| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Bob,23.5.2006 21:19:13
Hynek taky zapírá, i když vidím, že tlačí. Jsou to potvory, ty naše děti... :-)
Berber, díky za nabídku, ale zrovna mi došel mail z jednoho penzionu a vypadá to nadějně. Když tak se na Tebe obrátím, kdyby to nevyšlo. U nás prima odpoledne, na to, že vstával levou nohou. Byli jsme asi dvě hodiny venku, pěšmo, v lese, na hřišti... Taky usnul poměrně brzy po uložení do pelíšku. Zítra jdu do práce a bude hlídat taťka, máme státnice. Snad to proběhne v pohodě. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Bezplenkovani23.5.2006 19:33:10
Marko, moc hezké fotečky, musel to být bezva výlet.
Berbo, tak to myslím, jste dál než my, on si nedojde říct, vůbec mu to nevadí. Zrovna vidím jak tady předemnou tlačí, tak mu říkám,"ty kakáš, pojď na záchod" a on NE,NE,NE nekakám, no už to tam rozhodně má, protože to cítím :( Dnes jsem to vzdala bylo hnusně, tak byl celý dne s plínou. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Bezplenkovani23.5.2006 17:29:01
Gratulujem Majlou a nebojte se Majdul, nebudete posledni :-) Ja to ted neresim. Bobino jsem zvedava, jestli to zlomis, jsme na tom podobne a zda se mi, ze to jde zatim mimo ni. Jediny pokrok je, ze kdyz se pocura, tak mi to jde rict...
Vikendovy srazik v Praze by byl fajn, chtelo by to nejake velke pekne hriste. Nebyl jste nekdo na Petrine, loni tam meli napsano, ze budou predelavat to hriste co je kousek od lanovky. Nebo znam hezke hriste v Kosirich (P-5), jmenuje se Okrouhlik-je velke, nove a cele oplocene :-) |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Kuk23.5.2006 17:14:59
Bobino, k ocni chodime na Barrandov k MUDr. Zobanove, je to detska ocni ( i kdyz jsem zjistila, ze ma po budove jeste dalsi dve ordinace, jednu pro dosepele a jednu nejakou specializovanou). Sjizdi se za ni pry lidi z cele republiky a asi moc novych pacientu nepribira. My jsme tam z protekce od nasich kamaradu.
Dik za rady o letenkach. Majdulko, mame doma stejny model, pokud je plactiva, na vsechno NE a mezi tim maminko, maminko :-) Obcas se take probudi rozmrzela, kdyz place, je to tim, ze se ji neco zdalo.Vestinou se ale budi v poho, jen se musi trosku "dopect" (tak 5 min chovat, nez nabootuje :-) Marko, krasne fotky, dite, manzel :-) Museli jste si to fakt uzit! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
Re: Berber,23.5.2006 16:39:15
Majdul, pokud nic neseženeš, zeptám se strejdy, někam tam jezděj, nevím kam...ale zeptat se mohu..
|
| Marko+2 kluci | 12448 |
|
|
Majdul,23.5.2006 16:38:50
Dáda je protivný, když ho musím budit. Taky jsem už uvažovala, že zrušíme odpolední spánek, protože my máme zase problém s tím, že usne až kolem 14 hod., pak by spal klidně 3 hodiny, ale pak jde večer spát až ve 22 hod. Takže ho budím skoro každý den:-(
Jenže když ho nedám, tak občas je v poho, ale občas je pak odpoledne děsně mrzutej. Tak nevim. Jinak jak jsi psala o mytí nádobí, tak Dáda teď chce hlavně pomáhat, když vařim. Chce solit, kmínovat, šlehat, míchat apod. Občas je to na palici:-) Taky si všude donese židličku a chce pořád koukat. Dělám mlíko, on nese židličku a říká: Dáda koukat! Dáda míchat!Mažu chleba, Dáda nese židličku a: Koukat!, Mazat!:-))) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Berber,23.5.2006 16:32:50
Hynek i brečí. Na všechno říká NE. Chceš ještě spinkat? NE. Budeš vstávat? NE. Chceš se pomazlit? NE. Mám tě pohladit? NE. Zazpíváme písničku, ano? NE. Je to někdy fakt na bednu... A do toho pořád opakuje "máma, máma, máma", a to přitom tam s ním jsem, nikam nejdu a stejně...
|
| Marko+2 kluci | 12448 |
|
|
Fotky z pochodu do Prčic23.5.2006 16:32:50
V krosně:
![]() Dáda usnul: ![]() Piknik v trávě: ![]() ![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Pálava23.5.2006 16:30:45
Holky, začínáme se poohlížet po ubytování na letošní dovolenou. Máte-li tip na nějaký penzion na Pálavě, moc to ocením :-)
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
Re: Odpoledne23.5.2006 16:29:38
Majdul,
Ani se taky v poslední době neprobudí jinak než s kňouráním. I v noci. Je to dost nepříjemné, a musím říct, že mi to kazí náladu. Prostě se budí a kňourá... Nevím čím to... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.