| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 44179  [Dalších 42659 >>]
jituše 40446
1.5.2014 20:57:37
takové "problémy" s oblečením se u nás řeší už od školky... Takže to vlastně ani neřeším. Oblečení do školy nepřipravuji - stejně by si vzal něco jiného. Ať si chodí v čem chce - tedy v tom, co má. Naštěstí, zatím netrvá na značkovém!! Na to bych neměla... Pro mě bylo nejhorší to, že má naprosto jiný vkus než já! Ale zvykla jsem si.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
1.5.2014 19:56:58
tak já se sekla u Májky a dnes sem si i po O chrupla :-))))))))))))))))))
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
1.5.2014 14:42:45
Ještě jsem zapomněla dodat, že celý problém byl v tom, že má nové ty černý boty s fialovýma proužkama, a k nim prostě musí mít ty černý legíny s fialovým tričkem. A kraťasy prostě tak šik nemá a hlavně je nemá sladěné se sandály. ~q~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
1.5.2014 14:39:28
Tyjo Dádo nestraš, ty jsi tu ta zkušená matka od puberťáků.. tak jaký babo raď!

U Dominiky se to začíná teď projevovat v oblečení. Začíná si strašně vybírat, co na sebe. Kolem baráku na zahradu a na ven už nehrozí, že by si vzala (ó hrůzo) tepláky, musela jsem jí koupit legíny správných barev a délek. Dneska tu bylo dopledne horko, na kraťasy a sandály, ale madam tu chodila v dlouhých černých legínách a černých uzavřených botaskách. A stěžovala si, že je jí horko. Tak jsme se chytly, protože já krkavčí máma jsem jí nedovolila se postříkat hadicí (v tom oblečení), aby se jí ulevilo, ale dovolila jsem si trvat na tom, že jestli je jí horko, tak se má jít převlíct. ~q~~o~
1.5.2014 3:52:27
neupálili mě !!!!
Dádo tak se těším v červnu na pokec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
1.5.2014 0:03:50
všichni jsou na čarodějnicích, já díky svým zádům trčím doma, ale je tam celkem zima, tak mi to ani nevadí.
ad úkoly - téměř vždy píše sám, většinou dřív než přijdeme z práce je má hotové, máme pak hodně kroužků a už se mu po nich nechce, s angličtinou mu někdy přijde pomoct Lukášova přítelkyně, ale to nebývá na AJ do školy, ale na tu co chodí mimo školu, ta je mnohem těžší, tu školní zvládá hravě,ale paradoxně z ní bude mít na vízo asi 2
ad rovnátka - nechci být za chytrou, ale holky fakt dohlížejte, jestli si pod nimi dobře čistí zuby, já to u LUkáše docela zanedbávala a má díky tomu šíleně zničené a zkažené zuby. Teď za to platí pěkné prachy, musí si je dát dopořádku než odletí, tak má co dělat. Neteř byla poctivka a zuby v pohodě
cena cca kolem 10tis, neteři přispěla pojišťovna, u Lukáše nám řekli, že už mají vyčerpaný limit
Bobino, dyžtak Ti dám také kontakt a můžeš si zavolat tam co jsme chodili my, je také na doporučení a vyhlášená, za zeptání na více místech nic nedáš

Na srazík se těším, pokecáme, popijeme a doufám, že mi alespoň některá řeknete, že i u Vás se válčí s pubertou, u nás fakt celkem děs. Např. dnes. Řekla jsem mu, že nemá na hřiště (čarodějnice) chodit v pantoflích, šel. Manžel už tam byl, tak ho okamžitě poslal domů. Přišel a začal na mě řvát, ať mu dám nějaké boty a přitom stál v chodbě, kde měl botasky a sandále. Kdybych neměla bolavá záda, tak bych po něm skočila, takhle jsem se tam došourala, už měl na sobě sandále a já mu říkám, vezmi si botasky, je mokrá tráva. V tom začal ohňostroj, rozkopal všechny boty, které tam byly cca 7 párů, tašky co jsme přivezli, procedil mezi zubama "já se mu pomstím, tohle mu budu vyčítat" a zmizel. Tím myslel, že kvůli tátovi nestihne ohňostroj a teď babo raď.... ~n~

30.4.2014 12:56:05
jj Lenku jsem viděla ...
BERBER+A+L+V 7963
30.4.2014 7:03:15
Míšo, skla tam má, jen to není vidět.~3~

Ale jsou to nějaké "normoš"brýle od vietnamce za 80,- Kč, koupila si je jedna holčina od holek ze školy, nosí je zjevně jen tak, pro parádu...
Potkaly jsme se cestou do školy, tak hned srandičky a fotečky ~t~
Ještě mám (na FB) Lenču.. Verunka nechtěla...
bob, Ondra 11615
29.4.2014 23:35:51
No já se tam neupsala a půjdu k domu Dr, co chodí Romana a Zuzkabe s dětma... tam prý stojí fixní 10tis. a je prý vyhlášený... tak uvidíme. Zuzka mi taky říkala, že by fixní měly být až na stálé zuby tak nevím, takto mi to dnes řekla..

Ještě jsem psala dotaz na pojišťovnu, kolik doplácí oni, páč se mi to zdá opravdu drahé, ale prý to tak bude ~a~
bob, Ondra 11615
29.4.2014 23:35:51
No já se tam neupsala a půjdu k domu Dr, co chodí Romana a Zuzkabe s dětma... tam prý stojí fixní 10tis. a je prý vyhlášený... tak uvidíme. Zuzka mi taky říkala, že by fixní měly být až na stálé zuby tak nevím, takto mi to dnes řekla..

Ještě jsem psala dotaz na pojišťovnu, kolik doplácí oni, páč se mi to zdá opravdu drahé, ale prý to tak bude ~a~
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 44179  [Dalších 42659 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.