Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
20.3.2014 8:34:24
Michalo, mě je to jedno
Ještě jsem nebyla u nikoho z rodiny.cz ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
19.3.2014 22:01:59
Majdul no vida !!! Tak ještě ke komu se nacpat ?
)))) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
19.3.2014 16:55:10
Sraz na otočku s přespáním klidně někde na zemi ve spacáku, jak píš, Michala; a hlavně bez dětí
bych dala taky! |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
19.3.2014 13:38:48
pro sraz jsem ale spíš bych volila variantu bez dětí - někde jen tak přes noc .....z pátka na sobotu .......... já sem schopna do PHA doject a na přespání mi stačí kousek rovné podlahy a spacák
))s dětma se mi moc nechce - jednak finance, pak bych musela táhnout všechny 3, maj svých aktivit dost a Jířa bude raději lítat po vsi než ject na sraz ............. navíc myslím, že ten pátek večer by mohla zvládnout každá z nás ne ??? tak to promyslete ))jinak já budu pracovně na veletrhu neziskovek 25/4 pátek Národní technická knihovna Technická 6/2710, 160 80 Praha 6 - Dejvice ...ale večer asi půjde do víru velkoměsta s kolegyní .... to spíše odpo kdyby šel někdo náhodou kolem ![]() |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
19.3.2014 12:59:23
Pinpongový stůl plánuji v létě všem k svátku a za výzo, sice máme, ale starý a obě děti rádi hrají, tak snad bude mít úspěch
) |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
18.3.2014 19:39:31
Katy, treba skate nebo pingpongovy stul, to by bylo pro vsechny
My mame na chate takovy ten outdoorovy a velka spokojenost! |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
18.3.2014 19:29:00
Všechno nej aktuálním oslavencům.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co takhle nějaký srazík k 10tiletému výročí? Jely byste někam na víkend třeba? Koncem května? Nebo v červnu? Chtěla jsem poprosit o nějaké tipy na dárky pro Kristiána. Za týden má 8 let a vůbec nevím, co mu dát! On by si přál PSPčko, ale to nechci, hracích elektronik tu už máme dost. A hračky už ho moc nezajímaj (má jich v pokojíku dost a nehraje si s nima), ani auta, knížky, deskové hry, puzzle.. prostě vůbec nevím, co s ním. ![]() Jinak já mám od zítřka významné období v práci - budeme nasazovat do živého náročnou část jednoho mého projektu. Tak mi prosím držte palce. Mělo by to trvat až do soboty, a můžeme v nejhorším případě položit celou banku. Nejhorší to bude v pátek v noci. Jo a nemáte někdo v Raiffce účet a kartu? Pokud ano, nechtěli byste se zučastnit pilotního provozu jiného mého projektu? Detaily bych poslala mailem. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
17.3.2014 22:02:48
Diky Berber!
Anicka dostala knizky, hodinky, hadriky a uplne nejvic si prala nejake rozsireni Minecraftu do mobilu ![]() Pokud nekdo vaha jaky darek, tak doporucuju kouli Perplexus Epic nebo hru Dixit. Miso, manzel je frajer! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
17.3.2014 12:07:44
Pro připomenutí...
Aktuálně Aničce Berdový vše nej!! ![]() ![]()
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
16.3.2014 22:49:37
Taky zdravím po dlouhé době... nějak poslední dobou ani doma nepouštím PC...
Michalo tak to je super dárek a ještě k tomu nečekaný! Myslím, že ho dostatečně užiješ ![]() Ondra dostane mobil s Androidem, protože loni jak chtěl k vánocům dotykáč, tak Ježíšek ještě netušil, že je třeba pořídit ten s Androidem kvůli hrám ![]() Oslavu vůbec nevím kdy spácháme a jak. Ale tentokrát ho snad umluvím na nějakou menší s pár kamarády v týdnu, špatně se hledají volné termíny... Já strávila víkend v Dětenicích ve středověkém hotelu. Bylo to s prohlídkou zámku, pivovaru, pekla, středověkým večerním programem, takže jsem si středověku užila až až Bylo to moc fajn ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.