| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Po dvou dnech...25.5.2006 16:39:28
... jsem zase tady :-)
Bob, Jani, pozdě, ale přece, všechno nejlepší k Tvému svátku! Hakiniki, jsem moc ráda, že se nakonec Tvůj manža rozhodl na víkend jet. Určitě ho přemluvíš, aby zůstal až do neděle. Držím palce! Vítám novou maminku! Určitě se zapoj, za chvíli tu budeš jako doma :-) Kaaczo, co Kristiánek? Jak je mu teď? Doufám, že antibiotika zaberou, vše se vyléčí a nebude vracet, abyste na operaci nemuseli!!! Moc na Vás myslíme!!! Kamčo, upřímnou soustrast... A jak je u nás? Vše O.K. Po dva dny dopoledne teď hlídal manža a já seděla u státnic. Bylo to super vidět končit ty studenty, které jsem učila v prváku, pak šla na MD a teď jsou z nich absolventi... Docela mě to dojímá :-))) Spaní stále hrůza, dneska chtěl opět vstávat před pátou, ale to jsem neakceptovala, tak sám chvíli rampušil v posteli a vstávali jsme před půl šestou. Nechápu to, přitom včera spal během dne sotva hodinku, večer usnul až kolem půl deváté a stejně si nepřispí a nepřispí... Já chci spavé dítě!!! :-))) |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Tak nevim..25.5.2006 14:07:38
Tak noc byla vcelku dobrá, Kristián se vzbudil jen 2x a k tomu 1x Dominka. Kolem jedné v noci naříkal, tak jsem ho přebalovala a jak jsem mu sundala ten obvaz, tak se mu z toho pupíčku vyvalilo spousta hnisu. Vymačkala jsem toho tak 2-3 polévkové lžíce, a bylo vidět, jak se mu ulevilo. Tak jsem to zas napatlala višňákem, přelepila a dala ho spát. Ráno už jsem vymačkala jen malinko a dala zas antibiotika. V nemocnici Dr. chiruržka vypadala dost nešťastně, že nás zas vidí. Kristián je sice její nejoblíbenější pacient, ale radši by ho viděla mimo nemocnici. Naštěstí on už vypadal dobře, nenaříkal, dokonce si s ní "povídal". Zkoukla mu to, už z toho nic nevymáčkla a pochválila mně za perfektní ošetření. Konstatovala, že to určitě dělají ty vnitřní stehy, které to dráždí a vyvolávají ten zánět. Máme do pondělka dávat antibiotika a kdyby to nepřestalo, tak půjde za operaci, kde mu to otevřou a ty stehy vyndají. No nevím, jestli to mám chtít nebo ne. Je mi líto, když si představím, že by šel zas na operaci a ten pobyt v nemocnici. Ale zas na druhou stranu by bylo dobré, kdyby mu je vyndali, abysme už měli pokoj. Mám hrůzu z toho čekání, že zas budu 14 dní doufat, že to bude ok, a ono to zas najednou vyskočí. Tak nevím, jestli nejít na tu operaci rovnou. Ta Dr. mi to očividně nechtěla říkat, ale vypadala vcelku přesvědčeně, že se to zas projeví. Achjo.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
už jsem tu také25.5.2006 13:03:47
teda ten Kristiánek má ale smůlu. Držíme palečky ať to není nic velkého. Umím si představit, jak Kaacze je, někdy jsem také měla pocit, že bych brečela, hlavně v nemocnici.
Dodatečně vše nejlepší Janám (ale kromě Bobiny jsem nepostřehla, že tu je ještě nějaká další) V Brně byla pohodička, děti to zvládly také v pohodě, jen na Vojtu něco leze, klasika rýma-kašel-teplota. Posbírám děti a pojedeme zase na chalupu a už tam s ním zůstanu. Hakiniki, manža tam jel na fotbal, jen tak bych takovou dálku nejela, i když z chalupy jsem tam za hodinku. |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ach ne..25.5.2006 12:22:01
Co to Kaaczo čtu:-((( Je mi vás líto, choudě jedno malí, držíme palce, ať už se mu to zlepší, vy si teda užíváte:-(((
Bob - dodatečně vše nej, nej, vůbec mi to nedošlo, že jsi Jana:-))) To ty přezdívky!! Dopo jsem byla v MC, přišla tam i Saxofónka, byla v po s Vláďou na tom pindíkovi, tak snad už to mají přetažené. Řikala, že ty první dny to byl horor, ale teď už je to lepší, zítra jdou ještě na kontrolu. Mariettko, Kuba jede za 14 dnů na tu školku v přírodě, tak jsem na něj zvědavá, ještě beze mně tak dlouho nebyl, tak uvidíme, jak to ustojíme oba..... |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
Re: Re: Re: Ach ne..25.5.2006 8:50:53
ach jo :-(((( Chudák Kristiánek a Kaacza... Držím moc palečky ať to není nic vážnýho a Kristiánkovi posílám velikou pusinku a pohlazení. A foukám na bebíčko... Držte se! Myslím na vás.
Jindříšek jel dneska se školkou na výlet, veeeeelikým autobusem, celá školka, vyprovázeli jsme je, no úžasnej zážitek pro děti i rodiče ;-) Paní učitelky mají můj neskonalý obdiv vyrazit někam s takovým "pytlem blech". |
| Pavla D a T | 24130 |
|
|
Re: Re: Také přejeme25.5.2006 0:10:36
Ahoj Verono, take jsem sem zacala chodit pozdeji
Se spanim jsme meli problemy do dvou let, ale ted uz to je nastesti dobre a Davidek usina celkem v pohode a spi celou noc. Jeste kolem druheho roku byl schopny se probudit az petkrat za noc. Upravilo se to samo. Zitra jdeme na kontrolu, ale zda se mi, ze uz je v poradku. Take je snad zitra posledni den s atb. Dneska jsem si vsimla, ze firma, kde jsem byla pri skole a chvili po skole na brigade, pribira brigadniky, tak jsem tam poslala zivotopis. Rikam si, ze kdyz jsem tam uz rok pracovala a mela jsem od nich kladne reference, tak by me tam mohli opet vzit. Je to teda do jineho oddeleni, tak uvidim. Doufam, ze neni jiz pozde, protoze si myslim, ze jakmile vysel ten inzerat, ze zajemcu bylo dost. No nic, jdu dat Dadovi atb. a pak spat. |
| Pavla D a T | 24130 |
|
|
Janam24.5.2006 23:57:10
prejeme vse nejlepsi k dnesnimu svatku (uf, zvladla jsem to temer za pet minut dvanact :-))
|
| Pavla D a T | 24130 |
|
|
Re: Re: Ach ne..24.5.2006 23:42:07
Kaaczo - ach jo, drzime vam peste, at to ma Kristianek co nejdrive dobre. Je mi lito, ze se mu to opet vratilo.
|
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Re: Ach ne..24.5.2006 23:21:16
Kaaczo, moc na Vas myslime, snad se zitra dozvite vic. Teplotu asi nema, ze jste nejeli do nemocnice hned, co? Nedovedu si to predstavit, Kacka ma trosku prujem a uz z toho mam tezkou hlavu.
Berberko, to je zvlastni dneska jsem si na Misu taky vzpomnela, rikala jsem si, ze je tu nejak prazdno :-)Jak to, ze je duomatka unavena? To neznam...:-) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
Pozdrav od Michaly24.5.2006 22:26:21
Tak jsme dnes psala sms Michalce, teď unavená duomatka odpověděla... a mám vás všechny moc pozdravovt:-*
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.