| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 39363  [Dalších 39243 >>]
Marko+2 kluci 12448

Dárek

26.5.2006 9:38:14
Ahoj, holky nemáte nějaký nápad, co dát kamarádce k 30tinám? Někdo tu kdysi dával nějakou zajímavou www stránku na dárky, nevíte? Ta kamarádka totiž v podstatě všechno má. (Kromě mimi, kdy musela před půl rokem v 16tt na potrat, protože mu objevili Downův syndrom a vady srdce:-((
MajdulkaF 11941

Pavlo,

26.5.2006 8:54:42
držím palce, ať Ti vyjde ta práce!

Otázky - tak u nás taky vede "co to je?". Většinou se na stejnou věc ptá několikrát, aby si ujasnil, že to správně slyší a párkrát si to zopakuje. Jinak si myslím, že mluví docela obstojně, i co se výslovnosti týče, nemá žádné speciální výrazy. Je občas vynechá nějaké písmenko tak napůl, např. "pínky" místo "plínky", ale jak říkám, to "l" tam je slyšet tak napůl.

Bambiriáda je tady taky, napište o tom nějaké info, kdo víte, prosím. Má cenu tam jít s našima dětma?
MajdulkaF 11941

Dobré ráno!

26.5.2006 8:49:44
Ivčo, krásné fotečky, zvlášť ta Aničky s Matouškem, ta je nádherná. Jinak při pohledu na nemocniční pokoj se mi vyrojily vzpomínky na můj vlastní porod, já snad ležela na tom samém nadstandartu... Taky doufám, že nám i napodruhé vyjde Vrchlabí.

Dádo, teda to je historka... Hlavně že se nic nestalo. A myslím, že teď už si dá manža fakt pozor.

Bóbo, teda, volný víkend, to by se mi asi taky líbilo :-) Užij si to!

Hakiniki, tak ať víkend dopadne dobře, ať se toho co nejvíc dozvíš a manža ať už nezlobí :-)
Hakiniki-Kuba 41020

Re:

26.5.2006 8:32:50
Dádo- hlavně, že se nikomu nic nestalo. Teď už si dá manža na klíčky pozor.

Ivčo- móóóc pěkné dětičky.

Bóbo- tak si užij super víkend.

My odjíždíme cca za 2 hodiny.
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084

Re: Pardon, už jsem trochu unavená

26.5.2006 8:20:44
To jsem ráda, že jsi se ozvala, už jsi mi tu chyběla:-))) Fotky nádherné!!!!!!!

Holky, musím se pochlubit, dnes v 15.00 odjíždí můj manžel s oběma dětma až do neděle na chaloupku a já tu budu sama!!!!!!!!!!!! Já se tak těším, jak se vyspím, uklidím byt a vyrelaxuju se!! Zítra máme sraz s gymplem po 15 letech, tak si snad i užiju zábavy!!!!!!!!!! Nechci to zakřiknout, ale když už jedou dnes, tak snad to už dopadne!!! Hurá!!!!!!!!!

Dádo, ta příhoda, mi připomněla, jak kamarádce taky kluk rozjel na neutrál auto a vlítnul jim do plotu u chaty, byla z toho úplně vedle... Oni jsou fakt šikovní a chtějí dělat všechno po nás...

Lego - ptala jsem se, ale zatím vůbec nic neví, ten její kamarád tu už přes měsíc nebyl, ale jak něco zjistím, tak dám vědět:-)) Chci si také ještě něco objednat:-))) Svátek se blíží:-))
Pavla D a T 24130

Re: Jen v rychlosti

26.5.2006 0:08:02
Berdo - chtela jsem se zeptat, zda ta Bambiriada je i pro dvoulete deti. Take ji o vikendu planujeme, ale rikam si, zda to neni pro starsi.
Do prace na HPP se jeste nechystam. To az od cervence az zari 2007. Toto je jenom brigada na jeden den v tydnu a vikend. Potrebuji uz nejak zapojit mozek a tam by se mi libilo pracovat a take hlavne vim, jak to tam chodi a dalsi plus je, ze se to da dokonale skloubit s casem Pavla, kdy je doma, takze o Dadu bude postarano. Ale nevim, zda to dopadne - bojim se, jestli jsem nenapsala pozde.

Dado - hlavne ze se nic nestalo

Zuzkabe - jakmile reknu Dadovi, ze mu dam medicinku, tak se zene za mnou a pak krici jeste (ale s cipkama zkusenosti nemame, nejak jsem je neumela dat ani v dobe miminkovskem, tak od mala dostava leky v sirupu)
Otazky jsou u nas take neustale. Napr. jedeme v obchode a Dada neustale - "Co to je?" Jedeme tam za chvili znova a opet stejna otazka a kazdy den. Musim se smat, protoze pokud nas tam nekdo potkava, tak neslysi od nas nic jineho nez Dadovu otazku a moje vysvetlovani sortimentu. Segra si dela srandu, ze diky Dadovi se nemusi ucit na zkousky z psychologie a prvni ptaci obdobi ma dokonale zmaknute.

Ivco - fotky jsou nadherne

Berber - hezka ikona
Ivča+Anička03/04,Matouš05/06 11373

Pardon, už jsem trochu unavená

25.5.2006 23:48:41

Matouš s Aničkou

Pokoj v porodnici

Jdeme domů

A další

25.5.2006 23:46:49

http://www.latkovepleny.cz/Fotoalbum/matoussAnickou1.jpg

Matouš s Aničkou

http://www.latkovepleny.cz/Fotoalbum/pokoj-porodnice.jpg

Pokoj v porodnici

http://www.latkovepleny.cz/Fotoalbum/domu.jpg

Jdeme domů

Fotky

25.5.2006 23:40:34

pokus - tohle je zrovna jediná už doma - reklamní na látkový plínky :-).
Saxofonka Ela10/01 Bimbo03/04 26812

ahojky

25.5.2006 23:36:00
Ahoj holky :-)
už ani nepamatuju, kdy jsem tady za Vámi byla naposledy - jsem ostuda a stydím se. Doufám, že jste nezačaly dávat body za účast byla bych 100% na posledním místě.
Bimbo pomalu začíná nočníkovat (ale pouze to tekuté - to tuhé až polotuhé si schovává do kalhot :-( ). Konečně začíná trochu mluvit, ale moc se s tím nepáře, mluví jen když má náladu. Hodně zlobí dnes dokonce v MC pokousal kamaráda. Eliška už z něho začíná mít fóbii.
Ale jinač je to zlatíčko. Když má chuť tak je to pořád ještě to moje malinkatý mimiško. Mazlí se, nechá se chovat, ňufňá se, pusinkuje nás ... A já si to vychutnávám. Ela už z toho vyrostla, další už nebude, takže mám poslední možnost a tak se musím namazlit do zásoby :-).
Včera jsem s ním byla u doktorky kvůli tomu jeho ekzému. Má ho od narození, ale teď se mu to zhoršilo. Má to nejvíc na ručičkách (protože si je stále strká do pusy) a už má na 3 prstech poškozaný nehtový lůžko. Takže jsme dostali další kupu mastí a budeme bojovat.
A v pondělí jsme byli na pindíkovi. Jediný pozitivum toho je, že ho bolí čůrat do plínky, takže jsme od pondělí spotřebovali asi 3ks. Ale jinač to byl děs (zlatá holčička..). Zítra jdeme na kontrolu, tak uvidím. Ale už je to lepší, první dva dny prokňučel že chce čůrat, ale že to nejde. Teď bojujeme už jen při promazávání a když si uvědomí, že ho to bolelo.
Koukala jsem na fotky ze srazíku a mrzí mě, že jsem neposlala tchýni k šípku a nejela raději s váma ...
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 39363  [Dalších 39243 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.