| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
24.1.2017 21:36:39
Ahoj všem
)Bohužel my do Apricy letos poprvé nejedeme, zvolili jsme Passo Tonale, je to i s jídlem, tak zkusíme něco jiného, co skončil Alex, tak bohužel.... Máme ale stejně prázdniny od 4.3. Jinak u nás Klárka asi 3 dvojky na vysvědčení, ale trochu nestíhá, nabrala si toho dost - beach, divadlo, klavír, angličtina a teď je času málo. Má teď hodně představení v divadle, tak chybí ve škole a ještě i občas o víkendu. Ale má to jako brigádu (začali ji platit) a hlavně jí to baví. Takže známky jsou naprosto super. Dádo - fotky na FB nádherné, fakt jsem záviděla a bylo vidět, že si to užíváte!!! To je to hlavní!!!! U nás jinak nic nového, já mám nejhorší období v roce, děti dohánějí školu, Kuba nadšen z gymplu, tak super. Našel si tam spoustu kamarádů, evidentně mu ta střední škola svědčí. Výzo - budou asi 3 trojky, což si myslím, že na prvák na gymplu super!!! |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
24.1.2017 20:02:47
Jarko škola na háku vypadá jinak ...Jířa trojka z dějáku .... a dvojky a dvojky
|
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
24.1.2017 14:29:04
Ahoj Dádo a všichni :)
Dádo, sledovala jsem Tě na FB a říkala jsem si, že to cestování bylo tedy celkem náročné .... pořád jste se přemisťovali.... no každopádně jste si to asi užili, příroda parádní !!! Kája má z sebou lyžák se školou, byli od 8.1. v tom týdnu co pořád sněžilo, takže sněhu si užila dost, byli v Jánských Lázních, bydleli na sjezdovce, takže paráda ! Příznivci Apricy, Bobiny a Dády a jejich bývalé cestovky - nejedete někdo od 11.2. ? aby měla Kája parťáka ? No, zatím je tam sněhu méně než v Krkonoších ![]() Na vysvědčení bude dvojka ze zeměpisu, jsem měla chuť jí přetrhnout, má to z lajdáctví .... škola je na háku . |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
23.1.2017 16:35:44
Dádo, nezvoní ti v uších?? Poslední dobou na tebe hodně vzpomínám. Možná i Míša??
Probíráme spolu puberťáky... ty už máš to nejhorší za sebou, že?? To nám to teprv začíná prvním kolem.. ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
23.1.2017 8:07:48
Ahoj všem po vánocích. Už jsme týden doma ze Zélandu a pořád si nějak nemůžeme zvyknout na ten 12 hod posun, tak chodíme brzy spát a vstáváme mezi 3-5 ranní.
Na NZ bylo nádherně, příroda úžasná. Bylo to celkem náročné, ujeli jsme 8600km, chtěli jsme toho vidět co nejvíc. Vojta po návratu ve škole OK, měl hodně učení sebou, myslela jsem si, že když se vrátíme před klasifikací, že ho budou učitelé prudit, aby psal testy, ale nechali ho v klidu. Lukáš je na Zélandu spokojený. Teď dostal víza na další 2 roky, tak jsem ráda, že se mu daří. Já jsem doma, zítra si mě pozvali do Čedoku, pravděpodobně dostanu výpověď, protože za dobu mé dovolené ji dostali úplně všichni, co mají něco společného s Alexem. Tak už to chci mít také za sebou. |
|
|
8.1.2017 22:49:51
když si kliknete "zbrazit obrázek" pravou "myší" tak je fotka menší a ostřejší
![]() |
|
|
8.1.2017 22:48:04
![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
8.1.2017 7:06:34
Bero moc hezké
To byly první Vánoce s Martínkem? Jak se mu to líbilo? Je nejmladší, tak to možná ještě věří..I Michala si letos dala s PF na čas, letos není žádný dopravní prostředek, ale zase mají super led na rybníku! Je tu po vánocích nějak mrtvo. U nás už snad všichni zdraví, Ondra jde v pondělí do školy. Teď je u tatínka, tak jsem se v pátek narychlo zabalila a vyrazila lyžovat za Petrem do Jeseníků. S krosnou na zádech, lyže v ruce, vlak a bus, to už jsem nejela, ani nepamatuji Ale super akce, všechno klaplo,ubytko přímo pod svahem, spousta sněhu, krásné počasí, pátek i sobota ještě večerní lyžování, co víc si přát ![]() Teď nemůžu od pěti spát,tak tu čučím do mobilu. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
6.1.2017 21:52:56
Prejeme vam krasny rok 2017 jak vystrizeny!
![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
3.1.2017 23:03:10
Ahoj holky. Tak u nás se v marodeni pokračuje, min ctvrtek jsme šli píchnout ucho, vyfasoval ATB a jsme doma.
Já odbiham do práce řešit faktury a převod na nový účetní rok a domácnost brečí, ač jsem doma, protože většinu času mastíme hry. Ondra se zamiloval do Ligreta (starší karty než je on sám ) a Petr chce zase KrisKros, to jsme včera hráli do 2hod do rána Občas proložíme Ubongem.Jaké máte další hry? Něco rychlého do půl hodiny, max hodiny na hru. Ty dlouhé, jako Monopoly mě fakt nebaví. Ondra chce ještě Bang, máte někdo? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.