| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 39363  [Dalších 39193 >>]
BERBER+A+L+V 7963

janičkám ..

24.5.2006 15:34:50
Jsem si teď vzpomněla, nejen pro BOB;-)

lolka,Viktorek 23.3. 18949

zážitek...

24.5.2006 15:16:09
já to sem musim hodit...
vyprávěla mi babi,jak byla před pár dny venku na procházce s malou-neteří na Řepích a potkaly školku na vycházce.Babi si všimla,že dva chlapečci mají přehozený botičky a protože je taková upovídaná,tak jim říká,kluci máte špatně botičky,měli byste si je dát správně jinak vás budou bolet nožičky.Slyšela to učitelka a říká babi-víte paní já jich mám 18 a vy jenom jedno,to se vám to mluví.Babi na to ale já vám nic neříkám,já to říkám tady klukům.A učitelka nepříjemně,-jestli se vám něco nelíbí tak se dívejte jinam.Babi stála jak opařená a říká,to vám teda povim,vy máte jednání.Ona na to,že ji špatně platí.A babi,že by to neměla dělat tuhle práci,když jí to nebaví a ona na to něco v tom smyslu,že je málo učitelek a ať se nestará.
Babi přesto že si jen tak nenechá něco líbit,tak jí to docela rozhodilo,protože uvažovali se švagrovou,že malou dají právě na Řepy do školky,jenže švagrová nechtěla,protože se o malou bojí.Ta má Turnerův syndrom,ale je ohromně šikovná.Teď už se jí nedivim.
Babi říkala,že to byla taková od pohledu divná učitelka a že jí řekla,že kdyby tam nebyly děti tak jí jednu vlepí:-)).Ona je taková,že se s ničím moc nepeče.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

ahoj

24.5.2006 14:20:57
Kamčo, upřímnou soustrast. Vůbec vám to nezávidím, mně stačilo, co jsme řešili teď s tím klukem a to není rodina.

Verono vítej. Já mám děti 3 (dvě už silně pubertální) a jsem tu asi nejstarší.

Spací problémy téměř neznám s žádným dítětem, tak neporadím. Jen brzy vstáváme a každý den usínám s tím, že třeba ráno si přispí.

Plínky máme zatím ještě na noc a cestování.

Tak pro dnešek se s vámi loučím a pádím do Brna na kafíčko ke kámošce se kterou se vidíme asi tak 2x do roka. Děti odložím cestou na chalupě a musí se tam o Vojtu postarat, protože se vrátíme až v noci.
Verona 12985

Moc dekuji

24.5.2006 13:52:11
Co se tyce spani,tak v poledne (okolo 13hod) mi usne do 10 min,ale vecer mne chce drzet za ruku a nepusti dokud neusne.Zkousela jsem ho jednou i nechat vybrecet a po 30 minutach jsem to vzdala asi budu ve vasich ocich jako slaboch,ale nevydrzela jsem to dele.Nevim,co delam spatne.Dam ho do postylky ctu pohadku a hladim ho nebo ho drzim za ruku,ale jak jsem psala nekdy tam jsem i hodinu a pul.Bez poledniho spanku nevydrzi a odpadava v pet,coz je zase brzy,jelikoz pak v pet zase vstava.Jak jsem uz zminovala,tak ocekavame druhe ,a tak bych ho to do te doby chtela nejakym zpusobem naucit,aby tam po pohadce a pomazleni usinal sam.Nebo si myslite,ze ho mam nechat parkrat vybrecet a ono to pak zabere?Ono mi to do ted nijak nevadilo,jelikoz usnul do 20 minut i vecer,ale ted je to hruza.

Jinak muj syn je narozeny 26.brezna 04 a jmenuje se Dominik.Druhe ocekavame na konci rijna 06,takze jsem 17 tyden tehu.Bydlim v Nemecku kousek od Frankfurtu,jsem vdana a mame yorshira :-),tak a to je nase rodina.

Take jsem chtela podekovat za prijemne privitani.

Nezlobte se,ze jsem zabrala tolik placu.
jituše 40446

Re: Asi je pozde se k vam pridat,ze?

24.5.2006 13:47:27
Ahoj Verono,já tu také nejsem od začátku a teď to tady dost"flákám",ale myslím,že jsou tu všichni fajn a nikdo tě vyhazovat nebude :)))

My malýho museli nechat usínat u nás v posteli,v postýlce řval.Od tý doby,co jsme mu dali velkou postel,tak je to v pohodě,a usíná téměř každý večer sám-v noci,když se vzbudí,tak jde k nám a je u nás až do rána.
Před poledne si chodí lehnout a někdy usne a někdy ne.

Jak se tvůj chlapeček jmenuje??? Kolikátýho se narodil??? Odkud Jste???? Kdy čekáš druhý???
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084

Re: Re: Asi je pozde se k vam pridat,ze?

24.5.2006 13:45:51
Nikdy není pozdě, vždyť stále se k nám někdo přidává:-)) Já jsem z Pardubic a jak vidíš z ikonky mám 2 děti a třetí rozhodně neplánuji:-)))

Spaní - u nás se chodí spát v 8 večer a děti jsou sami v pokojíčku, v poledne chodím s ní(zjistila jsem, že tak usne do 10min., jinak se tam trápila i hodinu a já pak musím pro Kubu do školky)

Nočníkování - přes den jsme už asi 2 měsíce bez plín, v noci ještě dávám, ale počůrá se tak 2x do týdne:-)) Jsem ráda, že už nemusím tahat ty balíky plín:-)))

Bob - díky za info, ale nevím, jak Kubu donutím, aby na ten box dával pozor:-(( Nám dorazila ta taška, je fajn, tak sbírám na druhou pro Klárku:-)) Peněženka je super, ale až tak pro Kubu a výše:-))

Dnes jsem vlítla do Globusu pro boty do vody, tak hurá už můžeme na dovču:-)) Bohužel jedeme až v srpnu:-((
Vlaďka-Honzík a Justýnka 03/04 20336

24.5.2006 13:23:41
ahoj Verono, ja tu taky nejsem od začátku a dělám si delší pauzy a přesto jsou holky v pohodě, tak se přidej :o))
Napiš něco o Vás, hlavně jak se malej jmenuje, to jsi nenapsala :o))

spaní - já moc neporadím, naše děti usínají od narození bez uspávání a cca od roka chodí spinkat v poledne. Většinou usnou bez problémů do půl hodinky chrněj. Když ne, tak si hrajou a pak usnou taky.
Chce to s nespavečkem pevný nervy, ono se to zase srovná :o)
lolka,Viktorek 23.3. 18949

Ahoj Verono

24.5.2006 12:55:41
Vítam tě Verono na stránkách,
určitě se přidej.Holky ti tu řeknou víc,já sem vlezu jen sem tam.Máme tu taky těhulky co čekají druhé,možná zrovna jako ty.
Se spaním to máme podobně,vylejzá z postýlky a zásadně do velký-naší postele,samozřejmě tam dělá blbosti.Někdy na to nemám nervy a nechám ho vyblbnout dokud neodpadne třeba ve 22h.Ale jindy jdu buď číst pohádku,chytim mu nohy a nesmí se vrtět jinak ho to nutí pořád dělat blbosti a povede se že třeba u třetí vytuhne.Pak ho přenášíme a ráno zas vyleze v těch 7-8 a dospává s náma.
Ale když spíme v jinym prostředí,nemá problém.
Hakiniki-Kuba 41020

Re: Re: Re: ahoj

24.5.2006 12:50:53
Dádo- tak velká gratulace k bezplínkování a fotky jsou bezva.

Kamčo- upřímnou soustrast, manželovi i tobě.

Verono- vítej mezi námi a jak říkala Berber, napiš něco o sobě, o malým, a tak...

Berdo- koukejte se z toho holky dostat, zas tak hubený být nemusíte. Ať jste brzo zdravé.
BERBER+A+L+V 7963

24.5.2006 12:36:50
AHoj Verono, a kdy čekáš?? :-) Tady se rozrodila řádná druhá vlna v únoru, a jede to, co měsíc to dítě :-D červenec pauza, za to v srpnu dvě, pak zas dlouho nic, a v prosinci jsme tři, a už se rozjíždí i leden 07:-D

Můj osobní názor je ten, že přidat se může každej, a každá tu byla jednou nová... Například Hakiniki tu není dlouho, a zapadla, takže záleží i na tobě, nejen na nás;-)

Že se holky znaj, je proto, že už se konaly dva "celostátní srazíky", a nespočet Pražskejch, nebo "regionálních":-D
Ale neboj, stačí trochu písemné aktivity, a jsi jedna z nás :-D
Odkud jsi??

Co se týče spinkání, Anička včera usnula po obědě asi po týdnu. Má dny kdy nespí vůbec, má dny kdy jo. Prostě ji pokaždé kolem 2hodiny dám spát, a když do tří neusne vyndám jí, aspoň trochu zklidnit se musí. Ale je fakt, že jí to nevadí...

Večer většinou chodí spát sama, s flaškou a v pohodě. Buď si hraje, nebo povídá, nebo usne sama.

Jo, a že tu poslední dny není moc živo, z toho si hlavu nedělej, je konečně krásně a vzorné matky lítaj venku .-D
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 39363  [Dalších 39193 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.