| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Také přejeme24.5.2006 22:17:29
Díky všem za přáníčka, to potěší :)
Verono, vítáme tě mezi námi, určitě se zapoj, hodně holek přišlo později a teď už nemají problém, ze začátku to bude chtít papír a tužku k ruce, ať nemáš guláš v tom, kdo je kdo :)) Kamčo, upřímnou soustrast, snad se z toho manža brzo dostane.. Dneska jsme byli na skok u Kaaczi, Domi s Ondrou si chvíli zařádili, Ondra pak nechtěl domů a nechápal, proč ta Dominika bydlí tak daleko :) Akorát Kristiánka (a Kaaczi) je mi moc líto, chudák se kroutil a brečel bolestí, a nejhorší je, že člověk nemůže nijak pomoct :((( Kaaczi, držíme moc, moc palečky.. Já jsem večer řešila pindíka, začíná se mu odlepovat kůžička, ale bohužel jen na jednom pidi místě a leze mu z toho ten bílý maz, co má pod tím, tak jsem mu to dostávala ven, ale teď se bojím, že mu tím otvorem půjdou nečistoty pod tu nepřetáhnutou kůži a udělá se mu tam zánět :(( Nemáte s tím některá zkušenost, co s tím?? Jsou to fakt starosti s těma pindíkama :( |
| Hakiniki-Kuba | 41020 |
|
|
Re: Re: Ach ne..24.5.2006 22:09:21
Kaaczo- hlavně se drž, určitě to bude brzo dobrý. Moc na vás myslím a Kristiánkovi posílám pofoukání na bolístku. Dej vědět, co vám řeknou v nemocnici. Přeji co nejklidnější noc, snad antibiotika co nejdřív zaberou.
|
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Také přejeme24.5.2006 22:04:44
Také přejeme vše nej..
![]() Holky, dík. Hlavně mi vadí, že nevíme, čím to je, že se to pořád vrací. Je mi z toho do breku. Po té operaci to taky vypadalo všechno v pohodě a najednou 11tý den boule na břiše. Teď to vypadalo doléčené, antibiotika jsme brali pro jistotu dýl, ultrazvuk ukázal, že po zánětu ani stopy. Tak fakt nevim, kde se to tam bere a proč. :((( |
| jituše | 40446 |
|
|
Re: Ach ne..24.5.2006 21:44:11
Kaaczo,je mi to líto!!! S tím pupíčkem si zkusí.Už aby to bylo dobrý a nevracelo se to.Snad se v noci alespoň trochu vyspí a vy s ním.
|
| Hakiniki-Kuba | 41020 |
|
|
Re: Re: Re: janičkám ..24.5.2006 21:42:49
Přidáváme se s přáním všeho nejlepšího k svátku všem Janičkám, mamce už jsme s Kubíčkem popřáli ráno.
Kaaczo- jakto, že se mu to vrátilo? Upozornili vás na to v nemocnici, že se to může vracet? Tak doufám, že se mu to brzo zahojí, už si toho chudáček tolik prožil. Držíme pěstičky. Dádo- to se ti chce jet kvůli kafíčku až do Brna? Tak se někdy stav na kafčo i v Liberci.:-)))Ráda tě uvidím. Verono- jak se žije maminkám v Německu? Mají taky tak dlouhou mateřskou jako tady? |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Ach ne..24.5.2006 20:54:38
Dneska jsem si libovala, že obě děti spaly ráno až do půl deváté. Jenže to jsem netušila, že je to tu zas - Kristiánkovi se vrátil ten zánět v bříšku. :(((((((((((((((( Už včera se přestal usmívat a dneska prospal skoro celý den a zbytek času naříkal. Celý den jsem doufala, že to bude jen nějaká pitomá viroza. Jenže teď už má ten pupíček zase nateklý. :(((( Tak zítra ráno razíme opět směr nemocnice. Dala jsem mu antibiotika (co na to měl předtím) a na pupík zas ten višnovského obklad. Teď ho manža nosí na rukou po bytě, a zdá se, že máme před sebou náročnou noc.
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
Re: Re: janičkám ..24.5.2006 19:04:32
taky se přidávám... posílám aspoň
![]() nějak nestíhám, víkendy jsme pořád mimo, přes týden doháním, občas skočím do práce, takže na net mi naprosto nezbývá čas :-( |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Re: janičkám ..24.5.2006 16:50:26
Taky se pridavame!
mamince uz jsem poprala, cekala jsem, az se dostaneme odpo ven, abych ji mohla poprat s kytkou a tchyne zavolala driv, tak to diky tomu vypadalo, ze jsem na ni zapomnela a pritom NEEEE! |
| lolka,Viktorek 23.3. | 18949 |
|
|
Kamčo..24.5.2006 15:46:25
Kamčo,upřímnou soustrast.Manžel by to měl ze sebe dostat,uleví se mu,ale chlapy neradi pláčou...
|
| lolka,Viktorek 23.3. | 18949 |
|
|
Včechno nejlepší24.5.2006 15:41:30
BOB! Vše nejlepší k svátku.Obrázky vkládat neumím.Tak posíláme pusu.
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.