| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 44179  [Dalších 42369 >>]
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
12.2.2014 22:36:49
nikde nikdo?
9.2.2014 22:54:29
Dominika taky strašně otravovala, že tam chce, ale radši ještě počkám, až tam bude míň lidí. ~d~ Teda jestli tam zbyde ještě nějaký sníh a led..
bob, Ondra 11615
9.2.2014 22:32:38
No TV jsem tam viděla natáčet, tak jsem se raději klidila z dosahu ~t~
Ale neviděla jsem to ve zprávách, což mě mrzí. A jak to v pátek pustili, tak v sobotu tam bylo lidí jako opic, hrůza a děs.
Chci tam zítra vzít Ondru.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
8.2.2014 7:19:01
jj Letnou jsem viděla v TV ...tebe Bobino bohužel ne :-)))))))))))
bob, Ondra 11615
7.2.2014 23:49:58
jj holky to je i o nátuře, taky mi říkají známí a kámošky, že pořád někde lítám, ale mě to nebaví sedět doma na zadku. A to třeba Dáda myslím lítá ještě víc, já mám přes týden oproti ní minimum aktivit.

Dnes jsem byla k večeru na té Letné a dobrý, líbilo se mi to a mám medaili! ~t~
Bruslila jsem ale celkem málo, mám tam souseda - kamaráda - hokejistu, tak mě pak protáhl po všech sportovištích a to už jsme museli v botech.
Jsou to dobří blázni, všichni to tam dělají zadarmo! to jsem teda koukala. Za firemní bundu a stravu 2x denně... většinu zaplatili sponzoři, město hradí jen osvětlení a úklid a min. školství dalo nějaký balík, protože tam dopoledne jezdí spousta škol.. Tolik na mou otázku, že lidi říkají, že je to z našich daní.

Uvažuji, že se tam mrknu ještě zítra dopol na to bruslení... Romčo písnu ti pak sms, jestli bude chtít jít Verča.
7.2.2014 20:02:53
Katy taky jsem jinde než ty, ale lecos máme společné, pořád něco:-)))
na druhou stranu mám teď super práci a jsem tomu ráda !!!!!!

Ale jak říká moje známá ty pořád někde lítáš :-)))
7.2.2014 20:01:28
jj majda i jířa maj topgal .... jířovi jsme ho reklamovali asi 2 měs před zárukou :-))
ale jinak spokojenost, líbí se mi i ty studentské !!!

já myslím, že zima do května nebude, u nás už se zelená tráva

dnes aquapark ... ale Vojta nám na večer nějak "kleknul" ..... tak uvidíme zítra ... ve školce řádí neštovice, tak se možná zítra osype ..... no bylo by to asi nejlepší ...

BERBER+A+L+V 7963
7.2.2014 19:57:57
Tvoji pracovní náplň a další aktivity si snad radši ani nepředstavuju.
Stejně jako vybavení domácnosti (co jsi tu kdysi popisoval) - jste z jiného světa..

Já sice nejsem nepřizpůsobivá, ale rozhodně mám ten život pomalejší.. ale v lesčems i chudší (a nemyslím jen materiálně..) ~d~
BERBER+A+L+V 7963
7.2.2014 19:56:16
Nám Topgal taky vydržel... jen mi přišel už takovej "krabicovej", s tím novým je Ani přeci jen trochu slečna..

Teda byla by, kdyby si nevybrala v obchodě "beranici". Měla jsem radost, že je v teple... ale trochu to tu slečnu právě "degraduje"...

Ale už mám řešení.. kamarádka háčkuje čepičky. Dělala jsem pro ní nějakou drobnou grafickou práci, tak mi uháčkuje (uplete??) jednu takovou pěknou, elegantní - snad se bude líbit..
7.2.2014 16:26:08
Berber, myslim, že na jaře budou kola nejdražší. Možná by nebylo od věci se rozhoupat teď, než ty ceny půjdou skokem nahoru.

Michalo, Dominika měla ten Topgal od první až teď do půlky čtvrté třídy, a to jsme ještě měnily jen proto, že byl trochu opotřebovanej, jinak ale plně funkční. Tak pokud budete mít Topgal, tak bych se o kvalitu nebála.

Nějak mi to zimní období nedělá dobře na psýchu. Už bych tak ráda zas jaro.. ~7~ Do toho problémy v rodině (máma, děda), ani se mi to sem nechce psát. A v práci finišujeme tento a příští měsíc nasazení mých projektů do živého, takže stresy pořád, a ještě jsem si přibrala další aktivitu, kdy pomáhám rozjet kolegovi firmu.. A k tomu se připravuju na tu PMI certifikaci. Že já jsem se nenarodila jako nepřizpůsobivá.. teď bych si někde v klidu vypalovala zobák na gauči za prachy daňových poplatníků. ~q~
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 44179  [Dalších 42369 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.