtvrtka 31.8. do školy by se mělo jít až v pondělí, takže zbyde krásně čas na regeneraci ještě někdo? snad se sem dostanu hned zítra  .. jsem poslední dobou fakt nemožná    | 
| Kacii&Matýnci | 8339 | 
|   | 12.5.2017 10:59:56 Ahoj :) Alo, to je fajn, ze mas deti takovy sikovny, jen se chlub! :) Ono to hodne pomaha prezit tu jejich puberticku  To si musim casto pripominat, abych ty nase nezahlusila  Maru, to je sileny! Mne na tom desi nejvic ten fakt- vikend, to se nic rozjizdet nebude, ono to do pondelka pocka  Tak drzim palce, at je dobre! A tobe taky!  U nas stridave polojasno,mam pocit, ze pokud nemaji prusvih decka, prijde neco jinyho, co nas udrzuje ve strehu. Ale myslim stale pozitivne!  Mates uplne propadl graffiti, do spreju dava asi vsechny prachy, oddelal par kusu obleceni a bot, koupili jsme mu profi masku, tak snad ji bude nosit, ono to asi neni tak cool, kdyz kolem furt couraji nejaky ty slecny  A odpoledne travi nekde u zdi  Ale dobry, ja tohle podporuju   Jinak je to porad stejny, Tyna uz se chytla a zacina se chovat stejne jako Mates, tj. na ukoly nedohlizim, na uceni taky ne, uci se sama od sebe, slava! Mates je porad trochu extrem, ve skole toho maji hodne, my se v 7. flakali po venku, na uceni nikdo nesahl, oni makaji jak sroubecky, samy projekt, referat, test, chudaci   A Benicek na vsechno zvesela kasle  Ma stesti, ze ma dobrou hlavu, protoze jinak by to byla tragedie. Ale nezoufam si, snad ho to taky prejde. A nejlepsi na tom je, ze jsou za chvili prazdniny!!!     | 
| Alanis | 10352 | 
|   | 12.5.2017 9:25:44 Maru, to je úplně šílený. Vůbec nevím, co k tomu napsat. Z ničeho nic, z plného zdraví tohle. A takhle malé dítko. Moc na vás myslím, hlavně ať se brzy zjistí, co to je... | 
| Maruška + holčánci 01/04 | 38037 | 
|   | 11.5.2017 21:47:40 Protože je tu mrtvo, tak jedna děsná story a opět od nás. Mám malého synovce od mého mladšího bratra. Je to moc hodné dítě, žádný plašan jako moje holky. Brzy mu budou tři roky. Minulý týden začal horečkovat. V pátek ho dr. kvůli velmi vysokému CRP poslal do nemocnice. Nabrali mu krev, ale protože byl víkend a pak svátek, tak se nic moc nedělo, akorát měl antibiotika. Tedy až do pondělí, kdy mu dopoledne přestaly fungovat ledviny. Odpoledne naštěstí naskočily, ale zase neskutečně opuchl a tak mu museli přepíchat infuze do nožiček. A změnili mu antibiotika. Ještě mu našli výpotek v plicích a měl obrovské uzliny, ale pořád nevěděli, co to způsobuje. V úterý zjistili, že má otravu krve, tak opět jiná antibiotika a přesun na JIP. Včera mu dali transfuzi krve a udělali CT uzlin, krku a nový rentgen plic. Zjistili, že má plíce plné výpotků. Ale zabrali antibiotika a otok pomalu ustupuje. Dnes mu v narkóze vytahovali vodu z plic a zároveň brali kostní dřeň z páteře. Při zákroku se objevili veliké problémy s dýcháním, takže ho museli zaintubovat. Teď je na JIP napojený na přístrojích a čeká se na výsledky. Ale prý vypadá lépe než včera, otok pomalu ustupuje a chtěl pohádku. Kostní dřeň šla na onkologické testy. Stále nevědí, co mu je. Denně čekáme na nějaké pozitivní zprávy, ale stále nepřichází. Jinak jsem včera byla malém chirurgickém zásahu, brali mi větší kusy na biopsii, ale určitě to dopadne dobře. | 
| Alanis | 10352 | 
|   | 5.5.2017 15:56:15 Ahoj děvčata, zdravím při pátku. S Bolešínem teda počítám já i ségra. Je s ní fakt sranda, lidi ji mají rádi. Tak snad mezi nás zapadne :-D My máme novinky. Mám doma gymnazisty. Furt to nějak nepobírám, jak mi ty děti vyrostly. Ale mám z nich fakt velkou radost, všechno jim jde, přijímačky udělali oba skvostně (K. je dokonce na jeden gympl vyhrál - ze 150 dětí...) a dostali se na všechny 4 gymply, takže jsme si vybírali a nakonec jde K. na Keplera a M. na G. Jana Nerudy... já vím, že to mimopražským nic neřekne, takže tohle je pro Iru  No takže skončí pohodový časy na ZŠ, ale už je to potřeba, jinak se flákají  No a jinak moje nejmladší dítě je pořád hrozně hodný a milý, prostě za odměnu. Všechno ji baví a co si vymyslím, tam nadšeně chodí... plavání, piano, balet... Balet teď dělá fakt intenzivně, mají před vystoupením ve Vinohradském div., takže tam chodíme každý den a o víkendu 2x denně  Takže včera chuděra přebíhala z baletu na koncert do ZUŠ a všechno to teda nakonec zvládla  Konec chlubení.  Jinak nic nového, jen mně furt trochu hapruje zdraví, ale to už jiný nebude, že jo, přece jenom ten věk už mi neubude. Moc držím palce Dušině naší, ať se co nejrychleji otřepe!!! A ten vnouček je teda vyvdanej? Myslím toho, co pojede do Bolešína, ne toho v břiše   Já jsem se v tom nějak ztratila  | 
| Kacii&Matýnci | 8339 | 
|   | 23.4.2017 0:16:43 Dusi, prekvapko je stejne nejlepsi! :) 5.-7.7. to asi neklapne, budem na soustredeni.  | 
| Dušinka | 21298 | 
|   | 22.4.2017 17:51:45 Ahoooj   Kacii, není to jisté, je pořád otočené zadečkem, takže to bude překvápko  Budeme 5.-7.7. ve Vídni, tak byste měli čas/chuť, rádi vás / Tě uvidíme a dáme sklenku  Milčo, pokud ji neudáš, tak se hlásím a dík. | 
| Kacii&Matýnci | 8339 | 
|   | 21.4.2017 15:07:35 Dusi, tak co, je holcicka??? | 
| Kacii&Matýnci | 8339 | 
|   | 21.4.2017 15:07:13 Ahoj!   Tak mame po prazdninach, letos to bylo slaby, museli jsme zustat doma. Nejak jsme prosvihli vymenu pasu deti a propadly jim. Je to pak dost mazec, chteji potvrzeni o obcanstvi, coz trva 6 tydnu, samotny pas pak dalsich 5  Takze jsem si udelala vylet do Prahy a vyridila aspon to obcanstvi. Sice jsme potvrzeni meli, ale stary, nove od ledna 16 plati jen jeden rok  Stravila jsem na urade HODINU vyplnovanim formularu, fakt neskutecny! Milco, co ta Titty? Nase decka se teda na dovolenou fakt tesi, to by byly zas smutny. A jak to tak vidim, bylo by to asi stejne naposled, co? Jedine jezdit s mladsima, i kdyz Mates by asi jel i tak :) | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.