Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
22.12.2014 20:02:37
Ahoj holky, tak jsem to konečně zabalila i v práci a je klid, dnes jsem byla jen dopoledne a doufám, že se tam zase ukážu až po Novém roce
![]() Dnes jsem i dobalila dárky, doklidila a už si chci jen užívat, teda ještě lehký nákup, ale jinak se mi nikam nechce, dnes jsem byla chvilku ve městě a všude takový šrumec, že mě to úplně otrávilo, no nějak čím jsem starší, tak ty lidi v obchodech nedávám..... Bobino - držíme palce, ať jsi co nejdříve OK a užiješ si svátky se svými blízkými, jsi dobrá, že si do toho šla a máš to za sebou ![]() Jinak brýle je nejlepší zkusit, jaké sednou, teď má areny a jsou super, před tím měl adidas a ty také dobré, ale fakt zkusit, musí sedět.. Michalo - fotka úžasná - jako víla ![]() Všem holky přeju krásné svátky, hlavně to zdravíčko a užijte si klídek a pohodičku |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
19.12.2014 22:34:56
Bobino, držim palce, ať to brzo rozchodíš a nebolí to!
S psaním na tabletu to chce chvilku zvyku, ale dneska už píšu oběma stejně rychle jak na klávesnici. ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
19.12.2014 9:26:54
Bobino, ty si to taky umíš načasovat
![]() U nás řádí jakýs bacil. Anička skuhrala od víkendu, ve středu vypadala tak, že jsem jí nechala doma. No, dneska málem obrečela, že přijde o besídku, tak jsem ji po domluvě s učitelkou do školy poslala... ještě není zcela zdráva, ale líp jí je.. Ani neměla horečky, naštěstí, ale prostě nějaká viroza. Já si to teplé počasí užívám, ale na ty bacily by to chtělo mráz... to uznávám.. Verunka lehla včera, večer už i topila, půlku noci prokašlala... to nám to pěkně začíná.. Naštěstí má ode dneška chlap dovolenou, tak aspoň, že hlídání nemusím řešit... Akorát zvažuju, zda neposlat Lenču k babičce, ale asi by ji to neochránilo.. co? |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
19.12.2014 7:08:17
držím palce ať tě pustí brzy domů !!!!!!!
šaty společenský ??? budeš chodit plesat s berlemi ? |
| Bobina |
| • |
19.12.2014 6:05:49
Tak uz hodinu to tady "zije" a ja mam hlad!
Hlad, hlad, nuda, nuda, hlad! :-D |
| Bobina |
| • |
19.12.2014 0:27:27
Darky budou letos takove vselijake. Za jeho "snahu"ve skole jsme mu zatrhli playstation3, coz bylo jeho jedine prani, ale za ty prachy fakt ani nahodou. Dostane novy Topgal -studentsky, puvodni urval ucho a trochu vyrval zip, takze uz to fakt chtelo. Lego od taty a pak nejake malickosti. Chce nove plavecke bryle, Bobo Kuba je plavec? Potrebuji nejaky tip. Dam mu asi voucher s penezma do obalky a pak neco vybereme, ted uz to nedam.
Ja si v Polsku vybrala dvoje moc hezke saty, teda pritel je vicemene vybral, tak budu za damu, toho casu o berlich ![]() |
| Bobina |
| • |
19.12.2014 0:26:53
Darky budou letos takove vselijake. Za jeho "snahu"ve skole jsme mu zatrhli playstation3, coz bylo jeho jedine prani, ale za ty prachy fakt ani nahodou. Dostane novy Topgal -studentsky, puvodni urval ucho a trochu vyrval zip, takze uz to fakt chtelo. Lego od taty a pak nejake malickosti. Chce nove plavecke bryle, Bobo Kuba je plavec? Potrebuji nejaky tip. Dam mu asi voucher s penezma do obalky a pak neco vybereme, ted uz to nedam.
Ja si v Polsku vybrala dvoje moc hezke saty, teda pritel je vicemene vybral, tak budu za damu, toho casu o berlich 😆 |
| Bobina |
| • |
19.12.2014 0:14:04
Katy tak preci jen jsi to v praci rozsekla, drzim palce at je nova prace lepsi a libi se ti tam!
Koureni - u nas zatim dobry, taky jsme nekuraci a tvrdil, ze nikdy nebude. Ale urcite to jednou s partou zkusi. Ja to zkusila tak ve 12? na tabore, ale nechutnalo mi. Jarko chudak pejsek, muselo to byt silene! :-( Majitel vlcaka se k tomu postavil jak? Michalo dobra fotka videla jsem na FB v malem a uvazovala, ktere ditko to je ![]() Asho proc te rezali?? Uz v pohode? Ja jsem sla s kolenem, bratranek (ortoped) me honi uz dva roky, ale rozhoupala jsem se az ted. Nebylo jiste, co tam zlobi, tipoval vnitrni meniskus a "neco" a to neco byla posunuta ceska, tak to mam srovnane, a musim pres bolest rozcvicovat. Dnes jsem to asi kapku prehnala tak tu skucim a nemuzu spat. Zitra me maji pustit, tak snad jo. |
| Bobina |
| • |
18.12.2014 23:59:34
Ahoj holky zdravim z nemocnice v Ostrave. Konecne se mi podarilo vse docist, maji tu mizernou wi-fi, tak to neustale vypadava. Pritel mi pujcil tablet a musim uznat, ze na to brouzdani po netu, je to fajn, jen zdlouhave psani, nez to vytukam.
A neznam sve heslo, na notasu to mam automaticky ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
18.12.2014 22:35:27
jééé Katy - tak moc přeji, aby tvé rozhodnutí bylo dobré i s odpstupem času a budu zvědavá na "práci snů"...........
kouření .... Jířa už taky zkušel .... ale řekl to, tak dobrý ..Jirka je odnaučený kuřák, já nikdy nekouřila - hnusilo se mi to u táty ... no párkrát jsem kouřila z frajeřiny, ale sem ráda, že nekouřím, ani chlap ... ty prachy mi přijdou drsný ... to si raději koupím čokoládu )))))))))))))dárky mám jich až moc ...musím to probrat něco dát za dědu a naše a něco schovám na narozeniny atd holky mějte se fajn ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.