| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 44179  [Dalších 42529 >>]
MajdulkaF 11941
2.4.2014 16:35:00
Máme tu nádherně a asi i Vy všichni ostatní - když je tu tak mrtvo :-)

Berdo, díky za tip na knížku! Dobrých tipů není nikdy dost. My teď čteme Nové Mikulášovy patálie a taky se bavíme ~R^

A já jsem včera dočetla asi nejtlustší knížku, co jsem kdy měla - od Folletta Na věky věků. Parádní čtení, přes 900 stránek ~;)
Berda-Berda 12477
1.4.2014 22:13:12
Cteme opravdu srandovni knizku...Prdici prasek doktora Proktera od Nesboa a musim rict, za takhle jsem se uz dlouho nezasmala ~R^
Fakt doporucuju! Doufam, ze i dalsi dily budou dobre.

Jinak jsme stravili nadhernou nedeli v Marianskych laznich, Kacka mela zavody, seste misto, to je jeste OK :-) Odpo navsteva Boheminia- miniatury ceskych hradu zamku, staveb....moc hezke, kolonada, kaficko...co vic si prat ~z~
No samozrejme nic neni zadara, takze po prijezdu k nam na parkoviste, priblizne ve 21h jsem nesouc v jedne ruce milion veci a v druhe drze za ruku polospici Kacenku zakopla a polibila chodnik takovym zpusobem, ze jsem si urazila zub, odrela oblicej a znicila nove bryle... pohotovost a vcera jeste zubar, tetanovka, optika... do prace jsem se odvazila az dnes a to jen diky tomu, ze byl April.
Mazu to hemagelem a doufam, ze jizvy nebudou. Bryle budu mit do konce tydne, zub casem, pokud zustane zivy.
Clovek fakt nevi dne ani hodiny... minuty, v mem pripade vteriny...to byla takova rychlost a takova pumelenice, brrrr.
BERBER+A+L+V 7963
30.3.2014 18:36:54
šly, já vím.. ~4~
BERBER+A+L+V 7963
30.3.2014 18:36:07
Vidíš, o Jičíně manžel taky mluvil, nějak jsem to vypustila z hlavy..
Jenže u nás by to stejně asi nešlo, manžel má tu pohotovost, maroda doma... a holky jsem byla ráda, že jsem udala včera dopo... šli s našima na výlet v 9 z domu, ve 12h už byly doma... no, lepší než nic, ale naivně jsem si myslela, že nám je naši vrátí až.. až.. chjo, nj, taky chtěj svůj klid.. ~8~

Já se nakonec vyvenčila, dokonce na kole!
Verunka usnula, manželovi jsem řekla, že kdyby něco, nejedeme s holkama daleko (fakt ne!) a jsem do 15minut doma. Moc jsme toho nenajezdily, ale i to málo stačilo, a venku jsme byly 2h (ještě na hřišti a na nanuku).. ~R^
MajdulkaF 11941
30.3.2014 17:39:26
Tady je taky nádherně! Takový krásný víkend, to si dám líbit ~;)

Včera jsme byli na pochodu v Jičíně, tradičně jako každý rok. Jak bylo letos hezky, tak to bylo pěkné maso. Ale užili jsme si to, šli jsme celá banda, děti vepředu a my za nimi, pokecali jsme...

A dneska jsem se byla podívat na neteřinku, je nádherná, maličká - to snad ani není možné, že jsem taky měla tak malinkatá miminka ~t~
BERBER+A+L+V 7963
30.3.2014 13:15:58
~R^~5~ Dneska je nádherně!!! ~3~

Přemýšlím, zda vyvenčit maroda (už jen kašel), teploty neměla už dva dny.. ale zase bych nerada něco podcenila... bohužel se nemohu vyvenčit bez ní, manžel má pohotovost, a jak ho zavolaj, tak jede, a V samotnou nechat doma nemůže.. ~d~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
30.3.2014 10:52:15
nikde nikdo ????

my máme oslavu, venku krásně, takže grilovačka mňam :-))))
MajdulkaF 11941
28.3.2014 15:28:02
Jo jo, Minecraft je u nás taky populární. Ale jako hlavní téma hovoru? To si myslím, že ne.

Tady je krááásně!

Berda-Berda 12477
28.3.2014 9:18:35
~t~~R^
az na to , ze u nas se holky take bavi o pocitacovych hrach ~;)
Nejvic jede Minecraft. Anicka si vcera postavila ohnovy, vetrny a podzemni zamek ~8~

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
27.3.2014 20:13:56
dnes

jířa:"kluci se baví pořád jen o hrách na PC, mě už to nebaví"
já "vždyť taky hraješ ne?"
Jířa "jo hraju, ale kecat o tom ještě ve škole?"
já "hmm"
Jířa "se bavím o přestávce s holkama"
já "hmmmm, dobrý"
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 44179  [Dalších 42529 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.