Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
25.12.2014 15:13:39
Co se týče vánočních příprav, já spoléhala na poslední víkend před, kdy jsme měli mít konečně volno, a na manželovy 3 dny dovolené, že dožene, co já ne..
Místo toho jsme lehli, a my dva ještě o něco intenzivněji než děti. Já teda ještě musela po+út do práce, což bylo "výživné". V předvečer št.dne jsme vykomunikovali s našima, že tradiční společné vánoce zrušíme, a na poslední chvíli a z posledních sil ve středu ráno chystali vlastní salát, rozmrazovali maso.. a podobně... Odpoledne kupodivu asi zabraly paraleny, takže jsme si večeři a nadílku celkem užili.. Dárků bylo poskromnu, a to jsme si pár dovezli ještě od našich... jen maličkosti, já neměla čas, peníze ani myšlenky... ale ve své podstatě musím říct, že VÁNOCE SE POVEDLY.. ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
25.12.2014 10:48:32
Ahoj holky, doufám, že jste prožily Štědrý den v relativní pohodě a děti a rodina měli radost z dárků. Já letos Vánoce vpostatě vynechala. Nakonec hlavně díky nemoci, ze které se pořád nějak nemůžu vyhrabat. Na svátky jsem nás pozvala k tchánovcům, abych nemusela nic řešit. Cukroví jsem nepekla (já ho stejně nemůžu, manžel ho nejí a děti si ho užijou u tchýně), stromek jsme nepořizovali a kapra a salát obstarala tchýně. Dárky pro děti jsem objednala na netu týden před a pro ostatní nakoupila v pondělí (napůl mrtvá, s bolestí vkrku a oboustranným zánětem středního ucha). Do toho se připravuju na tu certifikaci PMI PMP, ležim v posteli a učim se, takže kolem mě letos Vánoce tak nějak prošly samy. A tak nějak mě překvapuje, že to nikomu nevadí. Děti si tu spokojeně hrajou s hračkama, tchýně dělá zajíce na paprice a manža na dálku ladí kamery na baráku.
Tak ať máte také pohodu a hodně zdraví a štěstí v novém roce! ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
24.12.2014 22:34:07
Holky, zdravím, omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla, ale od návratu z Austrálie tak trochu nestíhám, respektive si spíš užívám vánoční pohody na cestách, trhy, svařáčky, kamarádi. Letos jsem si po příletu vůbec neuvědomovala, že jsou vánoce, ale myslím, že jsem je prožila ze všech těch let nejlíp a byla jsem nejhodnější, dostala jsem nejvíc dárků.
Všem vám přeju moře zdraví, hodně štěstí a pohody a jen samé radosti, občas nějaký ten mráček, ale bez toho by to nebylo ono a budu se těšit na nějaké další setkání s vámi |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
23.12.2014 22:43:59
Milé kamarádky!
Přeji Vám krásné Vánoce, štědrého Ježíška, veselého Silvestra a jen to NEJ do nového roku! Je mi tu s Váma dobře ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
23.12.2014 18:42:43
Jarko tobě krásné narozeniny, krásné Vánoce, krásné všechno
))))))) |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
23.12.2014 13:36:04
Přeji všem klidné a spokojené vánoce,bohaté na radost a pohodu !!!
Do nového roku hlavně hooodně zdraví a trochu štěstí a životní spokojenosti |
|
|
23.12.2014 1:07:27
mám tam dobrej překlep ..dárky samo zabalit
)) většinu sem stihla ... a došel papír, tak musím zítra koupit a dodělat .. uf |
|
|
22.12.2014 23:14:44
ahooj všem ..napečeno (začínala jsem v sobotu) ... vyžehleno .... dnes to byla super mega kopice ... košile, halenky .... dostali jsme s Jirkou od švagrovky to co vytřídila ze skříně, tak sem prala a žehlila a mám doplněný šatník
)) zítra udělám salát už se na něj těším .... a na kapra taky ....taky ještě trochu poklidím, ale přehánět to rozhodně nebudu ..... potřebuji zavalit dárky ... dnes se děti koukaly na pohádku a já potřebovala něco udělat do práce a pic najednou po jedenácté ... hmm .... tak milé dámy, ať jsou Vaše svátky šťastné a veselé a hoďte nějaké fotky !!! já psala Ježíškovi, že chci na jaře psa, tak ať šetří ))) a v novém roce budu moct ráda, když nám zase vyjde nějaký hezký víkendový sraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
22.12.2014 20:07:30
držím palce, je to velký krok a doufám, že práce snů bude tak úžasná a možná ještě lepší než očekáváš
![]() |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
22.12.2014 20:04:19
To jste mě holky dostali, čekala bych to ve věkové kategorii jako je Kuba, ale u Klárky
U nás teda zatím ani jeden, veřejně odsuzují - jsou po rodičích, pořád babičce nadáváme, že "smrdí"![]() Ale jak říkáte, chytnou se party a kde je rodičovská výchova... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.