| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 39363  [Dalších 39183 >>]
Verona 12985

Asi je pozde se k vam pridat,ze?

24.5.2006 10:30:35
Teprve ted,kdyz ocekavam svuj druhy prirustek jsem zjistila,ze tyto stranky existuji.Mam v breznu narozeneho syna a tak mne napadlo,ze bych se k vam pridala,ale jak tak sleduji,tak se asi nechytnu,jelikoz se tady dobre znate a vse o sobe vite.

Jen jednu otazku:Chodi vasi deti vecer samotne bez vas spat a v kolik hodin?Davate je jeste spat v poledne?Muj malej byl ted nemocny a nechce beze mne jit spat a usne treba az po hodine cteni,z cehoz jsem pak ja vycerpana,tak jsem chtela poprosit o radu,jak to delate.

Co se tyce curani na nocnik,tak malej vubec nechtel do te doby nez jsme mu koupili nocnik na ktery,kdyz se vycura,tak se zacne smat a kdyz se postavi,tak zacne hrat melodii pri ktere malej tanci.Ted porad chodi a rika ee a vytlaci treba jen kapicku,aby si mohl zatancit.Moc nam tento nocnik pomohl.
Berda-Berda 12477

Kamco,

24.5.2006 10:13:13
diky moc za info o letenkach.

Uprimnou soustrast, to je mi moc lito. Zazila jsem to bohuzel pred trema lety a uplne tveho manzilka chapu. Casem bude lip.....

Jinak jsem myslela, ze uz jsme OK a bohuzel, vsechny tri mame bohuzel stale srandu, navic v Kacence vzdycky k ranu chrci. A manzilek se v pondeli nastydl v praci od klimosky...
Odpo jdeme asi k doktorce.
Jedine pozitivum asi je, ze se brzy vratim na svoji vahu, ale mohlo to jit pozvolnejsi cestou....

Pekne potomstvo, Dado, ty fotky z Jihlavy vypadaji, jakoby Vojta sedel na te strisce, ani bych se nedivila :-) Jinak plenky-asi chytremu napovez, gratuluju!
Vlaďka-Honzík a Justýnka 03/04 20336

Re: Re: ahoj

24.5.2006 9:59:39
Dneska máme pyžámkové ráno. Je skoro deset a my jsme všichni ještě v pyžamech :o). Je to ale fajn nikam nechvátat. Jenom doufám, že nepřijde nějaká nečekaná návštěva - ta by se asi divila :o)

Včera jsme ráno vyrazili směr Chlumany navštívit Michalu a rodinku. Fakt jsem se těšila, protože se domlouváme už pár měsíců a pořád to nevychází. Nevyjeli jsme ani z Krumlova začala mi svítit diagnostika motoru... Jela jsem za manželem, ten na to kouknul a povídá, že to může být nějaká blbost, nebo taky ne, že se to zjistí jenom na počítači v servisu, a jestli chci, ať asi jedu. No nejela jsem, protože co bych dělala, kdyby mě to někde nechalo :o( Tak z výletu nebylo nic a já se teď modlím, aby to byla fakt nějaká blbost.

Berda - Stérimar a Vincentka mi přijdou úplně stejný, akorát Vincentka je o polovinu levnější. My jsme používali oboje a teď máme Vincentku.
- Aničku ti do školky nikam nevezmou? Tady jsou taky školky, kam vezmou dítě s matkou na mateřský s druhým až v pěti letech, ale taky školky, který je vezmou i před třetím rokem. Chce se to poptat. Naše děti měly taky chodit jinam, ale tam by mi je vzali až po třetím roku.

dovolená s prarodiči - naši taky mluví o tom, že vezmou děti k moři, ale letos ještě ne. Nejdřív zkusíme v Čechách, jak to půjde a pak tu cizinu :o))

Lolka - já se taky bojím, že až půjdu do práce, tak se mi po dětech bude strašně stejskat. Je to přecejenom nějakých 9 hodin bez nich... No a vůbec se děsím toho, jak to budeme zvládat. No budeme muset :o) A s pohovorem ti fakt neporadím. Já jsem takový trémista, že jsem u pohovoru schopná říct blbě i svoje jméno. Držím palce!!!

nočník - tak u nás je to teď docela v pohodě, až na občasný nehody mají děti plínu jenom na noc. Co teda nemáme vychytaný je Honzovo kadění. Na čůrání si krásně říká, ale bobek pustí do gatí. No musíme to vypilovat, protože ve školce měli jenom dva požadavky - jíst samostatně a bez plen. Ono vůbec Honzovo odnaučení na plíny bylo super :o) Vůbec nechtěl, počůrával se, bylo mu to jedno. Až nastoupil tatínek, slíbil mu, že když se nebude počůrávat, tak ho vezme za sousedem na bagr... a ono to pořád funguje!!! (na bagru už byl Honzík dvakrát a má znova slíbeno :o)) Takhle se na ně musí :o)))

Bob - já mám pro děti krásný razítka, ale měla jsem pořád strach jim je dát s tou barvou, že od toho bude všechno. Kámošku ale napadlo zkusit tiskat na ten Aquadoodle a je to fakt super. děti to baví a je to u nás v kurzu :o))

Jinak tip na dárek - možná to už máte, ale od našich dostal Honzík předčasně k svátku magnetickýho rybáře a je to super. Oba teď pořád chytají rybičky :o)))

pindík - my jsme tenhle problém s naraženým pindíkem zažili hned po odebrání plínek. Asi se někde narazil a měl ho chudinka celej nateklej. Pořád chodil, že pindík bolí (pík bolí :o)). Dala jsem jim do vany silnej odvar z řepíku a fakt to pomohlo, otok mu splasknul a od tý doby si dává pozor :o)

Haki - gratuluju k úspěchu s manželem a musíš na něj pomalu, na tu neděli taky přistoupí, ale netlač - to je z vlastní zkušenosti, jakmile na Zdenka nějak tlačím, když se mu nechce, tak se sekne a je to horší :o)

Nic jdu nás oblíct a něco dělat :o))

bob, Ondra 11615

Re: Re: ahoj

24.5.2006 9:51:57
Bóbo, tys tuším říkala, že máte svačinový box se Strašpytlíkem. Dávejte pozor, ať vám nespadne na zem. Ondra mi před chvílí nesl razítka (máme jich spoustu a právě ta krabička se na to super hodí) slítlo mu to s půl metru na zem a zlomily se ty úchyty vzadu, za co to drží, takže to můžem vyhodit :((( To mě fakt mrzí a nevím kam teď nacpu ty razítka :((
Jinak mikina už taky dorazila, je moc hezká, akorát ten obrázek je nažehlovačka, tak uvidíme kolik vyprání vydrží..
Kamča+Kuba 27/3 18657

Re: ahoj

24.5.2006 8:49:59
ahoj holky, jenom nakukuji, manželovi umřel tatínek, v pátek máme pohřeb takže si to dovedete u nás představit, manžel je na tom dost špatně, dusí to v sobě, nejí, nespí, tak doufám, že po pohřbu se to trošku uklidní :-(

četla jsem jenom zběžně

BERDO-dítě od 2 let musí mít svojí letenku z bezpečnostních důvodů,pokud by Ti CK prodala zájezd bez letenky pro dítě starší 2let a na letišti to zjistili tak vás bez ní do letadla nepustí, dříve se občas stalo, že se změnilo datum narození, pokud dítěti bylo něco kolem 2 let, ale nyní jsou bez.předpisy hodně přísné a CK si to nelajzne

jak psala Bóba některé CK nabízejí dítě zcela zdarma, pouze za letištní poplatky, i když bude mít svojí letenku, naše CK měla u některých let.zájezdů dítě od 2-6let zcela zdarma, ale podmínkou bylo koupit si zájezd do 31.3., od 1.4 pak dítě platilo pouze letenku,ubytování a strava zdarma, nevím jak je to u jiných CK

ceny letenek u charterových letů jsou stejné jako pro ADT tak pro CHD neb cena letu se rozpočítává na sedadlo, ale záleží jenom na CK jakou cenu si dá do katalogu, aby nalákala klienty

u pravidelných linek, což tě ale asi nezajímá, je cena dětské letenky cca 33% z ceny dospělého

kdyby jsi potřebovala něco vědět tak písni
bob, Ondra 11615

ahoj

24.5.2006 8:05:18
Tak jsem tady dneska asi první, což se mi dlouho nestalo :)

Ondra ještě chrní (alespoň teda doufám, zatím je tam klid), asi dospává ten včerjšek. A já bych taky spala, zabrala jsem až po 1h. v noci a po 7mé mě vzbudil telefon :( Tak tu vejrám a přemýšlím co mám dřív dělat. Jedem dnes opět na plavčo a pak se stavujem rovnou ke Kaacze, takže budu mít asi kapku víc věcí.
Zrovna jsem zjistila, že mi manža odnesl čtečku karet, tak nemůžu nahrát fotky do foťáku, přes úschovnu jsem to minule udělala blbě, takže těch 5 hodin, co to tam přenášelo přišlo v niveč a oni se ani neobtěžují hodit hlášku, že je to příliš velké a neprojde to, hlavně že napíšou, že stahování bylo v pořádku :(((

Dádo, hezké fotečky. Je škoda, že jste včera nedorazili, jsme vás čekali. Ikdyž byl včera asi nějaký divný den, Ondra se odpo probudil taky s pláčem (což vůbec nedělá, ikdyž ho vzbudím), tak jsem ho asi půl hodinu musela chovat a pak byl ještě trochu protivka, ale venku se to zpravilo.

Dáda + Vojta 6.3.04 13524

naše výpravy do ZOO

23.5.2006 22:27:41
Praha

Jihlava

Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Re: Re: Kuk

23.5.2006 21:48:09
nechce mě to pustit přečíst si starší příspěvky, potvora

Majdulko, u nás je to zas dokola SÁM, VOJTA UMÍ, VOJTA SÁM a už týden jede jako mlýnek na všechno CO TO JE? ale takovým způsobem, že u starších dětí jsem to nezažila. Někdy nás už tak štve, že to otočíme a ptáme se my, co to teda je a on nám na to začne odpovídat.

Dnes jsme odpoledne chtěli jet k Bobině, Vojta se probudil šíleně protivný a obrečený, na bradě tři opary, ještě je rozdrápal do krve, tak jsme došli jen nakoupit a zapíchli to doma. Odpoledne tu dokonce svítilo sluníčko.

S neplínkováním jsme úspěšní. Koupila jsem u Vietnamců asi 6 slipy (jedny stály 9 kč, tak snad se po prvním praní nerozpadnou), ale Vojta si říká a zatím jsme bez jediné nehody. Na spaní pořád dávám a i na cestu do auta.

V pátek jsem byla v Horních Počernicích a měli tam tak nádherné děts. pískoviště, že jsem musela tamním maminkám šíleně závidět. My nemáme na sídlišti vůbec nic. Jedno pískoviště, kde dopoledne důchodci venčí psy a o polední pauze tam kluci z učňáku tráví volno. Děti se pak odpoledne baví tím, že loví "vajgly" z písku.
Hakiniki-Kuba 41020

Re: Kuk

23.5.2006 21:37:16
Tak mě se dnes ráno taky neobjevil příspěvek a jelikož se mi po stisknutí zpět už taky nevrátí, nechtěl se mi psát znovu.

Marko- moc pěkné fotky, to se manža asi pronesl, co? Mně stačí, když vezmu malýho do krosny jenom do města a jsem K.O.

Berdo- srazík o víkendu bych klidně brala, přijeli by jsme s Berberkou, pokud jí bude dobře.

Bob- Kubík zas dělá to, že se vyčůrá na nočník, má z toho radost, hodně ho chválím a za čtvrt hodiny to klidně udělá na podlahu. Vůbec si neříká. Jen když mu sundám plínu, beží na nočník, vyčůrá se a pak už o něj nejeví zájem. Mám dojem, že to bere jako nějakou zábavu, nebo zpestření.

Na sraz celiaků jedeme všichni, bitva je vyhraná, zatím jen částečně. V sobotu chce jet domů, ale to já nechci, neb v neděli tam jsou další důležité přednášky, které chci slyšet, tak uvidíme.
bob, Ondra 11615

Re: Bob,

23.5.2006 21:34:15
Tak jsem dala Ondru spát ve 20h a ještě po hodině nespal, vůbec nevím kdy usnul a to vstává před 7hod. vůbec nevím kolik toho vlastně naspí. No hlavní je, že nevylízá (zatím, je v postýlce) a nerampuší..

No nic dneska jdu brzo spát, manža je na nějaké pracovní večeři či co, tak jsem alespoň vyžehlila..
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 39363  [Dalších 39183 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.