| MajdulkaF | 11941 | 
| 
 | 
Berber,25.5.2006 21:46:09 
moc pěkná ikonka. Jinak ke vztekání - taky máme občas záchvat, jde to až do hysterie, nejvíc mě vytáčí, že když mu něco nejde, tak s tím mrskne a při vztekání hází věcma kolem sebe. To mě teda může čert vzít...  
Jinak dneska usnul Hynek bez jediného slova, žádné "mami, pití" a podobné zdržovací manévry :-))) Zuzko, drž se a jak píše Berda, ještě chvíli vydrž jako těhulka! Prima, že se má Ivča dobře, snad se na nás přijde brzy podívat a vloží nějakou fotečku.  | 
| BERBER+A+L+V | 7963 | 
| 
 | 
Re: Re: Re: Jen v rychlosti25.5.2006 21:25:32 
Změna je život... už jsem si ikonku, dlouho neměnila... 
 | 
| BERBER+A+L+V | 7963 | 
| 
 | 
Re: Re: Jen v rychlosti25.5.2006 21:22:58 
Jak tady čtu o vztekací Aničce Ivčový.. tak mi to připomíná, že už jsem se dávno chtěl podělit, o "průbojnosti" mojí dcery. Prostě má období sebeprosazování, a když není po jejím, začne se vztekat, řvát, plakat, dělat scény.... snažím se to ignorovat, ale ne vždy obstojím, a podlehnu... pociťuju to jako chybu ve výchově, ale nevím co s tím. 
Jo a dneska mne totálně dostala. Před týdnem jí ségra koupila bublifuk, den na to ho koupila Ani s tátou, protože ten před tím se jí vylil.. A dneska jdeme po náměstí, a najednou cítím, jak mě něco mermomocí táhne za ruku do podloubí :-O nechápala jsem co se děje.. a Ani "fůůů", "fůůůů"... a bylo jasno, před náma papírnictví.. tak jsem se nechala vést.....  | 
| Vlaďka-Honzík a Justýnka 03/04 | 20336 | 
| 
 | 
Re: Jen v rychlosti25.5.2006 20:18:55 
Kaaczo, držíme palce, ať je malej v pohodě a ať už se mu to nevrací!!! Hlavně pevný nervy!!! Posíláme Kristiánkovi pusinky, ať se mu to dobře hojí a už nemusí do žádný nemocnice. 
 | 
| Berda-Berda | 12477 | 
| 
 | 
Jen v rychlosti25.5.2006 20:10:17 
Kaaczo. tak snad bude lip, stale drzime palec! Ja myslim, ze mi taky stehy po Anicce nesedly, vubec se to nehojilo, pomohl az ten Visnak. 
Verono, vitam te. Tady se na to nehraje kdo driv a kdo pozdeji, ani jak casto, proste naprosta SVOBODA :-) S Ivcou jsem vecra skypovala, maji se moc dobre, Anicka se trosku vzteka, ale na Matouska je hodna, asi neco jako u nas. U nas uz je lip, Anicka v poho, ja taky, Kacka ma stale trosku ridsi kaku, ale uz tak neplace, tak snad uz budem zitra jak rybicky. ZuzkaBe, drz Vojtu jeste par tydnu "doma" :-) Pavlo, drzime palec, chces jit uz pracovat? Nebo jen na cast. uvazek? Majdulko, tak ptacci vyletaji z hnizda :-) Co ze to vlastne ucis? Dnes jsem byli na Bambiriade, je to tam fajn, ale hrozna klada, nastesti byla Anicka navlecena, ja jsem trosku klepala.  | 
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 | 
| 
 | 
ahojky25.5.2006 19:23:13 
dodatečně vše nejlepší Janě k svátku.. 
nemám net..mám něco s pc,takže jsem si půjčila manžela pc..nemůžu dohnat našeho správce počítačů...nevím,zda nemá dovolenou... nevím,co se tu děje....nemám moc času číst zpět stavba na chalupě bude končit..příští týden bude hotová plovoucí podlaha a je konec.. já jsem stále 2 v 1...jsem 36tt a Vojta je pěkně živý!!!! Eliška měla rýmu a předevčírem teploty..nemohla jsem jí vůbec změřit teplotu,při podávání sirupu jsem nevěděla,zda mě dřív pozvrací nebo se udáví...fakt komedie,takže jsem čekala na manžela,teplotu změřili a v zápalu boje jsme do ní narvali čípek...fakt síla..máte taky někdo takové problémy s lékama????  | 
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 | 
| 
 | 
Re: Re: Re: Re: Tak nevim..25.5.2006 19:17:57 
Kaaczo, obdivuji tě, jak to zvládáš, mě by už asi mrsklo, moc na vás myslíme a doufáme, v ten nejlepší průběh!!!!!!!!!!!!!!! 
Holky, nevíte něco o Ivče???? Je mi divné, že se tak dlouho neukázala, snad je vše v pořádku!!!!!!!!!!!  | 
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 | 
| 
 | 
Re: Re: Re: Tak nevim..25.5.2006 18:32:08 
Majdulko, dneska většinu dne prospal, jinak vypadá docela dobře. Další hnis už jsem nevymáčkla, ten velký otok z větší části zmizel. Teď je to zas o čase, zda to do pondělka ty antibiotika zdolají. Dýl je rozhodně dávat nemám, asi aby si ty bacily na to nezvykly a nezmutovaly. No uvidíme. 
 | 
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 | 
| 
 | 
Re: Re: Tak nevim..25.5.2006 18:26:06 
Berdo, teplotu měl vždycky jen něco přes 37, nic významnýho kvůli čemu bych letěla k doktorovi. 
Haki, on samozřejmě má ty samovstřebávací stehy, ale ty vnitřní se vstřebávají prý až 3 měsíce.  | 
| Hakiniki-Kuba | 41020 | 
| 
 | 
Re: Tak nevim..25.5.2006 16:42:50 
Kaaczo- vidíš jaká jsi šikulka. Kristiánek nemá ty samovstřebávací stehy, že ho chtějí hnát zase pod kudlu? Tak uvidíš jak mu bude, až dobere ty atb. Asi by bylo lepší, kdyby na operaci nemusel. Tak se držte. 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.