Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
14.4.2014 7:16:43
taky se přidávám s přáním krásný narozenin !!!!
|
|
|
14.4.2014 7:16:10
sraz - včera jsem mluvila s Katy - taky nabízí spaní .... tak máme vcelku víc míst na přespání než účastníků
))asi by to chtělo schopného koordinátora celé akce ))za mě - pro mě nej - z pátka na sobotu ..... a místo je mi jedno - ale asi Praha na spojení lepší !!jela bych busem Dádo, fajn, že ses ozvala !!!!!! segra ... hmmm ..... Vojta jj Jířa mi taky přijde dál než vrtsveníci, ale na Vojtu asi nemá )) ... tak ať záda povolí potvory ....ahoooooooooooj |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.4.2014 1:06:16
krásné narozeniny, hodně zdraví, štěstí, lásky a splnění všech svých přání
|
|
|
14.4.2014 1:04:53
omlouvám se za dvojitý příspěvek, mezitím jsem volala s Domčou, máme půlnoční relaci, my jdeme spát, ona vstává do školy, tak mi to nešlo odeslat.
Berber, četla jsem tvůj příspěvek ohledně dokladů cestování. Já volala teď na dopravní podniky, že je Vojtovi 10 let a jak je to s OPen card, do té doby ji měl a několikrát nás kontrolovali ve vlaku a nic nám neřekli, neměl tam žádné peníze, prostě měl jen zdarma vystavenou opencard a na té jejich lince mi řekli, že pokud ji nemá zaplacenou na nějakých 120kč už od 6 let, tak je neplatná, tak nechápu, jak nás vždy pustili protože jsem žila v domnění, že je to až do 10 let. Tak jsem s Bobinou došly vzorně dobít, aby to měli kluci ok. Majdulko, v Majncraftu se u nás jede ve velkém, kolegyně v práci mi říkala, že i její dcera stejně stará jako Vojta v tom jede také. Přijde mi to jako děsná blbost, ale pořád lepší, než nějaké bojování a střílení. Ale my už doma začínáme PC, tablet, PSP omezovat, protože by mimo sportu nedělal nic jiného. Už si vůbec nehraje. V sobotu mu kámoš přinesl další náboje do pistolek a Vojta mi oznámil, že jen debilové si hrají s pistolkama a střílejí proti sobě, to je maximálně pro prvnáčky a vzal všechny svoje pistole a náboje a daroval je svému 5ti letému bratranci. Ten mi pak řekl, Vojta je moc hodný a mám ho moc rád. |
|
|
14.4.2014 0:47:20
vím, že vás zanedbávám, ale poctivě jsem přečetla cca 100 příspěvků, hlásím, že jsem si byla užívat týden v Egyptě, kde mě chytly záda, pořád je to na ho..., do toho Vojta měl po mém návratu vysoké horečky, bolesti v krku, tak jsem byla na ošetřovačce, o víkendu jsme měli zlatou svatbu mých tchánovců, která byla zcela v mé režii a k tomu mi pomáhala moje ségra "která po chemoškách funguje sotva na 50%) byla jsem včera večer totálně KO a v 19 hod jsem padala na hubu.
Jinak ad sraz u nás v pražském bytě, pokud vyhodím manžu a Vojtu je cca 8 postelí a dalších 10 míst na zemi, pokud chcete letní výlet u bazénu na chalupě, je tam na zemi také cca 10 míst, které nabízím, tak je to jen na vás jaký termín určíte. Tady v Pze můžeme vyrazit někam na disco, na chalupě zůstaneme jen u skleničky, tam "chcíp pes", což Berda, Asha, Macina.... můžou asi potvrdit. Ale my inteligentní ženy bychom si určitě dokážeme poradit i s takovým pupíkovem. ¨ Jinak Vojta, to je těžce velká puberta, když si o tom povídáme s Bobinou, tak to je silný odvar, proti Ondrovi. Nevím, jestli mám čekat, že to bude dřív za námi nebo bude hůř. Minulý týden jsme v reálu navlékali kondom, když už ho tu našel a otevřel (po Lukášovi) tak ať ví, jak to funguje :)))) |
|
|
14.4.2014 0:47:06
vím, že vás zanedbávám, ale poctivě jsem přečetla cca 100 příspěvků, hlásím, že jsem si byla užívat týden v Egyptě, kde mě chytly záda, pořád je to na ho..., do toho Vojta měl po mém návratu vysoké horečky, bolesti v krku, tak jsem byla na ošetřovačce, o víkendu jsme měli zlatou svatbu mých tchánovců, která byla zcela v mé režii a k tomu mi pomáhala moje ségra "která po chemoškách funguje sotva na 50%) byla jsem včera večer totálně KO a v 19 hod jsem padala na hubu.
Jinak ad sraz u nás v pražském bytě, pokud vyhodím manžu a Vojtu je cca 8 postelí a dalších 10 míst na zemi, pokud chcete letní výlet u bazénu na chalupě, je tam na zemi také cca 10 míst, které nabízím, tak je to jen na vás jaký termín určíte. Tady v Pze můžeme vyrazit někam na disco, na chalupě zůstaneme jen u skleničky, tam "chcíp pes", což Berda, Asha, Macina.... můžou asi potvrdit. Ale my inteligentní ženy bychom si určitě dokážeme poradit i s takovým pupíkovem. ¨ Jinak Vojta, to je těžce velká puberta, když si o tom povídáme s Bobinou, tak to je silný odvar, proti Ondrovi. Nevím, jestli mám čekat, že to bude dřív za námi nebo bude hůř. Minulý týden jsme v reálu navlékali kondom, když už ho tu našel a otevřel (po Lukášovi) tak ať ví, jak to funguje :)))) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
13.4.2014 19:39:23
![]() ![]() ![]() |
| Michala, chlumany |
| • |
13.4.2014 15:06:57
po srazu gymplu .... opět výborná akce .... jen se už teď těším na večer, až padnu na gauč
)))))))))))))) |
|
|
10.4.2014 18:08:17
ona je magdalena krátce
![]() u nás se používá fousatej děda a děda s danem (pes) ... babičku máme jen jednu a stará babička = prababička |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
10.4.2014 13:11:21
A babička Karolína by se jí líbila ? : o)) Bude babička Magdaléna a nebo bába Magi : o)) oni si nějakou přezdívku najdou : o))) To jsou starosti !
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.