| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 39363  [Dalších 39163 >>]
MajdulkaF 11941

Odpoledne

23.5.2006 16:18:54
Marko, Majlou, to je prima, že jste se zase ukázaly. Majlou, ať už jsou teploty brzy pryč a Damiánkovi nic vážného není, Marko, gratulujeme k úspěšnému bezplínkování. Vypadá to, že asi zůstaneme poslední :-) Ale co, do školy nikdo z nás s plínou nešel, tak to Hynkovi taky někdy docvakne...

Hynek se dneska opět po obědě probudil s pláčem a rozmrzelý, zase se to začíná stávat čím dál častěji, už nevím, co s tím. Přitom usíná celkem v pohodě, myslím tím, že dobrovolně, není to nějaké násilné držení v posteli. I když, přiznám se, začínám přemýšlet o tom, že ho spát přestanu dávat, jestli se třeba nezlepší ty noce. To jeho dnešní "vstávat" o půl páté mě fakt dostalo... Jen mám strach z toho, že budu úplně mrtvá, polední spánek si čím dál víc vychutnávám s ním a že by mě nechal třeba půl hodiny v klidu sedět a hrál si sám, to je utopie...

Jinak je to velký pomocník a dneska se mnou myl nádobí, šla jsem ho mýt a on si sám aktivně donesl tu židličku z koupelny a prý že jde mýt taky :-)))
Marko+2 kluci 12448

Ahojky!

23.5.2006 16:11:06
tak jsem opět po čase zde.
O víkendu jsme úspěšně absolvovali pochod Praha - Prčice (tedy my trasu Sedlčany-Prčice), celkem 28 km. David se nesl na tatínkových zádech v krosničce. Měla jsem strach jestli to vydrží celou dobu, ale byl naprosto v pohodě a užili jsme si to. I když doma jsme pak večer padli, hlavně táta nosič:-))
Zkusim pak hodit nějakou fotku.

Dneska jsme byli s Dádou u zubařky a Dáda byl za vzorňáka. Krásně otvíral pusu, nechal si zkontrolovat všechny zoubky, nechal si potřít zoubky nějakou vodičkou, pak vzorně vyplivoval vodu, no prostě bezva. Dokonce si ho chtěli natočit, aby to pak pustili těm "neposlušným" dětem. A všechno v pořádku, dokonce i moje zuby. Tak to mě potěšil.

Jinak nočníkové zpravodajství - snad už se blýská na lepší časy. Jak jsem tu asi před 14 dny psala, že si Dáda neříká, jen když je nahatý, tak už si říká, i když má plínu. Sice má občas nehody, že to nestihneme, ale to snad brzy vypilujeme. Dokonce, jak jsme se vraceli z těch Prčic, tak pak v Táboře na zastávce hrozně lilo a Davídek, že čurat. Tak chudák čural v tom dešti na zastávce z obrubníku na silnici a měl u toho plno diváků:-))Měla jsem z něho radost, že si řekl, i když mu i byla zima. no, nedávno jsem koupila poslední balík plen a doufám, že ho ani nespotřebuju.

Bob, mě když se nezobrazí příspěvek v diskuzi, tak když kliknu zpět, tak se mi v tom okně taky objeví. Nevim, proč ti to nejde. Asi by ti poradila Kaacza.
bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosím o radu

23.5.2006 15:44:33
Tak to jsem zvědavá co vám zjistí z krve. Ohledně čepek tam máš mailík.
Majlou,Dam03/04+Dan05/07 15924

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosím o radu

23.5.2006 14:57:40
bob, pořád máme okolo 37,1 nebo 37,3 nebo 37,5. Krev nám vzali, teď čekáme na výsledky. Já už fakt nevím. Kolik ti mám poslat za tu čepičku?Chtěla bych to dát dneska příkazem z účtu... Díky moc.
bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: Re: pošmourné ráno

23.5.2006 14:53:14
Majlou, pořád ještě s teplotama? To už je nějak dlouho ne? Tak ať už se uzdravíte.
S tím pindíkem- jedna mamina mi říkala, že měli zánět, že prý to může být jak si ho narazí, třeba o motorku, když nemá plíny..

Berdo, v Betynce budou přijímat nové zájemce od 31.5. na kurz od září, tak se jukni. Kdyžtak my chodíme ve středu od 11:30, Sensi chodí od 11h.
Jinak Sensi tento týden je konečně teplejší voda, o stupeň :) Ale už se to dá.

A už zase nevím co jsem to chtěla..

JO s tím průjmem u Berdy, když je průjem, tak se nesmí na obrnu, tak ať to máte brzo pryč..

Majlou,Dam03/04+Dan05/07 15924

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím o radu

23.5.2006 14:43:34
Jinak jak koukám, tak probíráte bezlínkování... u nás, když přijdu z práce,sundám plínu a je v pohodě až do večera.Sám si řekne,jestli chce na nočník nebo na záchod na zmenšovátko.Venku ho dávam čůrat jako holčičku, když sem "mu" ho zkoušela podržet tak se smál,že to lechtá. Ale když je s babi,tak musí mít plínu.
Marodi uzdravte se, je to smutné,když jsou prďolky nemocné...
Nebudete dělat nějaký srazík v Praze? Ale já bych radši o víkendu, tím že chodím do práce, tak se tam přes týden nedostanu...
Berda-Berda 12477

Re: Re: Re: Re: Prosím o radu

23.5.2006 14:34:03
Dado, myslim, ze je tam mekke i, protoze se ta slovesa v pritomnem case proste takhle casuji, proste to tak je. Nepamatuju si na zadne vzory casovani sloves, ale cizinci urcite nejake maji, kdyz se uci cesky.
O shodu podmetu s prisudkem se urcite nejedna, to se tyka jen pricesti minuleho.

Dik za radu o letenkach a letenka pro tak male dite je aspon levnejsi, nebo ne?
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084

Re: Re: Re: Re: pošmourné ráno

23.5.2006 14:23:40
Berdo, letenku musí mít každé dítě od 2 let věku?:-(( To totiž musí mít samostatné sedadlo!! Jen když je akce od CK, že dítě je zdarma, tak mají vyhrazeno pár míst v letadlo (jen omezený počet) pro tyto děti, ale ty bývají brzy vyprodané. Chce se to poptat v té CK, jak to mají s dětmi oni. My jsme měli vloni obě děti zdarma, pokud jsme zaplatili do konce března!!!
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084

Re: Re: Re: Prosím o radu

23.5.2006 14:14:31
Dádo, je tam měkké i, protože je to čas přítomný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jinak u nás nic nového, měla jsem jen teď trochu honičku, ale už je to v poho. Manža má celý týden laborky s dálkařema, takže od 7 do 19 hodin!!! Včera jsem poprvé v tomto roku vedla Kubu do školky a jako ta nejhorší matka jsem vše zapomněla doma:-))) Prostě jak na to nejsem zvyklá...
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Re: Re: Prosím o radu

23.5.2006 14:01:28
je to ve větě např. Mlhy se valí (valily) po údolích.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 39363  [Dalších 39163 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.